icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
24. aug 2012

@ellis21
@hanya1 Ahojte baby!
Tak podľa toho čo píšete som si istá,že budete tehu obe 😉 ,tíško gratulujem a držkám palčeky aby bolo všetko ok🙂
@jeackynka Ahoj!je mi ľúto,že vám fazuľka odišla a prajem aby sa vám čoskoro zadarilo a všetko bolo ok 😉

hanya1
24. aug 2012

@zora256 ahoj dakujem za krasne slova dufam ze budes mat pravdu 😉 inak a ty si ako na tom?pozeram ze uz jedno babo mas 😉

werusss
24. aug 2012

@jeackynka ..ahoj, .....je mi to velmi luto, ze sa fazulka neudrzala, ale asi to tak malo byt...dalsi mesiac sa vam to urcite zadari..prajem vela sil a drzkam palce...🙂

mamkabeika
24. aug 2012

@jeackynka to mi je ľúto 😢 Ja som mala ale v máji toho roku to isté. Aj som bola v téme február/únor, no drobček sa nedržal dosť silno ☹
Ale o mesiac sme sa posnažili 🙂 A vidíš, som v 10. týždni 🙂 Teda dúfam, že je všetko v poriadku, už sa neviem dočkať, kedy pôjdem zas na sono.

Držím palčeky, nech sa nabudúce zadarí 🙂

sanchez81
24. aug 2012

@ellis21 Vyzerá to nádejne s tebou. A kľudne môžeš mať aj mykózu. Je to sprievodný znak v tehu u niektorých. Ja som ju mala tiež. PH prostredie sa zmení, takže tehu mykóza je na svete 😉 Ak máš ešte aj iné príznaky.....no prajem ti, aby všetko dobre dopadlo 😉

lumiva
24. aug 2012

@zora256 @hanya1 Vsetkym vam babenky dakujeme za podporu. Pisala mi jedna znama, ktora sa snazila pred troma rokmi. Predtym viackrat potratila, mala problem udrzat plod. Odporucila jerab ptaci a vceliu kasicku ako prirodny estrogen a progesteron. Drzim palce sebe, mojej suputnicke hanya1 a vsetkym snazilkam a maminka m, a by sme to dotiahli do stastneho konca.

jeackynka
24. aug 2012

@horseshoe
@franica dakujem vam babenky krasne za podporu,aj vsetkym co ste tu,ano budeme sa snazit ostosest pijem grepikovu stavu,ten duphaston mi doky vysadil,tak som zvedava ci mi nejako nezablokue ovulku,dufam ze nie dnes som 8 DC tak mozme zacat tento mesiac intenzivne,inak ja som vzdy chcela majove babinko tak keby to vyslo bolo by to akurat na maj 😉

typa
24. aug 2012

@jeackynka ja si tiez myslim,ze asi to tak malo bt a teraz bude tvoje telo pripravene prijat novy zivot 🙂 Pocuvaj pana doktora a verim, ze coskoro napises krasnu spravu 😉

simonkato
24. aug 2012

@jeackynka moja drzim silno prsteky pri dalsom snazilkovani ako ti pisu babenky lepsie takto skoro a ze sa telo vysporiadalo samo.Nemusite cakat a hovori sa ze po potrate je akoby poda pohnojena a zena ma raz taku sancu skor otehotnie.Budem na teba mysliet a silno vam drzat prsteky nech sa vam cim skor zadari.

lumiva
24. aug 2012

@jeackynka ma moju velku podporu, uz aj preto, ze je moja rovesnicka. Ja som velmi rada, ze som pravdepodobne uspesne znovu nastartovala zenske veci po dlhych rokoch uzivania HAK. A to len vdaka tejto teme a babenkam, ktore maju urcite povinnosti nad hlavu, ale aj tak sem furt nakukaju. 😉

jeackynka
24. aug 2012

@lumiva presne aj ja na teba myslim a tiez ma potesilo ze ti to vyslo,mozes hodit nejaku radu co si uzivala,nejake vitaminky a tak,ja zatial len grepy zmykam,tak uvidime co bude 😉

kapokapo
24. aug 2012

@rohlicka ahoooj, ja som bola PN dva mesiace, do konca trimestra prveho...teraz pracujem, uvidime ako dlho, podla intenzity stresu... tak uvidime... drz sa.

deculko
24. aug 2012

ahojte dievcata🙂 mam chut napisat sem "roman" 🙂 v podstate len myslienku,co ma napadla .... hlavne pre snazilky🙂 kedze aj ja teraz snazilkou som🙂 chcem sa len podelit... o paru dni mi pride ovulka.... snaziace sa obdobie... a este ma hormony nechytili... ani nedockavost nad tym,ci sa nahodou nemohlo zadarit... a tak si myslim,ze ma to tento mesiac nechyta...ta strasna tuzba po dietatku... 🙂 lenze ono to mozno este pride🙂 ale rozmyslam v podstate o tom,ako byt v tomto smere uvolnena...ako nechat ten cas plynut.... a nesustredovat sa na to... ako zit dni bez cakania.... a mozno sa to da to cakanie presunut na neurcito....ze raz to pride.... lebo v to dufame,verime v to... lebo to by sme chceli....ale ovplyvnit to nemozme...to ci sa nam zadari... a nema zmysel trapit sa tuzbou nad niecim,co nemozme ovplyvnit.... napadla ma suvislost s touto tuzbou,s tymi emociami pri tuzbe po babu a tehu.... ako ked sa snazime zabudnut na lasku po rozchode... hm? musi sa to vydrzat... je to bolest, este teraz si ju pamatam,ako to bolelo,ked som sa s jednym milym muzom rozisla,lebo som vedela,ze to nie je to co citim,ze chcem... aj ked som ho velmi lubila... ale nedavalo to zmysel.. a bolelo to... a zila som dalej,aj ked som vlastne inu lasku nemala,ani vyhlad na lasku... nemala som nikoho ineho,ale vedela som,ze to nema zmysel do buducna... , ... iste ste nieco podobne zazili.... v tej sile a tuzbe je ta podoba,ktora ma napadla... ... a este jedna tuzba k tomu je podobna...ako ked nemame lasku,ale tuzime v zivote stretnut lasku,a ono je to ake tazke a vzacne... a neovplyvnitelne nami... a v tom je ta podoba... musime si vyckat... abo lepsie povedane..musime zit ... a verit,ze tu lasku niekedy stretneme ...ale nemozme to ovplyvnit... a v tom je ta podoba.. .... hovori sa,ze lasku stretneme,ked to najmenej cakame.... ked sa na lasku strasne mysli,tak ju clovek vtedy nenajde.... a tak zijeme tak,ze tuto vec nevieme ovlyvnit... a treba zit naplno... tak aby sme sa nad tym netrapili,ze to nemame... lasku.... alebo babo a tehu akurat v ten cas,ked sme si zmyslili my,ze je ten spravny cas... 🙂)) mozno sa nad mojimi myslienkami usmievate🙂 ze nad cim ja premyslam... snazim sa najst ale volaco,ako sa od toho oslobodit,od tej tuzby a od tych myslienok.....zivot nemozme zit predsa v cakani...neboli by sme tak stastni... a mala som take obdobie...ked som bola bez lasky... a tiez mi vek stupal... a nasla som lasku,za ktoru som velmi vdacna,podarilo sa,mam svoj zazrak,v ktory som len verila,ze budem mat....muza aj dietatko🙂 takze ono to pride🙂 takze tu je nejaka spojitost s tym,ako sa oslobodit od tej tuzby,ked vidim napr. tehu zienku s mimcom a chcem byt aj ja.....alebo citam,ze niektora je tehu a chcem byt aj ja a preco este nie som.... lebo tomu sa nevyhneme.... mozno recept je ako na to nemysliet,len zmierit sa s tym,ze to nemozme ovplyvnit... nie je to v nasej moci... ano chcem a tuzim... ale nie je v mojich silach to mat vtedy ked si to zmyslim... . treba sa s tym zmierit,ze to treba nechat na "osud"...alebo vyssiu moc... ci to bude teraz,o mesiac,o pol roka... alebo ktovie kedy....je to ako s laskou,ked ju nemame ale po nej tuzime... takze zostava nam len verit,ze to,po com tak tuzime,sa nam raz ako sen splni.... ale nevieme kedy... to uz nie je v nasej moci🙂)) mozno je to recept ako na to nemysliet... 🙂)) v tuto chvilu kusok verim,ze mozno ano🙂)) poviem vam priebezne,ked budem v case ovuky a pred mrskou🙂)) ale v tejto v chvili mam vazne pocit,ze mi je jedno,ci to bude teraz...abo o mesiac...o 5 mesiacov....zijem tak,ze si nebudem kazit toto krasne obdobie,ktore mam,tuzbou po niecom,co nemam ale co nemozem ovplyvnit,aby som to mala.... tak som stastna,ze mam to,co mam🙂)) a som za to vdacna🙂)) lebo mam mojho muza skveleho... po ktorom som len snivala a po rozvode uz len malo verila,ze takyto muz este na mna niekde caka..... a mam krasne dietatko ,moje dietatko,po ktorom som tuzila...ale tiez som bola v pozicii,ze som ho nemala.... takze verte snazilky,ktore este deculko nemate,aj vy ho mat budete....tak ako ja....ako ine zeny... len nie je v nasej moci ovplyvnit to,ze kedy....🙂)))
toto su len moje myslienky🙂 a su venovane tym snazilkam,ktore v tychto riadkoch najdu nieco,v com najdu podobnost... a mozno vam to pomoze aj vam sa vysporiadat s tym cakanim🙂))))) s tou tuzbou🙂 berte to len ako spoved🙂 a tehulky a ostatne zienky...len sa nad tym pousmejte... )) ze co vymysla zienka,ktora tuzi ale snazi sa netuzit tolko))) aby som zila zivot v stasti a nie v tuzbe po tom,co este nemam...
takze verme snazliky,ze budeme mat to,po com tuzime,len nevieme kedy...🙂

zora256
25. aug 2012

@hanya1 Ahoj!
Tak ja mám ťažkosti z ovuláciov,už úplne od začiatku ms od 11rokov,tak od 17tich mi lekár odporúčal,brať Hak a ak som chcela so svojím mužom chodiť,tak mama mi len tú možnosť dala,buď budem brať hak a môžem sním chodiť buď nebudem brať ale ani chodiť snikým,tak som brala až kým sme sa nevzali a ovulácia potom bola tak ako na začiatku,každý 2 mesiac a 4roky sa nám nedarilo aj lekára som zmanila,lebo my nasadzoval lieky na ovuláciu a stoho som mala cysty potom na vaječníkoch,hrozne ma boleli vaječníky a tak som lekára zmenila a tento hneď muža dal vyšetriť a mal len 50% životaschopných spermií,a potom mi nasadil Duphaston to bolo nejak okolo apríla,ale to mi nasadil lebo som mu vravela,že mám nepravidelnú ms a chcela by som mať pravidelnú a bábo,a v októbri som otehotnela s malým,a keďže som sa moc modlila k sv Júdovi Tadeášovi za syna,tak dostal druhé meno Tadeáš🙂je to pomocník v každých ťažkostiach,a preto moc verím,že aj tentokrát sa nm podarí aj druhé,keďže beriem zas Duphaston od apríla🙂A teraz ma akosi hrozne kríže bolia a to som si dala už Valetol,tak ma bolia ako pri pôrode,a ms má prísť až 1.9.Verím že už posledná tohto roku🙂A ty ako sa máš?

hanya1
25. aug 2012

@zora256 no ahoj moja.tak ja dnes tazko 🙂 zobudila som sa uz o pol 7 to som este dospala do 9.potom som isla hore urobila som si kavu ale bolo mi tak divno tak ze si urobim aj 2 chlebiky s pastekou ale nepomohlo nic zostalo mi este horsie som si tu aj pisala s babami ze zacinam mat pocit ze ten test co si urobim v utorok mi to tehotenstvo len potvrdi.lebo dneska mi meska 3 den teplota je stale zvysena a bolo mi teda akoze fajn zle dneska musim povedat,aby si pochopila tak som babenkam rano napisala ze idem si lahnut lebo nevladzem a zobudila som sa az teraz to uz je u nas pol druhej 😀 strastneeee

zora256
25. aug 2012

@hanya1 Ahoj!
Mne je tiež akosi nanič,od krížov mi je na nič,ako keď som rodila,až nato,že nemám sťahy maternice.😀,našťastie a prsia ma akosi nebolia ako pred ms zvyknli posledné mesiace,nuž som zvedavá,či príde toho 1.9.ale zrejme ešte tentokrát príde.Len mi je čudné,že som špinila na 13dc do 16dc a teraz ma tie kríže bolia,kiežby sa bolo zadarilo 😔 bola by som happy🙂Ale tak ak nie tak určite budúci mesiac😀 veľmi verím na september🙂Mne cola pomáhala ráno vždy ke´d mi bývalo zle buď to vyšlo von alebo mi tlak dal do poriadku,lebo keď sa mi točila,tak bolo isté,že som objímala hneď misu😀,a bebe keksíky ešte v posteli pred vstaním som si dávala.Skús:-)Proste len niečo ľahkého si daj na ráno,nič mastné alebo ťažké si nedávaj,hoc ak nejaký keksík,s vodou alebo tú colu ale len limonádovú,včom nie je kofein veľa,ja som si dávala tú z lidl,a aj dnes som po nej siahla keďže mi je nanič a tá mi pomáha stále🙂na tlak.Držkám moc palčeky 😉

typa
25. aug 2012

@zora256
@hanya1 to bude dnes taky den. Mna tak boli hlava,ze sa mi az vserko toci. Tak nejak si predstavujem migrenu. Ked som to povedala mm,ten ma hned zacal hladkat po bruchu 🙂 a hovorit : to robi ten maly parazit 🙂 v brusku. Babatko je smadne a preto sa Ti toci hlava 🙂

zora256
25. aug 2012

@typa Ahoj!
To máš milého muža🙂Nuž a možné je🙂Keďže niektorým aj hlava bolieva🙂Nuž keby mi nebolo na grc ešte popri krížoch,tak fajn,ale to mi ženy si vieme pekne podomýšlať a kombinovať,kiežby som nato hneď nemyslela😀

typa
25. aug 2012

@zora256 ja mam moc zlateho muza 🙂 Nebudem to brat ako priznak ani nic dalsie,aby som nebola sklamana. Ale vam dievcata drzim place,nech z toho pocitu budu pozitivne testy 🙂 Sa potom pochvalte!!

werusss
25. aug 2012

@deculko ...ahoj...tak toto si napisala vystizne....ked som sa tak nad tym zamyslala ze ked som mala 25 a ziadneho priatela tak som bola z toho zufala...no potom som na to kaslala a povedala som si ze ked mam byt sama tak ostanem sama..a ked nie tak sa mi niekto do tej cesty pripletie...tak som si uzivala naplno,..a mozno pol roka na to som stretla svoje veeeeeeeelikanske stastie s ktorym teraz planujeme babatko....takze ja uz som zacala s tym nepremyslanim nad tym...od minuleho tyzdna chodim cvicit, plavat, a uzivam si volne chvilky....a mam taky pocit ze to aj zabera...lebo nemyslim na to ze ci sa pocas ovulky zadarilo ale na to ze uz nech je pondelok nech sa idem vyburit do tej posilky....aj napriek mojej svalovke....😀 😀 😀

linddi
25. aug 2012

@deculko 😉 super román 😵

zora256
25. aug 2012

@typa Ahoj!
Nuž ja neviem čo si myslieť o svojom tele ale celý týždeň som vyjedala a dnes mám kyselinu a akosimi je nanič a to som presne týždeň pred ms a 2kg hore:-/ a to som zvykla počas posledného týždňa vyjedať pred ms a nie 2 týždne pred ňov,a špinila som od 13dc do 16dc a dnes ma kríže boleli a zaujímavé,že ma ešte nebolia bradavky ako min mesiac a predtým mesiac zvykli 2 týždne pred ms až do ms a teraz nič.Ale tak každý cyklus mám asi iný:-/radšej nejdem nato myslieť tak mne ešte posledná ms musí prísť 1.9. a keby som bola tehu tak by ma boleli bradavky jak fras ako pri malom,žeby nezvykli každej bolieť?Tak sa vraví,že každé tehu je iné,ale tak ja verím na september 😉 ,len mi je zvláštny tento celý cyklus...

ataner81
26. aug 2012

Dobré ránko babulienky moje 😀. Akosi vás po tej dovči zanedbávam-hanba mi 😀. Nejako som stále rozlietaná, niekde behám, opäť chodím plávať, do posilky na bežiaci pás, od septembra(osudový mesiac 😀)opäť zumba, aqua zumba a pilates.......proste stále si nájdem nejakú aktivitu a vôbec nemyslím na snažilkovanie. Ako mi radila feng-shui odborníčka-hovorím si, že som tehotná a inú možnosť nepripúšťam a preto sa tým ani nezaoberám. Dokonca tak aj pri stretnutí so známymi na otázku ako sa mám a čo nové odpovedám. Jasné, že len v duchu odpoviem som tehotná a potom nahlas pokračujem ďalej ale proste to beriem ako fakt, tak to bude a hotovo 😉
@jeackynka moja je mi veľmi ľúto, čo sa ti stalo. Silno som držala palce aby to vyšlo ale nepomohlo ☹.. Tak sa pridaj do klubu "V septembri som tehotná" 😀
@lumiva tíško blahoželám k bublinke v brušku 🙂
@hanya1 držím palce aj päste nech to víde a chceme vidieť tehu testík 😉
Aktualizácia tabuľky dámy 😀
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@hanya1 23.8. lev
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@julinka88 28.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby ...nevie datum mrsky,lebo berie alebo brala dufika...
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-16.9. ryby

tatiana77
26. aug 2012

ahojte baby, dnes v noci sme prisli z dovolenky...boli to uzasne dva tyzdne a strasne som dufala, ze sa nam podari, ale co cert nechcel vcera na obed menzes..rovno na cestu, vsak preco nie? tak hlasim 2DC....termin mrsky je 22-23.9 a pevne dufam, ze ju uz nedostanem 🙂 .....bola som na Vas velmi zvedava, ale vidim, ze tabulka mrsky sa nam nejako rozrastol, tak drzim vsetkym palce...... 🙂

ataner81
26. aug 2012

@tatiana77 no ahoj dovolenkárka?čítam, že si sa mala úžasne. Mrchaňa jedna prišla ale nevadí, pridávaš sa k nám septembrovým šťastlivcom 😉
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@hanya1 23.8. lev
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@julinka88 28.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby ...nevie datum mrsky,lebo berie alebo brala dufika...
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-16.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec

kapokapo
26. aug 2012

dobre ranko baby, ja normalne nestiiiiham🙂 odkedy nie som PN tak len tu nakuknem a stale ficim v tempe, tesim sa, lebo mi zacal cas ubiehat rychlejsie... uz son v 16stom tyzdni, juchachaaa.... 😀 😀 😀 Vsetkym vam straaaasne drzim palce, je dovolenkove obdobie, krasne leto, verim ze snazilky budu uspesne 😉

ataner81
26. aug 2012

@kapokapo ahoj maminka. Tak už máš to najhoršie a najviac obávané obdobie za sebou-super, veľmi sa s tebou teším.Tie naše babule sú strašné.Nie a nie otehotnieť a hodiť nám tu fotečky pozitívnych testíkov 😀 😀 😀 😀 No september je za dverami, tak očakávam aspoň jeden tehu test na každej napísanej strane. 😉 Urob mi radosť aspoň ty a daj tu fotečku bambulky v brušku

lumiva
26. aug 2012

Babenky, je mozne ze dva tehotenske testy ukazu rozny vysledok? 8DPO test 12IU/ml bol pozitivny a 12DPO test 25IU/ml bol negativny. Teplotu mam stale zvysenu. Dufam, ze to dobre dopadne. 😉

ataner81
26. aug 2012

@lumiva áno je moja.Hlavne nestresuj a testíkuj až po vynechaní mrchy taký 4-5 deň. Neboj,všetko dobre dobadne.Držím palce 🙂

lumiva
26. aug 2012

@ataner81 Jasne, len ma to zaskocilo. Uz nebudem teraz testovat. Pockam par dni.