Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 @typa dievcata, ked pojdete k svojmu dr., spytajte sa ci to spinenie nemoze byt sposobene nedostatocnou funkciou zlteho telieska. to sa totiz prejavuje aj spinenim a nezvycajnou unavou, niekedy aj skratenym cyklom, hlavne ak je par dni pred ocakavanym menzesom. je moznost liecby a je aj moznost brat cajik na zlte teliesko 🙂 ak potrebuje niekto zlozenie caju, mam ho.
@horseshoe aj ja som sa cely cas usmievala dojata pocas ultrazvuku ... 🙂 mam sa fajn .. aj ked potrapi ma drobec .. aj dnes cestou do Budapesti okrem toho ze som bola malo vyspata a hlava ma strasne boli ... tak ked sme prisli na byt - hned prisla aj grcka do počtu .. ale idem spat a verim ze rano uz bude "ine kafe" 😀 .. dobru noc .. zajtra nakukujem co nove ..
@ataner81 tak som najskor dufala,ze by som mohla byt,ale nepocitujem na sebe nijake priznaky. Je mi zle poslednych par dni,ale to pripisujem nervozite,lebo sme mali navstevu a ja na to nie som zvyknuta. Naplanovat cely vikend a nejaky program k tomu.
Ale v Tvojom pripade by to kludne mohlo byt uhniezdovanie - tyzden po ovulke je idealny cas😉 Drzim palce !!!
dobre ranko dievcata🙂 nech je dnesny den pre vas krasnym,nech vam vyjde slniecko aj v dusi a vsetky mracna rozozenie 🙂 ved je nas cas september🙂) vsetko bude dobre v ten nas spravny cas🙂
Dobré ránko mamičky, snažilky i tehuľky 🙂 Keďže ste toho strašne veľa popísali, mám čo robiť do 4-tej, aby som Vás dočítala 😵
Hlásim príchod mrchy, takže zasa ma šupnite na spodok tabuľky: predpokladaný príchod mrchy na 28.09.2012.
Pekný dník Vám prajem 😉
anater,kludne si dalej hovor,ze si tehotna🙂 nech mas dusu v pokoji a ono to pride,ak to prislo🙂 a september len zacal🙂)
Bre ranko koceny 🙂 Tak nakoniec mi doki nerobil sono- az buduci tyzden, kedy ma cakaju aj geneticke testy. Juuuj, takto dlho cakat...naposledy som moju fazulku videla na zaciatku 8.tyzdna a to mala len 2,5cm. Teraz sa uz urcite minimalne strojnasobila 🙂 teda duuuufam. Ach, to cakanie...ale verim, ze bude vsetko ok.
určite bude všetko OK neboooj 🙂
Dobre ranko zienky, zakladne vysetrenia pre gyndoša za mnou .. krv, moč, EKG - verim ze aj vysledky z krvi dopadnu dobre ... 🙂 chystam sa na doobednajsii oddych kedze vcera sme prisli neskoro (opat nam vlak meskal hodinu.. 😠 takze cesta sa nam natiahla z 3 a pol hodky na 4 a pol - na nervy)
@horseshoe jj ved dufam ze sa zlepsie nevolnosti . mne je len smiesno ze doteraz poriadne nic ale cim viac sa blizim k ukonceniu 3 mesiaca tak aj grcka ma prehana 😀 😀 😀 .. ale uz len pozitivne myslenie .. zajtra mame dalsiu kontrolu - mohol by urobit utz.. ked uz mu tolko cvakame za vysetrenia a vsetky odbery a pod mi robili dnes na poliklinike ..
zajtra si idem po TEHU knižku 🙂 tesim sa 🙂 prajem zatial pekny dnik ..
@rohlicka moja neboj, vysledky budu ucite ok 😉 inak ja som to s tymi grckami mala presne tak ako ty - od nejakeho 12.tt som zacala obcasne grckavat, potom sme boli na dovolenke - tam som sa mala najlepsie - vobec nic mi tam nebolo ani nevolnosti ani bolenie brucha a ako sme sa vratili tak zase trochu zle, ale zase o cosi lepsie 😉 Ono je vraj preto, lebo sa menia hormony ku koncu 12.tt - zacina riadne pracovat placenta a niekto na to takto citlivo reaguje.
Tak mozno aj zajtra bude sono - super, mozno zas uvidis svoje babatko 🙂
ahojte moje zlate, tak hlasim smutnu spravu, oo babo sme prisli :( hcg kleslo od soboty z 10 na 4 :( vo stvrtok ideme opat lekarovi a uvidi sa ci treba ccistenie alebo nie a tiez mi povedal ze na kramare by on nikdy nesiel... takze @ataner81 koniec tabulky, mrcha neviem kedy ma prist dalsia neviem etse nic. krvacam uz treti den, mozno to je mrcha neviem :(
@brumka joj, mojka, to ma strasne mrzi ☹ ☹ ☹ Viem, ze teraz ta velmi boli srdiecko a asi to co napisem, nebude pre teba ziadna naplast, ale vedz, ze ak by malo byt to babenko nejake chorucke, tak je lepsie, ked odislo teraz, ako vo vyssom tehu...Drzim palce, aby si to cistenie vobec nepotrebovala, lebo aj to je zasah do organizmu, je lepsie ked sa telo vycisti same...A mozno ako pises mas teraz naozajstnu mrchu.
A tym Kramarom sa urcite oblukom vyhnem keby som nedajboh musela skocit na pohotovost.
Posielam vela sil a objatie -drz sa moja...
@brumka velmi mi je to luto 😔 ale hlavu hore, bude dobre, aj ked teraz mas mozno uplne opacne pocity... ☹ ....vies, je to sice smutne, a asi ti to naladu nezlepsi, ale takto vraj konci cca 30-40% tehotenstiev a zeny bezne o tom ani nevedia, a hlavne este pred niekolkymi rokmi, ked neboli take kvalitne testy, tak si len mysleli, ze mrcha meska, ani nevedeli, ze boli tehu...a veru tak to aj bolo lepsie, aspon si usetrili trapenie...verim, ze cistenie nebude treba, fazulka odisla sama a velmi skoro, telo sa s tym vysporiadalo same...dobre bude moja, nic neboj, o par mesiacov sa budes s bruskom promenadovat 😉
Inak, ja som dnes 8DPO, tiez som neodolala a testla, a testik nesklamal - krasny biely 😀 Este je sice skoro, nic nie je stratene, ale citim, ze tento mesiac nic...no ale nevadi, ved sa predsa v novembri chcem ist este lyzovat 😀 😀
@brumka ale nic nie je v cudu a samozrejme, ze vzdy moze byt aj horsie ale aj lepsie 😉
teraz mas velku nadej, ze sa v dalsom cykle zadari a nemas sa coho bat, vlastne ano, bat sa je vzdy coho - ale to aj v tehotenstve a aj potom o deti...Nevieme co nas caka ani jedna z nas....Musime len verit a nestracat nadej, ze to bude dobre a ze sa na nas stasticko usmeje 😉
@julinka88 Ahoj!
Ráno a večer 1kus Duphaston každý deň do konca 1 trimestra ber,a keď pôjdeš do poradne do vtedy tak sa pre istotu opítaj,ešte,ja som brala do 16tt.
@rohlicka Ahoj!
Krásne babulko,a kedže sa vám nechcelo ukázať,tak to aj bude chlapček,hoc viem,chceš dievčatko,nuž ale dievčatká sa väčšinou ukazujú🙂Tak som počula a ten náš sa do 7mes. neukázal to som mu musela krásne dlho dohovárať aby sa ukázal,ke´d zacíti,u doktora svetielko cez bruško,a vtedy sa len ukázal,už ani potom sa neukázal,a aj je chlapček,tiež som na začiatku dúfala do 4 mes.že bude dievčatko,ale ako pominulo vracanie 17tt som si už bola istá,že bude chlapček a ani neľutujem,som rada,že prvé dieťatko je chlapček,a pri druhom mi to bude aj jedno,hoc by som chcela dievčatko ale len na 50% keďže zas asi by sa lepšie pohral keby mal bračeka,ale tak možno budú ak dvojčatá,a dvojvaječné😀
@brumka Ahoj!Je mi to naozaj ľúto,ale ako píšu ostatné baby ktoré to zažili,len pár dní ste stratili,a nabudúce bude všetko ok 😉 ,aj ja idem vo štvrtok k gyndošovi,už som sa objednala na preventívku,tak som celá v očakávaní,a veľmi dúfam,že budem mať ok,už vaječníky,aby som mala šancu na otehotnenie,keďže vlani mi povedal,ženevidí kvôli nim žiadnu šancu na ďalšie bábo,a preto veľmi verím,že ke´ˇd už jedno sa podarilo,tak sa podarí i druhý krát...Budem na teba myslieť a držať palčeky🙂
@horseshoe Ahoj!
Mne pri malom robil sono lekr keď zisťoval tehu v 5tt a 4dni to om si pekne zacvakala 10eu+za kondóm 1eu,keďže robil zo spodu,potom už len v 12tt čo platila poisťovňa aj z genetickými testami,a potom už len v 20tt,tiež poisťovňa hradila a v 30tt tiež a ku koncu som si radšej zaplatila,za soná,po 10eu,keďže som mala strach o malého,či nemá obtočený pupočník,ke´dže veľa spával už ku koncu nemal toľko miesta sa hýbať.Ale našťastie bol ok🙂Veru veľa sa čakáva na sono,veľké rozdiely,aj 1,5mesiaca medzi nimi,u teba sa nedá zaplatiť si ak chceš?Mnelekár vravieval,že ak chcem,tak si musím zaplatiť,mimo tých týždňov čo hradí poisťovňa.
@zora256 @julinka88 ja len k tomu duphastonu. ja som ho brala od 6.do 8.tt az trikrat do dna. Ale byvalo mi strasne zle - asi z neho, tak mi ho potom doki zmenil na utrogestan dvakrat denne do posvy. A to uz bolo lepsie. Brala som ho do ukonceneho 12.tt, lebo ze potom je to uz zbytocne, lebo placenta prebera funkciu za zlte teliesko a v tele mas potom prebytok progesteronu. A ten vo vyssich tt moze byt este aj kontraindikacia - sposobit odlupovanie placenty ci co. Ale vsetko zalezi ako nakaze a rozhodne lekar - to je smerodajne. 😉

@ataner81 aj ja som zase mala tento mesiac spinenie a menzes mi prisiel o 4 dni skor. 2 dni pred tym take hnedo-ruzove vlakna a vytok a potom slaba mrska. Ale uz sa chystam na preventivku,tak to dokymu poviem. Uvidim,ci sa to bude este opakovat.