icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
22. aug 2012

@simonkato ja viem moja, že mi chcete len dobre ale dnes to už nijako nevyriešim. Som v práci a kým prídem do mesta je pol8, to je už všetko zatvorené

horseshoe
22. aug 2012

@ataner81 Neviem moja co to moze byt, iba tak tapam...Moze to byt cokolvek. Tiez sa mi zda vela cakat este mesiac na vysetrenie - ja bych nabehla hned. Moze ti hned zobrat krv a urobit hormonalny profil. Ale to su samozrejme len moje dobre mienene rady - a viem ze ty mi zase napises protirec 😉

ataner81
22. aug 2012

@horseshoe pýtala som sa doky, či nahormonálny profil môžem prísť po dovolenke uprostred cyklu a vravela, že to nemá význam. Sledovať sa musí celý cyklus teda 3-13-21DC

simonkato
22. aug 2012

@ataner81 milacik v tescu kupis tehotensky test cize mna len tak neodbijes ale urob ako sama citis ale to spinenie podla mna nieje normalne.Alebo chod zajtra k dokymu nenechaj sa odbit a povedz ze sa ti to spinenie vobec nepaci a nech ti zisti z coho to je!Nemali ste keksik ze by ti praskla daka cievka ale zase to by si nemala asi spinenie dva dni.Ja som takto spinila ked sme prisli o malicke zacalo to len takym spinenim vzdy ked som bola na wc len na papiery nieco bolo.Preto ti radim ten testik keby si nahodou tehu aby ste o drobatko neprisli vzdy tam je daka sanca ze tehu byt mozes.

horseshoe
22. aug 2012

@ataner81 no ale ked mas takyto problem? tak to je asi nieco ineho...neviem, ja by som tam zasla -aspon by som sa spytala, ze ako sa to ide riesit. neber ma fakt v zlom, lebo uz sa mi zdas mierne napaprcena - iba chcem poradit 😉

ataner81
22. aug 2012

@horseshoe vôbec nie som napaprčená(nevýhoda netu)práve naopak, usmievam sa ako slniečko 😀
@simonkato @horseshoe dali ste mi riadneho chrobáka do hlavy 😕

simonkato
22. aug 2012

@ataner81 moja naozaj ti chceme len dobre a ked si pisala ze na dofci si mala mrchu uplne inu na aku si zvyknuta.Skus radsej ist k tomu doktorovi jednoducho toto podla mna nieje normalne aby zena z nicoho nic uprostred cyklu spinila a nikdy pred tym to nemavala.

ataner81
22. aug 2012

Dievčatká idem sa obliekať a odchádzam domov.Majte sa krásne papapa

horseshoe
22. aug 2012

@ataner81 no to ma tesi 😀 totizto nejde mi o to ta tu paprcit 😀 na to mam muza 😀 chcela som len, aby si si dako pomohla k odstraneniu problemu 😉 Lebo ked takto budes cakat a cakat ako na spasenie tak nic nevyriesis. Sprav si testik a potom aj zajdi k dokimu. Ved kedy mas mat dalsiu navstevu - tusim az kdesi 19.septembra, ak si dobre pamatam? Ved to sa ti dovtedy este aj jeden cyklus vystrieda. Okrem toho sa snazite o babenko, takze by som taketo veci riesila hned ako sa da 😉

horseshoe
22. aug 2012

@ataner81 Tak papa moja a nezabudni, ze na teba mysliiiime 😉 😉 😉

lilli251
22. aug 2012

@hanya1 tfuj tfuj teda...no my sme sa prvy mesiac intenzivne, vsetko sme stihli, nevyslo, druhy supis 🙂

hanya1
22. aug 2012

@lilli251 a kedy ti ukazalo 2 ciarky lebo ja uz som rrobila 2 testy a obidva negativne

lilli251
22. aug 2012

@hanya1 na 13ty den slabunku rano, ale taky fakt ze duch a vecer s mamatestom uz viditelne slabu 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3e384e

hanya1
22. aug 2012

@lilli251 no to ja som robila aj na 10 aj dneska na 14 a obidva snehobiele.asi uz nemam velku sancu co?zajtra cakam mrchu ☹ dufam ze nedojde 😉

lilli251
22. aug 2012

@hanya1 neboj, este je sanca...niekomu neukaze aj tri dni po meskani este ....neboj, este sa nevzdavaj 🙂

hanya1
22. aug 2012

@lilli251 este ze ta mam.ja terraz pockam a ked nepride mrcha tak urobim testik znova 😉 pozeram ze ty uz babo cakas 😀

horseshoe
22. aug 2012

@hanya1 no moja veru tak, este nehadz flintu do zita 😉 kym nepride mrcha, nic nie je stratene. tie // ciarky sa ukazuju na testoch velmi individualne - niekomu uz na 8DPO a niekomu ani po 10dnoch meskania mrchy 😉 (pripad mojej segry) tak uz to vyckaj casu 😉

lilli251
22. aug 2012

@hanya1 drzim past, urcite mi napis, budem na Teba mysliet...hej hej, sme v osmom tyzdni a velmi sa tesime 🙂

hanya1
22. aug 2012

@horseshoe to jak myslis ze uz jej meskala 10 dni mrcha a test jej nic neukazal?a co urobila?inak ked si spominam tak aj svagrinej meskala 10 dni a mala tu druhu ciarku uplne slabu a bola tehotna

hanya1
22. aug 2012

@lilli251 boze jak ti zavidim jasne ze ti dam vediet dufam ze to budu dobre spravy 🙂

horseshoe
22. aug 2012

@hanya1 tak ako pisem 😉 meskala jej mrcha 10dni - test furt biely, isla k dokimu a ten potvrdil tehu 😉 to mas hrozne individualne s tymi testami. Preto vravim vyckaj 😉 drzim palceky 😉

hanya1
22. aug 2012

@horseshoe ok vyckam ak nedojde do pondelka tak urobim dalsi test ci mam ist rovno k doktorovi ci kedy vlastne treba ist k doktorovi ?

sabaka
22. aug 2012

@ataner81 spinenie v druhej polovici cyklu alebo par dni pred mrchou (ako aj kratsi cyklus cize kratsia lutealna faza) moze byt sposobene aj nedostatocnu funkciu zlteho telieska. da sa tomu pomoct liecbou ked sa o tom vie cize to nie je nic hrozne. a preto je dobre, ze ides coskoro na ten HP 🙂 aj ja sa v septembri chystam. hovorim ze moze lebo ja ti len pisem co som sa sama mudro docitala - su to teda len dohady 🙂
mne uz treti krat za sebou dosla cervena na 26, resp. 27 dc namiesto 28.

deculko
22. aug 2012

@ataner81 no ked je to tak,tak radsej k tomu dokymu zajdi... ani mne by asi nepostacovala odpoved od doktorky,co ti povedala minule,ze to nic nie je.... a ked to mas uz druhy mesiac zase,tak za nou zajdi skor.... asi to bude fakt lepsie ako cakat a stresovat sa...

simonkato
22. aug 2012

Babenky snazilky precitajte si velmi zaujmavy clanok a myslim ze na nom bude aj cosi pravdy http://najmama.aktuality.sk/clanok/231189/sperm...

hanya1
22. aug 2012

@simonkato zaujimave 😉

rohlicka
22. aug 2012

Babulky teraz podardte - veselo si pijem caj uz niekolko dni - spokojna ze je to ovocny "cierna ribezla" ked citam zlozenie: ibistek, sipky, pomarancova kora, cierna rybezla, baza a pod ...

ibištek (Hibiscus) - neužívať v prvom trimestri, potom s mierou
baza čierna (Sambucus nigra) - bobule neužívať, čaj z kvetov - napomáha okysličeniu a prekrveniu, môže vyvolať pôrod, môže byť účinnou prevenciou proti SIDS (syndróm náhleho úmrtia novorodencov)

ako to mam teraz chapat ? .. je to vporiadku ta mini davka odvaru v cajovom sacku - aj ked ja denne som si zaliala asi 4-5 sackov caju kedze cista voda do mna nejde ... alebo zbytocne sa obavam ?... 😨

typa
22. aug 2012

@rohlicka ja si myslim,ze sa nemas coho bat
Tie caje maju len zopar gramov a najma tie sackove su velmi slabe. Kup si nejaky rooibos ochuteny,ten Ti isto neuskodi. V Nitre je super cajovna,kde maju aspon 10 druhov rooibosu

deculko
22. aug 2012

@rohlicka ibistek je skoro v kazdom ovocnom caji... myslim si asi to iste,co typa... ze sa nemas coho bat... akurat,ze uz by som ho asi predsa len radsej nepila tolko a pohladala aj ine cajiky...

zora256
22. aug 2012

@hanya1 Ahoj!
Tak mne testy až na 3týždeň meškania len ukázalo najskôr len slabunko druhú čiarku a o pár dní už krásne boli obe,tak nezúfaj,a mimochodom,najskôr sa dá dozvedieť odobraním krvi keď mešká a testy ešte ani neukazujú,lebo sonom len od 5tt vidno,max ešte pohmatom vie zistiť lekár,či je vysoká sliznica maternice.