Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Jadeit
Mystické vlastnosti: S jadeitom sa spája päť vlastností: jasnosť, miernosť, odvaha, spravodlivosť a múdrosť. Jadeit nám pomáha dosiahnuť sebarealizáciu tým, že v nás vytvára pocit spirituálnej spojenosti so svetom. Pomáha nám pristupovať k situáciám spontánne a hravo.
Prebúdza naše sny a vnútorné obrazy a podporuje nás na ceste za skrytými vnútornými poznatkami. Používa sa pri liečení zlej karmy (osudu) z minulých životov.
Poskytuje nám rovnováhu, prináša pokoj do podráždených situácií a zvyšuje našu energiu, keď sa cítime zoslabnutí, alebo keď nás zachváti lenivosť. S jadeitom sme ochotní nielen snívať, ale aj konať. Preto používanie a nosenie jadeitu vedie k naplnenejšiemu, spokojnejšiemu životu. Stabilizuje a uzemňuje.
Kým naše telo odpočíva, podnecuje v nás duševnú činnosť a pomáha premieňať nejasné predstavy na jasné a konkrétne ciele. Dáva nám energiu cielene a bez váhania sa pustiť do ich realizácie.
Používa sa pri práci so snami, lebo podporuje učenie sa zo snov, hlavne uvoľňovanie potláčaných emócií počas práce so snami. Pomáha nám vytiahnuť na svetlo poznatky z minulých životov. Preto sa často umiestňuje do priestorov, kde spíme. Dáva sa pod vankúš pred spaním.
Nosieva sa aj na hrdle, lebo napomáha komunikácii.
Mayovia ho nazývali “vládca harmónie”, pretože nás dáva do súladu so zvyškom sveta a umožňuje nám vidieť vzájomné súvislosti života.
Je to ochranný kameň, ktorý odráža od nás negatívne energie. Kameň vernosti.
Zelený jadeit (AJ: green jade, ČínJ: fei tsui) nastoľuje mier vo fyzických, emocionálnych a intelektuálnych štruktúrach a v materialistickom svete vo všeobecnosti. Prináša súlad s prostredím, mení negativitu na pozitívnu energiu a zlepšuje prístup k našim vnútorným zdrojom. Volá sa aj “kameň veľkého šťastia”.
Liečiace vlastnosti: V mnohých kultúrach sa verí, že jadeit stimuluje funkciu obličiek, pretože vyvažuje metabolizmus vody, solí a pomer kyslých a zásaditých látok v organizme. Používal sa na liečenie ľadvinových kameňov. Stimuluje nervový systém, čím zrýchľuje našu reakcieschopnosť. Lieči boky a bedrové kĺby. Podporuje činnosť orgánov, ktoré čistia krv.
Zmierňuje a zastavuje krvácanie, preto sa používa pri pôrodoch. Zvyšuje plodnosť. Zbavuje organizmus toxínov a znižuje horúčky. Znižuje napätie, relaxuje a zmierňuje i tenzné bolesti hlavy.
Používa sa pri problémoch s očami, s tráviacim traktom (hlavne vredy), pri ochoreniach močového mechúra a pri depresiách. Zlepšuje spánok.
Fialový jadeit je silnejší ako zelený jadeit.
Použitie:
V priamom kontakte s kožou je najlepší; nosieva sa ako prívesok alebo sa pokladá na telo.
Pre rozvoj psychických schopností sa pokladá na čelo; pre fyzické liečenie sa pokladá na oblasť ľadvín. Dokáže vyvolať veľmi intenzívne prvé reakcie, ktoré však obvykle po 2-3 dňoch ustúpia.
Pri práci so snami sa pokladá najlepšie večer na čelo.
Farbené jadeity sa dajú tiež používať; kameň si pri farbení zachováva pôvodné vlastnosti a farebne sa dajú potom pokladať na jednotlivé čakry.
Vybiť pod tečúcou vodou a nabiť na kryštálovom zhluku alebo v ametystovej geóde.
Baby vy ste ešte toho popísali🙂nestíham vás čítať...Tak kde je tehu tabuľka nak vidíme koľko vás je?
Tak ja som pred ms,tak nemám nejak zvláštne príznaky len únavu a sem-tam si kríže cítim,asi som podchladla
tak uvidím toho 1.9.A tiež si občas poviem som tehu,a aj príznaky si nahováram,ale tak aj prejdú keď nemyslím na ne😀
Novým tehulkámprajem krásne tehulkovanie,a snažilkám krásne testíky s //🙂
@simonkato To je fajn,keď máš rada prírodu,prajem aby Ti to zabralo a vedela sa lepšie odreagovať od upínania mysle na to čo by mohlo byť,a aby si vedela podvedomie prepnúť na budúcnosť a prítomnosť🙂Neboj príde to ke´d to má,a za ten polrok čo máš mať voľno zo snažilkovania,skús si nájsť prácu ktorá ťa bude baviať,alebo kurz si sprav a užívaj si tú slobodu,kým môžeš a potom bude všetko ok,ako aj lekár povedal 😉
Čo ste všetky babulky utiekli z koňa? Som tu sama opustená duša? 😢
@ataner81
@franica aj ja som tu dievcence citam si knizku aj ked som ju uz par krat precitala stale ma bavi je to skutocny pribeh mladej holky prostitutky a fetacky v jednom mamka mi ju kupila v kritickom veku mala som aku taku partiu ale nikdy by som to ani len neskusila a ta kniha ma v tom utvrdila budem ju musiet poziciat 15rocnemu brachovi lebo uz ho plieska puberta vola sa ta kniha Tovar.
@zora256 moja s tou pracou je to trosku zlozitejsie kedze si platim dnp a v oktobri mi konci platim si to z maxima cize nemale peniazky davala som si to hlavne koli tomu lebo sme planovali babo ani ma len nenapadlo ze to takto dopadne takze ked nie uz koli materskej to dnp vyuzijem aspon na pn nech sa mi aspon peniaze co som do toho dala vratia cize aspon dva mesiace pn.A robotu mozem hladat az po novom roku a tam vydrzat aspon rok dva a potom mimi.Chcem pracu a zmluvu na neurcito lebo ked je to na urcito je to na prd tak som o pracu prisla pri prvom tehu a uz ma naspat nezobrali a akurat ked som bola tehu mali mi zmluvu predlzovat na neurcito.Takze lekara neposluchnem a nebudeme si davat do oktobra pozor ked sa zadari bude super ked nie budem musiet tuzbu po babu potlacit dat antiku a hladat pracu.
@ataner81 tak ja ti ich tu vypisem ale zo dvadsat co ma tak za srdiecko chytili toto je od Tatiana Melasova a inak ma neskalama ziadna kniha z vydavatelstva evitapres a od samotnej Evi Urabikovej to su moje najoblubenejsie vo Vsetko alebo nic som sa normalne nasla ked som ju citala so zaciatku vedela som sa vzit do postavy.Ja milujem knihy je to moja zavislot len keby boli lacnejsie.
@simonkato tá knižka znie zaujímavo. Ja čítam teraz cestopisy, ked už nemôžem reálne, tak aspoň cez knihy cestujem ak sa dá 🙂
A tvoje vyhliadky do budúcna by som nazvala plánovaným rodičovstvom- bohužiaľ musíme aj rozumom nazerať na veci a neriadiť sa len srdcom. Hocijak človek môže o bábätku snívať, keď vie, že by to bolo veľmi ťažké utiahnuť...si mladá kočka ale uvažuješ veľmi múdro, radšej si trochu počkať a užiť si potom materstvo bez obáv, či bude vôbec na plienky. Síce sa hovorí, že "veď nejako bude"- myslím si, že keď si človek spraví plán dopredu, tak sa mu lepšie dýcha.
@franica presne moja ako pises ja chcem dat babu aj posledne a nie zivorit a cakat na vyplatu a ci budem mat na plienky mlieko hracku radsej babo mat nebudem ako by nemalo mat aspon normalny standart nic extra ja ho nepotrebujem mat oblecene v znackovych handrach u mna su priority ine ako som uz vysie pisala. Mna bavia viac take knihy co su skoutocne pribehy co sa naozaj stalo to ma dokaze tak chytit ze sa aj na cely den zavriem do izby a citam krasne si tym precistim mysel.dneska som drahemu hovorila ze co a ako u lekara lebo pred tym som mu nehovorila ze by sme mali kvazi pockat.Ale dnes ked som mu to povedala ma milo zaskocila jeho reakcia zlatko ked sa ma podarit tak sa podari.Pred tym bral hrozne vazne co mi doktor odporucil preto ma to tak soklo takze si keksik budeme do oktobra na plno uzivat a ked nic tak nic ved nemam 40rokov aby som tlacila na pilu.
k tomu planovaniu by som aj nieco napisala ale teraz asi nestihnem,pojdeme s malym vonku....len nacrtnem... aby sa vsetko nepreplanovalo...a vek ujde... nie celkom...lebo este som to stihla...ale nasla som lasku,nemali sme byt,spravili sme si skolu,vydala som sa za nho...sli sme do zahranicia,ze si este na byt zarobime...a zistila som tam v cudzine,co za blbca som si vzala...ako sa na nho dalo spolahnut... hlavne,co sa tyka aj toho ako ma podporil,ked sme mali spolu MA.... ze sme o babo prisli...takze rozvod a vek 27... a na dalsi krat som uz radsej neplanovala... zalubili sme sa....a najprv sme sa rozhodli pre babo🙂 ..byvali sme dva roky s dietatkom v garsonke🙂 teraz mame dvojizbak... aj ked s pracou to muz nema ruzove... ale to by sme dietata mat potom ani nemohli mat nikdy... 🙂 kamoska vravi,ze ak by sa im druhe dieta nepodarilo neplanovane hned po tom druhom,tak by ho pri hypoteke mozno ani nestihli naplanovat a mali by 40,takze niekedy je lepsie neplanovat🙂
@franica tak to som rada, že si to nemyslíš.Ja verím na takéto veci, na talizmany, bylinky atď.Možno je to placebo efekt ale aj ten už vyliečil 😉 Proste viem, že to víde a hotovo 😉
@simonkato evitovky mám rada aj je a kniha je premňa ten najkrajší darček, teda do teraz lebo na tieto narodky chcem niečo iné 😉
@deculko jej,tak to si blízko 🙂
@ataner81 presne aj pre mna je to idelany darcek no mozno sa toho darceku co si teraz prajes dockam aj ja ku meninkam 🙂
@deculko moja chapem ta ako to s tym planovanim myslis ale aspon ake take zazemie a dany standart je treba chvala bohu hypoteku zatial ziadnu nemame len splacame auto este 3 roky a nie po najmensej splatke.Byvame v byte jeho rodicov nieje nas ma este dve setry ktore bude niekedy treba vyplatit chvala bohu tym sa este zatazovat nemusime rodicov ma zatial az dost zivych.nechcem aby si si myslela ze som na peniaze alebo co ale viem ze by to neslo zvladnut len z jeho platu lebo uz teraz je to tazke a to mame dake peniazky bokom a uz aj tie sa pomaly a isto minaju a to nemame babo takze si neviem predstavit ako by sme existovali traja.Viem ze nasi by nam velmi radi pomohli ale mam este dvoch braov ktory maju do dospelosti daleko 15,12 a od priatelovich rodicov moc pomoc necakam.

@deculko bola som s kamoškou v meste a natrafili sme na obchod zameraný na tradičné čínske učenie-proste rôzne sošky, obrázky, medailóny, horoskopy atď. Kamoška chcela kabalistickú šnúrku na ruku na ochranu a nejaký talizman na udržanie lásky a ja som chcela niečo na plondosť. Bolo tam toho strašne veľa a predavačka(vyzná sa v čínskych tradíciách a feng shui)sa ma na všeličo vypytovala. Po"výsluchu" 😀mi dala list s perlou uprostred z jadeitu zavesený na červenej šnúrke s nejakým uzlom. Dala mi to do červenej obálky so slovami(necitujem)-od tejto chvíle považujte svoje prianie za skutočnosť. Správajte sa tak, opakujte si to, verte tomu a opakované sa stane pravdou. Do červenej obálky napíšte prianie v prítomnom čase, zalepte ju a odložte medzi svoje(iba moje)osobné veci(zvolila som spodné prádlo lebo ten šuflík je iba môj). Noste kameň pri sebe, občas ho pohladkajte, dobite slnkom, priložte na bruchu a hlavne verte svojmu prianiu, že je realitou. Od tej doby som tehotná. Aj na otázku ako samám a čo nové odpovedám-som tehotná(len v duchu si to poviem)a potom nahlas pokračujem ďalej. Každé ráno pohladkám brucho, pozdravím mimi a občas sa s ním aj rozprávam(na šťastie ma ešte nikto nevidel 😀)