icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
1. aug 2012

@ataner81 ja som mavala pred mrchou biely vytok a mala som ho aj vtedy ked som ostala tehu a ostal mi doteraz. Vytok nie je relevantny dokaz, zato taky test 😀 😀 ale nie, nebudem zla ako tuna kocky - aj tak ides k dokine tak uvidis... 😉

ataner81
1. aug 2012

@drobca07 ak by som aj TEORETICKY(čo samozrejme nie som)bola tehu, tak mi to ten test neukáže. Je to strašne skoro. Doky to musí pochopiť a keby mi nasadila lieky, budem chcieť také, ktoré sa môžu aj v tehotenstve

sanchez81
1. aug 2012

@ataner81 tak to áno 😒 Treba len veriť, že bude dôslednejšia ako tá, ktorú si mala predtým 😉

sanchez81
1. aug 2012

@horseshoe presne to s tým výtokom som chcela napísať aj ja, len už som nechcela viac rýpať 😀

ataner81
1. aug 2012

@sanchez81 ja v to pevne verím. Predstavujem si to tak, že ma vyšetrí(základné vyšetrenie+sono), popýta sa na zdravotnú anamnézu a dohodneme sa na postupe vyšetrení aby sa vedelo prečo sa nám tak dlho nedarí. polovička už podstúpila kroky, tak som na rade teraz ja

horseshoe
1. aug 2012

@ataner81 to je ale blud. A ked je baba tehotna a napr. sa stahuje tak nebude teraz 2mesiace chodit na prehliadky? Ja som tiez menila gyndosa a vysetril ma hned akurat vyter z krcka maternice mi robil az neskor. Ostatne vsetko v poho 😉

sanchez81
1. aug 2012

@ataner81 Držím palce, aby bolo všetko o.k a keď náhodou nebude, aby prišla na to, čím to je, že sa vám nedarí. 😉

ataner81
1. aug 2012

@horseshoe ja mám výtokov na rozdávanie 😀 😀 😀 ale nepamätám sa, že by až tak. Počas ovulky to zo mňa tieklo jedna radosť ale pred mrchou a po nej to nebolo až tak výrazné. nič ma nesvrbí. nepáli, výtok je biely, takže mykóza by to nemala byť. Asi naozaj je to tá cestovná horúčka.

ataner81
1. aug 2012

@horseshoe vysvetli to košickým lekárom. Skoro som padla na riť, keď mi v júny oznámila, že môžem prísť až v septembri 😠

ataner81
1. aug 2012

@sanchez81 ďakujem pekne.Už by sa konečne mohlo šťastie usmiať aj na mňa 🙂

sanchez81
1. aug 2012

@ataner81 Usmeje 😀 nenadarmo tie štvorlístky nachádzaš 😉

brumka
1. aug 2012

babky na zdravie, moja prva alchemilka v 5DC zacina 🙂
@ataner81 neboj dockame sa teda ty skor 🙂
@sanchez81 a tebe sa moja ako dari 🙂

ataner81
1. aug 2012

@sanchez81 v poslednej dobe ich bolo požehnane. Denne aspoň 2 🙂

brumka
1. aug 2012

@sanchez81 mne asi pred mesiacom ked sme boli s drahym a dcerkou vonka osral vtak 🙂 pekne do vlasov

ataner81
1. aug 2012

@brumka júj brumíček, kiežby si mala pravdu 😉

ataner81
1. aug 2012

@brumka no to vždy poteší 😀 😀 😀 😀

sanchez81
1. aug 2012

@brumka darí sa mi hádam dobre 😅 na sono idem až budúci týždeň, tak hádam bude všetko o.k. Cítim sa fajn, takže verím, že bábika rastie 😉

brumka
1. aug 2012

@ataner81 manzel spustil riadny rehot 🙂 a zabudlasom to umyt ked sme sli dnu tak az vecer mozno daco zaposobi 🙂

horseshoe
1. aug 2012

@sanchez81 no ja som nechcela ze rypat- to urcito nie. Iba som chcela uviest veci na pravu mieru 😉 podla mna su vsetky tie tehu priznaky velmi lahko spochybnitelne, lebo su az prilis podobne PMS. Jediny taky jasny priznak povazujem grckanie- moja kamoska este ani nevedela ze je tehu a uz davila niekolkokrat do dna- tak to mi pride jasne (i ked aj tam by sa dalo namietat ze ma nejaku crevnu virozu 😀 😀 😀

ataner81
1. aug 2012

@brumka niečo mám s tvojim mužíkom spoločné, tiež by som sa váľala od smiechu-som tak trošku škodoradostná 😀

ataner81
1. aug 2012

Ja si myslím, že treba ísť na Luník IX. tam je mimoriadne plodná zóna. Ak by som prežila prechádzku, tak by som na 100%otehotnela

sanchez81
1. aug 2012

@horseshoe presne tak, psychika spraví naozaj veľa. A ani nejdem počítať, koľkokrát by som už podľa príznakov bola tehotná 😀 Aj tak to vyšlo vtedy, keď som to vôôôôôôôôôbec nečakala 😀 Tak uvidíme, do akej miery to nečaká @ataner81 😀 😀 😀

sanchez81
1. aug 2012

@ataner81 len či by si nemala čokoládového potomka 😀 to radšej neriskuj 😀

horseshoe
1. aug 2012

@ataner81 no otrasne s tymi doktormi, otrasneee. Naco si vlastne clovek plati zdrav.poistenie? Ze 2mes. cakat 🤐 a kebyze mas daky problem tak chod na plesnivu pohotovost, ze? Ach, skoda reci, nervov, vsetkeho...

No vytoky som mavala ja kadejake a stale. Dokonca aj ked som si myslela ze ziadny nemam tak doki na prehliadke objavil- ze ano mam a vzdy som odtial sla nabalena pirulami 😠

brumka
1. aug 2012

@sanchez81 ja bysom taku prechadzku neriskovala 🙂 @ataner81 😀

horseshoe
1. aug 2012

@ataner81 eee a ako bonus okrem decka by si si odtial doniesla nejaky ten syflacik, hivik,zvieratka ohanbia ci ine lunikovske lahodky 😵 😵 😵

sanchez81
1. aug 2012

@horseshoe 😀

ataner81
1. aug 2012

@horseshoe @sanchez81 😀 😀 😀 😀 😀 . Tých zvieratiek a iných trofejí si užívam v práci až až, keď mi odtiaľ prídu deti 😉 . A tú prechádzku som myslela iba ako prechádzku po plodnej zemi bez asistencie občanov iného pohlavia. Iba ako nasiaknutie plodnej energie. Tam totiž stačí, že zafúka vietor a už je minimálne 10žien tehotných 😀 😀 😀 😀
A tehotenstvo absolútne nečakám a nerátam s ním. Nikdy som ho tak málo neočakávala ako tento mesiac 😉 😉 ale to by musel byť naozaj veľký zázrak

brumka
1. aug 2012

@ataner81 hmmm, to stoji za zvazenie, tolko veci v jednom 🙂))))))))

ataner81
1. aug 2012

@horseshoe vyšetrili by ma iba vtedy, ak bz som mala zdravotné problémy alebo bola tehu. Ak len chcem byť tehu, tak musím čakať ☹

ataner81
1. aug 2012

@brumka na dovolenke budem o tom tuho premýšľať 😀