icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
27. aug 2012

@ataner81 tak bolo super hlavne ze sme boli pohromade a zdravy, tak vadcinu casu sme boli u svokry ale pobehali sme trocha okolie tak sa pacilo

ataner81
27. aug 2012

@brumka tak to som rada, že si si to užila 😎 😎 😎 Dovolenka by mala byť povinná zo zákona 😀

ataner81
27. aug 2012

@brumka júj a zabudla som na @ellis21 😀

brumka
27. aug 2012

@ellis21 @lumiva gratulujem 🙂)))))))

brumka
27. aug 2012

@ataner81 tak mohlo byt lepsieaj horsie ale olo super

ataner81
27. aug 2012

@brumka ešte to nemajú isté, tak gratuluj len potíšku 🙂 . To ste boli u svokrovcov? Mňa ide drbnúť už po hodine, nieto ešte dovolenka s nimi 😀 😀 😀

brumka
27. aug 2012

@ataner81 tak mi mame dobry vztah a more nam po financnej stranke nevyslo :( tak aspon daka dovca pre nas aj malu lebo narok urcite bude prirastok 🙂

ataner81
27. aug 2012

@brumka presne tak.Aj my sme si to užili. Veď posledný krát vo dvojici 🙂

typa
27. aug 2012

@ataner81 Inak ta metoda hovorenia si, ze si tehotna sa mi paci. Uz ,usim byt aj ja 😠 Vcera som volala s kamoskami, ktore mali svadbu rovnako ako my alebo neskor a jedna uz caka druhe baby a dalsia ma termin v novembri. Prajem im to, nech su zdrave..ale normalne sa mi zobrazil vykricnik v hlave, ze na co este cakas??
Tak snad sa to podari uz coskoro.

My mame momentalne v praci vypadok aplikacii, takze sa neda nic robit. Uz dve hodiny len tak sedime a nudime sa. Radost pracovat 😉

brumka
27. aug 2012

@typa jasom prvykrat otehotnela 2m pred svadbou, som sa do siat nezmestila. to sme mali rok planovany termin

drobca07
27. aug 2012

@typa ja ani výpadok nemám, aj roboty by bolo ešte dosť ale už hlavou lietam po dovolenke , čo ešte zabaliť a tak a ešte sem furt nakúkam, veď mne budete tak chýbať spolubojovníčky moje koníkové, že ani neviem ako to bez vás vydržím 😀 😀 😀 a to mi ešte drahý teraz volal, že on ešte plavky potrebuje tak ešte dneska po robote ideme kupovať :D ja ho raz asi zabijem 😀

ataner81
27. aug 2012

@drobca07 to poznám, preto balím týždeň pred a aj polovičku.Mužík sa až na dovolenke dozviečo som mu nabalila 😀
@typa takže aj ty si tehotná, no toje super. Práve som si pohladkala brucho s mimi v ňom 😀 😀 😀 😀

typa
27. aug 2012

@brumka jéeej, to ti tak rychlo narastlo brusko 😉 Nahodou take primerane tehotne nevesticky su velmi pekne 🙂

brumka
27. aug 2012

@typa tak ja som mala uz +8kg cize to nebolo len brusko ale ano v 3m uz ludia na mne vsetko videli

typa
27. aug 2012

@ataner81 nie zatial nie som - teda spon o tom neviem...Ale uz chcem byt !!! Ste ma tu nejak velmi nakazili 😉

typa
27. aug 2012

@drobca07 To ti verim - ja chcem tiez velmo na dovolenku, ale neviem, ako sa nam nakoniec podari. My totiz 2x rocne mavame vo firme sutaz o nejaky zajazd a ak ho vyhram, tak my to vyjde rovno cez planovanu dovolenku s mm. A mm na firemnu dovolenku zobrat nemozem. Ani ked chceme doplati, nedovolia nam.
Ale tiez chceme do Tunisu. Normalne Ti zavidim - konecne voda, klud a nic nerobenie 🙂 Poriadne si to uzi 😉

franica
27. aug 2012

@drobca07 nebudeš mi veriť, ale už som na teba myslela, že zajtra odchádzate, že ako vám je super...a teším sa, že s drahým to ide dobrým smerom, len tak ďalej! Tri týždne nemuckania sa treba na dovči dobehnúť a potom bude mimi- a možno aj dve 😝 Želám ti nádhernú dovolenku podľa tvojich predstáv a neboj sa, my tu budeme aj keď sa vrátiš, tak teda užívaj 😉
Vo štvrtok odchádzame aj my. Máme to tiež pomerne husté teraz, ale už len 3 dni a ide sa, už sa veľmi teším. Škoda, že my na dovolenke snažilkovať ešte nemôžme, tak sa teda aspoň dobijeme na október 🙂

ataner81
27. aug 2012

@typa povedala si, že sa ti páči myšlienka vsugerovať si, že si tehula tak som ťa tak hneď aj začala brať 😀 😀 😀
Ja sa za tehulu už tiež považujem. Verím, že opakovaná lož sa stane pravdou 😉

mamkabeika
27. aug 2012

My ideme zajtra do Brna na dvojdňový výletík 😀 Hurá, teším sa 🙂 Možno sa tam presťahujeme za prácou, tak si trošku posnívame 🙂 Zajednala som ubytko "ve španělském stylu" tak sa tešíííím 😀

brumka
27. aug 2012

juj babky ako som tu opat na koni par miinut uz na mna idu vselijake myslienky a coby ni e som 31DC dneska

ataner81
27. aug 2012

@brumka A ty nám také veci len tak hovoríš?Čo netestuješ? Hybaj ocikať test huš huš 😀

brumka
27. aug 2012

@ataner81 mam posledny test a myslym si ze bude negativny, skoro 2tyzdne sme sa nesnazili a ak som mala posunutu ovulku tak nieje sanca, a nemala som ziadny priznak ovky...tyzden ma strasne bolia prsia a krize

ataner81
27. aug 2012

@brumka ale ovulku si posunutú nemusela mať a možno ste snažilkovali práve vtedy, keď bola. Tak choď už konečne ocikať ten test 😀

brumka
27. aug 2012

@ataner81 tak posledny tes padol je biely ako stena :( vravela som

ataner81
27. aug 2012

@brumka dúfam, že už ocikávaš lebo som napnutá ako guma v gatiach 😀

ataner81
27. aug 2012

@brumka ten bol pokazený. Za pár dní si kúpiš nový a ten už bude správny dvojčiarkový 😉

brumka
27. aug 2012

tak neplanujem kupit, dako niesu koruny takze musi pockat..jaj to je hrozne po par min uz si tak vsugerujem ducha

ataner81
27. aug 2012

@brumka dáme ti pár dní čas ale neručím za seba ako dlho to s nervami vydržím 😉 . Máš tam dušíka?

brumka
27. aug 2012

@ataner81 nemam, to si len ja vsugeruvam

ataner81
27. aug 2012

@brumka to poznám. Ja sa dokonca vytešujem z ducha na ovu testoch 🙂