Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 My už máme 4 hore a 2 dole, práve nám idú očné hore ☹ Dosť pri tom vystrája 🙂 A chceli sme jedno pri druhom, aby som potom mohla ísť aj skôr do práce, lebo neviem si predstaviť tú ponorku, keby že mám byť na materskej po sebe po 3 roky 🙂 Tak to dúfam nejako zvládneme, už sme zabehnutí a manžel super pomáha, teraz mám pocit, že keď som tehu, že (ak je doma) robí všetko za mňa 🙂
@ataner81 no my chodime vsade na vlastnu past a na blink resp.si sami hotel rezervujeme, no a tie 2h su minimum- mam kamosku co tak zmeskali let- neskoro sli a este aj uviazli v zapche.
k tym bolestiam - no tak tesne po ovu som nemavala -to len ten uspesny mesiac.a potom klasika predkramove pobolievanie brucha aj tyzden pred kramami.
@ataner81 neboj a nemysli hned na najhorsie;) moznoze mas aj nejake zmeny kvoli tym kadejakym doplnkomco jes-drmek a spol. uvidis moja, z mykozy by si mala vytok a svrbenie. a cysta neviem ako ja som mam cysty len v prsnikoch tak neviem jak sa to prejavuje. ale hlavne si z toho nerob tazku hlavku a keby bolo moc zle tak skoc pred dovcou este k dokimu;)
Ženušky kade chodím,tade štvorlístky nachádzam. Aj dnes som našla 2 len to šťastie, čo mi majú priniesť ma akosi obchádza 😔
14hodín za mnou, 10 pred sebou a idem domov 🙂 . Keby aspoň nebolo tak horúco. Je 8hodín a v práci je 30°C 😝
@ataner81 aj mne je veru horuco dnes som mala taky relaxacny den,nic sa mi nechcelo,ja tomu hovorim ze mam vybite baterky 😀 ale teraz som sa osprsila a mala by som znasilnit mojho draheho,mam dnes 10 DC,minuly mesiac som mala ovulku na 11Dc,nechapem preco tak skoro,ked pozeram ze druhe zienky aj okolo 20 DC ,je to aj mozno preto ze mam aj pravidelnu ms 27 cyklus,tak som v tom trosku amater,meriam si len BT,tak podla toho usudzujem,inak teraz v praci to nie je bohvieco a zase mas pred sebou dovcu,tak zregenerujes telo. 😉
@sanchez81 asi si dalo okružnú jazdu, takú cestu okolo sveta kým dorazí ku mne 😀
@jeackynka u nás je to katastrofa. Máme 2poschodový domček(v práci) a dole je teraz 30°C a hore 35°C,takže si vieš predstaviť čo tu bolo keď boli tie horúčavy. V zime je to naopak. Kúrenie na plné gule a ja klepem kosu pod paplónom nababušená ako snehuliak
@mamkabeika Ahoj!
Tak to máš super mužíka🙂Ten môj z malým max zo 5min,denne čo je kým niečo rýchlo urobím,čo s ním neviem:-/A tak isto by som chcela,ako ty preto sa snažíme,už od marca,proste by som sa zbláznila na materskej 6rokov byť,a preto by som nedbala,keby to bolo max len 5rokov a predca by spolu vyrastali a hrali sa,a potom chodili aj do škôlky a do školy,aj ja by som rada šla čo najskôr do práce,lebo finančne to nie je najlepšie ale zas sa vracať na materskú z práce nechcem☹Tak len dúfam,že do konca roka otehotniem tiež 😵
@ataner81 Ahoj!
Tak mykźa,to ise nie je,a cysty podľa toho kde,ťa bolieva?Ja mám cystičky z vajíčkok vo vaječníkoch a to zvykne pobolievať ,najmä pichať,u mňa sa tak prejavuje ale aj to môže byť z ovulky,keďže sa uvolňuje vtedy vajíčko,čo u mňa je zriedkavé,ke´dže namiesto uvolnenia sa mi znich tvoria cystičky preto beriem aj Duphaston,aby som mala hormóny v rovnováhe a pravidelný cyklus aby sa mi znich netvorili cystičky,tak som zvedavá kedy zaberú,keďže min,cyklus som mala ovu na 15dc a teraz od12 dc som do 19dc nemala pozitívny test ovulačný☹.Neboj ja si nemyslím,že by si mala cysty,ak hej tak to by ťa každý cyklus pichalo vo vaječníkoch a ak na maternici to by ťa tiež bolievalo hoc kedy nie len pred ms alebo vstrede cyklu.Neprípušťaj si nič zlé,aby sa Ti nič ztoho nesplnilo 😉 ,hore hlavu a neboj všetko bude ok,moc držkám palčeky aby bolo všetko ok 😉
do tabulky ma dajte dakedy na 24-25.8
Ach jaj zienky moje dneska je to rok co som bez malickej vynaraju sa mi na to spomienky ako este vecer krasne kopala njkrajsi pocit aky som kedy citila tak hrozne to boli tak velmi mi malicka chyba .Mala by 8mesiacikov mohlo to byt take krasne leto co leto cela doba mohla byt taka nadherna ☹

@ataner81 jasne moja 😉 tvoje zelanie je pre mna rozkazom 😉 uzite si tu dovcu- to idete uz tento tyzden, nie? Juuuj hned by som aj ja sla. Dufam ze sa ti muzik vylieci dovtedy 😉