icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

julinka88
31. júl 2012

@ja.nu.la ahojky tak vitaj medzi nami....možem sa spýtať ako dlho sa snažíte???

franica
31. júl 2012

@simonkato mne na tú kyret lekár povedal, že mrcha býva 3-6 týždňov po, ale že (tak ako všetko ostatné) nič nie je 100%. Ja mám presne mesiac po a ešte som ju nemala...

čítam si vás babizne usilovne, teším sa, že pribudla nová tehulka 🙂

Inak ja, čo som bola tak strašne v pohode, chvíľami - a to čoraz častejšie - v pohode akosi nie som. Asi prišlo na mňa to "po mesiaci" a mávam hrozné depokové a uplakané stavy z toho celého. Ani nie tak z toho čo bolo, ale že čo bude...a KEDY. Včera som bola na kontrolu a doktor mi zopakoval, že mám čakať 6 mesiacov (!!!), som z toho zničená, neviem sa dočkať ani konca tých troch, nie šiestich. Vraj to bolo vlastne dačo s vaječníkom, že on bol viac "vinný". Ale keď som sa spýtala, že o čo menšiu šancu mám na to, aby sa mi to zopakovalo po 6 mes. pauzy ako po 3, tak mi na to nevedel čo povedať, čiže mi to prišlo akôr také "pre istotu"....čo si o tom myslíte??

franica
31. júl 2012

@ataner81 moja chcem ti zaželať krásnu dovču plnú bezstarostných myšlienok a besného snažilkovania 😀 😀 veď vieš koľko ľudí si domov prinieslo malých cudzincov 😉 Viem, že sem ešte nakukneš, no ja tu možno nestihnem byť dovtedy, tak preto. A nejak som nepostrehla, kam to cestujete...daj, nech slintám 🙂

kapokapo
31. júl 2012

@tatarida ahoj, 10 kil???? pani moji, ja som 3 uz pribrala 😀 uz som ako sudok 😀 brusko uz mas? kedy si bola na ultrazvuk?tesim sa ze si ok aj s babom, jupiiii 😉

kapokapo
31. júl 2012

@franica ahoooj, juuuj, tak to ma mrzia tie tvoje depky, ja som bola na kyret v novembri a este na Novy rok som plakala ☹ moja zlata.... uplne ta chapem... je to velmi tazke....ale dolezite je , ze si otehotnela, takze s tym by nemal byt problem, ja som sa toho bala velmi a uz som opat tehulka🙂 Mne odporucal lekar 4 az 6 mesiacov, ale ja som cakala na 2 cykly, potom som isla na sono na kontrolu, este jedna mrcha a islo sa na vec :D sama som si to tak vymyslela, aj s tou kontrolou, som si poziadala o sono, lekar povedal ze ok a tak za 3 mesiace sa nam znova podarilo, a to je polovicka stale na sluzobke, cize sme len planovali podla ovu....tak drzim palce... podla mna pockaj 2 az 3 mesiace, a chod k lekarovi a uvidis....

simonkato
31. júl 2012

@franica no aj mne tak moj povedal ze ked mi nepride do 6 tyzdnov ze potom to budeme riesit.Aj mne moj kazal pol roka cakat ale akosi ho neposlucham.Ja si myslim ze telo samo najlepsie vie kedy je pripravene.A kde je napisane ze hned aj ostanem tehu.A ze budem mat rizikove tehu to budem mat aj bez toho automaticky ma tak budu brat koli predchadzajucim....Moja presne viem ako sa citis aj ja rozmyslam ze co vsetko mohlo byt teraz inak ci uz som mohla byt maminka alebo kinderko tak ma to vsetko ubija a velmi malo ludi z mojho okolia to chape.

franica
31. júl 2012

@kapokapo ďakujem moja..no to znie dobre a rozumne, že za jazdy sa rozhodnúť...tých 6 si proste nepripúšťam. Lebo fakt sa nemusí zadariť hned na prvýkrát. Síce teraz nám to vyšlo vlastne veľmi rýchlo, ale predsa si telo podľa mňa pamätá, že tam bol väčší zásah a nemám ani ten vajíčkovod, preto sa mi zdá byť len naťahovanie času a až POTOM začať snažilkovať.
Inak pozerám, že máte termín 17. feb- ako moja mamina 🙂 Bude malé vodnárča 🙂

franica
31. júl 2012

@simonkato tiež si myslím inak, že zato príroda nie je úplne vedľa, takže máš pravdu v tomto...že aj je pripravené, tak spermiu prijme a uhniezdi sa a ak nie, tak počká až kým pripravené bude. Ja ale čakám teraz, predsa som mala zákrok a pomerne veľkú jazvu, tak ešte počkám, časom sa asi rozhodnem kedy sa na to budem cítiť už úplne.
A tie pocity dobre poznám, hoci sa snažím nemyslieť na to, čo by bolo keby- je to už jedno. No ak si dám do súvisu, že vo februári sme mali byť rodičmi a teraz mi vlastne od januára chcú oficiálne dovoliť snažilkovať, tak prichádzam o rozum 🙄

simonkato
31. júl 2012

@franica viem moja poznam tvoje pocity az moc dobre po malickej nam kazali cakat rok.Nedavali sme si pozor od marca a v maji sme fakt sli naplno kazdy druhy dnik keksik a vtedy sa aj zadarilo.Velmi ma ale boli ze nam mohli teraz pri malickom teoreticky pomoct ale uz sa nikdy nedozviem ci by tabletky zabrali alebo nie.Moja urob ako ty uznas za vhodne ako sa budes citit ja mam kamaratku ktora ma len strtku z jedneho vajecnika hovorili ze nebude mat v zivote deti a pozri sa ma dve a normalne prirodzenou cestou a obe na prvy krat.Takze verim na zazraky a raz si svoje zazraky budeme pestovat v naruci.

lilli251
31. júl 2012

@mamkabeika kujeeeeem 🙂

sanchez81
31. júl 2012

@simonkato
@franica Zdieľam váš smútok, presne toto som zažívala aj ja...presne ako napísala simonkato, treba ísť na to pocitovo. Telo aj tak prijme vajíčko až vtedy, ak bude v poriadku aj duša a čistá hlava. Neriešiť či čakať 3 mesiace alebo 6. Aj tak si to všetko vaše telá zariadia samé. Tak držím palce, aby to bolo čo najskôr. 😉

simonkato
31. júl 2012

Babenky moje mne je tak zle ze som uz dve krat za hodinu obimala zachodovu misu.Vy ste mi ale museli tie buchty zavidiet.Ble co to je so mnou vcera vajecnik dneska grcparty vobec sa mi to nepaci 😒 dufam ze nechytam daku crevnu vyrozu...
@sanchez81 ano moja presne nase tela su hrozne nevyspitatelne a sami vedia co je pre ne najlepsie kolko krat sa s nami aj nepekne zahravaju ako to moje teraz.Boli ma cely clovek a mam pocit ze zo mna idu este aj vianocne pupacky.Co ma niekto pobosoroval?Asi pojdem dakej bosorke.

kapokapo
31. júl 2012

@franica ahoooj, 6 sa aj mne zdalo vela, preto som tam naklusala proste a ze nech ma pozrie ako to vyzera.... a bolo.... takze si daj tie dva cykly a skoc sa poradit, idealne pocas ovu v tretom cykle, ja som isla schvalne pard dni pred ovu, vtedy je maternica dobre prekrvena a hned mi aj povedal kedy nastane ... takze som si aspon potvrdila ze vsetko funguje 😉 a neboj, zbehne to rychlo a opat sa budes snazit 😉

mamkabeika
31. júl 2012

@simonkato Chúďa ☹ Prajem všetko dobré, nech ti to hneď aj prejde 😉

zora256
31. júl 2012

@lilli251 Ahoj!
A kedy si robila testík,na koľký deň cyklu?A ideš na krv?Lebo takto na začiatku len ztoho vedia zistiť a max zo zvýšenej sliznice maternice,drobčiatko ešte nebude vidno,až o také 3tt meškania.Moc držkám palčeky 😉

tatarida
31. júl 2012

@kapokapo ajoj 🙂 no veru 10 som v minuse ale na sono som bola dnes a drobatko plne zodpoveda tyzdnu tehu, ma 7,2cm trepotalo sa jak rybka na suchu a cmulalo si rucicku 🙂 tak je snad vsetko tak ako ma byt.... brusko mam uplne mini, saty na mne visia ale my to dobehneme, ked skonci ta nasa nekonecna grcparty 😀 drzim Vam silno palceky!!!!
A samozrejme aj dalsim snazilkam v tejto hyperuspesnej skupinke 🙂

zora256
31. júl 2012

@simonkato Ahoj!
To mi je ľúto,že Ti je tak nanič,prajem skoré uzdravenie,daktorý mesiac som bola takto tiež ale na ďalší deň už nič,tak držkám palčeky aby aj teba to prešlo,proste to hrozné počasie a vyčerpanosť robia.

kapokapo
31. júl 2012

@tatarida ahojky, ja idem zajtra na sono, sa neviem uz dockat.... tak ti drzim palce a pekne priberaj 😉

zora256
31. júl 2012

@tatarida Ahoj!Gratulujem a neboj určite dobehneš,ja som pri malom mala grcparty až do 17tt a schudla 5kg,a nakoniec som mala len o 4kg viac ako pred tehu,čiže 9kg som pribrala spolu so schudnutými,a je lepšie mať grcparty a menej pribrať ako ledva sa vliecť a mať prebytok na sebe aj po tehu.A aj teraz mám o 10kg menej ako pred tehu,proste pohyb pri drobcovi a málo spania si vyberie svoju daň,ak je maminka z drobcom väčšinu dňa a noci sama.prajem krásne tehulkovanie a neboj a´j aj bruško bude🙂

tatarida
31. júl 2012

@zora256 dakujem, akurat to som dnes dokimu vravela, ze tie krasy tehotenstva som zatial nemala sancu spoznat 🙂 ja sa ledva vleciem z toho aka som slaba, ale snad sa to uz coskoro zmeni a zacnem normalne jest....

tatarida
31. júl 2012

na inspiraciu baby 🙂

sabaka
31. júl 2012

@tatarida hahaha! 😀
mama modelka - preco nie? vsak sa zvykne hovorit, ze ked ti je tak riadne na blvanie, je to znakom ze fazulke sa mimoriadne dobre dari! 🙂 to som rada!

zora256
31. júl 2012

@tatarida Ahoj!
Tak ako Ti píše @sabaka to že Ti býva tak zle znamená,že drobček je zdravý 😉 ,ja viem ako Ti je,neboj,nuž čo sa týka dobre najedenia sa tak ja som sa jedine zeleninou a ovocím mohla najesť a slepačov polievkov a od vtedy veľa neviem jesť ja som od pôrodu schudla už 11kg a malý má presne tých 11kg😀čo už neboj akonáhle budeš cítiť pohyb drobca bude Ti lepšie prejde vracanie a budeš vedieť lepšie jesť,alenech ťa neprekvapí,ak si budeš viac žiadať zdravé jedlá ako mastné a korenené či sladkosti po toľkom vracaní Ti budú ťažké a nebudeš ich moc chieť.Prajem krásne tehulkovanie 😉 A to vám tým sonom tam napísal lekár hlava,plod a chrbtica?Krásne bábo,veľa zdravíčka vám obom prajem🙂

simonkato
31. júl 2012

@zora256 vobec sa mi to nepaci a mozno ked sme boli v obchode som z oci skapala od malilinkeho mimi este u maminy v brusku som na to hakliva ked sa na mna niekto spatne pozrie.Fuj nech uz je rano a je mi lepsie lebo sa mi zda ze sa tu v poslednej dobe len stazujem.Je zo mna daky hypochonder 😒

zora256
31. júl 2012

@simonkato Ahoj!
Neboj prejde ťa to,len sa dobre vyspi 😉 A veľa vody pi,pomáha to,múže byť aj z malého množstva tekutín.

lumiva
31. júl 2012

@simonkato A co Coca-colu? Moj maly mal asi 2-3 roky a mal hnacky a grcacky a uz bol dost slaby, tak sme isli na pohotovost a lekar nam povedal, aby sme mu davali kazdych 5 minut za lyzicku. A postupne zvysovat, ak nevyvrati. Preslo to a odvtedy to praktizujeme, ale nemame to casto. Ale musi to byt cervena klasika coca-cola.

simonkato
31. júl 2012

@lumiva nemam doma a obchody su zatvorene na benzinku mam daleko a som sama doma drahy je na nocnej.Fuj uz zo mna ide len kyselina tak snad to prejde nemozem vobec lezat lepsie je ked sedim.prislo to tak z nicoho nic 😖

horseshoe
1. aug 2012

@tatarida ahoj moja. No panecku ze -10kg - chudak ☹ a to grckanie kazdy den hroza des 😖 ja som velmi vdacna ze negrckam i ked je mi zle a parkrat ma uz naplo ale silou vole som to odvratila. Mne totizto gyndos povedal ze by som musela ist do nemocky keby som chudla co pri mojej vahe 48kg by bolo chudnutie katastrofa. Raz som schudla na 44kg a to som bola taka slabucka ze fakt moja hranicna vaha. Tak sa teda drzkaj a dufam ze ti tie nevolnosti coskoro prejdu - esteze fazulka sa ma dobre a pekucko rastie 😉 😉

horseshoe
1. aug 2012

@franica moja netrap sa. Doki sice vravi ze treba pockat 6mes. ale ocividne to nevie odovodnit 😀 ja by som urcite pockala 3 mes. a potom podla toho ako sa budes citit a ako dopadne kontrola u dokiho by som sa pomalicky zacala snazit. Predsa len v tvojom pripade to bola operacia nie kyret, tak tie 3 mes. je dobre nechat nech sa telo zregeneruje. Neboj nic ubehne to ako voda ved uz 1mesiac mas za sebou - tak vydrz este 2 a hopsa hejsa mozte na to vlitnut 😀 😉 zatial este uzivaj leto - chodievaj na kupko a slnit sa - to ti doda energie do toho cakania 😉

franica
1. aug 2012

Ste zlaté zase raz, ja som vedela, že sa mi oplatí sem prispieť 🙂 Normálne mi je lepšie podľa toho, čo ste mi napísali, zase si odrátavam svoje dni do cca. októbra, užívam leta a potom to bude dúfam dobré. Idem sa teda na to leto vrhnúť úplne, dnes hlásia pekné počasie, tak konečne prvýkrát (!!!!!) toto leto k vode. Už je august, čiže mám čo dobiehať.
Želám vám všetkým pekný deň a veeeeľmi ďakujem 😵 😵 😵