icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

simonkato
30. aug 2012

@franica moja co ja by som za takych osem dni pri mori s mojou laskou dala len nam to nevychadza financne kedze ja som bez prace.Ale snad na druhy rok si to vsetko pekne vynahradime.Krasne si to tam uzite odreagujte sa a aspon sa ti prevetra hlavicka a budes mat uplne ine krasne myslienky.Vies co je smiesne mam ako tak pokazeny book alebo net alebo skor do kopi skoro nic mi nejde ale som taka vdacna bohu ze mi ide mk lebo by som sa bez vas zblaznila taky som aj ja zavislak 🙂

ataner81
30. aug 2012

@simonkato ty si taká šiši ako ja. Každý deň musí MK byť 😀

simonkato
30. aug 2012

@ataner81 mne sa to akosi nechce vytlacat ja ich papam hned cele sak to je to iste xi stavicka tam je.Presne citim sa omnoho lepsie dohodli sme sa s kamoskou aj na zajtra davame si rande u gyndosa a pak pojdeme niekam na kaficko do mesta ked je este take pekne pocasie.A na vecer znovu vytahujem draheho bicyklik

simonkato
30. aug 2012

@ataner81 no som veru taky zavislacik xi 🙂

ataner81
30. aug 2012

@simonkato to je skvelé, že si takto vypĺňaš deň. Mňa čakajú ďalšie 2týždne dovolenky a nemám tušenia čo budem robiť. Muž je v práci, takže nuda. Doobeda budem chodiť plávať a cvičiť no a poobede sedieť doma.Škoda, že nie si z KE.Bicykleby sme prevetrali spolu 😀

simonkato
30. aug 2012

@ataner81 to by bolo super keby som mala taku spolocnost naozaj skoda ze niektore sme od seba tak daleko.Ale neboj ved ty uz nieco vymyslis co s volnym casom myslis si ze mne uz doma nesibe.Preto si takto vymyslam rozne aktivity a drahy mi na zajtra ese okolo cinziaka porobit s kvetinkami poriadok tak budem mat o zabavu postarane.To plavanie ti zavidim u nas plavaren nic moc a neviem ci by ma to samu bavilo ja najradsej este s niekym kto ma tak taha a mam si brat od koho inspiraciu.

ataner81
30. aug 2012

@simonkato ja chodím s kolegyňou hneď po nočnej na 7mu ráno. Kecáme a plávame a 2hodiny ti zbehnú ani sa nenazdáš 😀 . Končíme o 9tej, aktivita za nami a celý deň pred nami. Teraz sme k tomu ešte pridali hodinu na bežiacom páse,takže najprv pobeháme a potom sa ideme uvolniť do bazéna(posilovňa je hneď nad bazénom). Je to super a ani svalovku nemáme. Ešte opäť začneme večer chodiť na pilates(sú tam aj Mojžišovej cviky) a na aqua zumbu

simonkato
30. aug 2012

@ataner81 zavidim ani neviem ci u nas taketo nieco je ale nemam s kym chodit vsetky kamosky bud tehulky alebo mamicky a nemaju na to cas a co este deti nemaju su utahane z prace a neviem ich ukecat.A mna to samu vobec nelaka fnuk :(

ataner81
30. aug 2012

@simonkato to poznám, no na šťastie mám klegyňu čo má veľké deti a kopec času 😀

simonkato
30. aug 2012

@ataner81 v dobrom ti to zavidim ale tak musim sa prekonat a chodit aj sama lebo uz sa na seba nemozem ani do zrkadla pozriet ako som doma len sunky valam a uz je to neunosne a rozmyslam aj nad fitkom aspon na hodinku denne a budem sa snazit niekoho ukecat a mozno draheho raz za cas nech ide so mnou.Pozeravam na primalove taky serial o chudnuti a priberani a uff otvorilo mi to oci trosku dost zaujmavy serial to veru je prave ho davaju.Deticky posluchaju ?Inak pisala som ti uz ze taku pracu ti zavidim to by ma urcite bavilo aj ked verim ze je to dost narocna praca a hlavne na psychyku.Mas daku speci skolu alebo kurz?

ataner81
30. aug 2012

@simonkato detičky búvajú. malý odfukuje len sa mu guľaté bruško nadúva. Pekne nám tu pribral a je z neho taký buco.A riadne sa rozrozprával. Momentálne má obdobie "ja sám" a učíme sa chodiť na nočník. Sranda je, že ja som nikdy s deťmi nechcela robiť ale na koniec sa to ukázalo ako najlepšia robota. Nie je sranda ak ti prinesú týrané, špinavé a vyhladovené dieťa. tak isto ak prídu deti, ktoré nikdy neboli k ničomu vedené a sú ako z lesa. A mám VŠ sociálna práca, psychológia

simonkato
30. aug 2012

@ataner81 ach jaj az po mne zimomriavky prebehli ty uz si takou mamickou tolkym detickam ze naozaj si uz zasluzis to svoje.Ja budem mat na tyzden na starosti synovceka aj on ma to obdobie ja sam a len sa hrozim hlavne ked sa krmi ale bude mi veselo 🙂Mas obdivuhodnu pracu nie kazda by to zvladla naozaj ta v tomto velmi obdivujem davas lasku cudim detom venujes sa im ako svojim niet pochyb ze ty si velmi zasluzis svoje babulko a najmenej dve a neber to ako lichotenie su to fakty !!!Takato praca by ma naozaj bavila a ked som rozmyslala nad vyskou tak presne nad tvojim zameranim len potom som bola rada ze som zo skoly vypadla a chcela som uz zarabat chcela som sa osamostatnit ale nikde nieje napisane ze si ju raz externe neurobim xi mozno ma este osvieti 🙂

zora256
30. aug 2012

@ataner81 Pítala si sa na nejaké tablety na ovuláciu tak mi ostalo vhlave tá fytosója vitamíny či čo to je,že je na podporu ovulácie a veľa žien sňou otehotnelo,tak som myslela,že či nie na tú sa pítaš,keď si písla,že ananás Ti nechutí,tak reku Ti napíšem toto sem-že aj tou veľa úspešne otehotnelo,tuná na Mk.

A mimochodom baby asi mi ms dorazila,keďže je akási iná ale vyzerá na ňu,proste iná farba ale tak bolestivá ako zvyčajne a už to nie je špinenie,tak píšem,že dorazila,čo už ten test fakt skresloval,hoc je vidno,ale asi aj bola vino už pred tým ako som ho asi spravila,nevadí snáď september bude aj naším mesiacom🙂,Tak snáď už ďalšia ms nedorazí toho 25.9.-27.9.Preto píšem takto,lebo sa mi posunula na 27dc,chodila na 30dc,čo už preto som napísala aj pozdejší dátum,keďže beriem Duphaston do 25dc od 26dc môže doraziť vrozpätí do 35dc.

Každej snažilke držkám palčeky 😉 Aj tým,ktoré sú pred ms aby neprišla a mali ste krásne // na testíkoch 😉
A novým tehulkám veľa zdravia,a radosti z rastúcich drobčekov,a krásne bezproblémové tehulkovanie 😉 .

Prepáč@ataner81 ,že som ťa sklamala,ale tak človek mieni a Pán Boh mení,čo narobíme,môže sa len otriasť a ísť ďalej a veriť,že to raz príde aj k nám to Božie Požehnanie a bude všetko ok 😉 .Držkám Ti moc palčeky aby to aj tebe čoskoro vyšlo,a mala si krásne // 😉

ataner81
30. aug 2012

@simonkato so školou môžeš začať kedykoľvek napr.na materskej 😀 . Niekedy si hovorím, že osud nie je spravodlivý. Keby bol, tak detičky majú najprv žienky s takým osudom ako máš ty, potom prvosnažilky atď. Lenže ako vidíš tu na MK, tak to tak nefunguje.Sú tu ženy čo už majú jedno dve dokonca tri deti a to ďalšie sa im v podstate hneď podarilo. Ja sa snažím 9mesiacov a.........Dúfam, že sa teraz žiadna zo ženičiek neurazí ale občas to tak vnímam. Asi je to spôsobené tým, že sa tak dlho nedarí a ja by som dala neviem čo za jedno bábo. ☹

ataner81
30. aug 2012

@zora256 ďakujem moja. Tie dve // budú pre mňa obrovským zázrakom a nič iné si neželám.A ty sa ešte nevzdávaj veď tá mrcha je iná ako predošlé. Možno nie je ešte nič stratené 😉 . Môžeš mi napísať niečo bližšie o tej fytosóji prosím. Čo to vlastne je,kde to zoženiem, ako sa to konzumuje proste všetko. Vopred ďakujem

simonkato
30. aug 2012

@ataner81 presne moja ako pises zivot je velmi nespravodlivy a uz sa mi o nom niekedy nechce ani polemizovat ze ako je to mozne ze niektora zena svoje babo dokaze len tak niekde pri kosi odhodit mam chut normalne hresit a tej zene by som dokazala neskutocne ublizit.No ved to nikdy nehovor nikdy a mozno budem aj ja raz mat vysku 🙂
@zora256 moja je mi luto ze mrcha dorazila ale je tu nas vysnivany september a ten bude urcite viec nez plodny 🙂

zora256
30. aug 2012

@franica Prajem šťastnú cestu a krásnu dovolenku 😉 Užite si ju a snáď sa aj traja vrátite spáť 😉.Veľmi vám prajem aby ste si to užili mimo všetkej elektroniky len vy dvaja🙂

ataner81
30. aug 2012

@simonkato presne tak.Do septembra vkladám veľké nádeje. Preto dúfam,že sa žienky nenahnevajú lebo ja im všetkým prajem krásne zdravé bábo a vôbec im ho v zlom nezávidím(hihi iba v tom dobrom 😀 ). Veď ako hovorím,VŠ si spravíš na materskej a keďže budeš mať aj druhé bábo,tak to v pohode stihneš,no a pri treťom aj doktorát 😀 😀 😀 😀

simonkato
30. aug 2012

@ataner81 moja ja tak vysoko az nerubem 😝 😝 😝 zatial sa kludne uskromnim s jednym a budem mu venovat vsetok svoj cas skola sa nekona 😵 mozno raz ale ani srnky netusia kedy 🙂...Jasne ja to chapem moja a myslim si aj ze kazda normalna zienka nase zmyslanie chape.Neboj sa aj my sa dockame nasich deticek skor ci neskor ale pevne verim ze skor.

zora256
30. aug 2012

@ataner81 Ahoj!Ďakujem ,krásne🙂
Nuž ja som vživote nebrala fytosóju,len som zazrela tuná že predávala Sagitta v bazáre Iné pre mamičky,za 7eu neotvorené a sú dve záujemkine,opítaj sa ju ako sa berú atď.písala tu jedna,že je na ovuláciu asi 2-3strany dozadu,potom ako som Ti onej písala,že či si nemyslela tie tablety ako náhradu za ananás.Tak je to výživový doplnok,dostaneš snáď aj v lekárni,ale ak si dobre pamätám sa spomínala aj nejaká stránka tuná na fórume nájdeš iste je o nej téma ako som tu čítala,2-3 strany dozadu.

zora256
30. aug 2012

@simonkato Tak tomu septembru verím,tiež snáď nás nesklame,ak hej tak neoslavujem výročie tento rok v septembri 😀hoc i beztak nezvykneme oslavovať,ale ak kláčika sa zrieknem ak príde do výročia ms:-/

ataner81
30. aug 2012

@zora ďakujem za informácie, určite si to pozriem. Ty len pekne výročie osláv lebo pri druhom na to nebude mať už toľko času 😀 Ja zase očakávam ten najkrajší narodeninový darček aký si môže žena priať. Celý rok som bola dobrá, tak snáď ma tam hore vyslišali 😀 😀 😀 😀 😀
@simonkato no ja zase až tak veľa času nemám lebo nie som zrovna najmladšia a ak by to bolo možné, chcela by som 2detičky ale budem vďačná a prešťastná aj s jedným 🙂

lumiva
31. aug 2012

Dobre rano babenky, tak som sa vcera vecer ocitla na pohotovosti. Mala som spinenie. Akoze velmi prijemna lekarka, ale pozerala na mna ako na tela. Vraj to je uplne normalne. Mam 3 deti a viem, ze krvacanie v tehotenstve nie je normalne. Ta som jej povedala, co a ako. Urobili mi test, bol pozitiv, potom ma vysetrila a este urobila aj sono cez posvu. Vsetko je ok, ziadne bolesti, idem teraz lekarovi, nepoznam ho este, tak uvidime. Napisem neskor vysledok.

brumka
31. aug 2012

@lumiva juj snad to bude ok, ja som zase pocula ze do 3mesiaca sa moze objavit spinenie. ale ja som to pir prvom tehu nemala. ja sa idem dneska objednat dokymu na buduci tyzden tak uvidim, drzkaj sa spoluobojovnicka

lumiva
31. aug 2012

@brumka Ja som to mala pri vsetkych troch, vzdy to prislo tak okolo 6tt. Supli mi injekciu a bol pokoj az do porodu.Vcera potvrdili graviditu v 4 tt.

brumka
31. aug 2012

@lumiva tak potom to je ok, dufam, tisko gratulujem k 4tt. uvidim kolkom budem ja ale podla mrchy by som mala byt max do 5tt
ako sa citis, mne je na zvracanie, cely tyzden, ako keby som mala daky kamen v zaludku a v krku

lumiva
31. aug 2012

@brumka Mne nie je zle, akurat mam akoby jarnu unavu, taka bez chuti, nervozna som viac. Mne nebyvalo zle ani pri predchadzajucich tehu.

brumka
31. aug 2012

@lumiva unava aj mnauz chytila. ja dufam ze sa mi nebude opakovat predchadzajuce tehu

lumiva
31. aug 2012

@brumka Co si vyspavala cele tehu? Ci ti bolo zle?

brumka
31. aug 2012

@lumivaslova som prespala cele tehu, par krat som skoro odpadla, a ked om bola hore som jedla tak to svedci aj o mojej tehu hmotnosti. som mala patologicku anemiu