Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 Neviem moja co to moze byt, iba tak tapam...Moze to byt cokolvek. Tiez sa mi zda vela cakat este mesiac na vysetrenie - ja bych nabehla hned. Moze ti hned zobrat krv a urobit hormonalny profil. Ale to su samozrejme len moje dobre mienene rady - a viem ze ty mi zase napises protirec 😉
@ataner81 milacik v tescu kupis tehotensky test cize mna len tak neodbijes ale urob ako sama citis ale to spinenie podla mna nieje normalne.Alebo chod zajtra k dokymu nenechaj sa odbit a povedz ze sa ti to spinenie vobec nepaci a nech ti zisti z coho to je!Nemali ste keksik ze by ti praskla daka cievka ale zase to by si nemala asi spinenie dva dni.Ja som takto spinila ked sme prisli o malicke zacalo to len takym spinenim vzdy ked som bola na wc len na papiery nieco bolo.Preto ti radim ten testik keby si nahodou tehu aby ste o drobatko neprisli vzdy tam je daka sanca ze tehu byt mozes.
Dievčatká idem sa obliekať a odchádzam domov.Majte sa krásne papapa
@ataner81 no to ma tesi 😀 totizto nejde mi o to ta tu paprcit 😀 na to mam muza 😀 chcela som len, aby si si dako pomohla k odstraneniu problemu 😉 Lebo ked takto budes cakat a cakat ako na spasenie tak nic nevyriesis. Sprav si testik a potom aj zajdi k dokimu. Ved kedy mas mat dalsiu navstevu - tusim az kdesi 19.septembra, ak si dobre pamatam? Ved to sa ti dovtedy este aj jeden cyklus vystrieda. Okrem toho sa snazite o babenko, takze by som taketo veci riesila hned ako sa da 😉
@hanya1 na 13ty den slabunku rano, ale taky fakt ze duch a vecer s mamatestom uz viditelne slabu 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3e384e
@ataner81 spinenie v druhej polovici cyklu alebo par dni pred mrchou (ako aj kratsi cyklus cize kratsia lutealna faza) moze byt sposobene aj nedostatocnu funkciu zlteho telieska. da sa tomu pomoct liecbou ked sa o tom vie cize to nie je nic hrozne. a preto je dobre, ze ides coskoro na ten HP 🙂 aj ja sa v septembri chystam. hovorim ze moze lebo ja ti len pisem co som sa sama mudro docitala - su to teda len dohady 🙂
mne uz treti krat za sebou dosla cervena na 26, resp. 27 dc namiesto 28.
Babenky snazilky precitajte si velmi zaujmavy clanok a myslim ze na nom bude aj cosi pravdy http://najmama.aktuality.sk/clanok/231189/sperm...
Babulky teraz podardte - veselo si pijem caj uz niekolko dni - spokojna ze je to ovocny "cierna ribezla" ked citam zlozenie: ibistek, sipky, pomarancova kora, cierna rybezla, baza a pod ...
ibištek (Hibiscus) - neužívať v prvom trimestri, potom s mierou
baza čierna (Sambucus nigra) - bobule neužívať, čaj z kvetov - napomáha okysličeniu a prekrveniu, môže vyvolať pôrod, môže byť účinnou prevenciou proti SIDS (syndróm náhleho úmrtia novorodencov)
ako to mam teraz chapat ? .. je to vporiadku ta mini davka odvaru v cajovom sacku - aj ked ja denne som si zaliala asi 4-5 sackov caju kedze cista voda do mna nejde ... alebo zbytocne sa obavam ?... 😨
@hanya1 Ahoj!
Tak mne testy až na 3týždeň meškania len ukázalo najskôr len slabunko druhú čiarku a o pár dní už krásne boli obe,tak nezúfaj,a mimochodom,najskôr sa dá dozvedieť odobraním krvi keď mešká a testy ešte ani neukazujú,lebo sonom len od 5tt vidno,max ešte pohmatom vie zistiť lekár,či je vysoká sliznica maternice.

@simonkato ja viem moja, že mi chcete len dobre ale dnes to už nijako nevyriešim. Som v práci a kým prídem do mesta je pol8, to je už všetko zatvorené