Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 ja platim za sono 8Eur. Za kontrolne sono neplatim. Doteraz som mala 3 sona a platila som len raz. Lebo tie 2 boli akoze kontrolne. A kondom dava doki automaticky bez toho aby som musela platit - ved to uz by bolo ake trapne, keby som este aj kondom musela platit 😀 este k tomu za 1Eur 😠 to je co za vysokohorska prirazka 😠 Ale asi je to aj preto, ze ja mam sukromnika gyndosa a on ma vlastne sono v ordinacii.
A jasne, doki mi spravi sono kedy len chcem - aj dneska by mi ho spravil keby som ho poziadala, ale ja si sama uvedomujem, ze caste sona nie su moc dobre pre vyvijajuci sa plod. A moj doki je tiez toho nazoru - on sa snazi co najmenej zasahovat do postupujucej gravidity - napriklad mi vobec nerobi vaginalne vysetrenie.
A kedze buduci tyzden idem na tu genetiku, tak doki povedal,ze vtedy aj spravime sono 😉 Jasne, ze by som to babo najradsej videla kazdy jeden den a to cakanie na buduci tyzden je tazke, ale musim vydrzat... 😵
@brumka ach brumicek moj je mi to tak luto ale je naozaj lepsie takto skoro ako keby malo babatinko odist dakde v polovici viem presne ako sa citis.neboj nic nieje stratene ani pol rocne snazenie bolest sa trosku otupi a budes sa na veci pozerat inak.Vysmut sa poplac si nech sa ti ulavi.Posielam silne objatie a kopec energie.
@deculko jezis maria co mi to sibe komu to pre boha vypisujem ja neviem ci tomu konikovi zasibavalo normalne som klikla na teba ze odpisat vobec to nechapem som mimo z toho.
@zora256 no duphaston poriadne zhorsuje tehu nevolnosti - to je uplny brutaaal 😠 Aj mojej segre tak zle spravil, aj kamoske...Takze to asi nebude vymysel...I ked urcite ze kazda zena reaguje na hormonalnu liecbu inac. 😉
No to si riadne malicko pribrala. 😉 Ale je dolezite aj napisat vahu a vysku aku si mala, lebo ked niekto vazi viac, tak automaticky priberie menej a opacne. Ale samozrejme, nie je to vzdy pravidlo.
Ja som mala vychodziu vahu 48kg a doteraz som pribrala 1-2kg. Keby som schudla z mojej vahy 5kil, tak ma doki supne do nemocky - to by bola u mna velka podvaha. Inak kila neriesim - po porode musim mat z coho chudnut predsa, ked budem nonstop behat okolo baba, tak mi budu tie kila navyse este aj chybat - to je nabeton 😉
@horseshoe Ahoj!
Tak aj ja mám súkromníka,lae tak po vyšetrení,sa u neho platí,u sestričky.Viem aj mne sa zdá veľa za kondóm 1eu ale tak toľko som musela zaplatiť.A veru sono bolo 10eu + snímka je 2eu,tiež veľa,ale tak našťastie som si platila len 3xza celých 41tt tehu🙂A ďalšie 4soná boli dokopy už aj z pôrodnickou kontrolou🙂Čiže dokopy 7soná sme mali.
@horseshoe Presne ako píšeš,nuž ja meriam 167cm a mala som pred tehu 72kg a pred pôrodom 76kg.A po pôrode hneď 68kg.A teraz 62kg,ale takto mi je super😀A som veľmi rada,že mi tak pomohlo tehu schudnúť,a drobec,keďže veľmi ťažko sa viem prinútiť cvičiť:-/V 18-tich som krásne športovala,behala,bicyklovala a cvičila aerobic,a po svadbe nič:-/od 20-tich narodeninách som pribrala dosť z 59kg na 72kg☹ do 23rokoch.A teraz nemám veľa času leňošiť😀 veru nabeháš sa pri bábätku,hneď po pôrode ak bývate sami🙂to je zaručené🙂
@zora256 no ja by som si kondomy na tvojom mieste nosila svoje - kupim si akciove balenie a hotovo a tie co ti doki predava za 1Eur/ks je hnusny biznis- ved to je snad 300% prirazka - to je teda riadny podnikatel ten tvoj doki 😀 😀 😀
No esteze si tych sono nemala tak vela 😉 Bo by si len za kondomy majlant dala 😵
@zora256 no vidis to s tou vahou je to presne tak ako som pisala - kto vazi viac pred otehu - priberie menej, lebo telo ma viac zasob tuku a cerpa si odtial.
Ja mam zase stale tu istu vahu. Obcasne som pribrala 1-2kg alebo naopak schudla. Ale ja som predtym celkom dost sportovala - mna sport strasne bavi a teraz mi dokonca chyba. 😒 Teraz v lete som tazko znasala, ze nemozem chodit bicyklovat a v zime budem zase tazko znasat, ze nemozem ist bezkovat 😒 Ale babatko si vyzaduje velke obety po kazdej stranke - tak to aj tak beriem.
A nevedno ako to bude so sportom pri babatku - asi nebudem moc stihat take nieco ako sport 😀 pretoze moj drahy chodi neskoro z prace a byvame sami - najblizsia rodina je 200km od nas 😵 Takze na vsetko budem sama. Ale dajako to zvladnem. A ako pises - lenosit veru nebude kedy ani nahodou - na vsetko budem sama - dieta, domacnost, doktori, nakupy, vsetko - takze ako som pisala - kila navyse su potrebne 😀 😉 😉 😉
@horseshoe Ahoj,presne akopíšeš🙂Nuž ta kondóm používa doki,len pri sone zo spodu a to veru nebolo len raz a ak nie som tehu a robí vyšetrenie zo spodu čo je veľmi zriedkavé,radšej robí pohmatom,a pri preventívke sa neplatí 😉 🙂 čo som rada🙂.Neboj zvládneš to ja som aj v pôrodnici vyletela,na setričku,ktorá mi pri odchode chcela drobca obliecť,že a kto mi bude doma pomáhať,ja sa to musím sama naučiť😀 a veru obliekla som si ho sama🙂A neľutujem,čo by som bola ja robila zatiaľ?
@brumka je dobre,ze vies,ze je vsetko ok,ze sa to cisti.. nieco nebolo v poriadku,tak si to takto priroda vyriesila... a ako hovoria tuna dievcata..o to vacsia sanca je dalsi mesiac🙂) aj toto je zivot... tak uz bude lepsie,ono to riadne zaboli,prevalcuje cloveka v emociach...ale je dobre,ze sa tu mame na MK.... vidime,kolko zien si tym prechadza... ze sa to deje... dalsie tehu bude iste ok brumka,drz sa🙂
ja viem brumka,citala som si na akych vo lov si natrafila... strasne... fakt aspon vies,ze sa kramarom uz oblukom vyhnes... tak vela sil... nech to skoro preboli... ktovie preco sme takto skusane,ale co narobime... musi sa ist dalej...
moj maly mi dnes zase nespal,a to bol unaveny ze az... a som na nho dnes dost nakricala,az mam stale vycitky...ale ked tak niekedy neposlucha... stoji pred branov 10metrov a volam ho domov a ani ho nehne... a to opakuje stale aj pred branou,pred vytahom...pred dverami... a uz skusam vsetko mozne,ako ho presvedcit,ze to nie je zabavne... tak ma to dnes nastavalo,ze som dosla po neho ale aj mu riadnu nandala.. ... strasne,ked tie nase pokladiky nas tak zlostia a mi im musime aj nandat.. pobacat po riti abo pokricat... dat im tie hranice... a potom tie pokladiky az revu,bo sa nezmesia do koze... potom ma doma stiska...ked sa vytrucuje...a take pusy potom dostavam...
ale zas ma hneva....a uz aj zaluziu pokazil... :( tvrdohlavec moj...idem k nemu...vychova nie je lahka vec...
Dnes je tu akosi pusto,babulky co sa ucite do skoly 😀
@hanya1 ahojky vsimla som si ze si sa nejako vytratila,ano ked sa tymoc zaoberas,je to na figu..to tu vsetci pisu,nemysliet stale na to ze sa milujes len s cielom splodenia mimi,aj celkovo to sledovanie je dost na psychiku,ja mam dnes 19Dc ,boze ako to leti,meriam si len BT,aj to len preto aby som si odsledovala ovulku,inak nic ziadne testy ovulacne,uvidime co ma prist hadam pride 😉
@jeackynka jak ti zavidim ze 19dc budem ty drzat palceky aby ti to vyslo 🙂 ja som tiez rozmyslala ze si budem meriat kvoli ovulke ale nakoniec som si povedala ze tento mesiac to vyskusame uplne tak na lahko ziadne sledovanie ani meranie ani nic az ked mi bude meskat aspon 5 dni tak budem testovat ale budem tu chodit pozerat ako sa vam tu dari
😉
@hanya1 ano tym meranim sa to da pekne odsledovat,to este zvladam vstavam rano vzdy v rovnaku dobu,tak nemam s tym problem,inak mna teraz akosi strasne bolia prsia,ale nepripisujem k tomu velky vyznam,to ma bolievali aj inokedy,takze uz sa ani nejako nesledujem,zle to potom vplyva na psychiku,budem drzat aj tebe palceky,aby ti to vyslo tento mesiac,vies september je nas,to tu taka skupinka funguje 😀
Ahojte babenky, preco ste stale tak negativne naladene. Vsak sa snazilkujete len par mesiacov a uz rezignujete. Ja vam nieco poviem nebudete mi verit. Frajerov brat so svagrinou v Indii su spolu 10 rokov. Vobec sa tym nejako nezaoberali, az teraz, ked sa aj my snazime, tak boli na kontrole u doktora. Ona je vraj ok, on ma slabe spermie. A ona mi povedala, ze oni maju spolu sex ako jej skonci mrcha a potom aj dva tyzdne nic. A takto blbci funguju neviem kolko rokov. ☹ Teraz som jej poslala zensky caj, teplomer, jemu ten selen s vitaminmi a ide sa sledovat. Este jej poslem aj ten cykluscaj, co som ja pila, podla mna, vdaka ktoremu som otehotnela. Tak uvidime ako to dopadne. Bude to zaujimave.
A este som zabudla poznamenat, ze vsetky tie vedomosti a skusenosti, ktore jej odovzdam, som ziskala vdaka tejto skupine a babenkam v nej. Vsetky vas pozdravujem a drzim nam vsetkym palceky, hlavne aby sa tu nerezignovalo a neboli tu ziadne potoky slz.
@lumiva no zaujimave,urcite zaujimave bolo,to som citala kdesi ze tiez manzelsky par sa velmi dlho pokusal o mimi a az po dlhej dobe zasli k lekarovi ze preco vlastne nemaju babo,ked uz su tak dlho manzelia.no a pointa toho pribehu,lekar sa otazkami nakoniec dopracoval k tomu ze oni vlastne ani nemaju pohlavny styk,boli silne veriaci... 😀 😝 ..no a ko sa mas ty fazulka sa uz umudrila nerobi problemy??
@jeackynka No ja som samozrejme pozitivne naladena, cez vikend som oddychovala, zvysila som si magnezium, ked ine nemam. Mam taky spinavy vytok, vyslovene mi vyjde taky bordel, ziadna cerstva krv. Ja verim, ze to tam je. Mam naliate prsia aj teplotu mam stale rovnaku. Urcite sa fazulka netrapi, ta sa tam rozvaluje a to okolo sa cisti. Tetka mi dneska zohnala duphaston a vceliu kasicku. Zajtra vybehnem pre to. Co myslite, mohla by som si nasadit ten duphik?
Ja som tu uz raz tusim pisala, ze mam znamu, ktora mala problemy s udrzanim plodu, par krat mala MA. Tak ked otehotnela, tak si sama nasadila duphaston a udrzala to tehu. Lenze malinky ako sa narodil, tak stale su s nim problemy. Stale mal horucku, grcal, nepriberal. Teraz ma 3 roky a nemoze ist do skolky, lebo asi jedine na vzduch, ktory dycha, nie je alergicky. Tak neviem, ci to fakt nie je lepsie nechat na to srdce a na prirodu.
@lumiva Ahoj!
Aký čaj Ti pomohol otehotnieť?Aj ja chcem skúsiť🙂A ja som brala Duphík počas prvých 4 mesiacov pri malom a musím odklepať,klop-klop,nič mu nie je zatiaľ.Ale,tak iné,je ak berieš pre špinenie,a keď berieš ako ja,že sa nám nedarilo,otehotnieť na posilnenie maternice,aby sa udržal,ja som nešpinila vôbec,ja som aj pred tehu brala Duphík,aby som mala pravidelný ms,a otehotnela vôbec,a teraz zas beriem len kvôli tomu,aby som mala pravidelný ms a mohla vôbec otehotnieť,keďže moje vaječníky sú lenivé pracovať poriadne.ja si myslím,že ak si vieš zohnať Duphík,aj bez lekára,tak skús,ale ak by si mohla tak radšej sa opítaj naň svojho gynekológa,aby si si ešte viac neublížila ním,lebo v téme Duphaston,písala jedna,že jej ani ten nepomohol udržať tehotnosť.
@brumka ved to, ved to...ja preto nikdy netestujem, az tak po 10 dnoch meskania, strasne sa bojim, ze najdem 2 ciary a potom nic... tesim sa, ze to pomaly zvladas, povedz si, ze vsetko je tak, ako to malo byt a ked to ma prist, tak to pride...
Ja si uz nedavam ciele, ze do septembra, do vianoc, do roka... som si zacala hovorit, ze do 40ky to bude a hotovo... a kedy, tak to necham na nahodu a tak to bude najlepsie... (ale doktorovi zase pojdem, ked sa mi nieco nebude zdat, to ano 😉 ).
Zatial si budem hyckat svojho jedinacika, nech si to uzije aj on, potom bude na 2. kolaji 😉

@horseshoe Ahoj!
Nuž možné je že mi aj zneho bolo,zle,ale tak nevadí,ja som schudla za prvé 4 mesiace až 5kg z prebytku,a až v 5 mesiaci som začala priberať a pred pôrodom som mala len o 4kg viac ako predtým ako som otehotnela🙂Čiže dokopy akoby som len 9kg pribrala ak rátam tie schudnuté 5kg a potom som ich pribrala naspáť🙂A preto som Femibion mohla len večer brať aby som ho nevyvracala.