icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
1. sep 2012

a bude lepsie,pretoze musi byt lepsie,pretoze po burke vzdy vijde slnko a rozosmeje nam tvar🙂)) verte tomu🙂))lebo takto to byva🙂

werusss
1. sep 2012

@julinka88 ...gratulujem k dvom ciarockam...a prajem krasne tehulkovanie ....🙂

brumka
1. sep 2012

@julinka88 velka gratulka 🙂)))))))))))

brumka
1. sep 2012

@deculko nic si z toho nerob mne tolko ludi nadavalo ze preco nenocnikujeme od pol roka, mne teraz mala chodi mesiac na zachod konecne, ale spi s plienkou. a skolka ako som si ratakla termin porodu ak to pojde tak ako ide tak na 2tyzdne musim nastupit do prace a neviem kam dam malu vidim to na tu sukromnu

kapokapo
1. sep 2012

@julinka88 gratulujem... 🙂 🙂 🙂 🙂

simonkato
1. sep 2012

@deculko vobec sa necitim lepsie je mi pod psa a ked som videla tie kruhy pod ocami strach a hroza akurat som sa vyskriabala z postele drahy este spi je po nocnej zaspala som az nad ranom vysilena od placu neviem kde sa mi berie tolko slz lebo aj teraz rumazgam.Ja viem ze zeny prezili omnoho horsie veci ako ja a nechapem ako to zvladaju niekedy mam pocit ze uz je dobre a potom zo sekundy na sekundu ma to prevalcuje a zase mmi zivot nedava zmysel a snazim sa ist od znova a takto je to do okola a od kedy sme prisli aj o naseho cervicka je to horsie 😖 Vobec mi nevadi ked ma volas menom je to take mile prirodzene trosku vam zavidim ze mate s Rencou tak kusok od seba keby som pri vas uz vas taham venka 🙂neboj s malickym a cikanim sa to vyriesi on sa aj sam nauci len ho do toho netlac chod nanho pomalicky a tak aby sa mu to zapacilo na synovceka to zabralo uz ma plienu len na spinkanie ale aj tu mava viac menej uz suchu.A mozno nebude ani nutne ho davat k mamine ved uz je ten plodny september .

jeackynka
1. sep 2012

@simonkato v zivote sa vyskytne vela situacii ked si pomyslime ze nevieme ako dalej,dobre to poznam,ja som nemala vela stastia v zivote,hovorim tomu ze som sa narodila pod nestastnou hviezdou,ale nastastie mam taku povahu,ze vzdy si hovorim ze treba ist dalej,ved raz musi vyst aj slnko po burke,dobre poznam tieto stavy,smutku a neistoty,aj obcasne depky ma prepadavali,nechcela som to tu rozpisovat.....ale ked vidim ze si smutna,mna v zivote postihla velka tragedia zomrel mi manzel teraz to bolo v auguste 6 rokov,ja som mala 31 a nase dcery 11 a 10rokov,ked sa to stalo prisla na mna taka beznadej,co bude teraz s nami,nemal mi kto pomahat,musela som sa vzchopit a ist dalej,uz len moje deti boli pre mna hnacim motorom,nesmiem sa vzdavat a zit dalej po case som si nasla noveho priatela a teraz by nas uz len potesilo jedno spolocne mimi a zase bude svet krajsi 🙂 takze hlavku hore a stale si opakuj musi byt raz lepsie,hlavne pozitivne myslenie a neklesat na duchu,drzim palceky aby si bola coskoro tehulka 🙂

simonkato
1. sep 2012

@jeackynka dakujem moja ach pripadam si ako pako len sa stazujem a pri tom vy tu niektore zienky tiez nemate lahky osud a ste nim nepekne skusane ako ja.Keby nebolo vas, hrozne ma tu dokazete podrzat nad vodou postavit sa na nohy a ist dalej velmi si to cenim a neskutocne vam kazdej jednej dakujem ste uzasne moje konikove kamosky 🙂

jeackynka
1. sep 2012

@simonkato ale vobec to neberiem ze sa stazujes,je to normalne,ja si vzdy stale hovorim,ze urcite sa maju poniektori aj horsie ako ja a tak si dodavam silu,staci obcas pozriet na markize reflex,to ma strasne dojima ked ma niekto chore deticky,teda postihnute,bez sance na vyliecenie,to je uz krute od zivota,som stastna ze mam zdrave deti a samozrejme som tiez rada ze vas tu mam kamosky konikove,inak tu doma ani nemam ziadnu kamosku,co by som mohla snou takto pokecat. 😉

werusss
1. sep 2012

...ahojte divecata...vidim, ze vas obchadzaju depky....to sa mi vobec nepaci...ja skusam metodu zaoberat sa uplne inymi vecami a uzivat si zivot naplno....snazim sa pozitivne myslet a hlavne sa tesit z kazdodennej radosti z toho co prave robim...(u mna je to cvicenie..)...mam asi tyzden pred mrchou a po ine mesiace som uz riesila ze co ak...teraz na to nemyslim..ked to ma prist tak to pride....uz neriesim....takze dievcata hore hlavu a hor sa na snazenie a hlavne si najdite nejaku zalubu ktora vam vycisti mysle....prajem vela vela stastia...a pozitivne testiky...🙂

deculko
1. sep 2012

@simonkato zbal si kufre Simi pridi na dovolenku k nam🙂 ataner ma dovcu a nevie co s casom,ja som este na materskej... pridi sa na den vyplakat... ono plac ti pomoze...horsie je ked by si nemohla ani plakat... a uplne rovnako by som tieto veci prezivala aj ja...
maly mi zaspinkal,jak fajn🙂 uzili sme si krasne doobedie s bratom,svagrinou a bratrancami 5 a 7r. ,aj malemu ukazovali,ako sa cika ku stromu,tak sa mu to pacilo🙂))

deculko
1. sep 2012

@jeackynka toto je jedna z tych pretazkych zivotnych situacii,... uprimnu sustrast a krasne si to zvladla... muselo to byt nesmierne tazke... sama mam zimomriavky,ked mi niekedy,ked vidim podobne veci v telke... napadne,ze co by som robila ja... takze presne veselo a nech mate krasne spolocne dietatko🙂))

deculko
1. sep 2012

@simonkato popremyslame nad nejakym ubytkom🙂 a vyzalujeme sa🙂))

deculko
1. sep 2012

jajaj zivot nie je lahky...ale prec s tymi skaredymi myslienkami... hned som svoje myslienky zahnala... treba mysliet na to pekne co nas v zivote stretlo🙂) mame muzov a to je stastie🙂)) moj velky poklad🙂) a teraz mam poklady dva🙂)) aj ty budes mat Simi pokladik svoj,len este kusok vyckaj, pride to krasne obdobie🙂))

deculko
1. sep 2012

alebo Simi a Reny🙂)) stretnite sa vy dve niekde na pol ceste,mate k sebe teraz blizsie🙂 kazda spravi dve hodiny cesty a pokecate si🙂 iste vam to dobre padne🙂)

enah
1. sep 2012

@verka ahoj, pisala si, ze sa Ti povysadni HAK zhorsila plet, teraz cakas babo - gratulujem, rychlo. ako tehotenstvo zmenilo kvalitu pleti?

typa
1. sep 2012

Ahojte baby,ja mam prave za sebou prehliadku tokajskej pivnice. Tak sa mi toci hlava - sme mali 9 vzoriek na degustaciu. Ale bolo to super. Odporucam jazdej z vas na rozptylenie 🙂

simonkato
1. sep 2012

@deculko hned by som dosla len ja som taka hanblivka xi.Boli sme na zahrade a u svokrovcou aj s nasimi pred chvilkou sme dosli dom vysla som akurat z vane.Som akasi viac podrazdena neviem cim to je ani nasi ma nespoznavali snad sa z toho vyspim.Akurat pozerame sreka tak sa trosku smejeme potrebujem vela smiechu slz uz bolo dost.Aj vy ste mali s drobcom pekny dnik ja budem mat od 9 na starosti synovca na tyzden sa aj tesim veru na spunta.

deculko
1. sep 2012

@simonkato aj ja som placha🙂)) taka tichsia🙂 konecne mam dve hodky muzika doma,maly ho nespusti z dohladu...uz ich len nahnat spat.... zajtra mame spolocny den,uzijeme si ho v trojke🙂
je fajn,ze budes mat na tyzden synovca,aj ja som sa takto venovala synovcom,ked prisli na tyzden k nam a este som byvala u nasich a svoje som nemala,tak som si brala dovolenku z prace,aby som s nimi bola co najviac🙂)

brumka
1. sep 2012

ahojte zienky, je mi do placu, po 5h stravenych na porodnici zaver MA. dneska som spinila a na sone nic vidno a hcg vraj len 10., co je malo nic mi nedali ale myslm si ze je este sanca, uvidime ☹ ☹ ☹ ☹

mamkabeika
1. sep 2012

@brumka Joj ☹ Ako veľmi si špinila? Brali ti krv na HCG? Nemôžeš mať len 10. Aj krátko po MA by bolo viac, nie? Ja som tiež v 5. tt špinila a malinké sa udržalo

brumka
1. sep 2012

@mamkabeika na ultrazvuku nic a v papeiroch som videla ze je len 10,1. kevacanie prestalo, najprc´v ruzovo a potom hneda krv tak ja dufam ze to bude ok ale uz som plakala

simonkato
1. sep 2012

@brumka mojko az mi slzicky vyhrkli a zimomriavky nabehli to nieje mozne neverim akoze nic vidno sak ked si aj tehu bola musel vidiet zvacsenu maternicu sliznicu moc sa mi to nezda.Dufam ze si tam natrafila len na dakych pakov a drobciatko sa len lepsie zavrtavalo do mamicky.A hcg len desat nemas doma nahodou test ?Ak ano skus ocikat ake budu ciarocky.Drz sa moja posielam kopec energie a silne objatie a stale tajne verim aby to dobre dopadlo nakoniec.

simonkato
1. sep 2012

@deculko no ja som momentalne doma bez prace tak aspon mi bude aj veselsie a on je taka moja laska sladka ja som jeho teta meee chodime pozerat kozicky tak mi to prischlo som teta me a sem tam ima sima nepovie ani keby co bolo.Tak si zajtra uzite krasny dnicek a co uloz iba malinkeho chlapa velkeho si este nechaj a zneuzi 🙂

lumiva
2. sep 2012

@brumka No vsak ja mam to iste. Ja mam v palieroch z pohotovosti diagnozu skora gravidita 4tt. robili mi test na moc, ten bol pozitivny, krv mi nebralu. A v piatok na kontrole mi doky tiez nic nedal. Mala som hnedy vytok, snazim sa lezat, pijem magnezium. Brucho ma pobolieva, vcera som aj nieco porobila doma, deti pomahali. Zajtra ale musim do prace, tak neviem, co z toho bude.

jeackynka
2. sep 2012

@lumiva
@brumka ahojte babule tak ked nekrvacate normalne ako pri mrche,tak nic nie je stratene,take spinenie ma pomaly kazda druha zienka,ja som vtedy krvacala hned velmi ziadne spinenie,normalna krv aj sliznica,tak som vedela ze je zle,budem na vas mysliet a silno drzim palceky.

lumiva
2. sep 2012

@jeackynka Ja ti tiez drzim palceky, aby si mala tento mesiac //. Ja mam len taky hnedy vytok, doktorka na pohotovosti mi povedala, ze je to v prvom trimestri normalne. Mne to az take normalne nepripada. V piatok mi na kontrole doktor povedal, ze silna cervena krv je zle. Ja nechcem ziadne spinenie ani krvacanie. Tak uvidime.

jeackynka
2. sep 2012

@lumiva a spinis stale,alebo ti to ustupuje?ani ja som taketo problemy nemala nikdy,obe tehotenstva uplne be spinenia aj krvacania,preto sme na to neni zvyknute.Inak ja som mala uz aj nevolnosti a zrazu ma presli zo dna na den no a hned na to som zacaa krvacat,uz som vedela ze je zle aj bez doktora.

lumiva
2. sep 2012

Ja som to mala pri vsetkych troch, lenze... Bolo to zbuchnute na zelanie, mala som o 12 rokov menej a dostala som injekciu. Teraz sme sa snazili 4 mes., som starsia a nedostala som ziadne medikamenty, moje srdce a Boh musi povedat ano alebo nie. Z medicinskeho hladiska to nie je ziadny pokrok, ale jasne zaradena spiatocka. To, ze som veriaca mi dava nadej a preto myslim pozitivne. Peknu nedelu babenky. Dnes to vo Viedni vyzera na celodenne hnitie v posteli. 😀

lumiva
2. sep 2012

@jeackynka Len ked sa utriem, tak mam trosku na papieri.