icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
16. aug 2012

@simonkato ahoj mojka, júj tak máte pekný výletík tak si to len pekne užívajte.... na ukončenie sezony sa už tento rok nechystáme, nakoľko som minulý mesiac urobila zatiaľ asi moje najväčšie rozhodnutie v živote a predala som svoju motorku ☹ ....takže zatiaľ chcem s moto skončiť - obetujem kvôli bábike všetko na svete ....ale poviem ti, že som si veru aj poplakala ale keď som videla tú kočku čo ju odo mňa kúpila s tou iskrou v očiach ako keď som si ju kupovala ja, vedela som, že bude v dobrých rukách a môj život sa môže začať uberať už iným smerom trošku 😉 🙂
...aj keď sa priznám, že mi motorkovanie neskutočne chýba, ale priateľ moto nemá a ani nemal rád keď som chodievala kade-tade sa voziť, on sa strašne bál o mňa 😅 😀 ....lebo ja som bola dosť také šidlo a milovala rýchlu jazdu a zákruty ale psssst 😀 .......ale už je môj život na 100% aj viac pripravený na tehuľkovanie a veci s tým súvisiace 😉 🙂 ..len nech to už je....

sanchez81
16. aug 2012

@drobca07 jeeeeeeeeeeeeeeej ty si mala motorku? My s mm si hovoríme, že keď budeme starší, tak si kúpime nejakého chopra, či ako sa to píše a budeme si chodiť v poloľahu kade-tade 😀

drobca07
16. aug 2012

@sanchez81 áno mala ale ja som taká skôr na superšporty alebo endurá ak ti to niečo hovorí 😉 ale presne na také chodenie kade-tade sú chopre úplne naj naj - vrele odporúčam 🙂 ....exmm mal moto takže sme chodievali furt hore-dole , dokonca sme v chorvátsku boli na dovolenke na moto partia veľká, ale súčasný priateľ k tomu až taký vzťah nemá a strašne sa o mňa bál a už je pre nás prvoradé to, aby sme boli spolu a mali bábenko a začali sme teraz uvažovať, že ideme stavať dom tak uvidíme čo dalej 😉 zatiaľ je pre nás prvá dovolenka "TOP" , akurát mi drahý volal, že odlietame 28.8. o 13:45 za BA ...júúúúj tak sa vrtím na stoličke od radosti ako šiši 😀 😀

sanchez81
16. aug 2012

@drobca07 no toto, takú romantikuš fotku v profile a ona taká rebelka 😀

drobca07
16. aug 2012

@sanchez81 😀 😅 čo narobíš ... anjelik s diablikom v tele 😅 😀

horseshoe
16. aug 2012

@drobca07 len aby ten diablik nebol potom aj v brusku - hehe 😀 😀 😀 😉

drobca07
16. aug 2012

@horseshoe no ja dúfam, že bude 😅 ...aspoň o ňom budem vedieť , že je tam 😀

rohlicka
16. aug 2012

@drobca07 to by som uz aj aj prijala aby aj v skorsom stadiu bolo citi mrvenie mravenceka v brusku 🙂 ale tak min.3 mesiace si budeme musiet pockat na ten uzasny pocit ..
verim ze dovolenka vam len pomoze .. aby si aj ty coskoro nas potesila testikom || 😎

leonetka
16. aug 2012

@franica ved aj ja pozeram dopredu len este je to kopec mesiacov. trpezlivosti som teda vela nepobrala 🙂 ten november sice bol taky prelomovy no len obavam sa, ze to bude neskor. teraz som zistovala a vysledky tych vysetreni (hematologia/genetika) trvaju strasne dlho ved len objednana som az na septemer a oktober a odtvtedy este mam ratat minimalne plus 1-2 mesiace ☹ cize ak dostanem vysledky pred vianocami, tak budem rada. jedine ze by sme kaslali na cakanie na vysledky, riskli to a snazili sa skor. 😒
@simonkato ty si tieto vysetrenia absolvovala?

horseshoe
16. aug 2012

@rohlicka @drobca07 ja som to myslela ale tak ze po narodeni ze to bude maly diablik 😀 ved v brusku su vsetky babatka anjelikovia 😉

tak to by som si aj priala aby som babenko citila v brusku kopkat - no niekedy su to vraj riadne kopance 😀 ale nech -hlavne ze budeme vediet, ze je vsetko ok 😉

baby uz asi stvrty den pocitujem neutisitelny hlad 😀 nechapem - najem sa a som hladna, ale tak inak hladna - proste nastojcivo, az mi je z toho hladu nagrc - viem ze je to hlad toho maleho clobrdika a nie ten moj 😀 poikal sa nenapcham do prasknutia - furt myslim na jedlo lebo mi je zle 😠 no uznajte co sa so mnou zase robiii 😵 😵 😵

jeackynka
16. aug 2012

Ach babulky ja som taka smutna ☹ teraz som prisla od dokyho,lebo som zacala krvacat,presne podla planu som mala dnes dostat mrchu,lenze ja som si bola 100%ne ista ze som tehu,tak som hned isla k dokymu,ten mi to potvrdil na sone,je to este velmi skore tehotenstvo,ale videl to tam tak mi predpisal duphaston a teraz lezim a cakam co s toho bude,ci sa fazulka udrzi alebo nie,inak povedal ze sa to stava,ze v obdobi ms zacne zena krvacat aj ked je tehu a nic sa nestane,ale aj tak sa bojim 😢

drobca07
16. aug 2012

@jeackynka strašne držím palčeky aby všetko dobre dopadlo keď si to tak cítila, to bolo úžastné, tak len pekne papaj dufíka a vylož nohy a vegeť!!!! a žiadne varenie , pranie, práca a pod.... je ti to dúfam jasné!!!!!! 😉

jeackynka
16. aug 2012

@drobca07 nemam v plane ani nic robit ani naladu na to nemam,lezim pekne v posteli,aj na zachod sa bojim ist,nechcem vidiet co ma tam caka 😒

horseshoe
16. aug 2012

@jeackynka joj mojka, no to su teda neprijemnosti ☹ a krvacas normalne cervenu krv alebo iba spinis? Normalna krv je horsia, ale vraj aj to sa stava - ja tiez poznam pripady z rodiny s dobrym koncom 😉 takze este nic nie je stratene moja 😉 Najlepsie, co mozes teraz urobit je lahnut si a podlozit nohy aby si ich mala vyssie a hlavne niekolkodnovy klud. Duphaston by mal to krvacanie uplne zastavit, ale treba fakt klud. Iba na zachod a inak lezat. Mojej sesterke prave toto odvratilo potrat. 😉 A este som pocula, ze je dobre jest vela citronov - takze domaca citronada a leharos 😉

leonetka
16. aug 2012

@jeackynka presne tak. pekne oddychuj s vylozenymi nohami. chapem tvoj strach, ale naozaj to moze byt len akoby menstruacne krvacanie aj ked si tehu. jedine co mozes robit je teraz pekne lezkat. kedy ides znovu na kontrolu?

hanya1
16. aug 2012

@jeackynka neboj moja dobre to dopadne musis mysliet pozitivne aby si tej tvojej fazulke pomohla, psychika robi vela 😉 a inak gratulujem nakoniec tie tvoje pocity vysli pravdive bodaj by to tak vyslo aj mne 🙂

jeackynka
16. aug 2012

@horseshoe no je to take aj aj, chvilami take spinenie potom zase aj krv,uvidime co z toho bude,co sa ma stat tak stane,aj ked mi je z toho smuto
@leonetka a na kontrolu mam ist o tyzden,alebo podla potreby skor,ako sa budem citit,ale povedal ze mozem normalne krvacat aj tyzden a moze sa to udrzat,tak to sonom o tyzden skontroluje

jeackynka
16. aug 2012

@hanya1 dakujem,ja som to vedela od soboty rano som sa zobudila s odporom na kavu,co je prva vec co rano robim,pijem kavu a teraz mi z nej je stale na grc,vsetky priznaky som mala,ale aj taky pocit,proste som to vedela.

horseshoe
16. aug 2012

@jeackynka No ta cervena krv nie je moc dobre - to si nalejme cisteho vina. Ale na druhej strane mava to dost vela zien a nemusi to znamenat nic zle 😉 viem, ze sa velmi bojis, ale tak ako pisu ostatne dievcata - hlavne sa snaz mysliet pozitivne - ved robis vsetko preto, aby sa babenko udrzalo - sla si k dokimu, uzivas duphaston, lezis, setris sa - robis maximum 😉 Strasne drzim palceky, nech to dobre dopadne. A v kolkom tehu tyzdni by si mala byt?

jeackynka
16. aug 2012

@horseshoe je to este velmi skore stadium,ani mi nepovedal,vcera som mala mat ms,takze uplny zaciatok len.

deculko
16. aug 2012

@horseshoe ... to bude ten dovod,preco niektore zeny pri tehu tak priberu... 😀 to ale samozrejme nemusi byt tvoj pripad... lebo kazdeho telo je ine🙂

deculko
16. aug 2012

mojmu deculku je uz konecne lepsie...uz len otvara chladnicku a spajzku,ze co by zjedol...zatial mu musim zakazovat,ze toto este nie...az zajtra... nech ho neboli brusko....veru je aj rozumny, pochopi...teraz sa napchava pyre zemiacikov s mrkvou🙂))

deculko
16. aug 2012

@jeackynka a tebe drzim obrovske palce.. nech sa to udrzi...ktovie,mozno je to kombinacia toho pripadu,ked zeny ani nevedia,ze su tehu lebo mrska im dojde... hlavne ked to spinenie,krvacanie doslo v case mrsky...len tebe je este akurat aj zle,tak vies,ze si tehu,inym zenam zle nie je,tak to povazuju za riadnu mrsku.... takto si to vrav a bude vsetko dobre🙂))

franica
16. aug 2012

@leonetka veru s trpezlivosťou to nie je jednoduché, ale to dáš....vidíš už teraz prešiel nejaký mesiac, potom začnú tie vyšetrenia, to ťa trochu "zabaví" a ktovie, možno ani nevyčkáš na všetky výsledky (mimochodom, čo dokáže trvať na tých výsledkoch furt mesiace???) Aj ja som bola nešťastná, že možno na nový rok môžme začať a nejak sa to časom vykľulolo okt-nov...takže hlavu hore, každým novým ránom sme k tomu bližšie 😉

franica
16. aug 2012

@jeackynka neviem, či viem zmierniť tvoje obavy, tak hlavne vedz, že silno držím palce, myslím na teba, nech to dobre dopadne. Ja by som brala pozitívne už len to, že lekár sám povedal, že to je bežné, takže tú hnusnú (poslednú) mrchu treba pretrpieť a bude to dobré...ona ti možno prišla, lebo si telo ani nestihlo uvedomiť, že si tehu, tak rýchlo sa to stalo. Na ďalší mesiac to už bude jasné 😉

franica
16. aug 2012

@horseshoe tak fazuľka je pre zmenu hladná? Ty máš príznaky vlastne ukážkové 😀 Ale podľa mňa stále lepšie, ked si pýta ako keby mala posielať späť 🙂 🙂 🙂 Ja som tento hlad nestihla zažiť, ale presne viem podľa toho čo opisuješ, aké to je- presne toto som voľakedy za mlada pociťovala po nejakej žúrke po opici 😀 😀 😀 A tak som si to predstavovala aj, že to bude v tehu, na toto mám výcvik 😀 Poznám ten pocit- musím jesť, HNEĎ a OKAMŽITE a VEEEĽAAAAA inak potom to je zlé....ale už som vyrástla, tak dúfam, že najbližšie to už bude fakt z tehu 🙂
Tak nič nerieš, sprav si riadne zásoby a papaj...aj tak čo to je za veľkosť, že XS?? 😀 😀 😀

rohlicka
16. aug 2012

@horseshoe presne to iste mam aj ja 😀 ako kojenec cca kazde 3 hodky ma chytia strasne krce do bruska od hladu (ako kojenec) - a tak vzdy musim sa najest (vcera o polnoci opat) - je to strasne -- uz mam 1kg do plusu - co ma velmi netesi kedze o mesiac svadba a kazde kilo navyse nie je nic prijemne 😀 😀 😀 😀 ale potom sa budem tesit kazdemu pribratiu 🙂

jeackynka
16. aug 2012

@deculko tak ja si tiez myslim ze vela zien nemusi ani vediet ze je tehu,ako rychlo to pride tak to aj odide,stava sa to casto,ani som nepostrehla ako si na tom ty s mrskou,uz ti dosla ci ako?si bola v tabulke predo mnou.

leonetka
16. aug 2012

@franica no to ani ja netusim co to tolko moze trvat ale vcera som cielene pozerala informacie okolo toho a zamrzol mi usmev na perach. niektorym babam trvalo aj 3-4 mesiace kym sa k nim dopracovali 😕 co ja viem, moze chybat nejake serum a v labakoch nemozu ist dalej kym im ho nedodaju, alebo budu mat vela ludi a pod. mne do telefonu hovorili 5-6 tyzdnov ak sa "nic vynimocne nestane". no super. na genetike cez leto nerobia, takze preto maju uz teraz september plny a az na oktober ma dali. no snaha bola ist co najskor ale nemam znameho na Kramaroch, takze mam terminy ake mam. lebo do toho 1.11. viem vydrzat. 🙂 ale ak mam cakat az do januara, februara (lebo ak do decembra vysledky nedostanem, tak dovidenia, labaky budu urcite zavrete od polky decembra az do polky januara), tak to ma normalne deprimuje. ostava mi len dufat, ze sa "nic vynimocne nestane" 😀

jeackynka
16. aug 2012

@horseshoe a si mi pisala ze duphaston mi to krvacanie zastavi to akoze aj keby bola toto mrcha tak sa mi zastavi krvacanie?