Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 to ti verim ze si z toho cela nervna - ja by som nebola ina. Fakt tie zenske zalezitosti su tak zlozite a cudne ze som z toho pako. Drzim palce aby doki zistil kde je pes zakopany, no dovtedy ta asi aj blchy zozeru od neistoty. Neda sa ist skor? Moj ma vzdy zoberie aj v ten den ked volam- sice tam cakam aj hodku kym ma vsunie medzi objednane ale neodbije ma nikdy.
@horseshoe Ahoj 🙂 Kanavit je vit. K, ktorý je proti krvácaniu a dali mi Duphaston
@drobca07 Dúfam, že to bude v poriadku, ale nepovedali prečo. Vraj je to tak 50 / 50% či sa náš anjelik udrží.
@mamkabeika tak to by malo zabrat 😉 verim ze bude vsetko ouki- douki 😉 setri sa poriadne - pekne to musis potiahnut s nami tehulkami z tejto skupinky az do konca, jasan? 😉
@kapokapo Robili sono 🙂 Vo štvrtok sme akciu nevideli, ale včera som tam čosi tlkotať videla, no Dr. vravela, že to môže byť cievka. Áno, dali mi duphaston.
@ataner81 atanerka moja, neboj sa ty - ja si myslim, ze s velkou pravdepodobnostou je to prasknuta cievka - raz som podobne nieco mala a tiez slabe nevysvetlitelne krvacanie v strede cyklu a bola to vtedy prasknuta cievka. no a potom existuje aj ta druha moznost, o ktorej ale musime na tvoj rozkaz drzat bobrika mlcanlivosti 🤐
...lebo az take nemozne to nie je a uplne silni borci spermie preziju aj 5 dni a viac. uppps, uz som ticho!
@mamkabeika ale mojka to aj mne doki povie ze je to 50/50% ze sa babo udrzi. Minule sme sa bavili ze ma tolko zamlknutych potratov - ze vsetko je ok a zrazu pride zena na kontrolu a nebije srdiecko. Cele tehu ti nikto nezaruci ze donosis, ze bude zdrave a pod. Neboj sa - bude to dobre len mysli pozitivne 😉
@mamkabeika drzim palce, nech je vsetko v poriadku! je dobrym znakom, ze krvacanie ustalo! 😉
@horseshoe neviem, či sa dá ísť skôr, no nechcem sa plašiť. Nič také hrozné sa v podstate nedeje, len to pobolievanie a špinenie. Najhoršie na tom je moja psychika. Internet je hnusná vec, to si človek prečíta o všelijakých chorobách a potom je na prášky. Vydržím do stredy. mám ísť o pol2. Mužovi dnes vzali krv a vo štvrtok o 12tej pred odchodom na letisko má ísť za dokym po výsledky. Snáď si obaja nepovezieme tonu liekov zo sebou. Už teraz praská lekárnička vo švíkoch 😀
@sabaka ja si tiež myslím a dúfam, že to bola iba cievka alebo splašené hormóny. cysty či iné choroby si nepripôšťam a ani tú vec na T 😀 😀 😀
@ataner81 no ako myslis draha, ja len ze si si mohla skratit to cakanie a usetrit trochu nervikov 😉 jo internet je hnusoba i dobra vec zaroven. Ale samodiagnostika pomocou internetu nie je stastne riesenie 😉 tak to teda vydrzkaj a snad to nebude nic znepokojive - inak super sa vam to vyvrbilo rovno pred odletom 😠 to aby ste zase mali o com premyslat celu dovcu 😠 ale nie- len si to pekne uzite 😉 zahodte starosti 😉
@horseshoe idem prvý krát k novej doktorke, tak nechcem vyzerať ako hysterka. Aj tak mi maximálne vezme krv a urobí sono, čo môže aj v stredu. Výsledkov sa pred odletom nedočkám, takže je mi to v podstate na nič.
Ja som už nahodila dovolenkový režim. 😎 Všetko mám na háku. Problémy aj tak teraz už nestihnem vyriešiť(iba ak to bude branie tabletiek), cez dovolenku to počká a až po návrate sa tým budem zaoberať. Skôr ani za nič 😉
@nika147 mne sa raz pred 10 rokmi stalo,ze mi gyndos povedal,ze to u mna na ultrazvuku vyzera,akoby som bola v prechode... neviem najst teraz vykricnik...a to som mala 21 rokov bez deti samozrejme... . som bola z toho sokovana a cestou domov som aj plakala... slzy ronila,ze co ked nebudem mat deti..... a to som len brala asi 3 roky vtedy HA a potom som na chvilu vysadila a mrska 3 mesiace nikde,same vyvolavacky a k tomu statnice na skola,takze stres... ti doktori toho niekedy tak nakecaju a oni pritom iba komentuju uplne ten chvilkovy obraz,ktory videli na sono a nie ze celkovy nemenny stav pacientky... potom mi moj gyndos vysvetlil,ze je to bezne... pri strese.... na usg som vtedy este bola u ineho doktra,lebo ten moj vtedy este sono nemal... jasne,ze sa mi potom vsetko dalo riadne do poriadku,ked uz pominul stres... tak sa aj ty nika neboj,najskor to doktor len tak blbo okomentoval... moze to byt len chivlkovy stav,ktory sa upravi,ale sa mu dopomoze,aby sa upravil🙂 drzim palce
Dnes som bola na UZV a Dr. mi povedala, že tam videla akciu srdiečka 🙂 , síce to ešte oficiálne nezapísala, ale povedala, že ju tam vidí 🙂
@mamkabeika to sa tesim s tebou 🙂 len nech fazulka rastie a vela zdravicka prajem 🙂
@mamkabeika gratulujem z celeho srdiecka 😉 vidis drobcek je bojovnik a pekne rastie aj ked maminku potrapil. Ale teraz ked mas potvrdene srdiecko- je vsetko na najlepsej ceste 😉
@horseshoe ahojky vsimla som si ze teraz v piatok ides opat na sono ? .. to mas opat po tyzdni dalsie .. to ti vybavil lekar - koli nejakym testom (viem ze je to tvoj znamy, ale koli comu po tyzdni) ? zaujima ma to lebo ja idem o tyzden v utorok a som zvedava kedy ma opat zavola na dalsiu kontrolu 🙂
@mamkabeika to som rada,vsetky sme radi, drzime palce nadalej,nech je vsetko ok. A s tym mocakom zapalom,co si mala,tak ako...brala si tie lieky,ten Zinat... ze si to bola ty,ked si dobre pamatam...
dievata,same spinenie a krvacianie... kazda druha snad ho ma... je nas volajako vela... ach jaj... tak nech je vsetko dobre,nech su vysledky dobre a tak nech sa skoro zadari a nech sa miminka drzia... ja si idem kusocek lahnut,pokym mi este maly spinka... aj tak sa mozno uz skoro zobudi... dnes som skoro vstavala a varila rano muzovi obed.. tak som volajako unavena...papa
@rohlicka ahojky. Ja chodim kazde 2tyzdne - bola som 9.7.,20.7., a teraz idem 3.8. Vies co neviem vlastne ci to je len kvoli tomu ze je znamy lebo som si spomenula ze poznam baby co k nemu chodia a to tiez tak casto. Asi kazdy gyndos je iny - napr. moj nevysetruje v 1.trimestri vaginalne, robi len sona - tak mozno preto...potom mi hovoril ze uz budem chodit len raz do mesiaca - asi na zaciatku chce caste kontroly. A teraz v piatok mi budu brat aj krv, aj moc mam doniest. Tak dufam ze bude vsetko ok.
@mamkabeika ahoj, supeeeeer, tesim sa velmi, juchuuuuuu 😀
@kapokapo no uz vies preco ja k nemu dochadzam 250km 😀 ale neboj tvoj nie je lajdak - iba robi vsetko podla danych postupov. Moj robi viac akoby musel. Okrem toho ani ten moj nedokaze zabranit potratu- ak by na sone nebilo odrazu srdiecko neurobi nic. Neboj, sme v dobrych rukach obe 🙂 😉

@mamkabeika ahoj, a robili ti sono? Beries duphaston?