Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe no neviem skusim skocit do lekarn,e, u mna je to zlozite v 20r som sa liecila na vysoky tlak, ale celu zakladnu skolu som prechodila s velmi nizkym... vsetko som mala zlu stravu, malo tekutin a hlavne stresy teraz som 5 rokov uplne v pohode ale teraz take stavy no uvidime ci nenavstivime este doktorku. horse, 1 kavu si obcas mozes dat ja som cele tehu tiez nechela pit kavu ale dal asom si len cez vikend
@horseshoe ja kávu nemusím tak či tak....ale kolegynka , ktorá je teraz 22tt pije kávu stále, pila ju aj predtým 3x denne, odkedy je tehu pije 1x , hovorila, že jej to strašne chýbalo a normálne sa necítila dobre, tak ju normálne pije a ani dr. jej na to nič zlé nepovedal, že keď jej chutí tak telo vie čo má robiť...ak by to malo bábu zaškodiť , tak, že by jej tak nechutila 😉 ....bohvie ako to je.....a ty si čo postrehla na sebe? nejaké "nové chute" alebo kombinácie čo predtým neboli? 🙂
@drobca07 heh ved chcela, chcela ale to som este nevedela do coho idem 😀 sladka nevedomost ou jeeee 😀 a ked este stretnem nejaku tehulu ktorej absolut nic neni a iba si tak ziari stastim ide ma porazit 😀 ale nie samozrejme som stastna ze z mojej fazulky len je to obcas narocne ale vsetko sa zvladne hlavne aby ona bola spoko 😉
Dobre dievcence ukecali ste ma idem sa obliest a idem do tej lekarne co uz s vami narobim 😀
@horseshoe presne tak!!! teraz je najdôležitejšia fazuľka aj keď to už je taký banánik 😀 ...a aj tie tehuľky čo vyzerajú, že im nič nie je...čo ty vieš? možno prežívali začiatky oveľa horšie ako ty 😉 ...moja susedka 3mesiaci nemohla ísť ani do obchodu lebo nonstop zvracala a jej sestra (sú naraz tehu len jedna je o dva mesiace viac)....sa skrývala za domom a spokojne si ťahala cigaretku, že ju ani len raz nenaplo !!! no vidíš, tak je to fakt rôzne.... ale neboj sa, už ti tt pribúdajú a zachvíľku zabudneš na to, že ti bolo trošičku zle a budeš si už len užívať narastajúce brušinko 😉 🙂
@brumka no nizky tlak je vraj pre cloveka praveze prospesny-znamena dlhovekost 😉 s tou kavou vies ono nazory su vsade rozne-niekde pisu ze jedna denne kludne a niekde total neodporucaju - tak si vyber 😠 ale ked si predstavis ze ta mala fazulka ma par cm tak aj ta mala davka kofeinu moze narobit sarapatu...
@horseshoe to mas pravdu, jasom to brala ako ty a neskorsie som si zacala davat po pohariku, fazulky su najdolezitejsie ale jasom si davala kavu skorked mi nahodou klesol tlak ana tie moje nevolnosti mi to trocha pomahalao nemohla som prespat 24h stalibo ked som prespala 18 :( a radceja abysom sa dakte nevyrutila na zemy
@horseshoe vyckam vyckam ved som to mala aj v umysle ale ked dievcence naliehali tak nebudem trhat partu a normalne som prekvapena ze nie som ani sklamana akosi som to tusila ze tam nic nebude.Lebo keby som aj bola tehu ani len netusim kedy mohla byt ovulka lebo vajecniky ma pobolievali na striedacku a pobolievaju viac menej kazdy den.Len dufam ze to nebude daky zapal lebo vcera ma to pri keksiku aj bolelo ale nie moc
Moja mne na nevolnost pomahal gastrotus je to od kyseliny ale pomohlo mi to aj ked mi bolo od zaludka tazko mala hrcku v krku.A nechuti to ani najhorsie je to taky jahodkovi sirup -gel.
skoad ze ziadny pozitivny test dlho nebol :(
@simonkato no ved jasan ze trebalo skusit ci tie chutky a vytok neznamenaju nieco viac 😀 no dufam ze zapal nemas moja bo to je na dlhe liecenie...
Ten sirup je pre tehule? Mne dal doki cipky do zadnice ale nemam k tomu doveru - jednak maju hrozne vela neziaducich ucinkov a jednak mi je proti srsti si to tam davat - dost ze si pcham utros do buchty - uz pomaly kazdy otvor cimsi zasprajcovany 😀
.... och kočky, ako tak šmírujem po koníku, natrafila som na stranu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/kveronika/cl... .........bože ....plačem ako dážď......snáď to nikdy v živote žiadna z nás nemusí zažiť!!!!! .... 😢 😢 😢
...a to som si chcela prečítať krásny pozitívny článok, tak to spočiatku vypadalo.....
@horseshoe ano moja to je pre tehule je to vlastne proti kyseline ale ako ti pisem mne to momahalo aj pri ostatnych veciach ako hrcka v krku bolest bruska nechut.No chute veru mam zase sa napchavam kyselimi rajciakmi strasne mi chutia len ked akoze zacinaju cervenat.Jaj fajt dufam ze to nebude daky zapal lebo ma picne.Dokazem si predstavit ako sa citis mala som nieco podobne pri prvom tehu a plus kopec liekov.
@drobca07 mojka ale co ten ovu testik tam nieco bude uvidis so hrozne zvedava ako ti vide dnesny.No este si ten pondelok rozmyslim chcela som az po 18 ked nepride do vtedy mrcha testnut ale mozno ma ukecas xi 😀
@horseshoe ved heeeeeej - uz som akurat vcera uvazovala ci lekary predpisuju aj nieco na nevolnosti a dnes mi tato infoska padla vhod 😀 .. pretoze cca od 7-8 tyzdna pravidelne niekolko krat do dna hrcka v hrdle - grkanie nastastie neprislo . snazim sa to zahnat - ale taky sirupik keby pomohol . to by ma tesilo 😀

@brumka aký budúci mesiac???? 😉 to už nebude treba 😉 😀
...a čo keď sa mi cysta vytvorila aj potom?....ale nechcem myslieť na zlé....myslím na to , že je piatok 😉 😎 😀 ....a ak by sa mi dnes podarilo zdrhnúť z práce aspoň o pol hodku skôr tak by som bola tak happpppyyyyyy 😀
@horseshoe no moja čo iné ti zostáva, len sa pregulat nejako....ale tak hádam to nebude trvať celý deň a zase si povedz : "ved toto som chcela, po tomto som túžila" 😀 😉 ....vieš, čo by som ja dala za takú "poriadnu grcku" keby som vedela, že som tehu? 😉 😅