icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
10. aug 2012

@drobca07 heh super foto aj my si taku spravime 😀 proti mojmu muzovi ma on este male brusko 😀 akurat ze ja by som mu tam musela napisat ze cokoladka, chipsiky, kofolka, lenosenie pri Tv 😀

rohlicka
10. aug 2012

pridavam dalsiu foto (rodinkovsku) na dobru naladicku 🙂

horseshoe
10. aug 2012

@rohlicka joj chudzatko moje tak si uz v klube 😉 no predpisuju tie cipky do zadnice - bleeeee 😵 radsej sa budeme nadajat sirupmi, nie?

simonkato
10. aug 2012

@rohlicka ano ano je to navolny predaj poradila mi to moja este byvala gyndoska skus su to take jednorazove sacky v tvare flasticky v baleni ich je ale 30 kusom ale u nas mi to predali aj po kuse akoze najskor som si kupila ale tri na skusku.A aj kamoske ked bola tehu zaberali.

rohlicka
10. aug 2012

@horseshoe ved aj ma striaslo pri predstave - ked si pisala co ti lekar predpisal ze "cipky" ja mam z toho hrozu este z detstva 😀

rohlicka
10. aug 2012

@simonkato toto mas na mysli? alebo mam googlit iny druh? http://www.adcc.sk/web/zdravotnicke-pomocky/det...
nasla som aj flasticku sirup: http://www.najlekaren.eu/traviaci-trakt/4465-ga...

simonkato
10. aug 2012

Dami mam ho este doma takto to vyzera

simonkato
10. aug 2012

@rohlicka moja moze byt ten prvy link ze to je v takej skatulke tie saciky.

rohlicka
10. aug 2012

@simonkato v podstate aj ten druhy link ma presne toto na hlasticke 🙂 ten obrazok

simonkato
10. aug 2012

@rohlicka tak asi to bude jedno ktore za skusku nic nedas a ked ti to ma pomoct a fazulke to neublizi tak preco trpiet.

horseshoe
10. aug 2012

@rohlicka presne aj ja mam z toho hrozu z detstva - ako mala som raz mala taku silnu horucku spojenu s vracanim a nepomahali ani lieky a tak som musela chodit do nemocnice na tie cipky 😠 dodnes si to pamatam, ze lazkaj si na bok a pockaj na pana doktora a zrazu z cista jasna drb cipok do zadnice - take neprijemne prekvapko - aj ma to bolelo, som plakala 😢 no dakujem cipky do zadnice nemusim 😵

drobca07
10. aug 2012

no čo kočky, idem na ten ovu test? 😉

rohlicka
10. aug 2012

@drobca07 cakameeee 🙂 nedockavo 🙂 mas aj vserajsi na porovnanie ? 😎

drobca07
10. aug 2012

@rohlicka veď práve ma napadlo, že som ho vyhodila v tom ošiali 😅 ....ja som trdlo.... 😀 .....idem ho ocikať :D

rohlicka
10. aug 2012

@drobca07 nevadi porovname foto - ale tento nechaj a bude sa porovnavat so sobotnajsim a nedelnajsim a pondelkovym 🙂

no a kde je testik ? 🙂

drobca07
10. aug 2012

@rohlicka ...už je ocikaný 😀 ešte mu dajme minútku aspoň 😀 ...ale / začala začala vyskakovať jemnučko hned ako som ho ocikala a teraz ešte trochu tmavne..... no idem to cvaknúť 🙂

drobca07
10. aug 2012

čo ja viem.... podľa mna je taký istý ako včera....ani bledší ani tmavší... čo hovoríte???

brumka
10. aug 2012

@drobca07 tysi mi teda riadna zahada

rohlicka
10. aug 2012

@drobca07 juuj tam by bodlo 2ks vedla seba porovnat .. extra silnejsi nie je ale kebyze boli vedla seba . hmm .. kazdopadne odloz ho .. a zajtra porovnavame vedla seba 😀

rohlicka
10. aug 2012

@brumka to suhlasim .. zahada je to pre nas riadna .. to by chcelo krvny test

@drobca07 nechces ist pondelok k dr. ? Ako mame vydrzat do utorka ? 😀 😀 😀

drobca07
10. aug 2012

@rohlicka @brumka podľa mňa vypadá nejak tak rovnako ako ten včerajší, silnejší sa mi nezdá určite, ale zase ani bledší.... a keďže si ja nejako z toho nič nerobím, tak úplne v kľude počkám aj do stredy 😉 😀 ...ale to ma tu asi "ukameňujete" 😀 😀 😀 ....v pondelok mali na gynde plno, preto mi odporučila sestrička utorok - stredu.... jedine ešte ak by som teraz abo cez víkend dostala mrchu konečne, tak musím ísť v pondelok....
....no tak som asi prípad pre DERRICKA 😀 😀 😀

horseshoe
10. aug 2012

@drobca07 no teda, pekne ciarocky - len keby to uz bol tehu test, vsak? 😉 skus si potom v pondelok spravit aj tehu test - len tak ci sa tam nahodou nieco nebude crtat -samoska ak nedostanes mrchajznu co dufam nedostanes 😉

drobca07
10. aug 2012

@horseshoe no pravda, pravda že sú pekné 😀 len nie sú tehu .... 😒 ......ale tak raz sa určite dočkám , raz sa to dúfam určite podarí....ešte ten pondelok skúsim ak dovtedy nezmrchujem a keď ani to ani to tak ja už fakt neviem potom..... moje telo si so mnou robí čo chce 😅 ....len v nejakom divnom čase..... 😕

horseshoe
10. aug 2012

@drobca07 no ak dostanes predsalen tu mrchu tak by doki mal urcite patrat po pricine a nie ta odbit - ze to je bezne a pod. Mal by ti spravit hormonalny profil, vysetrit moc, riadny ultrazvuk a patrat po pricine...ale stale verim, ze tam je moznost, ze ste zamiesili 😉

brumka
10. aug 2012

@drobca07 to ti doktor nerobil ultrazvuk? normalne nechapme, asi bysom menila lekara

drobca07
10. aug 2012

@brumka ale áno robil ale nič tam nevidel, žiadne cysty, nič abnormálne....proste mi ani nemal čo iné povedať....preto mi chce ešte robiť odber menštru. krvi na testy a v utorok ak mi nepríde mrcha tak mám tak či tak ročnú preventívnu prehliadku , tak sa mi bude šprtať ešte aj....... (asi všade) ..... 😕 môj doktro je dobrý a vôbec o ňom nepochybujem a verím mu

brumka
10. aug 2012

@drobca07 robil ti aj vnutorne sono alebo len vonkajsie?

drobca07
10. aug 2012

@brumka robil mi vnútorné (mne strááášne nepríjemnééé) 😖 .... hovoril, že je to lepšie ako vonkajšie, že viac vidieť aj zafarbenie orgánov a tak....

brumka
10. aug 2012

@drobca07 ano to ma pravdu mne cystu vdaka vnutornemu v tehotenstve meral, kazdu chvilu mi robil vnutorne sono v prvom trimestri, hrozilo ze mi praskne som mala 7x3,5cm :( mne to tiez nieje prijemne

drobca07
10. aug 2012

@brumka keď som bola mladšia mávala som často cysty, aj veľké....takže viem presne o čom hovoríš....mňa zanedbal od puberty predchádzajúci gyndoš, kvôli nemu som skoro zomrela, keď mi prasklo viac cýst a nevyšli mi z tela a z toho sa mi zapálila podbrušnica aj slepé črevo a opuchla skoro celá maternica - tú mi chcel ovšem gynekolog - debil vybrať!!!!!! a to som mala necelých 19 rokov!!!!! vtedy som sa dala urgentne previesť do nemocnice v inom meste , kde som bola do 15 min. od príchodu na operačnom stole!!!! - takže terajší gyndoš + ešte jeden chirurg mi zachránili vtedy život, už som bola na tom veľmi zle..... :( ....takže aj takýto zážitok je už v mojom živote zapísaný...... 😢