icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
28. júl 2012

@simonkato presne, naťahuje nás tu ako gumu v trenkách. Určite sem príde až v pondelok, hodí nám tu fotku // s tým, že už od piatku o tom vie 🙂Mrška jedna 😀

adamedik
28. júl 2012

@simonkato
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/meli-jste-...
ja viem ale nejde o bazalnu ale normálnu telesnú... sú tam zaujímavé komenty od dievčat, ktoré písali aj o tom, že tehotné majú telesnú nad 37... ved uvidíme... 😉
Prvý krát ked som si myslela ze sa to podarilo som sa moc namotala a teraz, beriem to štýlom možno to vyšlo alebo nie... 🙂
Hádam ma to nerozhodí.... 🙂

ataner81
28. júl 2012

@adamedik bazálnu teplotu si musiš merať od začiatku, lebo sú baby, ktoré majú bežnú teplotu tela 37 a nie sú tehu. Nemysli teraz na to a v pondelok testíkuj 😉

adamedik
28. júl 2012

@ataner81
A myslíš, že to nebude ešte skoro??? A dúfam, že tá mrska nepríde.... inak to bude stratené... 😒
Ok tak idem nieco poupratovať a hlavne vyvetrať hlavu... papapa
a díkes 😉

ataner81
28. júl 2012

@adamedik bazálna a telesná teplota je to isté

adamedik
28. júl 2012

@ataner81
Tak som teda fakt úplný amatér... ☹
Mám sa čo učiť... 😉

zora256
28. júl 2012

@mamkabeika Ahoj!
Tak my zatiaľ máme asi kľud zo zúbkami takmer pred mesiacom mu vyšiel 6zúbok a to šli vrchné 4 za radom každý týždeň jeden:-/Vám koľkáty ide?Ale onedlho sa môže čakať že pôjdu 7 a 8 zub dolu.A malého stále naháňam,lebo už uteká a rehlí sa pritom,ach jaj aj pády sú denne,čo už nejak sa nauči a budú čochvíľa samostatný.Kamoške sa nedávno narodil drobec,ani som nevedela že budú mať také je maličké až mi to obdobie začína moc chíbať☹ale tak verím,že nejak bude aj druhé čoskoro,muž si robí srandu aby som knej zašla drobca postískať a môžem prísť domov,nuž chlapi,a čo tvoj muž chce tiež tak skoro zaradom?

ataner81
28. júl 2012

@adamedik nič si z toho nerob, veď sa to naučíš 😉

ataner81
28. júl 2012

Teda žienky, vy si ten víkend riadne užívate keď na MK ani nekuknete 😉

horseshoe
28. júl 2012

@ataner81 avoj. Ze uzivam. Od rana mi je zle tak som radsej zalahla a do 12h spala total vycerpana jak keby som drevo rubala. Nevladzem navarit ani upratat. Vonku hic ako v zadku mi teda vobec nepridava. Inak sa mam super 😀

horseshoe
28. júl 2012

@ataner81
@adamedik
Inak holky ste sa tu bavili o bazalnej a telesnej teplote - ale bazalka sa meria v buchte po prebudeni- tak to je cosi ineho ako telesna. Inac ja mam odkedy som tehu pocit horucavy hlavne dole v podbrusku a na prsiach - sice som si nemerala teplotu ale stopro ju mam zvysenu lebo uz pocitovo to tak vniman 😉

ataner81
28. júl 2012

@horseshoe ahooooooj maminka 😀 😀 😀 😀 . A ja že som tu sama opustená koníková dušička 😉 . Ak si unavená, tak len ležkaj a oddychuj, veď si to zaslúžiš. Ja zarezávam v práci. Potím sa a nervujem s detičkamia a to som si myslela, že to bude v pohode služba 😠 .

ataner81
28. júl 2012

@horseshoe bazálna teplota sa nemusí merať iba v pipine ale aj pod pazuchou, či v puse, takže je to to isté ako telesná teplota 😉

horseshoe
28. júl 2012

@ataner81 no mojka tak to mame podelene- ja vylihujem a ty makas jak fredka 😉 no tak nech ti aspon dnik rychlo ubehne 😉

horseshoe
28. júl 2012

@ataner81 aha, tak to. som nevedela ja som vsade zatial citala ze sa meria bud v buchte alebo v ustach- neviem asi to tam je presnejsie. A asi preto sa vola potom bazalna ze sa musi merat hned po zobudeni. Mozno by bola sranda to zmerat v buchte, pod pazuchou, v ustach -ci vyjdu rovnake hodnoty 😉

adamedik
28. júl 2012

@ataner81
@horseshoe

Ja som zo všetkých diskusií pochopila, ze bazálna je iná, a predsa len je... bazálna sa meria vo vnútri tela teda pod jazykom,v konečníku a v pošve. Ale telesná pod pazuchou.. lebo na tejto stránke vobec nieje spomenutá telesná pod pazuchou...
http://www.elep.sk/meranie-bazalnej-telesnej-te...

ale v podstate je to jedno 🙂

adamedik
28. júl 2012

@horseshoe
nevijdu, pod pazuchou bude menšia ako v ustach a v ustach zase menšia ako tam dolu... 🙂

horseshoe
28. júl 2012

@adamedik no asi v nich bude predsa len rozdiel 😉 treba uskutocnit pokusne merania na vsetkych miestach a porovnat ci sa teploty zhoduju. Len bacha na poradie merania- zacat v ustach, skoncit v zadnici - nie naopak 😀 😀 😉

ataner81
28. júl 2012

@horseshoe rovnováha musí byť 😀
@horseshoe @adamedik hodnota teplôt pod pazuchou v ústach, v pošve a v konečníku je vždy iná.Rozdiel medzi nimi môže byť až 5stupňov. Preto ak sa meria bábu teplota v riťke, tak musíš odrátať 5stupňov a vide ti reálna teplota. Je jedno kde si ju meriaš ale ak sa rozhodneš pre pošvu, je to najideálnejšie, najrýchlejšie a aj najpresnejšie. Potom musíš teplotu vždy merať iba v pošve. Nedá sa to striedať
Inak babenky mám pobolievanie v podbrušku(som 18DC, pozitívny ovu testík bol 16DC, takže ovula to nie je)a včera a dnes som na toaletnom papieri našla hnedú krv. Iba také vlákno v hliene ale aj tak sa mi to zdá divné. Neviem ktorá mala problémy so špinením(dúfam, že jej piatkové vyšetrenie dopadlo dobre a všetko je v poriadku), tak sa bojím, že budem druhá. Upozorňujem, že mám po ovulke a na uhniezďovanie je príliš skoro a aj tak sa nemá čo uhniezdiť. Čo to môže byť. Sexík tiež nebol

horseshoe
28. júl 2012

@ataner81 dik za objasnenie merania 😉
No mojka vies kto ti to mal? @drobca07 - uz som jej pisla vcera ze ako dopadla- mala ist vcera k dokimu. No ja som spinenie nemala ani raz. Zato uz druhy den po ovu som mala divne tlaky v buchte- strasne neprijemne, podla mna sa tam uz nieco dialo. A aj dalsie dni som mala pobolievania... A vystupnovalo sa to az do dna ked som mala dostat ms.no a sexik nebol vobec?ani pred ovu?

ataner81
28. júl 2012

@horseshoe 12DC bol sexík, potom nie. Muž má zdravotné problémy, pozitívny test 16DC o 3tej, o 7mej slabá čiarka. 17DC od 5tej-do pol6 obrovský tlak(až som myslela, že sa mi prederie von)v pravom vaječníku-predpokladám, že to bola ovulácia. Od vtedy pobolievanie ako pred MS a dnes od 9tej do pol10 veľký tlak v ľavom vaječníku. A nehovor, že spermie prežijú v tele aj 5dní. Sexíkovali sme pred ovulkou, v ten deň a po a nič z toho 7mesiacov, takže tehotná na 1000000000000000% niesom a tento mesiac ani nebudem

deculko
28. júl 2012

@ataner81 ja si teda neuzivam... muz ako vzdy v praci... ktovie kedy pride... dufam,ze max.o 5,lebo sa uz nudime... maly sa mi zobudil... mam nedokukany film,co som pozerala kym maly spal... a vonku je taky hic,tiez ho nemusim,nevyliezam vonku s malym na taky hic a vsetky preliezky a pieskoviska su na slnku... tak ani neviem,co budeme robit... mozno pojdeme na balkon nafukat bazenik,nech sa aspon maly okupe a rychlejsie cas zbehne,dokym tu budeme mat tata...

deculko
28. júl 2012

@ataner81 ty si robis testy vaic krat za den? a ako s tym pitnym rezimom,ked sa ma obmedzit pitie 2 hodiny pred? ....

horseshoe
28. júl 2012

@ataner81 nooo moja pokial bral kotvicnik-vsetko je mozne 😀 a kvalitne spermie dokazu prezit aj viac dni - to sa prave mnohym parom vypomstilo ze si mysleli ze nemozu a bum spermijky si pekne pockali. Vies co ja by som ta tento mesiac este nevidela u teba tak beznadejne netehotne 😉 ono vtedy ked to najmenej cakas - vtedy to pride 😀 😉

ataner81
28. júl 2012

@deculko no tým, že muž nie je zdravotne v poriadku a mne ostal posledný testík, tak som ocikala aj ten.Preto 2 testy za deň. V pití sa máš obmedzovať a nie vôbec nepiť.
Inak myslím si, že tá hnedá krv môže byť z prasknutia nejakej cievy počas tých tlakov vo vaječníkoch no a kým sa dostala von,tak zostarla a zhnedla. Nič veľké len v hliene krvavé hnedé vlákno. Uvidíme ako bude zajtra

deculko
28. júl 2012

@ataner81 no myslim,ze by sme sa vsetky poriadne potesili,ked by si nam otehotnela🙂))))))))) to by bola hotova oslava 🙂

ataner81
28. júl 2012

@horseshoe žiaden kotvičník nebral. A viem, že to myslíš dobre ale nechcem počuť žiadne reči o tom,že možno....., nič nie je stratené..... atď. Som vyrovnaná, že tento mesiac nič nebude a nechcem si dávať falošnú nádej. O to bude mrcha menej bolestná

ataner81
28. júl 2012

@deculko ďakujem za prianie ale ako som písala @horseshoe nechcem počuť reči o tehotenstve lebo žiadne tento mesiac nebude ☹ . Už tak je to pre mňa aj tak dosť bolestné, takže nová nádej, ktorú mi týmito rečami dávate mi len znásobí bolesť pri mrche. Naozaj vám babulky moje za všetko ďakujem a som strašne rada, že vás mám ale o možnom tehotenstve mi prosím nehovorte ☹

horseshoe
28. júl 2012

@ataner81 dobre moja, chapem ta- viem ake to je a fakt je lepsie si nerobit dopredu nadeje 😉 ale tie tvoje stavy su minimalne zvlastne, ale vsak uvidis 😉 ja idem potichu drzat palceky...

ataner81
28. júl 2012

@horseshoe ďakujem mojka za pochopenie 🙂