icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
21. aug 2012

Inak všetkým Jankám prajem všetko naj naj k meninám.

rohlicka
21. aug 2012

@ellis21 ak tam babenko ma byt tak bude - skutocne to mohla skreslovat len ta druha znacka testu .. 😎

ellis21
21. aug 2012

@rohlicka veď asi máš pravdu, zajtra skúsím a dám vedieť. Aj pri prvý deťoch som mala skoro ducha aj doktor ma presviedčal, že to nič nieje a teraz z jedného ducha je 10 ročné dievčatko a z druhého 5 ročný chlapček. Ak aj toto tehotenstvo bude potvrdené tak založím strašidelný dom. 😀 😀

rohlicka
21. aug 2012

@ellis21 inac ako dlho sa snazite o 3 "ducha" 😀

silva317
21. aug 2012

Jej, aj ty mas tento mesiac meniny? Ja mam v pondelok, tak aby som nezabudla, tak vsetko najlepsie a krasne dve ciarky na teste 🙂

ellis21
21. aug 2012

@rohlicka práveže vôbec dlho nie, len prvý mesiac ale ja som nedočkavá 😀 😀 😀

ellis21
21. aug 2012

@silva317 ja som mala v sobotu. Ďakujem pekne, ja som nepostrehla ty sa snažíš o bábo alebo už je v brušku. Prepáč ale nečítala som všetky komenty, lebo som v práci a preto nestíham. 😉

simonkato
21. aug 2012

Dievcence ja vas neopustam nebojte sa vzdy vas budem nakukat ako sa tehulky maju a ktore snazilky pribudli ako tehulky.No mrcha sa konecne rozbehla ale tak ze hroza nestacim na zachod behat.Este ze malicky je dobrucky a uz mi spinka lebo ja som total k.o. hrozne ma boli brusko no strasne nieco.Drzkajte sa mi babulky moje

rohlicka
21. aug 2012

@simonkato urcite tu musis spehovat a hlasit sa ako sa ti dari .. tesi nas ze konecne sa mrcha rozbehla .. aspon nech sa cyklus da trosku do kopy a ty sa niecim zamestnas a skutocne ani nebudes vediet ako a budes nas milo sokovat || drzime ti palceky .. aby vytuzene babatka prisli .. hlavne ako si pisala daj sa trosku vnutorne dokopy - ujasni si vsetko v hlavke .. musis sa citit fit aby sa babanko udrzalo 🙂 silno - silno - silno drzime palceky . 🙂 🙂 🙂

ataner81
21. aug 2012

Ahojte babulky moje. Včera som sa flákala. Ráno som bola konečne plávať(cez leto som si dala pauzu), potom bežiaci pás, káva u kamošky a čajík u druhej. Dnes som pobehala obchodíky a kúpila som si sexy prádielko na snažilkovanie 😀 a list s perlou z jadeitu na plodnosť, najedla som sa a už sa vám na plno môžem venovať. 🙂 @sabaka ahoj sabakuška moja. Čo ty teraz stresuješ s nejakej mrchy. Veď dohoda je jesná a september to istí 😉 Ty beťár jeden, chcela si mať mesiac predo mnou náskok čo? 😀 😀 😀 😀 😀 O dovolenke ti ani písať nebudem. Hotové medové týždne a do teraz plačem, že som sa musela vrátiť domov 😀 @franica ahoj mojka. Ak máš v pohede nočné (ak sú detičky dobručké, môžem si ľahnúť a nič sa nestane, ak na chvíľu zdriemnem)alebo neoznámiš zamestnávateľovi, že si tehu, tak nočné môžeš robiť do pôrodu. Pre mňa sú to dosť podstatné príplatky ale samozrejme, že prvoradé bude bábenko 🙂 .
@simonkato radlera som mala aj včera 😉 Robím ti chútky čo 😀
@zvolsiinylogin áno pracujem s deťičkami 🙂
Inak dievčatká moje, tak ako minulý mesiac, aj teraz špiním 😖 Neviem, čo to má znamenať. Som 12DC, mám pár dní pred ovulkou(minule to bolo po ovulke). Sú to len také hnedé vlákna na toaletnom papieri v hliene po malej potrebe ale aj tak ma to znepokojuje 😕

deculko
21. aug 2012

@simonkato vies co simonka? je pravda,ze mas este menej rokov... tak na deculko mas etse casu habadej a mozno este nie je tvoj cas... a tak mozno by som na tvojom mieste vyskusala urobit presne to iste...len s tym rozdielom,ze by som sa na vsetko vykasla aj co sa tyka pouzitia ochrany proti pocatiu🙂 rob vsetko co chces a po com tuzis ale cestu babatku nechajte otvorenu,nech babo pride,kedy pride... 🙂 a neriesit to... ci pride mrska abo nie... este takto by som to skusala ja... lebo svoju tuzbu po babu budes mat naplnenu tak ci tak az ked to babenko mat v naruci budes... a nejak... aj ked sa to tak strasne tazko da...ale skusam to aj ja teraz🙂 vsugerovavam si,ze babo pride vtedy ked pride,ja si zijem tak ak som zila doteraz a snazim sa brat veci prirodzene tak ako kedysi nase stare mamy... pride pride...pride neskor,tak pride neskor... nie je to v mojich silach to ovplyvnit... nemozem spravit preto viac ako uz robim... tak nech si ten cas pride,kedy sa mu chce... takto to chcem vnimat ja....🙂 uvidime🙂 lebo tiez ma uz nebavi striehnut na dni a stale na to mysliet... 🙂 presne ten minuly cyklus este paru dni dozadu som sa citila ako blba.....tak uz na to kaslem.... a tiez ma sem tam napadne,ze ci tu nebudem na mk chodit menej... ci mi to prospieva abo prave naopak... ale necham to v tej rovine,ze ked sa mi bude ziadat,tak sem pridem,ked budem mat chut,ze radsej nie,tak nie....

ataner81
21. aug 2012

@sabaka mám tinktúru z drmku. Brala som to do ovulácie 3x denne 10kvapiek(píšu, že sa to môže aj po ovulke ale nemala som odvahu to riskovať). Potom som išla na dovču a nevzala som si ho sebou, takže teraz ho neberem a nebudem písať, že začnem od ďalšej mrchy lebo už bude september a vieme čo to znamená 😉 😀 😉 😀

ataner81
21. aug 2012

Prečítala som si posledné strany a dievčatá tu podopĺňali údaje, takže aktualizujem tabulku 🙂 @simonkato kedy v septembri nečakáš mršku?
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@jeackynka 16.8. baran ...drzime palce...
@hanya1 23.8. lev
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@julinka88 28.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby ...nevie datum mrsky,lebo berie alebo brala dufika...
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@sabaka 15.9 panna
@simonkato ?.9. ryby

horseshoe
21. aug 2012

@simonkato juj, tak mrska uz dokvitla - ale aj tak dobre - aspon vies konecne na com si 😉 😉 mne na tie bolesti najlepsie zaberala horuca vana a caj so slivovicou 😀 ale vazne 😉 ja som si pri kazdej mrche poplakala - z tych bolesti som sedivela ☹ Nech ti tie bolesti rychlo pominu 😉 😉 😉

typa
21. aug 2012

@ataner81 doktorka Ti povedala,ze tam nic nevidi? Alebo? Mne to zatial tento mesiac neprislo,len ma raz za cas picha v pravo v pobrusku. Dufam,ze tam mam nejaku cystu. Mne to vtedy tiez prislo az po ovulke. Snad su to len hormony.

deculko
21. aug 2012

@ataner81 este chcela ist do tabulky aj @ellis21 mrsku ma dostat zajtra 22.8. .....

horseshoe
21. aug 2012

@ataner81 no mojka, vidim ze si pekne uzivas - plavanie, cvicenie, kavicka, pradelko... 😀 aj ja chceeeeeem 😀 😀 😵
fuuuha tak to tvoje spinenie sa mi nepaci... 😨 a co si pamatam tak doktorka ta odbila s tym ze je to normalne a ma to kopec zien 😠 no ale to podla mna az take normalne nie je - nikto z mojho okolia to nemava - myslim kamosky, rodinka...takze by som na dokinu pritlacila - nech sa posnazi a pride veci na kloub 😉

leonetka
21. aug 2012

@simonkato ahoj mojka, uplne s tebou suhlasim! presne tieto dni nad tym istym premyslam akurat ze ty mas vyhodu ovela nizsieho veku. byt tebou urobim presne toto iste. zmiernit tempo, uvolnit sa... mas kooopec casu. ta nova robota a sportovanie su uplne idealne na to aby si si vycistila hlavu a nechala uberat myslienky inym smerom. a ktovie, ani sa nenazdas a odrazu sa zjavia 2 ciarky na testiku - ani nebudes vediet ako. 😉 super, ze sa ti podarilo vyrozpravat s kamoskou, nieco take by som aj ja potrebovala. tiez to dusim v sebe. 😒 verim, ze sem prides obcas nakuknut, tak sa s tebou v ziadnom pripade nelucim, ale zelam nech sa ti zadari vo vsetkom co si si naplanovala. ja mam toho tiez plnu hlavu a potrebujem sa niecim inym zamestnat. koncom roka pojdeme na to ale uz ziadne "vedecke metody" sledovania ovulky, merania BT a pod. (aspon zo zaciatku 😉 ) budeme si len tak uzivat a uvidime co a ci z toho daco vzide 🙂 drzim palce!

leonetka
21. aug 2012

@sabaka jasneee... co by teraz neprisla mrcha, ked ta caka september! 🙂 takze ti posielam na tento cyklus cely krdel bocianov! alebo radsej len jedneho ale poriadneho lebo ak by si mala ten krdel a vdaka nemu 2icky,.... 4-icky, tak by si ma asi zabila 😀

horseshoe
21. aug 2012

@leonetka mojka ak ti mozem poradit co mne pomahalo vzdy prist na ine myslienky tak je to sport - aerobik, posilka, bicykel, cokolvek...a ako bonus budes mat super postavicku a budes sa dobre citit 😉

ataner81
21. aug 2012

@deculko ešte ju tam nenapíšem, lebo sa možno zaradí rovno k tehulkám 😉 😀
@horseshoe mňa doktorka ani nepozrela lebo posledné vyšetrenie som mala vo februári a všetko bolo v poriadku a na ďalšie usg idem 19.9.. Špinenie je normálne ak sa stáva občas ale toto je 2cyklus po sebe. Včera bol sexík, tak je to možno z toho. Uvidím zajtra, či budem špiniť.
@typa mňa bolí podbruško ale to je kvôli blížiacej sa ovulke. Prečo si myslíš, že máš cystu? Ktorý deň cyklu si?
@horseshoe užívam si kým sa dá 🙂 Ešte som dovolenkovo naladená 😎

leonetka
21. aug 2012

@franica ahoj suputnik 🙂 ako sa mas? uzivas koniec leta? kedy to idete na dovcu, nech zavidim 🙂? ja som uplne sisi. najprv si naplanujem ako sa odosobnim od vsetkeho a ze zacnem mysliet na ine veci, sport, konicky, praca a pod. a na druhy den zas myslim len na to iste a nic ine nechcem riesit a najradsej by som uz bola aby bol december (to je teraz momentalne "ten" mesiac 🙂 ) najma ma to pochyti ked sa dozviem, ze dalsia kamoska je tehula a pod. no hruza so mnou. 🙂 dufam, ze mi z toho neprepne.

deculko
21. aug 2012

@ataner81 aha🙂)))

deculko
21. aug 2012

@leonetka tiez sa jednu hodinu divim,ze fiha,ako to beriem zrazu sportovo,ze na to nemyslim...a figu borovu ked pridem na ihrisko a je tam maminka s deculom a s bruskom zaroven.... tak uz len na to myslim a myslim.... myslienky su myslienky,tych sa nezbavime🙂))

leonetka
21. aug 2012

@horseshoe ano ano chcem zacat chodit tak "lightovo" do posilky, bicyklik a tak. a potom som chcela zumbu skusit ale teraz rozmyslam, ze skor nejake kludnejsie cvicenie. normalne rozmyslam ze sa prihlasim na kurz cvicenie podla Mojzisovej. pomoze to neskor otehotniet, a ak nic ine, tak budem mat aspon pevnu prdel a brucho 😀 no a presviedcam muza aby sme zase zacali chodit na bedminton. to ma velmo bavi. len on sa mi nejako "zlemurovatel" a nic sa mu nechce, potvore jednej. 😠

leonetka
21. aug 2012

@deculko no presne. uz aby sme otehotneli lebo nam asi preskoci 😀

horseshoe
21. aug 2012

@ataner81 hmmm no ja som po sexe nikdy nespinila - ani teraz ked som tehu a s drahym keksikujeme sice pomenej ale ani raz som spinenie nemala-musim zaklopat 😉 neviem no nieco vtom bude - doki na to pride urcite 😉

horseshoe
21. aug 2012

@leonetka joj no bedminton je paraaadny sport a aj riadna makacka - co by niekto ani nepovedal..tie mojziskine cvicka odporucam -pocula som ze je tam velka uspesnost otehu 😉 ale vyber si fakt odbornikov na to 😉 a chcem chodit od 4.mes. na gravid jogu - aspon cosi budem robit pre seba 😉 sa tesiiim. A muzika urcite zlanar tiez na daky pohyb 😉 aj ten moj je teraz ukrutne hnily lebo som ja prestala sportovat a uz ho fakt nema kto tlacit do toho 😠 Inak som rozmyslala ze preco neexistuju aj nejake cvicenia na plodnost pre muzov... 😀 😀

ataner81
21. aug 2012

@horseshoe ani ja, takže je to pre mňa novinka. No veď uvidíme na usg

ataner81
21. aug 2012

Dievčatká na dnes končím. O chvíľu mi príde polovička. Zajtra som v práci ale určite sa ozvem. Krásny dník prajem papa 🙂