icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
9. aug 2012

@zvolsiinylogin to ti verím ☹ ... ale určite choď , možno je v tom ešte nejaký "háčik" že prečo.... v každom prípade je nový mesiac , slniečko svieti a nič nie je stratené 😉

rohlicka
9. aug 2012

@drobca07 mimochodom a ty si pre nas das kedy opakovaci test - kebyze (co predpokladame a pevne dufame) mrška nedorazila ? 😵 😵 😵 nemame tu @ataner81 tak ju musime zaskakovat 😀 😀 😀

drobca07
9. aug 2012

@rohlicka musíš pokúšať? 😀 no pekne pekne .... tak taký ovu test si môžem zopakovať aj zajtra , tých mám dosť 😀 ....ale ja si myslím, že mrcha čochvíľa dorazí a keď nie tak si počkám na @deculko aj @simonkato určite 😉 .... taký pondelok, utorok....ale to pôjdem už aj na gyndu 😉 🙂 ...ale ja to nejako cítim, že dneska- zajtra mrcha príde, aj keď nijaké príznaky necítim, proste je to môj pocit 😅

rohlicka
9. aug 2012

@drobca07 aj my mame svoje pocity .. 😎 ze nepride mrcha 😵 tak sa tesime na ovu testik na porovnanie 😀

drobca07
9. aug 2012

no dobre babulky, ja utekám z práce, niečo mňam mňam navariť a večer ešte prídem kuk čo nové samozrejme 🙂 veď ja bez vás už ani neviem byť 😀

deculko
9. aug 2012

ja to tuna mam tiez uz ako zavislost...ledva sme prisli od babky, zohriala som nieco pod zub a popri jedeni kukam,co ste sem napisali... fakt uz zavislost🙂)) 😀

jeackynka
9. aug 2012

@deculko no to mi hovor o tej zavislosti,ja tiez kazdu volnu chvilku na vas kukam,co mate nove,netrpezlivo cakam na dve // ktora to tu skor hodi,ani neviem ako som sa tu vlastne uz doklikala na MK 🙂

zora256
9. aug 2012

@drobca07 Ahoj!
Tak to je super,veľmi vám držakám palčeky aby ste boli tehu 😉 ,a veru by to bolo zvláštne keby si teraz mala ovuláciu na 35dc.Ale tak mne z duphíkom vždy ukazuje // hoc tá druhá je vždy slabšia,takže zriedka uzriem dve rovnaké,od vtedy ako si testujem len raz som videla a predca sa ztoho nič neuskutočnilo:-/Tak držím palčeky na utorok aby bolo všetko ok🙂

werusss
9. aug 2012

..ahojte dievcata...no ja tiez uz ne/ocakavam mrchu...uz len par dni...😀...tak jak som sa tesila dobremu pocasiu taka som vytocena...take ekzemy mi vysli na nohach ze hroza...☹...a to som len raz bola za tento tyzden pri vode...ach jaj tie moje alergie...a potom ze sa nam nedari otehotniet...sa pomaly ani necudujem ked tolko tabletiek, a kremikov musim pouzivat...☹..

simonkato
9. aug 2012

drobca07 zlatko zajtra idem do mesta mame hody tak urcite kupim aj testik najneskor v sobotu tak potom mozme testnut slubujem uz sa nevykrutim lebo tie dnesne chute co som mala strach a hruza rajcinky este nedozrete poriadne s cernicami a kvasenym uharkom a to som jedla kvasene uhorky len ked som bola tehu s malickou.Inak ich vobec nemusim a dneska mi tak chutili drahy pozeral ze co to.Inak ocikaj zajtra aj ovu testik a ak bude ciarocka silniet budes tehu ja som tu temu o tych ovu testoch citala babenky tam pisu ze par dni testovali ovu testiky a tie im pekne tmavli boli silnejsie a silnejsie ovu test im uz davno daval silne ciarocky a na tehu teste sa objavili casom najskor duch ktory tmavol.

rohlicka
9. aug 2012

@simonkato ahoj moja ,.,, ako tak citam tak tie tvoje chute su fakt zaujimave 😀 😀 😀 ty si nas dalsi chrobak v hlave .. 😀 tesim sa na pondelkove spolocne testovanie .. a co sa tyka @drobca07 tak urcite som aj ja za tie ovu testy aby sa tym aspon zistilo ci tmavnu ciarocky .. 🙂

zvolsiinylogin
10. aug 2012

ahojte kocky...bre ranko...uz mam uspesne kavicku za sebou, pijem jednu denne , niekedy poobede si dam este jednu...myslite, ze kava sa moze v tehu? ci si mam tu ranajsiu radost postupne sa odnaucit dopriat....ja sa psychicky pripravujem , ked raz...fuha, ani by ste neverili, ale prestavam aj fajcit...a som na to aj hrda, lebo som to kvoli nicomu a nikomu nedokazala, ale kvoli babetku to raz dokazem...zatial som uz na polovicnej davke ako predtym, ale este chcem znizit... 🙂

jeackynka
10. aug 2012

@zvolsiinylogin ahoj ja tiež popíjam kávu,je to moja droga 😎 a neviem či by som sa jej vzdala,zaujímavé je že ked som bola tehotná strašne sa mi zhnusila,nechápala som no a potom ked som otehotnela druhý krát a začala sa mi protiviť káva hned som vedela že som tehu,aj bez testu,to bolo moje prvé poznávacie znamenie 😝

zvolsiinylogin
10. aug 2012

@jeackynka ani mne bohvieako teraz nechuti, iba ak prechladena a zriedena( zda sa mi horka a taka nakyslasta)..ale radsej kavu , ako cigu 😒

jeackynka
10. aug 2012

@zvolsiinylogin a kedy máš (ne)dostat ms pozerám že v tabuľke to nemáš uvedené,ja takto o týžden už budem vedieť na čom som

zvolsiinylogin
10. aug 2012

@jeackynka ja ani sama neviem poriadne, podla toho, ako douzivam dufik, ak zacnem 16 DC uzivat 10 dni, tak od 26 DC plus 6 dni by som ju mala dostat..teda na 32 DC, ale chcem zacat uzivat od 20 DC, pripadne neskor, aby bola ovulka, takze po douzivani mi ostane 6 dni,kym pride..teraz som mala slabsiu a kratku - len 4 dni, obvykle mavam 6,7 dni..

simonkato
10. aug 2012

@rohlicka no je to vselijake teda so mnou tiez sa tomu cudujem ved mamka vcera na mna kuka ze Simi nebudes ty znovu tehotna?Tak so mikla plecami a napchvala sa cernicami dalej ta sa na mne tak smiala lebo videla ako ma strasaju fajnovo.Ale mozno telu chyba ten vitamin tak si ho vyziadal a nemusi to byt tehu.Ved uvidime ked nie tento mesiac tak nabuduci ci ten dalsi raz to pride 🙂Jaj dneska mame hody zase sa mi nebude chcet ist do mesta nakupit testiky ale mozno sa prekonam a pojdem urobim jeden dneska a potom este skusim s tebou v pondelok.Ja mam vlastne od kyretu 34dni tak keby som aj tehu boh vie ci test nieco ukaze.No veru som aj ja hrozne zvedava ako dopadne nasa @drobca07 a tiez som za tie ovu testiky nech si ich robi aspon do nedele a pak v pondelok skusi zase tehu ak budu ovu silniet.

drobca07
10. aug 2012

dobré ránko babuľky moje 🙂 tak hlásim 36DC bez príznakov mrchy .... už začínam mať aj trošku obavy či nemám nejaké cysty nebodaj niečo horšie..... dneska spravím další ovu testík okolo obeda tak ako včera a poviem vám pravdu ,že aj mňa už bohovsky zaujíma čo sa z toho vykľuje 😀
@simonkato 😉 no tvoje chúťky moja ...stoja za to 😀 😀 😀 ....asi je ozaj načase začať testíkovať 😀 držím silno palčeky nech sa z toho vykľuje fazuľka 😉 🙂

simonkato
10. aug 2012

@drobca07 mojko ja ti prajem to iste nech ta tvoja fazulka tolko uz nenatahuje a v pondelok najdes na testiku uz pekne kolajnicky // a aka cysta prosim ta s cim to tu plasis a stresujez zbytocne ziadna cysta tam nieje ale mali cervicek.Rozmyslam rozmyslam silno moc nad tou nastevou lekarne lebo aj vytok stale mam a taky som mala pri tehu je to taky ako ovu hlien len taky trosku do biela.Dievcence tehulky aky ste mali az ste mali ci mate vytok vy ?

horseshoe
10. aug 2012

@drobca07 ahoj moja. Hmmm no bud si tehu alebo mas zblbnute hormony -lebo vsak tebe este vtedy ked si mala to krvacanie tak si tiez mala same pozitivne ovu testy. No som na teba zvedava ako sa to nakoniec rozluskne 😉

horseshoe
10. aug 2012

@simonkato skoc do lekarne- ten vytok som mala aj ja a vlastne aj stale mam 😉 budes vediet na com si 😉

drobca07
10. aug 2012

@horseshoe no zvedavá som aj ja 😀 ...ale nejako to teraz vôbec neriešim, ja stále čakám na mrchu 😉
@simonkato tiež som badala včera taký bielkový výtok trošku ako pri ovu , ja som už z toho taká zmätená, že sa mi už na to radšej ani nechce myslieť ... len dúfam, že to nie je nič zlé.... 😒
a už nás nenaťahuj a šmikaj si kúpiť ten tehu test lebo dostaneš po zadku!!!! nech ho máš aspoň doma pripravený 😉 😀 jasné? 🙂

brumka
10. aug 2012

ahojte zienky, ako sa mame, pozeram ze @drobca07 zase stresuje s cystou 🙂 neboj cysta to nebude. mala som ju v tehu velkosti paste. juj babky dneska 14DC a vcera sa minepodarilo manzela spracovat snad nieje nic stratene. tento mesiac zatial necitim ovu, ziadna krvhlien no nic, zeby alchcemilka?

horseshoe
10. aug 2012

@brumka aj ja si myslim ze cysta to u @drobca07 nebude 😉
A to co ze manzel nechce spolupracovat?! 😠 pekne nech sa pochlapi 😉 ta alchemilka neviem ci je na vine lebo ja som pila Gynastan a ten mi praveze urobil ukazkovu ovu. Ja neviem ale asi by som cistu alchemilku nepila - uz to tu spominali viacere ze im sarapatu urobila 😉

brumka
10. aug 2012

@horseshoe uz ju nepijem uz ked som v polovici cca. no bude musiet vcera dostal volno no dnes uz sa nevyhne, musime rychlit temto, z kazde 3dni na kadzy druhy aspon 🙂 len zajtrana dovcu na 1-1,5tyzdna tka tam neviemk de si najdeme na seba cas

drobca07
10. aug 2012

@brumka mojka ja až tak nestresujem ale už ma napadla aj táto možnosť.... ešte stále čakám na mrchu že dorazí .....a ak by doraziť nemala (aj ked je to nepravdepodobné) tak nech je aspoň všetko tak ako má byť 😉 🙂
...a ty ešte počkaj, možno budeš mať ovu aj pozdejšie ak ju ešte necítiš.....tak už nepi alchemilku a pi grepovú šťavu 😉

brumka
10. aug 2012

@drobca07 nauduci mesiac skusim ten grep 🙂 a mozno aj gynastan. drobca a u lekara by ti na sone zbadali ci nemas cystu

horseshoe
10. aug 2012

babule dnes mam zas jeden z tych blbych dni - je mi blbo od zaludka - sice som na ranajky pojedla same sprostoty ale ked nie a nie fazulku uspokojit 😖 hlava ma boli jak kona. a vcera vecer som si musela ist skoro lahnut bo ma tak bolela buchta ze som myslela ze zo mna vsetko vypadne 😒 dufam ze sa dnesnym dnom nejako presulam...

brumka
10. aug 2012

@horseshoe neboj citim s tebou mne je 2-3 dni strasne zle toci sa m i hlava a na zvracanie hlavne ked si lahnem alebo sa opstavim, normalne hroza, tlakomer pokazeny, tak skusim zbehnut do lekarne ci meraju, clovek ani nevie ci si ma dat kavu

horseshoe
10. aug 2012

@drobca07 to mas este dobre ze si myslis ze cysta. Ja som si hned namyslela ze mam nador 😀 a ten nador bola fazulka - takze tak 😉