Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@dominika1516 to ma mrzi s tou mrskou,mna to caka tiez kazdy den...ten vysledok... a co ja viem,co bude... to nevie nik....
a nemame ta nejako v tabulke,teraz zastupujem nasu ataner,ktora robi tabulky,nechces aby sme ta do nej zapisali? napis nam termin neocakavanej mrsky a supneme ta do tabulky🙂
Dobre ranko dievcence mrcha stale nikde ale asi uz dojde lebo krize ma hrozne zacinaju boliet.A ved este ma teoreticky 9dni cas doktor mi kazal dojst ze keby nedosla do 6tich tyzdnov.
@drobca07 moja ty sa mi akosi nezdas asi sa s tebou tvoje telo nepekne zahrava vies co vydrz do pondelku a ked do vtedy nic zbehni doktorovi alebo ked sa ti to zda vela zajtra tam zavolaj a popytaj sa ho.A mozno je miminko v brusko clovek nikdy nevie ked mrcha nedorazila viem viem testik si mala negativny ale su vselijake pripady.No ved uvidime ako dopadnes mojko aj ked by som ti moc moc drzala prsteky aby tam cervicek bol.
@simonkato dakujem za povzbudenie si zlatá 🙂 ...volala som na gyndu, aj sestrička mi povedala, že už som mala dostať, potom mi aj dr dala, tak sme sa dohodli, že ak by som nedostala do pondelka tak v utorok sa mám prísť ukázať pre istotu....a to som už 14-teho mala ísť na preventívku po ms!!! ....no uvidím ako a kedy sa jej uráči prísť konečne, keď som sa už ako-tak ustálila na 31dňový cyklus zase sa mi to pokašľalo....no a potom sleduj nejakú ovulku a pod....ešte aj tie testy ovu mi vtedy blbli keď mi 5 dní ukazovali pozitívne..... normálne si pre "srandu" asi jeden ovu test spravím, že čo ukáže teraz :D
@drobca07 no moja skus niekde som citala ze ked je pozitivny ovu test tak je zena tehu no tak potom daj vediet.Vies co moja ja som mala to iste s tymi cyklami jeden dlhsi od druheho a babo sa podarilo jednoducho sme boli ako kraliky a keksikovali kazdy druhy den po mrche.Som strasne zvedava ako to bude teraz ja chcem svoj ukazkovy cyklus 28dnovi ovu 14den a mrcha presna na hodinu.Strasne sa mi to malickej pokazilo 😒 uvidime co urobi teraz kyret,aj ked by som bola najradsej keby mrcha nedojde.Rozmyslam ze ked nepride do strady vtedy sa testnem idem tak ci tak do mesta tak kupim testiky.
@brumka 😀 že detektívku , si ma rozosmiala riadne
@simonkato jasné, že dám vedieť ak sa mi ho teda bude chcieť spraviť 😀 ..... ale s tebou je to tiež dosť zaujímavé a veru veru, len sa pekne otestíkuj , ak si naozaj tehu (v čo silno držím palčeky) tak nech sa o teba pekne postarajú hned od úplného začiatku!!! veď ty si tú vytúženú fazuľku tak zaslúžiš moja asi ako nikto z nás (vieš určite ako to myslím) 😉 ...a nečakaj hádam ani do stredy....pondelok je predsa skôr 😉 😀
Dievčatá, pevne verím, že tento nádherný pocit zažijete čoskoro všetky 😉
@drobca07 no uvidim moja sice mam lekaren hned oproti cinziaku ale tie testy sa mi vobec neosvadcili co tam maju a su aj o dost drahsie najradsej mam mamatest alebo doktormax s nimi som bola najspokojnejsia.Sak sa to ani mne nepozdava ale do kym ma nebolia prsia je to 50na 50 pri mrche ma nebolia su len citlivejsie ale pri tehu ma vzdy nehorazne boleli.Ale to uz som bola vzdy trosku viac tehu 5-6tyzden.Jaj mojko kazda jedna z nas si tu zasluzi drobceka su aj horsie pripady ako som ja 😒 ale my sa len tak nevdzame 😉 .Len ma mrzi ten fakt co by dala babu vsetko sa musi tak trapit ci s otehu ci pocas tehu.A take co fetuju fajcia slopu ci nase mile spoluobcianky co ziju v katastrofalnych podmienkach ty rodia ako jablone 😖 je mi z toho do placu ze kde je ta spravodlivost niekedy si hovorim ze som v minulom zivote musela byt hrozny clovek a teraz za to asi trpim.Mne nechyba nic ku stastiu len drobcek ja nepotrebujem dovolenky pri mory dom byvanie z katalogu obliekat sa znackovo to su oproti malemu vonavenu uzlicku statia pominutelne veci.
@simonkato krásne si to napísala, až mi slzy vyhrkli do očí.... bábätko si určite zaslúžime všetky čo po ňom tak túžime a aj mňa vždy pochytí 😠 keď vidím tie "naše spoluobčianky" , 20 rokov, 3 deti okolo nej, velikánske brušisko a cigareta v papuli!!!!! ....a kde je spravodlivosť???? a kde je v takom prípade aj Boh???? vždy som bola veriaca no s odstupom času ako keby som veriť prestávala...., veď keby niekto nad našim životom bol toto by určite nedovolil!!!!!
..... u nás som mamatest ani doktormax kúpiť nikde nevedela......vkuse len nejaké neznáme alebo potom v dm-ke pepinotest, a to máme v našom maličkom meste 6 lekární!!!! ...aj keď som pýtala ovu testy tak na mňa v 5-tich hľadeli akože čo od nich chcem , potom "našťastie" v 6tej lekárni mali....ale asi najbližšie objednám cez net....
@simonkato do tretice vsetko dobre dopadne! a mozno to uz ani tak dlho nepotrva 😉
ja som toho nazoru, ze to cele nema so spravodlivostou nic spolocne - je to cirocista nahoda a rozhodnutie prirody, ktora je jednoducho silnejsia ako my. a ak sa tak rozhodla ako sa rozhodla a potratili sme, tak asi preto lebo nieco nebolo v poriadku a radsej takto ako by malo potom narodene dietatko trpiet cely zivot nejakou poruchou. znie to tvrdo, ale ja tomu verim... samozrejme, existuje xxx pricin - a v dnesnej dobe sa da na vela pricin potratov prist - ci uz su to poruchy stitnej zlazy alebo tak caste trombofilne mutacie - ktore sa daju liecit. A to je velka vyhoda!
u nas to bola podla vsetkeho len hlupa zhoda nahod... nabuduce to uz vsak dopadne dobre, musime verit!
@drobca07 jasom neveriaca ale verilasom mozno 3 roky ako dieta... ale to je ina tema, no mi tu mame 22rocnu pipku odfarbenu vychudnutu, uz ma 4 deti aco viem tak aj vydavala sa vo vazeni teraz beha s inym a ked pozeram na deti prvy 2 chlapci su rovnaky, to dievcatko co ma to uz ma asi postihnute lebo sa mu nevenujem vzdy je spalenea bose po skle ju nechava behat bez dozoru aj 4 ulice ju pusti, minule sa jej mala skoro obesila na ihrisku a ju to netankovalo a teraz ma take malinke, no hroza, vyzera to ze kazde ma s inym a len aby nemusela do prace, toto nieje spravodlovost
@drobca07 uz si si robila ten ovutest? lebo @simonkato ma pravdu, ze pozitivny ovu test na konci cyklu (hlavne ak je to po dobu niekokych dni za sebou) moze signalizovat aj tehu 🙂 som zvedavaaaaa!
@sanchez81 wau, to je ta najkrajsia fotka na svete! tesim sa s tebou, ze je vsetko v poriadku - teraz si mozes uz riadne vydychnut 🙂
@sanchez81 moja strach bude urcite a ten strach preziva kazda tehulka a o to viac to prezivaju tie co sa im nieco taketo stalo ale nevadi aj tym by som si presla len aby bol ten najkrajsi koniec a ja drzala v naruci babo.Dnes v noci som mala sen ze som kocikovala svojho synceka bol krasny nadherne sa na mna usmieval bolo to take zive ze ked som sa zobudila snazila som sa znova zaspat.
@drobca07 moja ja mam taky isty nazor ako ty keby je niekto tam hore take veci nedopusti aby napr male dietatko malo rakovinu a mnoho dalsich veci nemam chut to viac ani rozpisovat lebo mi je z toho na nic.U nas je more lekarni len vsetky su v centre skoro pri nas su dve take nove ale akoze nula bodou ked pises o tych ovu testoch ja som tak sa pytala na digitalny tehu test jednej lekarni na mna hladi a ze take cosi aj existuje 😅 ale nikde som ho tu nezohnala ale viem ze v jednej by boli ochotny mi ho objednat ale to si mozem aj z netu.
@sabaka my sme mali nahodu v tom ze malicka bola chora druhe uz asi ani tak nahoda nebola len stupidny lekar ale nejdem uz o tom polemizovat nikde nieje napisane ze by nam pomohol duphik keby nam ho hned nasadili.
Snazim sa verit ze raz bude vsetko dobre a nikdy by som si nemyslela ze toto postrehne akurat mna ale to asi kazda zena co o babo prisla.Raz bude dobre!
@sabaka viete, čo zbehnem ešte teraz cez prestávku do obchodu a kúpim aj jeden tehu test kvôli vám, spravím si aj ovu aj tehu ....aj keď tehu určite nie som....necítim to vôbec tak....ani vlastne ani nemám byť z čoho , takže žiadne "prekvapenie" sa konať nebude....ale tak OK......ozvem sa hned ako testíky spravím...ak sa mi bude dať hodím aj foto - ŽE NIČ!!! 😀
@drobca07 moja vazne aby si nebola prekvapena ako pise @sanchez81 druha ciarka sa vacsinou objavi ked to zena najmenej caka.No sup sup do lekarne uz sme tu vsetky netrpezlive.Sla by som aj ja len korunky len na ucte a v penazenke prievan ale mozno do vecera alebo zajtra uz koli vam urobim ved aj ja som zvedava len sa bojim sklamania.
zienky mne je dako 2-3 den zle hlava ma boli ako kebysom mal zalahnute v usiach :( a to som len v polke cyklu
baby a to ešte pikošku vám poviem ....skoro ma porazilo včera!!!!! pýtam sa drahého minulý mesiac, či má platný pas ked som si aj ja dávala robiť, že to bude na jeden šup .....a včera otvorím šuflík, pozriem do jeho pasu a že platnosť skončila 13.8.2011 !!!!! som nevedela v tej chvíli či sa mám smiať, prizabiť ho alebo plakať !!!!! ešteže bola včera streda a robia do 18tej na polícii, tak som ho tam okamžite dokopala a ten môj truľko si dal spraviť do 30 dní!!!!!! a to sme o dva týždne chceli ísť už na dovču!!!!! tak som veľmi zvedavá, čo budeme robiť ak mu pas nepríde dovtedy!!!! no "nezabili" by ste ho???? 😝

ahojte babuľky, ako sa dnes ráno máme?
@dominika1516 tak mrcha došla ☹ ....tak nech iba rýchlo prejde a a hor sa do augustového snažilkovania 😉 ...
.ja v tento august nejako veľmi verím, takže v koncom aug. a v septembri tu už nechcem vidieť žiadne mrchy len // 😉 🙂
...a ešte sa vás opýtam @horseshoe a spol 😉 tie čo ste brali duphika pred otehu, do koľkých dní ste dostali dostávali mrchu? všade čítam že max . do 4-6 dní by sa mrcha mala objaviť, no ja ešte stále nič .... som 35DC dnes a od dobratia posledného duphika ubehlo už 9 dní !?!?!?! 😖 ....ešte aj včerajšie pobolievanie bruška zmizlo, tak vlastne nemám ani žiadne príznaky .... myslíte, že mám volať na gyndu? či ešte vydržať? z tohto naťahovania ma ide poraziť!!! 😠