Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
pekny deň prajem žienky, dnes bola otrasná noc 😒 bolesť podbruška neustale taka tahavá a pocity ako pred mrchou (ako ked kazdy chvilu ma z dola daco "vypadnut") - nemala som z toho dobry pocit . zajtra idem k dr. a chcem pocut len dobre spravičky .. 😵 😵 😵 aby bola dušička napokoji opať aspon na niekolko dni 😎
ja som dnes bola na poradni, všetko o.k, srdiečko krásne bilo, znelo mi to ako rajská hudba 🙂 Pribrala som kilečko, ale je mi to fuk, aj keby ich bolo 5. Dnes by ma mohli aj okradnúť, alebo ma nafackať, nič by so mnou nepohlo. 😀 Som šťastná, že je všetko v poriadku 😵 😵 😵
@rohlicka Presne viem, čo máš na mysli. Je to všetko pre nás nové a nemáme s čím porovnávať. Aj keď sa vraví, že každé tehotenstvo prebieha inak. Ja som po spontánnom potrate, bojím sa tiež. Keď ma bolí, bojím sa, keď mi vôbec nič nie je a nič necítim, bojím sa....snažím sa len stále si predstavovať naše bábo, ako mu je u mňa v brušku dobre a ako mu silno bije srdiečko. Aj strach je normálny, len treba dať pozor, aby neprerástol do fóbie. Škodí to aj nám, aj bábu. Takže pozitívne sa nastaviť a snažiť sa nemyslieť na nič zlé. Stať sa môže všeličo, môže prestať biť srdiečko, ale tomu nezabráni ani najlepší dr. na svete. Ostáva nám iba veriť, že všetko dobre dopadne. 🙂
@sanchez81 toto je moje prve tehu 🙂 ale ked clovek ma dookola vselijake pribehy a pirpady - kedy sa musim premahat nemysliet na to ,, ale som na tom podobne 😀 tiez si predstavujem nase malicke ze ako mu je fajne a ako mu bude este lepsie ked sa nam narodi .. a podobne sa utesujem ze je vsetko v najlespom poriadku (hlavne pred kazdou kontrolou) 😎
mne prve foto dal ani sa nepytal ale to sme mali uz aj srdiecko bijuce . cize bolo tam uz co vidiet - tak som sa len potesila 🙂
ahojte babulky, tak som sa konečne dostala aj sem na chvíľku 🙂 ako sa máte? ....ja stále mrcha nikdy, ráno som si na vašu "žiadosť" spravila testík, no samozrejme, že bol biely ako sneh, ale tak minulý mesiac bol ťažký takže nie som ani sklamaná, len som zvedavá kedy mrcha konečne dorazí, nech ma láskavo nenaťahuje, ja už chcem šupšup pokračovať v snažilkovaní 😉 🙂 .... @simonkato ty si na to ako s testíkom? ....ale to čo ti písala @ludmilaka som čítala aj ja, že to môže zmiasť, že testy zvyknú ešte ukazovať po kyrete //....ale tak za skúšku nič nedáš, tak mi pleas rýchlo napíš čo nového 🙂
ahojte babky tak hlasim 10DC daky trening uz bol a hor sa do sexikovania tento tyzden potom ideme na dovcu tak to bude uz problem ale mali bysme do dolezite stuhnut, za chvilku si spravim alchemilku 🙂 celkom mi chuti
@drobca07 ahoj moja netestikovala som nemam doma testik a od rana neviem kde mi hlava stoji ale myslim ze co mi byvalo tak zle bola daka vyroza lebo uz mi nic nieje.Ja som si uz test robila raz ked som sla k dokimu kazal mi si urobit ci mam este dake zostatkove hcg a test bol bielucky cize tym sa vobec nezatazujem.Este pockam s testikom aspon tie dva tyzdne a ked do vtedy nepride az potom budem ocikavat.Teraz mi to doslo fakt zbytocne ale ked budes moc naliehat koli tebe ho ocikam.A neboj sa este neni nic stratene este ti nemusel test nic ukazat ked neni mrcha stale je daka nadej.
@simonkato ja ale vôbec tento mesiac ani nedúfam, som 32DC a ovu som mala asi niekedy okolo 18-teho ale do toho som krvacala, takže snažilkovanie sa nekonalo....skôr by som teraz potrebovala poradiť ako čo najrýchlejšie dostať mrchu nech ma nenaťahuje....to je paradox čo? celý čas nechcem aby dorazila a teraz ju chcem čím skôr.... 😒 joj máme to my ženy ťažké.....a nechcem na teba naliehať, ty musíš vedieť ako sa cítiš a ja ti silno držím palčeky nech to čím skôr budú //, ktoré sa ťa už budú držať kým budeš na tomto svete 😉
@drobca07, kazdopadne drzim palceky .. aby ta mrcha potom prisla - pre spokojnost aby ti mohol lekar urobit testiky (aj ked keby neprisla - verim ze by si sa nehnevala) 😀 @simonkato ty si tiez vyzerala zaujimavo nadejne - nakukovala som tu min raz - aby som si ta vyhladala co je nove - ale ked to citis tak ze radsej pockas s testikovanim - nebudeme tlacit .. ale drzim palceky .. 🙂 😎 a spehujem ta a tvoje dalsie nadejen nevolnosti
@lumiva no tebe aspoň prišla a vieš, na čom si....ja dnes 32DC a žiadne príznaky mrchy....ma chce asi naťahovať.... ☹ ...ale ako som nám tu predpovedala, tak august je podľa mňa taký plodnýýýýýý 😀 takže zahoďme všetky ms kalendáre a podme na to 😀 (po skončení ms samozrejme 😀 ....len mne musí najprv dojsť 😒 ) držím silno palčeky 😉
@deculko ved s tým aj rátam, ale tak preto mi dal aj toho duphika na 6 dní aby sa mi to napravilo.... len dúfam, že to nebude veľmi dlho trvať, aby sme vedeli aj dovolenku zajednať tak aby som nemrchovala cez ňu.... :( ....ale zase ak sa mi to posunie o tých 10 dní tak akurát na dovči by mi vychádzali plodásky 😀 😀 😀
dufam,ze som nic nepoplietla,lebo mi tu do toho deculo tukalo.... chce ma vyhodit od pc... dnes mi cez obed nespal,tak je ... vymyslavy.... pekne povedane... som zvedava,kedy vecer od unavy odpadne...
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@simonkato 18.8.ryby
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@julinka88 ?.8. kozorožec
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@ataner81 6.9. panna
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryb
@lumiva juj to je ozaj akosi skoro a nebude to len take spinenie cize uhniezdovanie 😝 😉 tak ale vzdy lepsie skôr akoby ta mala natahovat,ked uz musí dorazit,mne sa zdá kazdý mesiac taaaááky dlhý,ked cakas ci to vyslo alebo nie,skoda ze sa to nedá zistit hned,juj ale som ja nedočkavá 😀 😀 😀 😀 😀
aj mne tie mesiace pripadaju strasne dlhe... to cakanie... a pritom opat tento mesiac citim to podrazdenie pred mrskou.... ze nech mi nik radsej nic nepodstuchne,lebo to schyta... :( posledne mesiace som toto sice necitila,ale viem ja? tie predmrskove priznaky su take rovnake s tymi tehulkovskymi,ze az... normalne odratavam dni,ze dnes je este len 6.8..... do 14.8. mam este tooolko casu... ach jaj.... a tie horucavy...
a tento mesiac.... uz som si pred paru dni myslela,ze to beriem sportovo,ze uz som si zvykla necakat na mrsku,ze mi je to fuk...ale houby... uz sa mi zas hormony menia a zas mi to fuk nie je az sa mi chce fnuk... juj kiez bude pravda to,ze zajtra bude kusok chladnejsie... tento mesiac som pritom tak pekne citila ovulku... aj take tlaky poovulkove som citila dva tri dni po ovulke... hm... az ma na nadejalo,ci sa nezadarilo...ale teraz uz necitim vobec nic...
a mysliet na nieco ine...? jaj hej... boli sme s deculkom na kupku dnes... muzika mam dlho v praci zas... zas budem cakat na piatok abo sobotu,ked si s muzikom uzijeme viac casu spolu,maly je potom na tatovi nalepeny... dni idu aj rychlo,ale aj pomaly,podla toho na co myslim...
@deculko ja viem že sa to ľahko hovorí,ale asi na tom aj čosi bude,že by sa na to nemalo tak myslieť a sústredovať,veľa žien to aj potvrdilo aj tu na MK som sa dočítala,že ked vypli a nemysleli na to tak sa to podarilo,ale dá sa to vôbec vypnúť?ked to je momentálne priorita číslo jeden 🙂 a potom tie pochybnosti,či sa to naozaj podarí alebo nie,to keby človek vedel 😕

@jeackynka rozumiem preto sa hovori najplodneši ,lebo v nom vydržia dlho spermie.No spozorovala som ho aj teraz ešte takže dnes skusime a uvidim 🙂 Necham to na osud 😉