Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 dobre zlatko ale ako som uz pisala keby som nahodou mala testovat co nedufam ved naco sak tehulka uz som bude to az po 20tom xi 🙂 co robi cervicek poslucha ta maminka ?Inak ta nasa @horseshoe nas pekne natahuje ze sa nevie ozvat volakde na dovolnke sunky vyvaluje a my sa tu o nu strachujeme dufam ze sa nam potvorka coskoro ozve.
@linddi tak toto teda nie! Žiadnu pesimistickú náladu tu nechcem vidieť. 😠 Ber si príklad zo mňa a @simonkato 😉 . Jediné kde sa posunieme bude tehu tabulka a hotovo 😀 😀 😀 😀
@simonkato sľubujem, že ťa budem naťahovať až 20.9. 😀 Ibaže by si si testík spravila skôr a ja bz som to už nestihla 😀 . My sa máme celkom dobre, no trápi nás výtok, bolestivé bradavky a pichanie v podbrušku ale to je u mňa pre mrchou, ktorá nepríde 😀 úplne normálne
@ataner81 samozrejme ze nepride minimalne 9mesiacikov ju nechcem u teba ani u mna vidiet 😀 Aj ja zacinam mat akysi vytok mozno sa uz blizi ovulka.Mna akosi boli od vcera hlava a nie a nie to prejst chytam asi migreny idem do obchodu ze si kupim grepi a nakoniec ich zabudnem lebo moj drahy beha po obchode ako sarkan.No slak ma z neho niekedy trafi.
@ataner81 nerobim si testy nikdy som nemala na nich dve rovnake ciarocky alebo aspon podobne bol niekedy ledva duch cize zbytocne vyhodene peniaze aj ked viem ze ovu urcite bola test biely.Ibalgin je pre mna letilka ako pubertiacka som ich jedla pri mrche a som na ne imuna.A kavu som prestala pit nechuti mi a ked mam na nu chut tak skor preso a doma nemam taky zazracny stroj.Mozno pojdem este dneska k nasim a grepi kupim uvidime je vonku pekne mozno vytiahnem bicykel a pojdem prevetrat sunky 🙂
potom vas docitam,uz od vcera mam sklz...,dieta mi nespi,tak ideme von... stretnut sa este s bratrancami,v sobotu idu domov do BA
papa
@ataner81
nasla som medzi upozorneniami....
horseshoe @deculko no ananas je mnamka, skoda ze ho nemozes emoticon no tak si kup v tabletkach - vola sa to bromelain - to je ta latka ktoru obsahuje ananas a ktora pomaha uhniezdeniu emoticon
23. aug o 13:54 • čaká bábätko, termín má v marci 2013 (14. tt) • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
no halo babule nejako nekecate 🙂 co mate dovolenky? jak vam zavidim to snazilkovanie. stale cakam na tu moju prvu mrchu 😠 brusko pobolieva uz druhy den, no stale nic. uz som si aj lupla trosku cerveneho vinka.
ta fytosoja sa pouziva ako nahrada clostilu. ked je problem s ovulkou. je tu na to zalozena aj temicka:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/
@ataner81 ano davam si nalgesin dost mi pomaha pri mrske ale teraz nechcem tabletku dala som si deci cerveneho vinka s kofolkou a uz je to lepsie.Docitala som knizku a zacala dalsiu a na vecer vytiahnem ten bicykel teaz sa mi moc do toho tepla nechce.Moja co stali tie tabletky ta nahrada ananasu mozno pojdem aj ja kupit aj ked lubim i cerstvy ananas ale zase neviem ci by som ho cely sama zbastila.
@ataner81 teraz som 2DC, a neocakavam tak 22.9. dalsiu...
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@julinka88 28.8. kozorožec
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-20.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@lianka11 27.9. vodnar
@deculko prosim ta, co znamena emoticon? uz som sa s tym tu stretla, ale neviem si to slovicko vysvetlit..
@zvolsiinylogin emoticon - da sa povedat po slovensky smajlik. Su to symboly,ktore maju znazornit pocity bez slov. Snad som to vyjadrila zrozumitelne...😉
Ahojte babizne 🙂 Iba krátko sa vám hlásim, všetky vás zo srdca pozdravujem. V noci odchádzama na tú našu dovolenku, takže budem mimo koníka a mimo internetu, budem vás potom dobiehať. A aby ste vedeli, vôbec, ale vôbec sa nenahnevám ak tu o týždeň nájdem ďalšie pozitívne tehu testy, keďže už bude september v plnom prúde!!! Majte sa krásne, tehuľky opatrujte sa a snažilky dobiehajte tehuľky! 🙂 🙂 🙂
@ataner81 no zajtra idem do mesta asi ich kupim narobila som zasobu grepikov a uz dva zbastila kupila som 4kg ale teraz neviem ktore su lepsie ci cervene alebo biele ci to je jedno mne viac chutia cervene ale mam aj aj a nevadi ze ich papam cele ?Super mi padol ten bicykel ukradla som draheho novy tak sa mi slo jedna basen zajtra zopakujem.Super bolo ze ked uz som vychadzala s cinziaku od nasich stretla som kamosku chcela som jej na druhy tyzden volat a to iste sa chystal ona mne tak som bicykel vytrepala k nasim a sli sme pokecat a na nakup sa cudovala ze ja nakupujem grepiky a na pitie som si brala aloe lebo vzdy ked sme takto si sli sadnut na lavicku sa konali cipsiky kesu oriesky kofolka ci pivko normalne krutila hlavou a ze co to so mnou je.Ale tak pak som trosku ochutnala s tych kesu ale zase iba par.Snazim sa zdravo stravovat a po siestej uz nejst dufam ze nieco schudnem a budem sa snazit aj viac pohybovat ved uz som naozaj jak v dakom 7mesiaci.Ale dako ste tu pospinkali myslela som ze si co to pocitam a tu dake tri prispevky co to zienky.
@simonkato aj ja papám červené grepíky. Vytlačím šťavu a potom zbaštím ten zvyšok 😀 Som rada, že si mala krásny deň. Taký deň ti hneď zdvihne náladu a ty sa cítiš lepšie 🙂 Ja som práve v nočnej ale teším sa na zajtrajšok. V utorok sme mali s polovičkou výročie, tak ideme na večeru 🙂
@franica pridávam sa k prianiu krásnej dovolenky. Uži si to moja za nás všetky 😉

@zora256 @julinka88 @linddi tak čo dievčatá, kedy vás môžem vyhodiť z tabuľky? 😀 😀 😀 😀 @simonkato tehulienka moja spravila som taký kompromis, môže byť?
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@julinka88 28.8. kozorožec
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna