Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 Inak ta metoda hovorenia si, ze si tehotna sa mi paci. Uz ,usim byt aj ja 😠 Vcera som volala s kamoskami, ktore mali svadbu rovnako ako my alebo neskor a jedna uz caka druhe baby a dalsia ma termin v novembri. Prajem im to, nech su zdrave..ale normalne sa mi zobrazil vykricnik v hlave, ze na co este cakas??
Tak snad sa to podari uz coskoro.
My mame momentalne v praci vypadok aplikacii, takze sa neda nic robit. Uz dve hodiny len tak sedime a nudime sa. Radost pracovat 😉
@typa ja ani výpadok nemám, aj roboty by bolo ešte dosť ale už hlavou lietam po dovolenke , čo ešte zabaliť a tak a ešte sem furt nakúkam, veď mne budete tak chýbať spolubojovníčky moje koníkové, že ani neviem ako to bez vás vydržím 😀 😀 😀 a to mi ešte drahý teraz volal, že on ešte plavky potrebuje tak ešte dneska po robote ideme kupovať :D ja ho raz asi zabijem 😀
@drobca07 To ti verim - ja chcem tiez velmo na dovolenku, ale neviem, ako sa nam nakoniec podari. My totiz 2x rocne mavame vo firme sutaz o nejaky zajazd a ak ho vyhram, tak my to vyjde rovno cez planovanu dovolenku s mm. A mm na firemnu dovolenku zobrat nemozem. Ani ked chceme doplati, nedovolia nam.
Ale tiez chceme do Tunisu. Normalne Ti zavidim - konecne voda, klud a nic nerobenie 🙂 Poriadne si to uzi 😉
@drobca07 nebudeš mi veriť, ale už som na teba myslela, že zajtra odchádzate, že ako vám je super...a teším sa, že s drahým to ide dobrým smerom, len tak ďalej! Tri týždne nemuckania sa treba na dovči dobehnúť a potom bude mimi- a možno aj dve 😝 Želám ti nádhernú dovolenku podľa tvojich predstáv a neboj sa, my tu budeme aj keď sa vrátiš, tak teda užívaj 😉
Vo štvrtok odchádzame aj my. Máme to tiež pomerne husté teraz, ale už len 3 dni a ide sa, už sa veľmi teším. Škoda, že my na dovolenke snažilkovať ešte nemôžme, tak sa teda aspoň dobijeme na október 🙂
My ideme zajtra do Brna na dvojdňový výletík 😀 Hurá, teším sa 🙂 Možno sa tam presťahujeme za prácou, tak si trošku posnívame 🙂 Zajednala som ubytko "ve španělském stylu" tak sa tešíííím 😀
juj babky ako som tu opat na koni par miinut uz na mna idu vselijake myslienky a coby ni e som 31DC dneska
tak neplanujem kupit, dako niesu koruny takze musi pockat..jaj to je hrozne po par min uz si tak vsugerujem ducha

@ataner81 tak bolo super hlavne ze sme boli pohromade a zdravy, tak vadcinu casu sme boli u svokry ale pobehali sme trocha okolie tak sa pacilo