icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
30. júl 2012

@ataner81 neni zač 😉 ...takže je veľká pravdepodobnosť, že ti ho predpíše...alebo sa jej skús na to opýtať, či by nebol pre teba vhodný v tejto situácii 😉
...ja beriem teraz od piatku do stredy, potom by som mala mať ms, dúfam, že nebude meškať, lebo ak sa mi prehádže cyklus teraz, tak mi to potom bude vychádzať cca na dovolenku tak to dúfam že nie 😒

horseshoe
30. júl 2012

@ataner81 duphik hlavne na upravu rozhadzanych cyklov a potom na zabranenie potratu - je to umely progesteron - moja segra ho dostala kvoli spineniu na zaciatku tehu- spinenie okamzite prestalo. Alternativa je utrogestan - pre mna lepsi - z duphika som mala neskutocne bolesti zaludka a vyhadzanu tvar.

drobca07
30. júl 2012

@sanchez81 ja sa priznám, že zatiaľ som si tú tabletu nedala ani jednu, beriem dufík ale ja už nemám žiadny výtok ani nič, vlastne sa cítim super, a povedala som si, že ho začnem dávať od ms, lebo tam je napísané, že aj vtedy sa má vkladať.....povedal, že to nie je urgentné si to hned vkladať keď beriem aj dufík, tak mi to akurát tak vychádza, že v stredu doberiem dufíka a potom začnem vkladať tablety... hádam to bude ok ked to tak spravím a dovtedy ešte "pokeksíkujeme trošku" 😉 😀

horseshoe
30. júl 2012

@tatiana77 skoda moja, ale naozaj je tu novy mesiac a nove snazilkovanie plus ta caka dovca kedy su viacerym parom "elementalove priaznivo nakloneni" 😉 takze drzim palceky 😉

ataner81
30. júl 2012

@horseshoe staré české filmy sú moja srdcovka 🙂 .
Ja rozhádzaný cyklus nemám akurát teraz to špinenie. Nikdy predtým sa mi to nestalo. Myslela som, že je to silnejšia ovula ale od nej prešli už 4dni, takže toto to nebude. Potom som myslela, že je to prasknutá nejaká cievka ale zase sa mi zdá, že je blbosť aby mi tam niečo praskalo každý deň. Tak neviem čo to je. To mám normálne pýtať od dr. duphaston?Nebude sa na mňa divne poyerať, že odkiaľ som nabrala že zrovna tento liek chcem?Ako sa ten liek vlastne užíva a kedy sa užíva(myslím tým pred, počas alebo po ms?)

sanchez81
30. júl 2012

@ataner81 Aj mne sa páčia staré české filmy, ale až z obdobia 20-30tych rokov. 😉 Duphaston sa užíva nepretržite pokiaľ ja viem. Čiže aj pred, aj po aj počas 😀

drobca07
30. júl 2012

@ataner81 ja som sa dr. len opýtala, či ideme robiť niečo aj s tým mojim rozhádzaným cyklom a on samozrejme, že áno a hned mi predpísal dufíka, podľa toho ako mám dostať ms mi vypočítal 6 dní, tak teraz ho idem brať do stredy, potom by mala prísť ms - idem na odber krvi, tak som zvedavá, či mi ho predpíše aj dalej alebo nie, uvidíme.... dr. by ti presne mal povedať, kedy a koľko ho máš brať, ja beriem 2x denne teraz a hned mi prestal aj výtok a cítim sa oveľa lepšie 🙂

horseshoe
30. júl 2012

@ataner81 no moja segra mavala pravidelny ms - 28dni a predsa jej hrozil potrat - mala to spinenie a preto jej dal gyndos duphika. Ja som zase mavala rozhadzane cykly a nemala som spinenie a dal mi ho tiez lebo pri takychto cykloch je vacsie riziko potratu - ale vidis ze je to fakt individualne.
U teba si nemyslim ze je to potrat - skor uhniezdovanie vajka. Ja by som sa na ten duphik pytala - uz zalezi na tvojom gyndosovi ci ti ho da alebo nie. A preco by mal na teba divno kukat? Ved dnes ho uziva skoro kazda tehotna lebo tie plodiky su take slabe a je vela potratov.
Pocas tehu sa uziva kazdy den - ja som ho brala 3krat do dna a berie sa do konca 1. Trimestra - potom sa vytvori placenta a ta prevezme funkciu za zlte teliesko.
Mimo tehu na upravu cyklov netusim ako sa berie- ale to ta nemusi trapit bo to nebude tvoj pripad 😉

ataner81
30. júl 2012

@horseshoe Uhniezďovanie to nebude lebo to špinenie mám od ovulky , takže to je veľmi skoro a aj tak sa nemá čo uhniezďovať takže ani to tehotenstvo nie je môj prípad.

horseshoe
30. júl 2012

@ataner81 uvidis - ved ja vsetko pisem len hypoteticky ked sa pytas na ten dufik- viem ze som slubila ze o tehu ani muk 😉

sabaka
30. júl 2012

t@ataner81 ahoj sikulka nasa tabulkova 🙂 ospravedlnujem sa - zapis u mna termin mrchy 20.-21.08, prosim. dikes!

ataner81
30. júl 2012

@horseshoe a možno mi prichádza mrcha. Nepohnevala by som sa keby prišla už teraz, aspoň by som mala na dovči pokoj

ataner81
30. júl 2012

@sabaka tvoje prianie je mi rozkazom 😉
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@lilli251 2.8. vodnár
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8 -9.8. panna(5-6.9.)
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 ?. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec

ataner81
30. júl 2012

Baby tak to pobolievanie sa stupňuje. Je to ako pred ms a to mám ešte 10dní čas 😒 Výrazné špinenie nebolo, len výtok bol slabulinko zafarbený do hneda. Toto sa mi vôbec nepáči

rohlicka
30. júl 2012

@ataner81 zajtra budes mudrejsia .. dufam ze ti to dr. aspon objasni -- drzim palce a spehujem kazdy den nove infosky 🙂

horseshoe
30. júl 2012

@ataner81 fuuuha 😕 divne. A to kolko dnovy by si potom mala cyklus kebyze dnes dostanes?

tatiana77
30. júl 2012

@ataner81 dakujem pekne....uzijem si ju plnymi duskami....aj ty sa maj dobre na dovce...

rohlicka
30. júl 2012

@horseshoe spominala ze ma 20DC - co je podla mna velmi kratka doba ..

tatiana77
30. júl 2012

@horseshoe dakujem pekne...nevadi...aspon sa na dovce nebudem stresovat...co s babom a podobne....nechcem si davat nadej, ze sa na dovce podari....nejako to neriesim....iba sa tesim, ze si oddychneme....

ataner81
30. júl 2012

@horseshoe 20. Nemám nič proti tomu aby mrcha prišla skôr také 2-3 max.4 dni ale 8-9dní skôr je trošku priveľa nie 😒

ataner81
30. júl 2012

@rohlicka však. Aj ja si to myslím

ataner81
30. júl 2012

@tatiana77 budem sa mať najlepšie ako sa dá 😉 😀

mamkabeika
30. júl 2012

@ataner81 A nie je to tak nahodou zahniezdovanie? 😀 🙂

horseshoe
30. júl 2012

@ataner81
@rohlicka
Jj 20dni je sakra malo. No nieco sa deje - dobre ze ides k tomu dokimu. Drzkam palce 😉

horseshoe
30. júl 2012

@mamkabeika to jej nehovor 😀

mamkabeika
30. júl 2012

Dievcata, vcera som sa ocitla na pohotovosti, zacala som krvacat ☹ , no hroza 😢 Zatial neviem nic, pichli mi kanavit a rano to akoby preslo. Tak cakam, co sa bude diat.

horseshoe
30. júl 2012

@mamkabeika no mojka drzkaj sa. Neviem co je kanavit ale beries duphika alebo utrogestan? Neboj to sa niekedy v tehu stava a nemusi to hned znamenat najhorsie 😉

drobca07
30. júl 2012

@mamkabeika júj neľakaj nás!!! ale ak si prestala krvácať, tak to snád je OK, či? aj ti povedali niečo, že prečo?

ataner81
30. júl 2012

@mamkabeika počúvaj @horseshoe, ona vie o čom hovorí, keď ti káže mlčať 😀 😀 😀 😀 Uhniezďovanie to nie je lebo za prvé-je veľmi skoro a za druhé-nemá sa čo uhniezďovať. A neboj moja, určite to nie je nič vážne a vy s bábom ste v poriadku
@horseshoe začínam byť z toho mierne nervózna. Ak je to mrcha, tak nech láskavo dôjde tak ako má v plnej sile a nie takto ma naťahovať. Nech už je streda a ja idem k doktorke 😒

sabaka
30. júl 2012

@kapokapo to chapem ze sa bojis - aj ja by som sa bala... moment. sa obavam, ci sa to este vobec raz podari a ak sa podari, tak ci bude vsetko v poriadku.
ked bude teraz - uz po 1 kritickom trimestri vsetko ok - a urcite tak bude - mozes si konecne vydychnut 🙂 a zacat si tehu ovela lepsie uzivat.