icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

linddi
9. aug 2012

@drobca07 ahojky, no ako tak hľadím na tie tvoje testy aj mne sa na tom tehotenskom črtá nejaký dúšik 😅 Veľmi Ti to prajem... 😵

drobca07
9. aug 2012

@zvolsiinylogin no len ovu neznamená tehu 😀 ...fakt neviem, čo to má znamenať o takomto čase taká silná / ...veď by vlastne nemala byť nijaká....
baby, to ste fakt žiadna toto nezažila??? to len ja musím byť "extra"? 😀
...a len taká mimo otázka ....babulky pre vás čo ste tehu robili ste si niektorá s tehu testami aj ovu? vychádzali vám pozitívne? ...to len tak pre info .....

drobca07
9. aug 2012

@linddi si strašne zlatá ale ja tam fakt nič nevidím 😀

linddi
9. aug 2012

@drobca07 áno niektoré baby si robia aj ovu testy (keď nemajú tehu testy) a keď sú tehotné vyjdu im silno pozitívne - presne tak ako tebe 😵
a inak, naozaj som si pozorne preštudovala monitor na obrazovke - aj som ju pretrela, či dobre vidím a ja tam toho ducha VIDÍÍÍM !!!

Čo sa mňa týka, tak som sa rozhodla, že pôjdem k dokimu, nech s nami čosi robí.... 😒

zvolsiinylogin
9. aug 2012

@drobca07 niekedy si robia zeny ovu aj tehu, tak ovu naplno ked je, tak su aj krasne kolajnice..ale ked silnie ovu, tak by malo asi aj tehu, lebo ovu tiez zachytava HCG...aspon tak vravia...ved uvidis... 😀

drobca07
9. aug 2012

@linddi pretierať si moja mohla ale určite si nemala okuláre založené 😀 😀 😀 ani @brumka !!! (odporúčam k očnej 😀 )
... a jasné, treba ísť k dr. nech ťa vyšetrí či je naozaj všetko OK , poprípade aj pre mm nejaký spermiogram... v dnešnej dobe to nie je žiadna hamba , skôr je rarita keď všetko ide aj bez toho... budeš vedieť na čom si a učite budeš aj pokojnejšia 😉 aj keď je určite všetko OK ale my si už aj domýšľame všetko možné .... 🙂

drobca07
9. aug 2012

@zvolsiinylogin akože počula som aj čítala , že to baby robia, ja som skôr chcela vedieť, či sú v našej skupinke babuľky čo to skúsili na sebe a povedali mi ich vlastnú skúsenosť 🙂

deculko
9. aug 2012

@drobca07
@linddi presne aj ja som si pretrela obrazovku,ci tam mam spinu ci co,lebo som tam tiez videla volaco...a to okuliare mam nasadene vzdy🙂 ale u mna to bola spinka... a to by predsa drobca nieco videla,ze...

linddi
9. aug 2012

@drobca07 takže po prvé ja "okuláre" (strašne sa mi páči ten výraz - a nie si náhodou od nás s dediny - aj my tu tak tvrdo hovoríme 😀 😀 😀 ) nenosím a po druhé, neviem, či mi treba ísť k očnému ale čosi sa mi tam fakt črtá 😉 , ešte počkaj a ak nedostaneš MS, sprav o 3 dni test ....
No a rozhodli sme sa s MM, že pôjde na sperm.. , ja vyzerám, že som O.K. aj bazálku som mala tento cyklus ukážkovú, prakticky do 27 dňa som mala od ovulky teplotu 37, 37,1 C. Neviem, kde je problém. Uvidím a budem Vás informovať 😎

zvolsiinylogin
9. aug 2012

@drobca07 ja som to skusala minuly cyklus, tiez som mala tmavy ovu test, ale nie pozitiv a dusika na tehu som mala...ale nic nesilnelo, ani ovu, ani tehu a nakoniec prisla mrcha ☹

bubinko83
9. aug 2012

baby mali sme s mm nechraneny styk den pred ovulkou.Ake je šanca otehotnenia? Na druhy den ma velmi bolelo brucho ako pred menzesom.

deculko
9. aug 2012

joj zenusky, tak len cakat a cakat a cakat nam treba.... cakame na tehu, cakame do mrsky, cakame na vysledok snazenia... vid. ja napr. ... ten cas sa mi teraz taaaaaaaak vlecie... a ocakavania mam zas taaaakeeee velke,ze z to najskor asi nic nebude,ze... ☹ joj hroznee....

deculko
9. aug 2012

@bubinko83 no sanca je asi tak ako vzdy 50:50 .... ked den pred ovulkou sexik... a den na to bolesti podbruska,tak tie bolesti nebola prave ta ovulka? ktovie... ale inak tento mesiac som mala uplne to iste..to pobolievanie... aj tlaky do krizov... .este cakam na vysledok.... este 4 dni musim cakaaat... mozno az 5 dni cakania...

drobca07
9. aug 2012

@zvolsiinylogin 😢 tak to je ľúto, že aj s tebou sa osud takto zahráva.... ja som ešte nikdy v živote na mojom tehu teste nevidela // ani len "dušíka" , ja si to ani vlastne neviem predstaviť aký to je pocit, ale určite krásny aj keď opatrnný 🤐

drobca07
9. aug 2012

@deculko tak ak do pondelka nič tak sa pre nás otestíkuješ? 🙂 ...ja už chcem vidieť krásny testík s // a hlavne nie ovu ale TEHU testík od všetkých snažiliek ....a taká @simonkato by sa k tebe mohla pripojiť tiež 😉

drobca07
9. aug 2012

@deculko a kde máme tabuľku???? neviem na ktorej je strane a nechce sa mi tak daleko listovať... neaktualizujeme??? hmmm

deculko
9. aug 2012

toto je ta tabulka... mame tam dost velku medzeru od tvojej mrsky,ktora meska do tej mojej mrsky...preto sa nam zda,ze dost dlhu dobu nic.. ziadne dve ciarky....

@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@simonkato 18.8.ryby
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@julinka88 ?.8. kozorožec
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@ataner81 6.9. panna
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryb

zvolsiinylogin
9. aug 2012

@drobca07 no nic, hadam nabuduce to vyjde, aj ked som mala dve // , pekne kolajnicky,ale nic z toho....neudrzalko sa, este v juli....a mavala som normalne mrchanu, dovtedy to boli len dusikovia, to ma pomylilo, bola by som opatrnejsia, keby som vedela, ze sa nam zadari ☹ ☹ teraz som mala slabu a mam aj vysoku BT, tak neviem,ale nesetrim sa, normalne chodim na kupko aj vylety ...no ved sa necham prekvapit... 😖 😲
a preco nemas este od marca aspon dusika? ak sa smiem spytat, kolko mas rokov? mne sa podarilo mat // zatial 3X, ale stale neuspesne....nikdy nic z toho...

deculko
9. aug 2012

idem ratat presne dni... lebo len tak sfleku... chcem testovat az ked mi bude meskat...a to vychadza to testovanie potom az na stredu... do vtedy este osediviem...

zvolsiinylogin
9. aug 2012

@deculko motorka je na tom ako? neozvala sa?

deculko
9. aug 2012

som ja z toho pocitania blba... tie datumy neocavanej mrsky som dala len tak zfleku... ze 13.az 14.8. teraz ratam,ze mozno uz aj 12.8. ... poslednu mrsku som mala 14.7. a cykly mavam 29,30 ale aj 31 som uz mala.. mozno ten 29 dnovy cyklus je zriedkavejsi... strieda sa to...

deculko
9. aug 2012

@zvolsiinylogin no motorka sa neozvala, a nejako som to so svojou zvedavostou nevydrzala a napisala som jej aj IP,ze som zvedava,ale neodpisala mi... hm nevieme nic

drobca07
9. aug 2012

@zvolsiinylogin no vidíš, od marca nič.... a mala som už 29 rokov,..... a veľmi túžime po bábätku.... 😢
...a brala si nejaké lieky na udržanie tehu? vyzerá to tak, že ty ani nemáš problém otehu ale skôr sa ti nevie fazuľka udržať.... mala by si to konzultovať s dr podľa mňa....a dávať si na seba väčší pozor aj keď viem, je leto a ja si tiež užívam všetko :D

deculko
9. aug 2012

no jak ratam,tak ratam,tak ak nic,tak testujem v utorok... ak to samozrejme dovtedy vydrzim...a ak mrska dovtedy nepride... lebo toho 13.8. je uz 31.DC.... tak to by som aj mohla v tom zozname posunut,ze mrska moze dojst 12. az 13.8...., toho 14.8. je uz meskanie

drobca07
9. aug 2012

@deculko aj ja som jej písala 😉 ale tiež sa mi neozvala ....a možno je aj ona na dovolenke 😉 a keď sa vráti tak nám to tu pekne "vybalí" 😉 🙂
ale pre istou ešte takto : @motorka32 haloooo , kde si moja???? ukáž nám tie krásne // 😉 sme celé nedočkavééééé 🙂

...no ale po tebe moja to "začne" ako tak kukám do tabuľky tak sa tu bude odušu testíkovať každý 2hý deň 😀 teším sa na to 🙂

sabaka
9. aug 2012

@drobca07 jejo, akurat vidim testiky! kedze mas ovu test taky silny a ovu uz urcite pred par dnami bola, tak je mozne ze si aj tehu. Ovu testy zachytavaju hcg hormon a ak budu v nasl. dnoch silniet, tak je to podla mna jasne. 🙂
treba uz len vyckat.
na koniku existuje o testovani ovu testami za ucelom zistenia tehu cela tema a uz tu bolo viacero experimentatoriek 🙂
aaale, ked sa tak divam na ten tehu test tak sa mi tam tiez nieco crta - ako taky slabuliliny dusik (?)
nosim sice okuliare ale sa mi zda, ze volaco vidim!

deculko
9. aug 2012

@drobca07 chod kuknut na ten tvoj original ocikany tehu test,ci sa tam medzicasom nieco neobjavilo...
inak ked sa mi deculko moje zobudi,tak ideme k babke.... a asi sa mi deculko aj prebudza...

drobca07
9. aug 2012

@sabaka tak aj tebe to ešte napíšem dneska 😀 ja na tom tehu teste nevidím nič a to môj zrak je fakt "orlý" 😀 😀 😀
a vy babuľky moje čo tam niečo vidíte tak tam možno len niečo chcete vidieť 😉 a možno ma chcete potešiť trošku v tomto mojom trápení - ja vám za to ďakujem krásne 🙂 ste moje veľké povzbudenie a aspoň sa "neopúšťam" 😀

...a viem, že sú aj také témy na koníku ale nechce sa mi to čítať a ja som "verná" len vám moje zlaté 😉 🙂 mňa sa tak ľahko nezbavíte 😅
@deculko kvôli tebe som ten test vytiahla z koša!!! 😀 ....ale nie, stále podľa mňa vypadá tak isto...

deculko
9. aug 2012

tak dievcata, pre dnes koncim, deculko mam hore, ideme sa chystat na autobus... papa 🙂

zvolsiinylogin
9. aug 2012

@drobca07 buduci mesiac mam tam prist a budem to s nim konzultovat..beriem dufik, ale to skor kvoli sliznici, inac je na udrzanie fazulky, ale vidis, ani ten minule nepomohol...och, uz to radsej nikdy nezazit!! ☹