Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@deculko ja mam z jednej strany mekky a zvrchnej akoby slachu tvrdu..hm, neviem, vzdy som mala mekky, rada sa poo nom skrabkam..
uz mi nic nie je 🙂 uz ma nic neboli🙂)) to sa so mnou hormony zahravaju🙂)))
a hlavne vtedy som taka rozhodna/nerozhodna,ked so mnou hormony lomcuju...
sorry ze som vas na ten test namotala... uvidim aj ja zajtra rano co a ako...
ked taku tuzbu po babatku mam,ze som nedockava do meskania mrsky a len si kazdemu priznaku pripisujem tehu... no co uz......
dobruuu
@deculko Veru ja som taktiež bola sprvým neverila som po takmer 4rokoch snaženia,že by som bola tehu lebo aj testy boli negatívne a veru už mi meškala takmer mesiac keď už aj testy ukázali,a lepšie je byť pripravený na druhú možnosť myslím ma ms ako na tehu aby sme sa nesklamali a oto je väčšia radosť ak predca sme tehu napriek neočakávanom pozitívnom testíku🙂Prajem vám aby sa vám ten vytúžený sen splnil 😉
dievcata tak netestovala som,lebo jak som este spankom otapena domotala na wecko,tak ma testovanie napadlo,az jak som docikala...tak som mala aspon testovaciu dilemu vyriesenu... ale som vcera postresovala co... strasne so mnou,jasne,ze ocakavam aj ja pre istotu neocakavanu mrsku... ale aj namotana som... a ratala som,dnes som 29.dc... aj tak by mozno este test nic neukazal...mali ste taku malu ukazku,ako so mnou hormony zmietaju
@sanchez81 ahoj, ako sa dari? ja nejako nestiham modreho konika.... ako ti je? Mne druheho augusta lekar vysadil duphaston, odvtedy akoby utal, ani raz mi nebolo zle, nepali ma zaha, vobec nic mi nie je... az si robim starosti, ci je to ok, ze nemam ani jeden priznak... pravdou je, ze uz som druhy trimester a tie stavy vraj vacsinou odidu zrazu prec.... ty si ako na tom?
@sanchez81 fiha a preco ho beries stale? Ja som bola u lekara, vsetko som mala ok, tak mi ho hned vysadil... Dovtedy mi byvalo kazdy den strasne zle a zrazu nic.... hmmm... no, ci rastieme neviem, kedze teraz mi prvykrat povedal, ze babo ma 5 cm, predtym mesiac nijake info a opat idem az zaciatkom septembra.... a vy ako ? 🙂
@kapokapo Dr. vravela, že mám mäkšší krčok maternice, tak možno preto. Vyšetrovala ma aj palpačne, sono už potom cez bruško.Ja mám aj fotku zo sona. Videla som ako si v brušku robí diskotéku. Náš krumplík má 7,4 cm-ale je o 4 dni väčšie, takže si nič nerob z rozmerov 😉 Najbližšie idem aj ja až 3.9 🙂
@kapokapo Určite je všetko o.k, ja som mala jeden týždeň úplne bezpríznakový a chytila som takú paniku, že som si veru aj poplakala, ako som sa bála. Potom som si povedala, že to neovplyvním a snažila som sa predstavovať si mimi ako si v brušku pekne pláva....a na sone fakt plávalo a bolo úplne v poriadku. Občas cítim maternicu, akoby bábo rástlo, ale tak intenzívne to cítim možno raz za týždeň. Ale inak nič. Len mám dni, kedy by som sa prespala na druhý svet, ale dnes som plná energie, tak som dokonca aj upratala 😀
Ahojte dievcence pekny vecer vam prajem ukrat som dosla zo zahradky mame tu take pociasie ako v aprili dala som sprchu a cakam na draheho ideme do mesta mame tu hody tak ideme kuk a asi si dame aj burciacik.Inak dneska mam zase vytok vcera nic a dnes je tu znovu nechapem fakt sa bojim aby to nebol daky zapal.Dneska je to 5tyzdnov co mam po kyrete este tyzden a ked nepride mrcha pojdem gyndosovi tak mi kazdal ze ked nedojde do 6tyzdnov budeme to riesit.A mozno tam bude nieco ine preco mrcha nechodi 😀
@simonkato Ahoj!Tak prajem aby vám lekár dal niečo čo vám naozaj pomôže aby ste ďalšie tehu krásne ukončili pôrodom zdravého bábätka 😉
@kapokapo
@sanchez81 Ahojte baby teším sa svami,iste je to najkrajšie obdobie,keď ťažkosti z vracaním a pobolievaním prsníkov sa uľaví vtom druhom trimestri užite si ho plnými dúškami a prácu len ľahkú robte,ťažké nedvíhať a len vpohode robte všetko pomaličky lebo v 3 trimestri pribudnú kg na váhe aj plnšie prsníky,a naťahovanie maternice atĎ.Poupracte pomaličky v tomto období čo by ste chceli ešte stihnúť pred narodením bábätka,lebo v 3 trimestri nie je isté že to zvládnete,ja som napríklad umyla okná v 6mesiaci a bola som rada,lebo na stoličku by som už nebola vyliezal v 8 mesiaci,keďže v 7 mesiaci som sa začala otvárať a veľmi ma malý tlačil hlavičkou dolu:-/nepríjemný pocit to bol,som vtom čase aj v nemocnici ležala.Tak len pomaličky nie všetko na jeden deň len postupne s prestávkami 😉
dobre ranko🙂 si predstavte dievcata,ze som si spravila test a nic... biely jak muka... 🙂 to je teda odzub,tie moje tohomesacne priznaky... aj som uz od vcera chcela testovat,lebo som vedela,ze ked testnem a nic,tak aspon mi mrska dojde,lebo takto by som ju svojim namotanym podvedomim aj oddialila.... jjaaaaj do kelu sorry za vyraz... dnes asi milionkrat budem hovorit vetu,ze jak je mozne,ze sa nase bublinky nevedia spojit.... vsak sa pri malom spojili hned na prvy sup a teraz...co je ine,ze to nejde.... ale asi tak to ma byt... ze prve deculo som mala za odmenu...nech sa uz tolko netrapim... lebo uz do vtedy toho bolo dost...a to o vsetkom som ani nepisala... a holt teraz nech si pockam a okusim ake to je,ked to nejde....takze ok,ja to beriem... 🙂 jaaajaj🙂 uz sa na to asi fakt vykaslem,maly pojde k babke,ja idem do roboty a nech idu vsetky plany do prkinka...
peknu nedelu prajem🙂
a hoc moje riadky zneju pozitivne,kludne mi dievcence napiste,ako tomu rozumiete... pomoze mi to na dusi... to vase zdielanie... vsak vieme,ze si tym prechadzame kazda... 🙂 joooj dievcata,simonka a franica a ataner a dalsie,co sa uz snazite dlho a nic abo nebodaj MA a pod. ..... joj vela vela sil vam prajem, vela vela sil.... sily a sily... lebo je to hrozne,to cakanie....to prirodzene chcenie toho najprirozdenejsieho babatka a nic... tak sa drzte vsetky,aj tehulky,nech ten svoj zazrak drzite zdravi v naruci tak ako ten moj zazrak teraz tu vedla s tatom pobehuje stastne,ze tata doma ma.... co by som ja robila,keby som ten zazrak nemala....
ja som romanopisec,ked mam take emocie ako dnes....
tak papaa.....
@deculko moja este nehadz flintu do zita do kym nieje mrcha nic nebude este stratene.Mojko ty uz mas aspon jedno stastie doma teda dve ked ratam aj muzicka.My poniektore sa musime uspokojit len s tymi chlapmi aj ked ten moj sa niekedy ako dieta chova.este je dobre ze mam synovceka sem tam nastarosti to mi niekedy tak dobre padne.V meste ked som s nim ze jej vy mate akeho pekneho synceka tak dobre to znie tak len pokrutim hlavou ze to je synovcek.
Ani ta moja mrcha stale nic no uvidime po vcerajsku kostovala som burciacik cerveny no hnus normalne som ho chcela vyliat len drahy no tolko si o nom basnila tak snad tie dva deci vypijes.Ale potom sme natrafili na fajnove ribezlove vinko a tie dva deci som si inak vychutnavala prisiel mi ako ribezlovi dzusik.Skoda ze mali len posledneho pol litra a nemohli sme si aj domov kupit.Ja snad pockam do soboty s dalsim testovanim ked nedorazi do vtedy mrcha teda ak ma babenky tu neukecaju 🙂 Ide mi to na nervy brusko pobolieva teda skor podbrusko sem tam vajecniky niekedy dost intenzivne a mila pani mrcha sa nevie uracit.Davam tomu cas do oktobra ked do vtedy neostanem tehu hladam pracu a pak by sme na to sli asi az po roku.Lebo teraz je to tazko ja bez prace drahy zarobi fajn len tristvrte vyplaty su poplatky a boli sme zvyknuty na daky standart a pride mi to blbe ist do dakej prace a budem tam mesiac a ze ostanem tehu.Takto mi v oktobry konci dnp bude mi luto vyhodenych eciek ked sa mimi nepodari ale co uz stvaju sa aj horsie veci.Chceli sme si pomoct nepodarilo sa.Asi jednoducho nemame stastie.Alebo som pobosorovana nikdy som na to neverila ale normalne rozmyslam ze by som nastivila daku bosorku alebo vesticu par kamoskam co im povedala vyslo.Co vy na to babenky mate s tym skusenost boli ste daktora u vestici ???A co vam vyvestila vam aj sedelo ?
@deculko presne ta chapem a viem co prezivas,mne je tak podobne,uz od vcera sa citim akosi divno,hrozne sa mi toci hlava,nejak mi stale zdviha zaludok,vsetko mi smrdi,aleako sa poznam urcite to bude zase iba vyplod mojej fantazie 😎 ms mam mat az v stredu,tak testovat sa mi zda skoro este,no ale poviem ti takto mi uz veru davno nebolo ani moja oblubena kava do mna nesla,inak BT si nemerias? Ak ju mas vysoku tak sanca je este,ja som mala rano 37,1 ale tak niekedy ani to nie je smerodajne,len sa to tak hovori ze ak je teplota vyssia tak je mozne tehu,no sama som zvedava ako toto dopadne,este jedna pikoska predvcerom sa mi snivalo o rybe,to sa mi snivalo len dva krat za zivot a vzdy som bola tehotna,ale to bude zase len tym intenzivnym myslenim,alebo vsugerovavanim aby sa mi o tej rybe snivalo 😀 mna uz niekedy slahne s tychto pocitov..... 😔
@simonkato ...ahoj...no ako to tu citam tie tvoje prispevky...aj teba vidim dost nadejnu na tehu...no ale ako sa hovori...niekedy su tie priznaky klamlive...no k tomu vinku...moj priatel mi zvykne nosti take ribezlove vinko co chuti jak dzusik...mnami...si mi na neho spravila chut...skoda ze musim ist do roboty...
a ta vestica...mam zname ktore chodia pravidelne...su take co im vestby visli a su take ktorym nie...ja osobne tomu moc neverim...mam na to taky nazor ze vestica ti nieco povie a ty sa budes snazit vsetko robit podla toho co ti povedala aby ti to vyslo...je to vsetko v hlave podla mna...ked myslis pozitivne privolas si pozitivne veci....tak sup sup pozitivne myslet....🙂
@werusss moja ja netusim clovek si tak praje aby tehu bol ze sa tak nakoniec aj citi len mu chyba fazulka v brusku.Snazim sa mysliet pozitivne len niekedy je to tazke a premohne ma smutok sklamanie a co uz mohlo byt inak aky by bol zivot keby mam pri sebe malu princeznu uz by mala okolo 9mesiacikov alebo ako by som vam teraz pisala jak mi je hrozne zle ako nasa fazlka pekne rastie cloveka to tak mrzi boli ☹ ale ja verim ze raz bude dobre musi.
No veru to vinko bolo velmi fajnove take by som vedela pit aj kazdy den ale samozrejme decentne.
@jeackynka mojmu tatkovi ked sa snivalo o rybach bola akurat mamka so mnou tehotna.A tie priznaky mi pridu velmi tehukovske ale ako sama pisem prajeme si byt tak hrozne tehu ze sa tak aj citime.Ak mas pravidelny cyklus tak by ti ukazal test ci si tehu ale vyckaj casu bude o to vacsia radost 😵
@simonkato ...presne..musis pozitivne myslet a verit v tom ze tvojmu anjelikovi je v nebicku dobre...prajem vela vela pozitivnej energie...no a s priznakmi som aj ja stale na tom tak isto...vzdy si nieco nahovaram a potom som sklamana...takto je to snami ktore straaaaaaasne moc tuzime po fazulke v brusku...teraz sa snazim na to vobec nemyslet aj ked je to dost narocne...no uvidime...mrcha ma este dva dni.....

citam si aj druhy raz, ste popisali a po rozume mi chodi pesnicka "to su hormony,nik ich nema rad..." jak muz zasiel do inej izby tak som si omakala pupok a mam ho makky🙂))
@simonkato ovulku zvyknem mat na ten 15 az 17.dc.... no ktovie... ja fakt neviem,ci testnem zajtra,abo vydrzim do pondelka... rano podla nalady uvidim🙂)))