Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@leonetka heh 😀 ja umrem - to fakt aj pre muzov? 😀 to asi aby sa im dobre prekrvila panva a prilahle organy 😀 no chcem vidiet chlapa co to cvici 😀
Jo a drahemu povedz ze ta bolest v kolene je z toho ze je hnily - treba sa rozpohybovat a premazat klby 😀 kto maze-ten jede 😀 😉 hmm a ta tvoja suknicka by ho mala navnadit 😀 😉
@ataner81 mojko dalsia mrcha by mala prist akolo 15-16.9.ked budem mat normalny cyklus co ani len netusim lebo tato mrcha ma riadne skolila plakala som od bolesti drahy vykupil chvala bohu lekaren a zatial mi je lepsie len sa potom ako kon a citim sa jak nafetovana lebo som si dala hned dvojitu davku.
@horseshoe moja vana nepomohla a na alkohol som nemala ani pomyslenie lebo aj bez toho som obimala zachodovu misu chvala bohu ze malicky spinkal a ked sa zobudil posluchal a pekne sme lezali v posteli dneska sa naucil priatelovo meno taky bol chutnky ked to hovoril ton-ko ,ton-ko a ze nechcem deti no prd teraz hned chcem byt tehulka sak ked vidim toto male blondave modrooke srdce si hovori svoje rozum krci stoj a oci placu.
@rohlicka
@leonetka
@deculko dievcatka moje dakujem vam ze pri mne tak stojite velmi mi to pomaha.Asi to urobim tak ze si sexik budeme uzivat nebudem sa nijako chranit nebudem riesit ovulku nic ked bude chut budeme keksikovat.Najdem pracicku budem sa snazit dako schudnut budem musiet donies od nasich stacionarny bicyklik a po veceroch pri telke slapat.Najviac ma mrzi ze sme si chceli trosku prilepsit pri babetku s materskou a teraz su to zbytocne vyhodene peniaze mala som to DNP konci mi v oktobry a ked si aj najdem pracu zase je blbe ist marodit lebo automaticky vypoved.A co mam teraz urobit niekedy si pridem ako cvok.
@simonkato joj, no to je hnusna mrchajzna ze ta takto nici ☹ ☹ ☹ fuj, normalne s tebou sucitim 😢 ja som mrchu priam nenavidela, lebo som ju mala brutal hnusnu a navyse ked sme sa potom snazili o babo a nic, tak bol este o jeden dovod viac ju nenavidiet 😠 Snad sa ti uz zajtra polepsi - ja som vzdy mavala ten prvy den najhorsi a potom to bolo stale lepsie a lepsie 😉 no ja ta plne chapem, ze moc tuzis po tom malom uzlicku - aj mna to hned chytalo ked sa u nas zjavil segrin maly 😵 S tuzbou po detoch je to ako s laskou - srdcu proste nerozkazes - rozumu ano, ale srdcu nikdy...Je to maximalne tazke a preto ti strasne prajem aby sa ti ten snik o babatku splnil co najskor 😉 😉 😉
@leonetka heh len ja by som na cvicenia na plodnost mojho muza nikdy nedostala 😀 😀 😀 bola som stastna ked som ho donutila jest kotvicnik - co to bolo reci, ze na co to bude dobre, ze on ziadnu viagru nepotrebuje 😀 😀 😀 no a to cvicenie - to bola taka z nudze cnost. mne totizto pohyb teraz strasne chyba. predtym som bola celkom aktivna - ci uz posilka, bicykel alebo tura. a teraz prakticky nic nemozem - akurat tak prechadzky, ale to ma moc nebavi. napr. plavanie je vraj super pre tehosky, lenze mne zistili miernu mykozu, takze ani to ☹ ide ma porazit. chrbat ma boli ako fras. takze som sa aspon prihlasila na ten kurz gravid jogy - ano je to v BA - v Miracle studiu. 😉 Dufam len, ze si s tym neprivodim nieco zle - ako otvaranie krcka a pod. Ale clovek sa nemoze furt bat. Idem do toho. Ved je to speci cvicenie pre tehule.
@horseshoe moja velmi pekne ti dakujem az sa mi tisnu slzy do oci.Nebudem uz nic planovat ked bude mat drobcek prist tak pride a nech je tomu drobcovi jasne ze mu dam aj posledne. No je mi desne ale chvala bohu oproti obedu sa to da vydrzat na obed som nevedela ci plakat alebo sa po stene od bolesti skriabat.Ale tri tabletky panadolu feminal pomohli a som ako naspidovana veverka 😵 Ale som rada ze dosla sama a nemusel mi ju doktor vyvolavat.V pondelok si idem po vysledky z infektologie tak som zvedava ci nieco nasli.
@ellis21 No rada by som bola, keby uz bola fazulka dnu, no som dnes som 18 DC, tak cakam, teda vlastne necakam 😒, lebo som mala v den ovulacie blaznivy stresovy den, a nejako si tento mesiac nedavam nadej, ze sa podarilo. Teplota mi sice stupa, no to bolo aj minuly mesiac a tiez nebolo z toho nic.
@simonkato chapem moja tvoje pocity...Ale ver, ze sa raz babatka dockas 😉 a podla mna nie len raz 😉 Veru, nechaj veci volne plynut - to je to najlepsie co mozes urobit - nehovor si ani ze na to kasles uplne ale ani ze sa ides teraz o stosest snazit - proste take pianko 😉
Drzim palceky nech ti tie vysledky dobre dopadnu 😉
@ataner81 ahojki, a existuje tabulka tehuliek? kolko je od marca tehu? tak statisticky..
tabulka TEHULIEK: (dufam ze som na nikoho nezabudla pretoze som to lovila skutocne z davnej minulosti)
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m
@veonka
@lilli251
@jeackynka - silno silno drzime palceky aby sa babenko drzalo a uvidela si ho vo stvrtok 🙂
@simonkato aj ja mam DNP a ono to schvalne potom nevyjde,ze by sme mali babo,tiez mi to dnp v oktobri konci... co uz ...tiez presne,ze ani na PN to zrejme nevyuzijem,lebo len co ma zoberu po materskej do roboty a ja sa hodim marod? to by som sa tiez mohla s pracou rozlucit...takze tak...beriem to tak ako som do toho dnp isla....ze je to loteria...🙂zisk je risk a aj prehravat treba... peniazky by sa sice zisli existencne,lebo som uz 3 roky na materskej a tiahne to vsetko muzik... ale co sa da robit...
@deculko som z toho tiez sklamana platila som si to z maxima mohla to byt krasna dovolenka tak teraz hladat pracu snazit o babo ci ist dalej kaslat na peniaze zamestnat sa.Teraz plati vsetko drahy ja som total bez primu kaze ze nech teda este do oktobra vyckam doma a pak z toho aspon pnku vyuzijem ked uz sme o malicke prisli a ze kde je napisane ze sa nam este nepodari on je skvely velmi ma drzi nad vodou.
@ataner81 momentalne som 16 DC. Tak verim,ze tu cystu nebudem mat. To ten blby internet - vsetko mozne sa tam pise a ja si potom hocico ponamyslam. Uz na 7- 8 DC som zacala mat take pichanie. Zo zaciatku viac,teraz tak raz za den. A taktiez pri keksiku ma vpravo tam tupo pobolievalo. Nic hrozne,len pre mne nezvycajne.
Ale nebudem na to mysliet - snad to prejde. Zajtra mame s mm vyrocie. Pripravuje mi nejaky program,tak to mozno aj prestanem vnimat 😉
@deculko priatel je o 10 rokov starsi v decembri bude mat 33 cize uz dost rozumny a pripraveny na babo on miluje deticky ked som tu dnes mala synovceka syn jeho sestry dva a pol roka ma a naucila som ho povedat priatelovo meno a on ho tu na cely byt stebotal ach srdiecko mi pistalo stastim ked sa to male telicko na mna v posteli tulilo teta lubim ja som teta me lebo s nim chodim pozerat kozicky velmi malo rozprava cize kazde slovo slabika je velky uspech hovoria ze ja ho aj hovorit naucim vela veci sa uci pri mne.Na nu sa muz vysral chodi do prace aby ako tak vyzili a maly je u buducej svokry alebo ked ona nemoze tak u nas.Je vidiet ze sa mu tak nevenuju.A potom si hovorim ze kde je ta spravodlivos 😖 ...Aj ja si hovorim ze by som bola hlupa keby som to nevyuzila poviem ti niekedy sa idem doma zblaznit a hlavne v noci ked je priatel na nocnych nemozem spavat a rozmyslam nad prkotinami.Niekedy mam chut zbalit sa a od vsetkeho ujst ale to by som nedokazala az moc lubim svojho chlapa a my spolu toto zle preskaceme vzdy moze byt aj horsie.Nam raz bude dobre musi!!!
@zvolsiinylogin - tak este raz tu je spominana tabulka tehuliek doplnam udaje:
žienky pre uplnost tabulky doplnte aj činske znamenie - viď. http://wildweb.sk/astro/cinznamenie.html 🙂 🙂 🙂
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@mamkabeika - snaž 4m
@veonka
@jeackynka - verime ze stvrtok definitivne potvrdime udaje do tabulky
Ahojte baby!
Prečítala som si posledné strany a moc sa mi páčilo ako pekne ste sa povzbudzovali,táto téma je najsúdružnejšia 😉 a veľmi dobre sa tu medzi vami cítim.Moc, moc prajem každej snažilke v tejto téme aby sa každej podarilo otehotnieť behom tohto roka,a budúci rok aby každá mala svoj uzlíček zdravučký v náručí 😉 .A aj tehulkám aby mali zdravé bábätká a robili vám všetkým len radosť a nikdy nie zle 😵.
ahojte dievcence🙂 dnes tu nik nie je🙂 asi zato,ze tu na stranke nieco doobedu robili... dnes mi moj chlapcek urobil znovu krasne ciko do nocnika,taka som z toho stastna....🙂))) ani neviem ako....len ma pride zavolat,ze je tam uz ciko🙂))
@werusss Ahooj 😉 ... tak aj ja dufam ze uz tento mesiac bude uspesny ja zatial aji gunekologicku nemam takze buduci tyzden uz musime vsetko doriesit aby som aj ja mala dokiho ci dokinu a priatel chce ist tiez na ten sperniogram tak dufam ze vysledky budu dobre no teraz sme obaja v strese ja som prisla pres casom o pracu a priatel tiez firma je v krize a mladych prepustili ze sak vy si lahko najdete robotu ☹ tak sme kus obaja myslienkami inde a je mi jasne ze nam to v snazilkovani nepomoze takze cim skor ideme riesit pracu niekde potom byvanie a snad sa nam do noveho hniezdocka zadari 😉

@horseshoe no vraj Mojziska ma cviky aj pre muzov!. 🙂 mam knihu a su tam take dva. len ktory muzsky by to cvicil ze ano. no moj muz je hnily a keby bolo len to, tak ho dodzubem. lenze vyhovara sa mi na bolest v kolene a to uz nemam co na to povedat. a samozrejme, k lekarovi ani za svet. bedminton je krasny, rychly sport ale treba nanho dvoch, takze ho musim nejako zlanarit. hlavne mam kupenu bedmintonovu suknicku a este som ju na sebe nemala. tak to musime ist! 😀