icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
13. aug 2012

@franica ahojkiiii, juuuj aky optimizmus z teba srsi, to strasne rada citam! 🙂 aj ta dovolenka supersky napad. potom ta vyspovedam, lebo v Taliansku som este nebola 😉 no a snazilkovanie za 2 mesiace, to prejde akoby nic. ver mi. ja som mesiac po tebe, no mne sa to asi natiahne tak najskor na december. a to je daaaaaleko... nuz ja sa mam adekvatne k tomu. Chodim sem len omrknut narychlo, ci neuvidim pozitivny testik alebo fotecku babatka 🙂 inak sem radsej ani nechodimlebo mam nejake smutne obdobie, tak by som sa len zbytocne stazovala ako stara baba. Taku prazdnotu citim. Nic ma nebavi, ani praca, ani kamosky, nikam sa mi nechce ist. A snazim sa vselijako pozitivne namotivovat - kedysi ma potesila hocijaka hovadina - a teraz vobec nic nepomaha. Asi budem musiet pockat ze jak to prislo tak to same odide 🙂 Jedine co ma teraz bavi je citat. V nemocnici som sa zacitala do knihy od S. Larssona Muzi, kt. nenavidia zeny. Je to trilogia, takze momentalne docitavam druhy diel a prave pred chvilou, cez obednajsiu prestavku, som trielila do knihkupectva po ten posledny. Uz sa neviem dockat kedy pridem domov. Aj chudaka manzela zanedbavam. Ak mas rada thriller, tak odporucam, to je kniha presne na dovolenku 🙂
v robote sa celkom dalo, par ludi sa pytalo ako bolo na dovolenke – no super nie 😉 Tento mesiac sa doliecujem, obcas niekde pichne, trochu poboli, potom prestane, takze asi je to ok a hoji sa to. Objednala som sa na vsetky tie vysetrenia a datumy mi dali az na koniec septembra/oktober. Z histologie nezistili nic, len ze som bola tehotna – sikulky 🙂 Nuz rada by som mala vsetky vysledky pred vianocami a potom ak to bude ok, tak zacneme. Ale su to az 4 mesiace – pomooooc...

leonetka
13. aug 2012

@drobca07 chvalabohu sa to rozlustilo. 🙂 som zvedava co ti na to povie doki. a hlavne budem drzat palce, nech ta nasledujuca uz definitivne nepride! 🙂 kam sa chystate na dovcu?

drobca07
13. aug 2012

@leonetka aj ja som šťastná, že to konečne prišlo 🙂 ....a tiež som zvedavá ako sa ukážu všetky testy..... a na dovču ? ešte sa stále rozhodujeme ale asi tunisko alebo turecko o dva týždne cca, koncom mesiaca niekedy 🙂 ....a ešte ak by som aj ovu mala vtedy.... jááááj ale to už predbieham 😉 😀

leonetka
13. aug 2012

@drobca07 mojka, no sak to ti tak aj tusim vychadza ta ovula! 🙂 🙂 🙂 juuuj, uz sa tesim na septembrove testovanie 😀

waltea
13. aug 2012

Dakujem za privitanie 🙂

@horseshoe tak teda moje udaje > som vodnar a buducu mrchu cakam 9.9., niekedy v rannych hodinach 😀 cyklus mam 29 dnovy 🙂

@franica dakujem za privitanie, veru, ideme sa snazit o nase tretie baby 😅 chceme totiz 4, ak sa podari 😵
Pri prvych dvoch "vyroba" trvala 5 mesiacov, takze ani teraz necakam zazrak na pockanie, ale budem rada, ak sa podari skor ako o rok 😅 Aj Tebe prajem nech tie 2 mesiace prejdu co najrychlejsie ( a oni prejdu !!! 😉 ) a potom sup sup na vec 😅

leonetka
13. aug 2012

@waltea vitaj v nasej plodnej temicke! ako citam, nie si ziaden zaciatocnik, skor nam mozes radit co a ako 😀 minimalne, ako sa robia chlapci 😀 no nikdy nevies kedy sa zadari. mozno sa v tabulke snaziliek ani neohrejes 😀 drzim palce!

waltea
13. aug 2012

@leonetka Dakujem velmi pekne za privitanie 🙂 Ja takisto Tebe prajem nech tie tri mesiace utecu ako voda a nech si co najskor tehulka a takto o rok uz budes cakat s velkym pupkom na prichod drobca 😉
No tak ako sa to vezme, zaciatocnik uz teda nie som, ale navod na vyrobu chlapca...no neviem veru, manzel tvrdil pri oboch, ze on vie co robi, ze ved chalanov, a vyslo mu to, ale ako to vedel...netusim 😀 😀 a este urcite aj treti, ak raz bude, tak bude chalan, citim to v kostiach 😅
Ale inak samozrejme rada poradim 😉

leonetka
13. aug 2012

@waltea dakujem, kiez by si mala pravdu aby to uz s tym babom raz vyslo. a bude mi uplne jedno ci chalan alebo baba, takze otazkami na vyrobu konkretneho pohlavia ta urcite obtazovat nebudem 😀 aj ked ja zas citim v kostiach, ze (ak to vyjde) tak to bude baba. 🙂 netusim preco. ale ved, co si manzel urobi, to bude mat 😀

waltea
13. aug 2012

@leonetka urcite vyjde, a coskoro !!! 😉 a presne, na pohlavi nezalezi, ja som vzdy chcela babu, kedze som z troch sestier, nikdy som si nevedela predstavit, ze co by som robila s chlapcami...no a vidis, mam dvoch a teda ako verim, este aspon jedneho, ktory niekde este caka, kym sa k nam vyberie 😅 a nemenila by som ani za nic, a ked mi Petko povie "mama, mam ta rad", tak som cela namakko 😵 😵 dieta je dar a zasluzi si byt rovnako chcene, ci je to dievcatko alebo chlapcek 😵

leonetka
13. aug 2012

@waltea krasne si to napisala 🙂

deculko
13. aug 2012

@motorka32 3.8. škorpión
@deculko 13.8. rak
@jeackynka 16.8. baran
@simonkato 18.8.ryby
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@julinka88 ?.8. kozorožec
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@dominika1516 3.9. znamenie?
@ataner81 6.9. panna emoticon
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@drobca07 11.9. baran

deculko
13. aug 2012

ja som taka smutna... taka nijaka... mrska je uz za dverami,len sa este nerozbehla... mozno vecer,v noci... pekne si to
@waltea napisala,ze vyroba vasich decul trvala 5 mesiacov🙂)) ja mam za sebou teraz 4 mesiace a zatial nic.... zatial neviem od toho odvratit myslienky,ono to odide tak ako prislo,jak sa mrska rozbehne... jak sa zmenia hormony a budem mat lepsiu naladu... zatial len takto... deculko moje stale nepapa... este ho ta hnacka nepresla... ale je to v norme...

jeackynka
13. aug 2012

Tak babulky moje,mne je stale akosi nanic,to pichanie v podbrusku je uplne ine ako pred ms,to uz o takomto case ma boli brucho v plnom prude mam velmi pravidelnu mrchu ale ta unava,este ze mam dovcu,lenosim cely den v posteli,aj teplotu mam telesnu 37,rano som si merala BT ta bola37,3 velmi som zvedava co sa s toho vykluje,mala som vselijake vsugerovane priznaky,ale priznavam toto je zase nieco ine,myslite ze by test uz nieco ukazal zajtra rano ked som 26 DC?

waltea
13. aug 2012

@deculko juuj moja, chapem, ze si smutna, ale hlavu hore, toto su mozno posledne kramy, tak ich pekne odprevad a nech sa tak skoro neukazu 🙂 urcite sa coskoro dockas, 4 mesiace naozaj este nie je vela, aj ked sa to cakanie zda nekonecne, ale vase babo uz niekde na vas caka 😉

deculko
13. aug 2012

dakujem @waltea,presne ze viem,ze 4 mesiace nie su vobec vela,ale presne ako pises,zda sa mi to,akoby to uz bol rok... tak ide ten cas cakania pomaly... este to neviem necakat,ked sa to vobec da...

deculko
13. aug 2012

@jeackynka netusim,ci ti test uz ukaze... mne test ale pomohol v tom,ze som bola strasne namotana a aspon ma to odmotalo skor... lebo ja by som si tym namotanim aj mrsku oddialila... lebo toho mesiaca som sa tiez citila uplne inac ako tie mesiace predosle... ak mas doma poruke testy, tak si testni a aspon uz nebudes cakat...

hanya1
13. aug 2012

@jeackynka pockaj este dva dni a urob testik to uz by ti mohol ukazat 😉

waltea
13. aug 2012

@deculko ja som si vzdy, ked kramy prisli a bola som z toho nestastna, naplanovala, co budem robit, ak neotehotniem, napriklad na zimu lyzovacku, alebo len tak si zajst do kina s manzelom, alebo len tak si vecer vylozit nohy a citat knizku...a aspon toto ma tesilo, lebo s babatkom sa to neda...no a zrovna, ked som si naplanovala tu lyzovacku, tak som otehotnela 😅 ja to beriem tak, ze cim neskor sa to podari, aspon tym viac casu budem mat zatial pre aktualne deti a pre seba 🙂 snazim sa to brat tak pozitivne, aj ked nie vzdy sa to da...

@jeackynka a kedy si mala ovulku ? Ak si aspon 10 dpo, tak by uz test mohol nieco ukazat 😉

deculko
13. aug 2012

@waltea tak to si napisala velmi krasne,to by som si mala tu vetu ulozit...ze mam aspon teraz viacej casu pre aktualne dietatko a pre seba... to by na mna mohlo zabrat... lebo uz som si nejake tie veci,co by som ako tehu nemohla, vymyslela...minule mesiace,ale uz ma dalsie nenapadal,co by som chcela... a toto je take vseobecne...skusim si to hovorit a brat to takto... 🙂 dakujem

deculko
13. aug 2012

tak som sa prehodila,dievcata..., do rana budem mat mrsku rozbehnutu... som rada,ze som si test robila,lebo som predbehla cas... uz som sa dva dni vysmutnila a uz je mi fajn... alebo aspon sa mi to takto teraz zda,ze mi je fajn🙂)) budem mysliet tak,ako krasne poradila waltea... nie len ze mysliet na to,co by som ako tehu nemohla... lebo to mi uz nestacilo... ale mysliet na to...ze sa mozem viac venovat mojmu chlapcekovi,potom na nho tolko casu mat nebudem... alebo ze mozte teraz chodit napr. cvicit,ja som chodievala.... aj na jogu a na brusne tance a teraz na to nemam cas.... ... tak ide sa dalej...a

nech od tohto dna vzide z tejto skupiny viacej tehuliek,ako tomu bolo predosly mesiac... a nie len o jednu tehulku viac,ale aspon tri krat tolko...lebo bolo nas nejako malo ked odratam 30 dni dozadu... nech je tento dalsi mesiac september pre nas stastnejsi a plodnejsi ako bol tento🙂 ...to je uz jak novorocne prianie 😀 😀 😀 😀 😀 ale nech sa hlavne zadari🙂))

@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info...
@jeackynka 16.8. baran
@simonkato 18.8.ryby
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@julinka88 ?.8. kozorožec
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@dominika1516 3.9. znamenie?
@ataner81 6.9. panna emoticon
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak

zvolsiinylogin
13. aug 2012

je mi tak nanic, uz dva tyzdne si slubujeme,ze budeme spolu a stale nam to nevychadza...ak to nevyjde ani vo stvrtok, tak budem hladat najblizsieho postara 😀 ale nie...tak tento mesiac urcite nebude snazilkovsky...neviem, ako mam drahemu naznacit, ze by uz bol vhodny cas, asi sa tvarim pri nom iba hlupo...co vy hovorite tym svojim?

simonkato
13. aug 2012

Ahojte dievcence mrcha stale nikde nevadi nechyba mi ale nech teda uz ani nepride.Dnes sme cely den u znamich a ostali sme len zeny s detmi chlapi isli k nam slopat ze nech ich nemame na ociach lebo ony dvaja ked sa stretnu su jak odtrhnuty z retaze.Tak som silno moc urazena ale sak nech jemu bude zajtra zle.Planujeme na vikend grilovacku a vylet do Zlina do Zoo juj tesim ja som jak dieta milujem zvierata aj dnes sme boli kuk v takej mini zoo ci ako to nazvat je to taky ranc maju tam aj levou ale bolo mi ich luto normalne som plakala ked som ich videla v tej klietke a ty ich smutne oci daka som precitlivena.Ozvem sa vam co a ako s mrchou ci aj pride mrchajzna jedna.@drobca07 aspon ze teda dosla kurna fix takto ta skusala verim ze uz posledna

zora256
13. aug 2012

Ahojte baby,tak ja mám dnes 9dc a akési pobolievanie podbruška,tak neviem či som prechladla,alebo začína sa rast folikulov,uvidí sa či sa zadarí,hoc už sa na to až tak radšej nesústreďujem užívam si leto z malým,kým sa mu môžem venovať,tak naplno,aj kríže pociťujem z okopávania v záhradke🙂Ale tak záhradka je mojím relaxom🙂Milujem kvety🙂A deti🙂Nuž zvieratká mám rada tiež ale len ak nemusím dávať pri nich pozor na synčeka,lebo po nich treba umývať ruky a aby si malý také ručičky nedával do úst...Nuž veď viete ako to myslím.
@deculko Aj ja dúfam,že september bude moc plodný🙂A aj veriť sa tomu snažím🙂A veľmi pekne si to napísala🙂A veru venuj sa veľa synčekovi aj to pomôže odpútať pozornosť od snaženia sa🙂Aj mne malý pomáha ma odpútať od myšlienok na druhé bábo,ale až dovtedy len,kým neuteká za susedovými deťmi:-/Potom stále vravím mužovi že treba mu súrodenca čím skôr aby neutekal k susedom ale aby sa mal aj doma čím skôr hrať keďže druhé musí podrásť aspoň do 1roka aby sa vedeli pohrať🙂

sabaka
14. aug 2012

@jeackynka ahoj ak si mala skoru ovulku, tak by ti test mohol ukazat 😉 pockaj pre istotu este 2-dva dni a potom vyskusaj. drzim palec! 😀

sabaka
14. aug 2012

@drobca07 tak prisla potvora jedna? a co tak natahovala...co si tam mrcha o sebe mysli! ccc 😀
inak, ja si myslim, ze si mala bio-tehu a nakoniec sa len nepodarilo opl. vajku poriadne uchytit. to by vysvetlilo aj tie silne ovu testy... a hovorieva sa, ze ak si mala bio-tehu, je velka sanca na otehu v dalsom cykle!

jeackynka
14. aug 2012

Takze urobila som si testik a je snehobiely,len nechapem preco mi je tak zle,aj vytok mam taky a dokonca natahovaci ako ovulacny,to som nikdy pred ms nemala,dnes 27 DC,vzdy mam presne,dokonca niekedy uz aj 27DC,ale vobec sa na nu necitim ovulku neviem presne kedy som mala tento mesiac mi akosi divno skacu teploty,graf mi to vyznacil na 17 DC,aj ked mne sa zda ze bola 11DC podla hlienu som z toho jelen 😒

horseshoe
14. aug 2012

@drobca07 tak predsa mrchajzna dokvitla 😠 😠 No nechapem, co malo znamenat vsetky tie pozitivne ovu testy a krvacanie v strede cyklu...? Zeby bio tehu ako spominala @sabaka ? hmmmm, kazdopadne ti dufam gyndos poda jasnejsie vysvetlenie..... 😉 😉 😉 No hlavne je, ze sa mozes s cistou hlavou chystat a tesit na dovcu 🙂 😉

rohlicka
14. aug 2012

@jeackynka kazdopadne skus o 2 dni v den meskania - pripadne den po meskani .. mozno malo hormonu ti este neukaze vysledok testiku 🙂 drzim prsty - kiez by bol konecne dalsi || testik 🙂

horseshoe
14. aug 2012

@simonkato moja ta zoo v Zline je vraj superska 😉 😉 😉 tak sa mate na co tesit. 😉 juj a dufam ti ta mrcha uz nepride - to by bolo fajneeeee, moja 😀 😉

horseshoe
14. aug 2012

@rohlicka ako sa mas spolutehulka moja? 🙂 co noveho?