icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
23. aug 2012

@hanya1 do 2 tyzdnov od meskania mrchy treba dojst k dokimu - tak hovoril moj doki mne 😉 ja som dosla 10dni po meskani mrchy. Pokial ti test neukaze //ciarky tak urcite tie 2tyzdne by som pockala. Doki zistuje hcg z krvy a potom ta pozrie sonom -mne na zaciatku 6.tt uz krasne videlo gestacny vak. Tiez sonom vidi zvacsenu sliznicu a ine zmeny v maternici. 😉

drobca07
23. aug 2012

Dobré ránko babuľky 🙂 tak som vás konečne dočítala 😀 teším sa, že sa máte dobre 😉 🙂
@ataner nechcem sa ti do toho "špinenia" starať ale ak ti záleží na zdraví, čo určite áno, choď k dr. čo najskôr, nech ti to dá doporiadku....ak si nás po dovči dočítala tak vieš, ako som dopadla ja, že možno som aj bola tehu len sa fazuľka neuchytila tam kde mala.... kvôli tomu mám teraz duphaston predpísaný od 14DC mám brať 10 dní, že to je kvôli funkcii žltého telieska aby to "šlo tak ako má" 😉
@simonkato ....ahoj moja, no v rámci normy sme udobrení ako tak, ale som nejaká príliš opatrnná a ťažko sa mi prejavujú city :( .... a priateľ je od nedele chorý, včera bol u dr. berie antibiotiká, takže ani žiadne "sexíkové udobrovanie" sa nekonalo..... počítam už hodiny do dovolenky....v utorok ráno o 9:00 odlietame, tak snáď sa to všetko napraví v tom inom prostredí.....a aký máš názor na to, že keď berie antibiotiká, oplatí sa vôbec snažilkovať?? dnes som 11DC....a ešte sme vôbec nekeksíkovali...on aj chcel , ale ja sa bojím keď je chorý....

rohlicka
23. aug 2012

@typa, @deculko ja viem ze roibos je neskodny ale v robote sa mi to tazko pripravuje sypany caj tak som si to ulahcovala sackovym ovocnym ale myslim ze budem musiet urobit zasoby na tento cajik .. kedze okrem kysleho mlieka a caju ide vsetka tekutina do mna tazko .. 😠

horseshoe
23. aug 2012

@rohlicka no moja ja si tiez sem-tam dam ovocny caj a urcite obsahuje aj ibistek- ten sa dava snad do kazdeho ovo caju.ja ti neviem ci sa toho az tak bat - nepoviem keby si ten caj pila 3krat denne kazdy den... Ved si len vezmi ze ja pouzivam denne cierne korenie, rozne bylinky na ochutenie - to by sa vsetko nemalo. Strasne vela sa o tom popise co vsetko by sa nemalo, ze mam z toho hlavu naopak.
Napr. ani s tym rooibosom to neni uplne bezpecne-obsahuje male mnozstvo taninu ktory zhorsuje vstrebavanie zeleza. Keby sa chcelo tak na kazdej jednej potravine sa najde cosi negativne preco sa nemoze v tehu. Takze zase plati stare zname - vsetko s mierou a bude to ok 😉

horseshoe
23. aug 2012

@drobca07 ahoj moja 😉 tak to ma tesi ze udobrenie s priatelom je na dobrej ceste 😉 neboj dovolenocka vam v tomto smere isto prospeje 😉 co sa tyka tych antibiotik tak my sme dieta splodili ked ich bral. Cely proces tvorby spermii vsak trva 72dni tak neviem ci to ovplyvnuje spermie...Tazko povedat. Ale tiez neviem ci sa nam podarilo splodit to babo ked ich uz bral alebo predtym...iste je ze to bol ten uspesny mesiac 🙂

rohlicka
23. aug 2012

@horseshoe ved to ze kazdy ovocny caj obsahuje ibistek - budem musiet najst nejaku inu alternativu co budem pit .. okrem roibosu na striedanie .. 🙂

simonkato
23. aug 2012

@drobca07 moje moc sa v tych antibiotikach neviznam ale urcite by som keksikovala ked je chut ved nikde nieje napisane ze sa vam to podari alebo naopak.A priatel sa najlepsie vypoti na tvojom tele xi.Jaj zavidim ti dovolenocku aj ja by som niekam vypadla.Len to nevychadza s financiami ked som ja teraz bez prace.Pekne si to tam uzite.Kam nakoniec idete nech zavidim este viac 🙂

leonetka
23. aug 2012

uff, no konecne som vas docitala 🙂
@ataner81 halooo uz som v napati, ako si sa rozhodla? testujes? testniiiii 🙂 jeden ocikany pruzok je akoby nic. 😉 aspon budes mat pokoj od nas na chvilu. aj ked ako sa ja poznam, uz by som utekala s tym spinenim k doktorovi. moze to byt cokolvek a lepsie ako si lamat hlavu nad tym z coho to moze byt.
@typa jeeejda, boli ste na kube? isli ste na poznavacku alebo len tak sa prasknut na plaz? ak si pamatas, pls napis mi (hoc aj cez IP) v akom ste boli hoteli, kde ste boli atd. zbieram infosky zatial. 😉

leonetka
23. aug 2012

@rohlicka a matovy cajik ti nechuti? ten mozes v tehu. tak skus to striedat. 😉

linddi
23. aug 2012

@drobca07 ahoj som si všimla, že máš nasadený dufík. Aj mne ho teraz dr. predpísal od 17 DC na 10 dní. Ako sa po ňom cítiš? Mne zatiaľ nerobí nič, len dúfam, že mi neposunie MS 😒

ataner81
23. aug 2012

Ahojte dievčatká moje. Tak včera ste ma tak vystrašili, že som si urobila test. Samozrejme zbytočne ☹ . Dnes som zatiaľ nešpinila, no ak počas dňa niečo nájdem na toaletnom papieri, volám doktorke.

rohlicka
23. aug 2012

@leonetka chuti - teda minule som za nim šalela taku chut som mala .. ale zase men sa zda ze sa nesmie .. 😖

rohlicka
23. aug 2012

@ataner81 ahoj - radsej vystrasit ako neskor lutovat ze si nezakrocila vhod .. ber to tak ze tu su žienky ako tvoj anjel strazny - 🙂 🙂 🙂 len to najlepsie pra každu chcu 😎 tak dufam ze lekarka ti aspon vysvetli z coho to moze byt ,,

leonetka
23. aug 2012

@rohlicka fakt? myslim ze som ho zahliadla v knihe o stravovani v tehotenstve. tak ho este nepi 🙂 vecer to kuknem pre istotu. 🙂

drobca07
23. aug 2012

@linddi no mne po zdravotnej stránke duphik nerobí nič ale ms som dostala až 15 dní po dobratí poslednej tabletky, takže mi to posunulo dosť kvalitne ☹ uvidíme čo to urobí tento mesiac, budem brať teraz od nedele 10 dní, tak uvidím a dám ti vedieť , tak sa ozvi aj ty......a ešte ti poradím ak môžem, vždy si zober tabletku až po jedle, lepšie ti ju telo prijme 🙂
@simonkato tak nakoniec to bude Tunis - Monastir na 11 dní 😉 🙂

linddi
23. aug 2012

@drobca07 hm, to nie je bohviečo taký posun 😝
ďakujem za typ. Vždy som si ju dávala ráno na lačno 😀 dobre vedieť...

ataner81
23. aug 2012

@rohlicka ja vie, že ste tu všetky zlaučké a chcete len to najlepšie. Preto som vás počúvla a spravila si testík. Pokiaľ nebudem špiniť, tak počkám do horm. profilu a ak budem, tak hneď volám 😉

horseshoe
23. aug 2012

@ataner81 ahojki no aspon mozes jednu pricinu spinenia vylucit 😉 takze zbytocne si si ten test nerobila - to bolo pre istotu lebo v tehu pri spineni treba ihned zakrocit 😉 tie dalsie priciny su mi neni zname ale doki na to pride 😉 a tak ako pisu ostatne dievcence - chceme ti len dobre 😉

ataner81
23. aug 2012

@horseshoe ja viem mojka. Dnes som už kľudnejšia keďže to prestalo(dúfam, že to nezakríknem)ale určite sa na to spýtam

typa
23. aug 2012

@leonetka bola to taka kombinacia -najskor poznavacka a potom par dni plaz. Podrobnejsie Ti to pozriem vecer,lebo uz si to presne nepamatam a niekde mam program cesty.

typa
23. aug 2012

@drobca07 mi potom po dovci napis,v akom hoteli ste boli a ci si bola spokojna. My chceme ist tiez do Tuniska,ale mozem az v polke septembra. Pekne si to tam uzi 🙂

drobca07
23. aug 2012

@typa budeme v tomto hoteli http://hotel.invia.sk/tunisko/monastir/eden-clu...
uvidíme ako bude 😀 určite sa ozvem potom 😉

simonkato
23. aug 2012

@ataner81 som rada ze ti to spinenie preslo ale aj tak potom informuj doktorku nech s tym nieco robia alebo najdu pricinu z coho to je.
@drobca07 zavidiiiim zobere ´ma ako batozinu xi 😀 poriadne si to tam uzite a dufam ze sa od tial vratite traja drzim prsteky.

ataner81
23. aug 2012

@drobca07 to je ako stvorené na splodenie miminka 😀 😀 😀

ataner81
23. aug 2012

@simonkato aj ja som si vydýchla 🙂 . Určite to dokymu poviem

lumiva
23. aug 2012

Babenky ahojte, tak co sa tyka mojho cyklu a snazilkovania, termin neocakavanej mrchy sa posunul v kalendari na 27.-29.9., t.j. na cca 13 DPO. Ovulku som mala na 9DC, tak ako obvykle, od 3DPO ma bolelo brucho, co nie je obvykle, a tak som si vcera na 9DPO urobila test. A su tam //, sice slabucka, ale je. Tie bolesti mam stale, take tahanie, pichanie. Ale ked si oddychnem, chvilu posedim, alebo v noci, tak to prejde. Minuli sa mi vitaminy pre maminky, tak som dnes preventivne nasadila zinok a Bvitaminy a dala som si aj magnezium. Chcela som sa opytat, ci mam pit este zensky caj alebo uz nemusim.

simonkato
23. aug 2012

Dievcence moje chyta ma akasi depka mam iste do nemocnice nebojte sa nie so mnou ale pozriet kamosku lezi na gynde a vynaraju sa mi smutne spomienky nenavidim nemocnice bola som tam len dva krat a to v oboch pripadoch som prisla o nasich anjelikov :( ale slubila som jej to aj ona za mnou chodila tak sa dako prekonam.Len dufam ze tam nestretnem toho doktora koli ktoremu som prisla o drobceka lebo neviem ci by som sa zdrzala komentara.

ellis21
23. aug 2012

Ahojte, tak oprišla mrcha. 😒 ☹ . No ale nádej umiera posledná čítala som že niekto máva mrchu na začiatku tehotenstva ale ja neverím, že by som bola ten prípad. Tak budem pokračovať v snažení. Začnem zas behávať a možno prídem na iné myšlienky a snáď aj trošku schudnem a potom dúfam to bábo aj bocian donesie. 😀

hanya1
23. aug 2012

@ellis21 ahoj moja nieco sa ta spytam je mozne ze by som mala uhniezdovanie dneska na 29 dc lebo mala som dost dneska mrchu ale teplota sa mi drzi stale hore a namiesto toho mam taky ruzovkasty vytok.a sa vyznas v grafoch mozem ti ho sem dat mozes mi prosim ta napisat co si o tom myslis?mrcha to podla mna nie je lebo ta sa mi spusta inac a takyto vytok som este nikdy nemala a ani brusko ,ma neboli robila som 2 testy jeden na 9 dpo a jeden vcera a boli negativne dakujem za odpoved

horseshoe
23. aug 2012

@ellis21 Nesmut - novy mesiac - nova nadej 😉 Super napad s tym behanim - ja nebyt bruska tak sa k tebe hned pridam 😀 Prides na ine myslienky, pomoze to isto aj snazilkovaniu a ani nevies ako a budes tehu 😉

@hanya1 no moja ten vytok moze znamenat vselico - predzvest mrchy, uhniezdovanie vajka alebo jeho odchod, zapal...A cojaviem co este. Teplotka je fajn, ze sa drzi hore, ale praveze pocas uhniezdovania teplota zvykne mierne klesnut. A aky dlhy mavas cyklus? Teda nech vieme teoreticky posudit, ci 29.DC je realna moznost na uhniezdovanie. Ak mavas cyklus pravidelne okolo 28dni, tak to uhniezdovanie stopro nebude 😉