icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

werusss
20. aug 2012

....ahojte dievcence....no ja som mala dost husty week, stale sme niekde boli s priatelom....dnes som bola u gyndosa, a ten ma hned privital, ze no co? ako sa vam dari so snazenim?...ked som mu povedala ze nedari tak hned chytil papierik a vypisal mojho priatela na spermiogram, a ze ked on bude v poriadku tak ideme riesit mna....len som tak kukala..nic som mu ani hovorit nemusela...a to vie ze sa snazime od marca..no tak priatel hned zbledol jak som mu to povedala...ale povedal ze buduci tyzden pojde..ze tento este nemoze lebo potrebuje dat material na babatko...😀 😀 😀 ..no uvidime co bude...no a samozrejme mi doki povedal aj to ze nemam na to myslet lebo stres je veeeeeeeeelky pan pri takychto veciach...tak som si povedala ze musim nieco zacat robit aby som si zamestnala mysel a odburala stres...takze som dnes po roku opet zavitala do posilky...a aj mi to dobre padlo...@ataner...ty vitaj doma....🙂..a ty si tiez pisala ze idete riesit tieto veci..takze predsa bude september nas...no a ked nie tak este pripada do uvahy oktober....🙂

werusss
20. aug 2012

@dominika1516 ...ahoj....no mozno toho urologa uz ani riesit nebudete musiet...🙂...no a stym nemyslenim na to...aj ja som tvrdila dokimu ze sa snazim na to nemyslet a on mi len tolko ze vy zeny aj ked mate pocit ze na to nemyslite podvedomie vam pracuje....tak hadam sa nam podari uz nemyslet...a tebe dufam ze to vyslo uz tento mesiac...🙂

werusss
20. aug 2012

@sabaka ..ahoj...nezufaj...september to istiiiiiiiii....🙂

tatarida
20. aug 2012

@horseshoe ozyvam sa!!!!! som ok!!!! len som bola na tyzden v nemocnici a este som si odtial doniesla ako bonus riadny kasel tak som bola total K.O. ale uz som vybrala antibiotika tak je lepsie...... dokonca mam potichucky taky pocit ze mozno aj grcky su na ustupe konecne trochen 🙂
musim vas tu trochu preluskat, nemam vobec prehlad o novych tehulkach!!!!!! 😠

franica
20. aug 2012

@tatarida juchuuu že si späť, tak nás pekne informuj čo všetko sa s vami zomlelo. Dúfam, že v nemocke to nebolo nič vážne a už budete Ok až do úplného konca!

kapokapo
20. aug 2012

@tatarida ahooooj, som rada ze si ok, co vam bolo? 😢

werusss
20. aug 2012

@tatarida ahoj som rada ze uz ti je lepsie...uz si len budes uzivat krasy tehotenstva...🙂

zora256
20. aug 2012

Ahojte baby,tak dávno som vás nečítala,a veru aj podvedomie aj u mňa veľa pracuje,aj keď pomenej na snaženie myslím,ale tak sa skúšam naladiť na nemyslenie nato,aby som si to vseptembri užíval,abez podvedomia,len tak 😉 ,nuž uvidíme,či sa to podarí.
A tehulkám prajem bezproblémové tehulkovanie
@tatarida
@kapokapo Ako sa mi máte?
A snažilkám,krásne // na tehu testíkoch 😉 ktoré čaká neočakávaná ms,alebo ste po dátume 😵
@werusss a @atener my sme to vyšetrenie absolvovali z mužom pred prvým tehu,tak vám prajem dobré výsledky,mm mal len 50% životaschopných spermií,a nechcel už ani počuť o ďalšom vyšetrovaní,a liekoch a tak viac sme ani nešli to bolo v januári 2010 a v októbri som otehotnela🙂Takže verte na zázraky,lebo tie sa dejú stále,ak veríte na ne 😉 ,a preto moc verím,že tento raz nám to vyjde tiež a bez pomoci lekárov 😔

zvolsiinylogin
21. aug 2012

@werusss ahojki, a kolko mate rokov,ak sa smiem spytat, ked vas posiela uz na spermiogram?, ved sa snazite len pol roka..

simonkato
21. aug 2012

Dobre ranko dievcence tak mna bude este aj ta mrcha natahovat stale len taky vytok a to som si dala vecer veru aj cervene vinko mala som necakanu nastevu kamoska bola u mna a kecali sme do 2hej v noci aj sme si poplakali aj sa nasmiali ale dost mi to pomohlo vela veci som v sebe dusila a tie som vedela povedat iba jej je vyse 4rokov v zahranici a sme spolu velmi malo od deti sme boli naj kamosky nikto v zivote nebude o mne tolko vediet co vie ona a to iste naopak.Su veci co nepoviete ani vlastnemu chlapovi.Dneska budem strazit moj maly poklad idem zo seba urobit cloveka poobliekat sa a idem si po neho do mesta a dako ho zabavit aspon pri nom pridem trosku na ine myslienky.hrozne som zafixovana a upeta na babo normalne mam chut sa na to vykaslat asi nieje este ta doba kedy by som mala byt mamou a moc na to tlacim.Asi vas dievcence moje opustim vela som nad tym v noci rozmyslala ze asi bude najlepsie pockat s babom rok dva som mlada nic mi neutecie som k.o. za rok som prisla o dve deticky to asi nieco znamena.Mam v sebe taky bordel chaos zlost smutok zial a to nieje dobre prostredie pre mimi najskor musim toto zo seba dostat.Uputam sa na ine veci zislo by sa mi aspon 15kg zhodit zacnem hladat pracu upnem sa na tieto ciele a ked budu splnene az potom pride narad babo.Zatial si budem uzivat cudzie.Myslim ze takto to bude najlepsie.Dievcence moje vam prajem to najlepsie snazilk nech su uz tehulkami a tehulky nech si tehulkovanie co najlepsie uzivaju a vazia si co nosia pod srdieckom je to ten najkrajsi dar.Pekny dnik vam prajem nebojte budem vas sem chodit kontrolovat a sem tam vam aj nieco napisem.Ste mojimi spriaznenymi dusickami.

zvolsiinylogin
21. aug 2012

no dievcata, je mi dajako cudne...nemozem zas cigaretu, mam total bolesti brucha, uplne krce...tak ako minule, len bvtedy to nevyslo...tak dufam, a ako sa poznam, postupne kvoli bolestiam aj zas prestanem..28.8. mam ist na kontrolu po dobrati dufika, som zvedava strasne...testy mi ukazuju , co ja viem, nie je to ano ciarka, ani snehobiele, je tam skor taka jemna spinka, akoby machulka...ale uz nejdem testovat, pockam na verdikt doktora.. 😠

werusss
21. aug 2012

@zvolsiinylogin ahoj...no ja mam 28 a partner 27...ale moj doki tvrdi, ze v dnesnej dobe je vela problemov s otehotnenimtak ze tym ze nas posle na vysetrenia nam len pomoct moze, ublizit nie a ze ked je problem tak ho skorej objavime...a mozno to pomoze aj mojmu rozumu trosku povolit ked budem vediet ze je vsetko ok...🙂

horseshoe
21. aug 2012

@tatarida ahooooj 😀 uz sme sa tu o teba bali 😉 tak to je superske ze ste s fazulkou v poriadku 🙂 😉 a konecne aj svita na lepsie casy kedze ako pises ze fazulka uz neposiela vsetko naspat 😉 tak ptfuj-ptfuj nech to nezakriknem a nech sa to zlepsuje 😉 a uz vies co cakas? 🙂 drzim palceky 😉

werusss
21. aug 2012

@simonkato ahoj...no vzdy je dobre mat niekoho komu sa vies vyrozpravat zo vsetkeho....s tym snazenim to musis vediet a citit ty ci pokracovat alebo nie...mozno bude stacit ked si takto povies ze pockam a nakoniec sa nam tu za par mesiacov pochvalis dvoma ciarkami na testiku...drim palce a drz sa...a hlavne na nas nezabudaj ....😉

horseshoe
21. aug 2012

@simonkato joj mojka co to co to? Ty nam tu akoze takto pekne davas kopacky- dobre som to pochopila? ☹ ☹ to mi je velmi luto 😢 ale na druhej strane ta aj chapem - mas za sebou tazke zivotne obdobie a potrebujes prist na ine myslienky...verim ze sa ti podari najst pracicku ktora ti pomoze prekonat ten smutok v dusi 😉 a tiez ti prajem nech ti vsetky ostatne planiky do buducnosti vyjdu 😉 nezabudni na nas a prid nas obcas kuknut co mame noveho a tiez budeme zvedave aj my na teba 😉 a mozno nas tu po case prekvapis aj pre teba necakanou spravickou ze sa vam neplanovane zadarilo umiesit babenko 🙂 😉 tak teda vsetko dobre zelam moja 😉 😉 😉

gabriela1987
Odpoveď bola odstránená
ellis21
21. aug 2012

@deculko ahoj, no ja mám dostať zajtra 22.8. Ale som už na nervy. Včera poobede som si robila test a boli tam dve čiarky síce jedna ako duch ale bola a dnes ráno tam už nebolo noč. Neviem či mi už šibe alebo môžem byť tehotná. Ja som sa včera tak potešila, že som to aj manželovi a dcére povedala a teraz ma porazí ak mi príde mrcha.

ellis21
21. aug 2012

@deculko ešte som zabudla, že znamenie som váhy 😵

sabaka
21. aug 2012

@simonkato plne ta chapem. tiez od poslednej mrchy tak rozmyslam, ze idem na to pozvolnejsie - cim viac si robime same sebe vnutorny tlak, tym je to horsie.
ak mas pocit, ze si potrebujes vydychnut, tak tak urob - casto je to tak, ze ked upriamis svoju pozornost inym smerom - ci uz je to praca, sport alebo nejaky iny konicek - tak sa to prave vtedy podari, pretoze telo nie je v strese a lahsie prijme fazulku. okrem toho je mozno dobre dat telicku trosku casu, nech sa znova postavi na nohy - mne napriklad velmi pomohlo, ked som zacala behavat. my uz velmi dobre vieme, ze nestaci zostat tehu, to najtazsie je aj dietatko zdravo donosit, co v dnesnej dobe nie je lahke. oddychni si, zacni hladat pracu a odputaj tvoju pozornost inym smerom - ktovie, mozno je to ta najspravnejsia cesta. 🙂
vsetko dobre ti zelam!

rohlicka
21. aug 2012

@ellis21 ale testik rano si opakovala rovnaku znacku alebo uplne iny ? alebo ten vecerny vybledol - teraz nechapem ...

silva317
21. aug 2012

@werusss No ja si na volno budem este musiet pockat, a ty mas pekne pocasie tento tyzden 🙂
Moj vikend bol zasa hekticky, plny roboty, nic som nestihala, a mimo toho som mala ovulku a nechcela som na to velmi mysliet, no nedalo mi to 😒 a k tomu som v sobotu riadne vymrzla v noci vonku, tak asi tento mesiac nic... ☹ 😢 😔
To po pol roku snazenia Vas doki posiela na spermiogram? Sice skoro, ale lepsie ak sa nieco zisti skor ako neskoro.

ellis21
21. aug 2012

@rohlicka test som si robila ráno ale inej značky a tam bola iba jedna / . Ja tomu nerozumiem ale kríže ma bolia jak hrom aj v podbrušku také tlaky a pichanie. Nie ako pred menzesom ale také iné. Neviem, skúsim ešte počkať aspoň do piatku.

rohlicka
21. aug 2012

@ellis21 ja som si robila vecer znacky pepino - krasne || palicky 🙂 rano pre potvrdenie som si robila dr.max a ta druha bola ovela slabsia .. trosku ma chytala panika a tak cca o 2 dni som testla s tym dr.max este raz a oproti prvemu (teda rannemu dr.max) bola tmavsia - cize aj napriek tomu ze ti napisu na oboch najvyssiu citlivost lisi sa to .. kup si este raz taky isty ako vecer a vyskusaj zajtra rano 🙂

ellis21
21. aug 2012

@rohlicka už budem v tej lekárni vyzerať ako dilinko 😀 a nemáš skúsenosti s digitálnym? je dosť drahý ale nieje ten najlepší?

silva317
21. aug 2012

@ellis21 Ahoj, a kolko si dpo? Ja som tlaky ako na menzes mala minuly mesiac, no testy boli biele ako sneh. Aj ked na tom poslednom sa mi zdalo, ze vidim ducha. 5 dni po sebe mi bolo zle, potom to prestalo, a za par dni prisla mrcha 😝
Ale uz som si pvedala, ze to nebudem riesit a ked sa podari, tak sa podari, uvidim dokedy mi to vydrzi 😀 😀 No ako sa poznam, tak buduci mesiac v case ovulky to zasa bude len o jednom... 😀 😀 😀
Vela stastia v snazeni vsetkým prajem!

rohlicka
21. aug 2012

@ellis21 praveze aj men sa zdal byt drahy aj ked ma lakalo zistit aj ten tyzden tehotestva - ale osvdecil sa mi z DM drogerie Pepino test s citlivostou 10hcg - ale ten jednorazovy a stoji okolo 1€ 🙂

ellis21
21. aug 2012

@silva317 no ja má zajtra dostať mrchu. Ale také divné pocity mám asi druhý týždeň. Prsia mi narástli a bradavky mám citlivé a stále ma bolia kríže a pobolieva v podbrušku. Malo by to byť moje tretie tehotenstvo a to som si myslela aká som skúsená 😀

ellis21
21. aug 2012

@rohlicka tak skúsim ten, v lekárni majú ten repid a mama test a ešte také pásiky, neviem ako sa volá a tie sa mi zdali najhoršie. No neviem, nechám si poradiť ale už mám aj strach ísť do lekárne, lebo tá magistra si bude myslieť, že mi šibe. Už som tam bola 3 krát a včera sa ma pýtala, že či som tam už náhodou nebola kupovať testy a ja že to ja určite nie, ja som tu prvý krát 😀 😀

silva317
21. aug 2012

@ellis21 Mna teda prsia neboleli, len ta nevolnost bola. Dva tyzdne je uz dost dlho, prajem, aby si si nasla pekne //.

ellis21
21. aug 2012

@silva317 ďakujem, veď ako som písala hore, tak som sa včera tešila a teraz ráno som ostala sklamaná ale snáď nieje ešte nič stratené a ako písala rohlicka tak si spravím tej istej značky test zajtra ráno a uvidím. Držte palčeky. Dostala by som krásny darček k sobotňajším meninám. 😅