Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe ja mám výtokov na rozdávanie 😀 😀 😀 ale nepamätám sa, že by až tak. Počas ovulky to zo mňa tieklo jedna radosť ale pred mrchou a po nej to nebolo až tak výrazné. nič ma nesvrbí. nepáli, výtok je biely, takže mykóza by to nemala byť. Asi naozaj je to tá cestovná horúčka.
@sanchez81 no ja som nechcela ze rypat- to urcito nie. Iba som chcela uviest veci na pravu mieru 😉 podla mna su vsetky tie tehu priznaky velmi lahko spochybnitelne, lebo su az prilis podobne PMS. Jediny taky jasny priznak povazujem grckanie- moja kamoska este ani nevedela ze je tehu a uz davila niekolkokrat do dna- tak to mi pride jasne (i ked aj tam by sa dalo namietat ze ma nejaku crevnu virozu 😀 😀 😀
Ja si myslím, že treba ísť na Luník IX. tam je mimoriadne plodná zóna. Ak by som prežila prechádzku, tak by som na 100%otehotnela
@ataner81 no otrasne s tymi doktormi, otrasneee. Naco si vlastne clovek plati zdrav.poistenie? Ze 2mes. cakat 🤐 a kebyze mas daky problem tak chod na plesnivu pohotovost, ze? Ach, skoda reci, nervov, vsetkeho...
No vytoky som mavala ja kadejake a stale. Dokonca aj ked som si myslela ze ziadny nemam tak doki na prehliadke objavil- ze ano mam a vzdy som odtial sla nabalena pirulami 😠
@horseshoe @sanchez81 😀 😀 😀 😀 😀 . Tých zvieratiek a iných trofejí si užívam v práci až až, keď mi odtiaľ prídu deti 😉 . A tú prechádzku som myslela iba ako prechádzku po plodnej zemi bez asistencie občanov iného pohlavia. Iba ako nasiaknutie plodnej energie. Tam totiž stačí, že zafúka vietor a už je minimálne 10žien tehotných 😀 😀 😀 😀
A tehotenstvo absolútne nečakám a nerátam s ním. Nikdy som ho tak málo neočakávala ako tento mesiac 😉 😉 ale to by musel byť naozaj veľký zázrak

@ataner81 ja som mavala pred mrchou biely vytok a mala som ho aj vtedy ked som ostala tehu a ostal mi doteraz. Vytok nie je relevantny dokaz, zato taky test 😀 😀 ale nie, nebudem zla ako tuna kocky - aj tak ides k dokine tak uvidis... 😉