Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe ahojky 🙂 tazky 3-dnovy vikend za mnou .. prisli kamosky s partnermi .. trosku sme pobehali mesto -- a spat sa slo po polnoci - ziaden poobednajsi spanok (ako bolo obvykle cez vikendy) .. takze vcera som ako medved zaspala 😎
teraz mam trosku chystacky okolo svadby - babika nam posunula o rok termin svadby a budem sa vydavat v septembri 😀 ale velmi sa tesim .. cize po veceroch si vyrabam svadobne pierka (pokretky) - neviem ako sa to vola u vas 😀
a poriadny spanok bude az o mesiac 😵 😵 😵
@drobca07 cakala som ako sa vyvinie tvoja situacia . aj ked dufama som ze inym smerom .. ale aj tak sa tesim s tebou .. uzijes si dovcu .. lekar ti zisti vsetko mozne co bude potrebne k tehulkovaniu.. a nasledujuci mesiac verim ze sa budes chvalit || testikom a budes bruskatec s nami . 😀
@rohlicka ja som sa tehu necítila teraz ani trochu, ani som v to nedúfala, kvôli tým všetkým problémom ktoré som mala takže nie som z toho ani trochu sklamaná. Ale tento mesiac ešte nekončí a hlavne si chcem užiť dovolenku a potom uvidíme 🙂 ....možno sa dáme všetky na ten predpovedaný september a vec vybavená 😉 😀
ahojte,citam na rychlo,nestiham pisat... len pri ranajkach citam...deculko mi stale hnackuje,tak asi do hodiny budeme sediet u doktorky... kiez by nas ta hnacka uz do vtedy presla... moje zlate deculko pochudnute... nic nejedol uz dva dni,dnes je treti...a akonahle sa rano napil tak sa aj pokakal...aj ked nie vela,ale predsa... ale nezda sa mi byt odvodneny... aj cika... aj nie je smutny...tak uvidime... potom vam napisem... aj @zvolsiinylogin som ti chcela napisat,ze nerozumiem presne,co si pisala...tvoj drahy muz je manzel abo priatel...a nechce prist za tebou...nechce sa mu keksikovat? volajako sme asi nepochopili...
papa
@drobca07 no moja, tak aspon budes riadne presetrena 😉 😉 dobre, ze doki k tomu pristupuje tak zodpovedne. inak na duphik ja spominam s tazkym srdcom - brala som ho asi 2 tyzdne a isla som umriet - musela som furt lezat lebo ma neskutocne bolel zaludok, padali mi strasne vlasy a tvar som mala ako strnastrocna 😵 Ako som ho vysadila a presla na utrogestan, tak rapidne zlepsenie. Ty si bola z neho v pohode?
Heh a dovolenocka v Tunise - no parada - tam sa dobre zregenerujes, oddychnete si aj s drahym a mozno sa vratite aj traja 😀 😉 to by bolo najsamsuper 😉
@deculko moj drahy je priatel....zatial, ale chceme, ale bud nie je kde, alebo zas nieco do toho vojde...toto sme sa uz treti raz dohodli na kekse, tak uvidim, ci to vyjde...raz musel ist domov, druhy raz mu zlyhalo auto, tak dufam, ze vo stvrtok to vyjde...len neviem, ako mu to mam povedat, ze by sme mohli, ked sa dohadujeme na stretkach, neviem, ako mu mam povedat, ze mam ovulku, ze nech pride iba na to...ale aj tak celkovo, my sa moc o tom nebavime, tak neviem, aky obsah sms mu mam poslat...ci aj vy ste o tom vlastne ani nehovorili?
@rohlicka no mozno je to aj lepsie takto narychlo to zbuchat vsetko - my sme svadbu pripravovali asi pol roka dopredu a uz sme z toho sediveli 😀 ja som mala saty pozicane ale uplne nove - nikto ich predo mnou nemal, takze to bola parada 🙂 a pani v salone mi furt nadhadzovala, ze aby som do svadby nahodou nezbruskatela, lebo to by som si ich nemohla obliect 😀 A nakoniec som do svadby este trochu schudla a saty mi pomaly boli velke, co tiez nebolo dobre 😀
Tak zelam prijemne svadobne pripravy 😉
@horseshoe ja som bola od duphika celkom v pohode, mám žalúdok ako zo železa 😀 ....čo nezje mňa tak zjem ja 😉 😀 .... trošku som sa vyhádzala to máš pravdu, mala som 3 vyrážky čo ja nezvyknem 😀 a vlasy mi padajú tak či tak, tak ale nejaké zvýšenie padavosti som nepostrehla .... a na dovču sa strašne teším, ešte som nikdy neletela, ja vždy len na aute všade, milujem šoférovanie 😉 ...ale tak zmena je život a uvidíme čo si odtiaľ prinesieme 😉 dúfam, že nie nejakú virózu 😀
@linddi ja nie som z toho smutná, vedela som , že mrcha určite príde len bola otázka času kedy 😉 ..... do konca septembra už budem vedieť aj všetky komplet výsledky čo sa to dialo-deje s mojím telom ale myslím pozitívne 🙂
@zvolsiinylogin z toho čo píšeš som pochopila, že asi s priateľom ešte spolu nebývate, ale podľa mňa by ste sa mali porozprávať o plánovaní bábätka ... alebo mu chceš spraviť prekvapko???? a koľko máš rokov ak sa môžem opýtať? 😉 🙂
no diecata...tak som sa rozhodla,ze k doktorke este nejdeme... rano mal maly jedno kako a teraz dve hodiny nic,tak klop klop,neviem sa doktorke dovolat,asi maju dovolenku,tak sa tam zbytocne budem trepat... a mozno uz bude lepsie... som ho prinutila zjest tri lyzicky pomixovanej rozvarenej mrkvy a ta mu musi urobit dobre,len je to taky tvrdohlavec po tatovi,ze tu mrkvu sam dobrovolne nezje... uz musi byt dobre aj aj my vsetky otehulkujeme a hotovo🙂))))) budeme take bruchane ze az a vy tehulky coskoro mamicky...tak vykladajte nohy na stol a citajte knizky,pozerajte filmy,chodte s muzom na prechadzku a pusinkujte muzikov,lebo potom nebudete mat cas a budete pusinkovat male poklady ... a ja ledva stiham muza poobjimat,ked teraz len kolo maleho...
Ahojte dievcata 🙂
@deculko tesim sa, ze uz Ti je veselsie 😉 ved aj to snazilkovanie ma nieco do seba, no nie ? 😀 aspon mne to pripada ako celkom mile romanticke obdobie 😅
@zvolsiinylogin no teda, ak sa Tvoj chlap tvari nechapavo, tak asi musis nanho priamo, bez okolkov 😅 u nas je to zas naopak, ja som po mesiaci aj celkom rada, ked mam kramy, lebo aspon par dni sa mozem pritulit bez toho, ze by hrozil keksik 😀 😀
@zvolsiinylogin az teraz som si precitala, ze vy vlastne spolu neyvate a ako hovoris, moc sa o tom nebavite...nebavite sa o planovani babatka alebo o sexe celkovo ? Ak planujete babatko, priatel by o tom mal vediet a potom by nemal byt problem povedat mu, ze teraz je ten spravny cas 😉 partneri by sa mali bavit o vsetkom otvorene, ved ked planujete babo, tak ste si urcite blizki a netreba mat obavy rozpravat sa otvorene...mozno sa tak predide mnohym nedorozumeniam 😉
@waltea presne v strede - 15.septembra 😎 jj zatial mi vsetko vychadza .. posledne vybavovacky - kadernicka a kozmeticka 🙂 a detailiky .. - ale fakt sme mali stastie ze 2 mesiace pred sa nam podarilo zohnat volnu salu 😀 😀 😀 tak to malo byt a ja mam malickeho pomocnicka ktory mi pomaha aby vsetko malo byt ako ma 😎 😎 😎 cmuk moja mala fazulečka 😵
@rohlicka a kde budete mať svadbu? v madarsku či v sr ? akurát mailujem aj s kamoškou, ona má tiež 15sept. 🙂 .... a tiež sa snažia o bábo, už raz potratila a aj po roku je z toho stále mimo a nedarí sa im..... ale nechávajú tomu voľný priebeh.... prerábajú domček, teraz svadba....tak hádam sa im čoskoro zadarí keď má teraz toho toľko a nemyslí na to 😉
...toľko žien má teraz problémy, že to až neznie dobre.... 😢 ..... ale musíme myslieť pozitívne, však? 🙂 ....a tvoja fazuľka sa teda bude svadbiť, jéjda, jej môžeš potom rozprávať ako tam bola s vami 🙂
@drobca07 my sme obaja z KE cize svadba bude tam 🙂 ano svadobny tanec budeme tancovat traja 😀 😀 😀
vsimla som si (uz aj v tejto teme) ze je dost zenusiek co ma problemy oby ostali tehu alebo aby sa to vobec podarilo - je to smutne ale veru matka priroda si to zabezpecuje sama - nam ostava uz len pozitivna myslienka .. aby sme nemysleli na nic nepekne ..
@deculko ahoj...no veru uz by nemusela...my sa snazime od marca, no akurat som smutna z toho ze posledne dva mesiace to ani snazenim nemozem nazvat, lebo moj drahy je stale unaveny, nema naladu atd....uz to asi vzdam lebo mam cim dalej taky pocit ze on to babo ani nesce...aj ked tvrdi opak...☹...no nebavi ma uz prosikat sa aby sme sa mojkali...a ked nahodou suhlasi uz aj mna prejde nalada...☹
@rohlicka dakujem, ano, ono to ani inak nemoze dopadnut, len dobre, taku myslienku si ani nepripustam, lebo by som sa zblaznila 😖 vraj cely zakrok trva 15 minut, rano prideme a naobed uz ideme domov, takze verim, ze vsetko prebehne bez problemov 🙂
Veru, je vela parov, ktore maju problem otehotniet a potom babo donosit, ale zas na druhej strane, cca 20- 25% parov otehotnie hned prvy cyklus, a cca 60% je tehotnych do 6 mesiacov, co su tiez celkom povzbudive cisla 😉
@werusss neboj, ono to raz pride, skus si manzela skratka nevsimat ohladne tutu mutu, mozno ma pocit, ze zrazu je len vyrobcom babatka a potom sa mu ani nechce, niektori chlapi to tak nejak tazsie spracovavaju 😉 a mozno ked uvidi, ze zrazu ziadna iniciativa z tvojej strany, tak pride aj sam a bude chciet 😉 drzim palce !!!
@werusss presne aj ja som s mojim zazivala toto. vobec sa mu nechcelo keksovat a pritom babo akoze chcel 😠 tak som mu jedneho dna, ked som zase dostala mrchu v stave totalneho smutku som mu napisala taky email, kde som si vyliala srdce a cuduj sa svete pomohlo to, lebo dalsi mesiac sa prekonaval a dokonca aj ked bol nachladnuty, tak sa premohol, lebo som mala zrovna plodne dni 🙂 A zrovna v ten mesiac sa nam aj podarilo otehotniet. 😉
co je velky paradox, ze teraz, ked ja nemam chut sexovat a ani by sme moc nemali, tak teraz ma na to extremnu chut a furt dobiedza 😠 😠 😠 ach, ti chlapi 😀

ahojte kočky moje 🙂 tak som vás rýchlo dočítala a som už späť od dokiho , zobrali mi asi "liter" krvi.... rozprávali sme sa aj o tých mojich ovu testoch, že čo to mohlo byť a tiež bolo toho názoru, že bud mi dufík vyvolal falošnú ovu alebo ako @sabaka napísala , že bio-tehu (on dal tomu iný názov síce sa už nepamätám ale myslel asi na to isté ) ..... možno ešte krvné testy niečo ukážu.... ale výsledky budem mať len o 3 týždne, lebo na toľko vecí ma idú testovať, že neviem potom čo bude robiť na preventívke 😨 ....ale to budem akurát na dovolenke 🙂 už sme včera konečne objednali - bude to Tunis a odlet 27.8. 😉 júúúj strašne sa teším..... jaj a ešte mi dalej predpísal dufika, mám začať brať 26.8. - 10dní..... , že keď sa bude brať pravidelne tak sa aj cyklus upraví, hovoril, že po prvom duphiku sa môže stať, aj dlhšiu dobu ako 5-6 dní, že nedostanem, ja som to mala 12 dní od dobratia poslednej tabletky, ale ešte, že to bolo v poslednej hranici, ináč by mi pichol vyvolávačku..... tak asi toľko nateraz viem, aj keď to nie je veľa ale aspoň to zatiaľ nie je nič horšie tak myslím pozitívne 😉