icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
2. sep 2012

@rohlicka jupí budeš mať doma dvoch chlapov 😀 😀 😀 😀 . Ale ešte si tých 7 týždňov počkaj, aj keď na 100% to budeš vedieť až po pôrode 😀 😀 😀

kaprkapr
2. sep 2012

@ataner81 Ahoj,som tu nova.Citam vas uz dlho,ale len teraz som sa odhodlala napisat.Snazime sa treti mesiac,ale tak naostro len prvy.Zaciatkom augusta sme mali svadbu,tak az potom sme to rozbehli naplno 🙂 datum neocakavanej mrchy 12.7. a rak.Dakujem

rohlicka
2. sep 2012

@ataner81 no ved to som zvedava ci sa mi nekoniec potvrdi tusenie 😀

jeackynka
2. sep 2012

@rohlicka a vies ze ma to hned napadlo,predsa len musel tam vidiet nieco navyse,ked si bol taky isty 😀 😀

rohlicka
2. sep 2012

@jeackynka ja som sa pytala ci to nemoze byt nieco ine .. a povedal ze nevyzera to ako nieco ine .. ale aj tak je to skore stadium preto povedal ze len na 80% 😎

simonkato
2. sep 2012

@brumka mojko este nieje nic stratene nevesaj hlavu do smutku mne v nemocke dva tyzdne pomali ten pako tvrdil ze som neni tehotna ze to je len daky zapal a neviem co vsetko este.Keby mi hned dal duphaston mozno by som o drobceka ani neprisla.Mozno si otehotnela neskor drobceka preto este nevideli a niektore zeny krvacaju normalne mavaju mrchu aj tri mesiace tak prosim nehadz este flintu do zita.Chod pekne zajtra ku svojmu doktorovi doktorke a tym z pohotovosti never ani pol slova.Myslim na teba a drzim silno prsteky.

brumka
2. sep 2012

ahoj babky neviem ci sa mam vratit na pohotovost a vyckat tam hodiny, uz krvacam ako pri mrche a sa mi zdalio ze aj dacoslovon :( nepovedali mi ze ked zacnem krvacat co robit absolutne nic, ci sa cistim, ci to je mrcha alebo co. stale placem

simonkato
2. sep 2012

@ataner81 ahoj moja dneska mi je uz ako tak lepsie len mame s drahym tichu domacnost a ja by som mala mat teoreticky ovulku no co uz narobim nebudem na silu keksikovat ked sme obaja zduty.Inak do tych Kosic to nieje zly napad mam tam aj jednu kamosku co sme spolu robili len ja nenavidim dlhe cestovanie a byt dakych 5-6hod zavreta v buse ci vo vlaku by ma porazilo.Inak ked sa osmelim ani mne sa pusa nezatvori to len ten prvy moment a ked sa otukam heh bolo by to inak super 🙂No a uvidime co ta zumbicka mali sme ist dnes tak som zvedava ci sa ozve lebo chuda ma dake zenske problemi a zvyjala sa doma v postely a cez tyzden ma poobednu cize to bude pas a ja tam sama nepojdem 🙂Mnam vybornu veceru ste mali na tom by si moj drahy posmakol my sa ideme akurat chystat k nasim mamina robila divinu na vinku s knedlikom a ze budem chudnut sak to sa ani len neda 🙂

@rohlicka juj moja aky krasny drobcek tichucko zavidim a podla mna je jedno co to bude hlavne nech je to zdrave a usetris na vloskach a sminkach 🙂)) a mena uz vyberate pomalicky ?Inak uz sa ti to krati takto o dva tyzdne uz budes pani 🙂
@drobca no veru drobcek mohla by si nam aj ty svoje ctene menko prezradit🙂

simonkato
2. sep 2012

@brumka mojko radsej chod na pohotovost aspon budes mat kludne svedomie ze si pre drobciatko urobila co najviac sa dalo ja sa cudujem ze si ta tam nenechali alebo ti aspon nepichli injekciu proti krvacaniu ozaj ty doktorovia su na tych pohotovostiach strasny.

brumka
2. sep 2012

@simonkato ostat nemozem nemam kam dat malu

lumiva
2. sep 2012

@simonkato Simonka, so mnou urobili to iste. Mne sice na pohotovosti potvrdili tehotenstvo v 4tt, ale nedali mi ziadnu injekciu ani lieky.

brumka
2. sep 2012

mne leklarr na pohotovosti povedal ze tehotna niesom :( neviem ci sa mam trepat do tej ba a cakat hodiny v rade vcera to bolo skoro 5h

lumiva
2. sep 2012

@simonkato A lekar v piatok ma vysetril, neurobil sono (na pohotovosti robili). Nezobral mi ani krv. Mala som taky divny pocit, akoby to sam nechcel zachranovat alebo co alebo si z toho nerobil tazku hlavu.

brumka
2. sep 2012

@lumiva na sone to bolo nieco vidno? mne nie

jeackynka
2. sep 2012

@lumiva mne sa tiez zda ze v takychto rannych stadiach tehu,sa moc nesnazia,asi vedia ze vtedy to rychlejsie odide,dokonca mi povedal ze vela zien ani nevie kolko krat takto za zivot potrati,trosku jej meska mrcha,potom pride vo vacsej intenzite a ide vlastne o mikropotrat ani o tom nevie,to ken my teraz vieme ked sa sledujeme.

lumiva
2. sep 2012

@brumka Neviem, ci nieco videli, ale v papieroch mam diagnozu Skora gravidita 4tt /Frühgravidität 4SSW/. Robili mi vaginalne sono. A raz mi moj gynekolog na sk povedal, ze oni to vedia posudit aj z krcku, vraj ma inu "kvalitu".

lumiva
2. sep 2012

@jeackynka Mas pravdu, aj ja som to niekde citala.

brumka
2. sep 2012

@lumiva asi pojdem na tu pohotovost, tja tam mamamenorea sec, jest sekundarne krvacanie 5+1tt hcg 10 :( a diagnoza nespecifikovany potrat uterus avf 75mm, endometrium 7mm bez gest vacku :(

ataner81
2. sep 2012

@simonkato júj také lahôdky mám rada. Veď aj my sme mali rebierka a to je od zdravej stravy dosť ďaleko 😉 . Kašlať na to, žiješ len raz
@rohlicka takže ty by si chcela princeznú. Ak to nevíde teraz, tak nabudúce 😉

rohlicka
2. sep 2012

@ataner81 nie ze by som chcela ale mala som take tusenie ze to bude holčička 🙂 ale ja sa budem tesit aj chlopiskovi .. aspon bude mat moj muz partaka na futbal 😀 😀 😀
@simonkato presne ako hovoris jedno ake pohlavie len nech he zdrave .. 🙂 a pekne nam rastie a narodi sa tak ako ma 🙂 uz teraz sa nevieme dockat 🙂

ataner81
2. sep 2012

@rohlicka Kamarát sa tešil na chlapa kvôli futbalu, formuly, opravám....proste chlapským veciam. Prvý syn je blázon do vedy. Na všetky ručné práce je ľavý a šport ho absolútne nezaujíma. Kamoš vložil svoje nádeje do druhého syna. Je z neho vášnivý kuchár a veľký záhradkár. Pri treťom-bola to dcéra sa už všetkého vzdal, veď je to dievča a čuduj sa svete. Kočka je automechanik, domácnosť si prerobila sama, s otcom chodí na pivo, permanentky na hokej a futbal má ako prvá a spolu chodia na formulu 😉 . Nedávaj chlapovi nádeje, nie je všetko tak, ako to vyzerá 😉

ataner81
2. sep 2012

No čo dievčatká moje, akosi vás zmohol nedeľňajší obed a vy nepíšete 😉

rohlicka
2. sep 2012

@ataner81 veru mna zmohol .. musela som pospat kedze vcera bola rozlucka so slobodou 😎 a spala som len 4 a pol hodky ... 😀 a k tej povahe .. ved ja som bola aj za to aby sa dievcatko uberalo sportovym smerom a aj tak ked vyrastie rozhodne sa slobodne co ju bavi 😀 (ale teraz mam aj vacsieho chrobaka v hlave ked to bude chlapec ... 😀 😀 😀 kedze hovoris ze jeden vedec a druhy kuchar 😀 ) len nech je zdrave 😵

ataner81
2. sep 2012

@rohlicka ty to máš odpustené, ty si tehula 😀

lumiva
2. sep 2012

@ataner81 Aj my sme trochu zdriemli. Musim trochu porobit poriadok s pradlom, co som poprala. Ale nakukam stale ck nove. 😉

ataner81
2. sep 2012

@lumiva joj ako vám závidím, ja na spánok do zajtra môžem zabudnúť 😒

jeackynka
2. sep 2012

Ja som si akurat kavu uvarila,ale tiez mi veru akosi oci klipkaju,lenze ja cez den spat neviem,moja chyba 😀 a to pradlo ma tiez caka,zajtra uz baby moje do skoly idu,bude to radosti 😀

ataner81
2. sep 2012

@jeackynka aj ja sa teším, že decká idú do školy. V práci bude väčší kľud a budú tu len 2deti. Ale za to máme prváčika, takže poobede bude makačka 🙂

deculko
2. sep 2012

@brumka aj mna to strasne mrzi,to je strasne,ako sa to deje nejako casto... vyplac sa,vsetky by sme plakali,ani nic ine ti neviem poradit,a mozno presne ten buduci mesiac sa to zaisti...a bude z toho babo...

rohlicka
2. sep 2012

lučim sa s Vami žienky pomaly, musim dobaliť a utekam na stanicu - spat do Budapesti 🙂 zajtra ma cakaju povinne vysetrenia ktore nakazal gynekolog, odber krvi, moč, EKG, a pod .. takze behacky na cely den .. v utorok uz budem mat tehotensku knizku 🙂