icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

linddi
4. sep 2012

@mabika áno, už sme sa dohodli na IUI - dá mi "len" pregnyl, ale na ten som zvyknutá 😀 a potom zrejme nasadí duphaston, na ktorý som tiež zvyknutá 😀

brumka
4. sep 2012

@ataner81 cytologiu si nemala to je klasicke vysetrnie aspon vzdy u mna, vyter, ale jasi plaim LBC za 25€ . a zabudlasom hmat a obe sona a este kontrola jazvy
@linddi 🙂 dakujem

ataner81
4. sep 2012

@mabika ďakujem. tak jej o tom špinení určite poviem. Snáď moja nová doktorka bude zodpovednejšia ako tá moja predchádzajúca
@linddi to je cena za ten zákrok alebo sú v tom aj zarátané lieky?

linddi
4. sep 2012

@ataner81 záleží aj na veku a zrejme, či si už rodila, nie? 😕 Ja teda neviem, ale vždy pri ročnej prehliadke mi povie, že na čo mi berie stery....

mabika
4. sep 2012

@linddi tak super, spravna vyziva by bola, material bude na mieste urcenia, tak nic nestoji v ceste tomu, aby sa vajce V strelo so spermiou S a bol z toho pozitivny test T 😀

linddi
4. sep 2012

@ataner81 myslím, že len za zákrok a o liekoch netuším, či treba nejaké špeciálne. Viem, že za duphaston, ktorý stopro vyfasujem som doplácala nejakých 0,40 centov. Musím si pozrieť tému o IUI tu na koňovi.

brumka
4. sep 2012

@linddi tie stery su podla man tie iste ci rodila zena alebo nerodila, mne zase prva doktorka nechela krv bravat a sona robila divnym sposobom, plnym mechurom a tot vsetko este hmat hned som od nej odisla. za poslednych 5 rokov som sa uz nikde nestretla s takym ze plny mechur vsade trebalo prazdny

ataner81
4. sep 2012

@linddi nerodila som a mám o 3dni 31 😀 😀 😀 Tie stery mi boli robené pred 3rokmi a zrejme boli robené kvôli rakovine krčka maternica a boli v poriadku. Od vtedy nič. Ešte že vás tu ženušky mám a viem, čo môžem od lekára čakať a ak to nedostanem, budem si to žiadať. My uvidíme ako dopadnú výsledky, musíme ešte počkať na horm. profil a asi aj folikulometriu, takže do konca roka je čo robiť. Ak to do vtedy nevíde a výsledky budú dobré, budem IUI žiadať aj ja

linddi
4. sep 2012

@brumka hm a nerozmýšľala si o zmene lekára?

ataner81
4. sep 2012

@brumka a aby som nezabudla, krv mi nebrala nikdy. Vraj ak neberiem antikoncepciu, nepotrebujem vyšetrenie krvy

brumka
4. sep 2012

@linddi praveze som ho zmenila a teraz mi viac menej robi vsetko, vytery, 2 sona, hmat jazvy vnutro pozrie, teraz som nadmieru spokojna ppristup ma priatelsky nestresuje ako ta krava predtym, a vdaka nemu mam dcerku. prva ma tlacila na interupciu
@atner81 mne ta prva nechekla brat krv ani ked som brala antikoncepciu, dala mi recept na rok a daj mi pokoj. taky styl, krv som si chodila braat obvodacke

linddi
4. sep 2012

@brumka ty kokso, to vážne ťa gynekológ tlačí na interupciu???? a nerieši ťa???? nechápem 😲 😔

brumka
4. sep 2012

@linddi tlacila, to bola prva, prisla som s pozitivnym testom a ona je mam mimomaternicove dvojicky a vtedysom menila lekara a a ten mi povedal ze babo je jedno a tam kde ma byt a to je cysta velkosti paste na vajecniku. so m rada ze som od tej mesiarky odisla, mala som velmi rizikove a terajsi lekar mi rizika nehovoril poste ma spracuvaval ze vsetko je ok, tak som aj pekne donosila 🙂 vedel ze keby mi povedal vsetko narovinu tak to nebude mat dobry koniec
teraz moj terazsi to este nechava na prirodu, ked som otehotnela raz po mesici preco by som nemohla do 9m znovu, uvidime co povie teraz, povedal mi ze to je caste ze zeny co uz raz rodili tak im to trva dlhsie, ze tazial mam vsetko ok ze lieky mi neda

ataner81
4. sep 2012

@linddi ďakujem. Uvidíme ako všetko dopadne a držím si palce aby dopadlo dobre. Kedy ideš na IUI? Držím palce aby dopadlo dobre 🙂

linddi
4. sep 2012

@ataner81 zrejme 15.09. alebo 14.09. , lebo 15 - teho je sobota a sviatok, tak uvidím, ako ma objedná, keď mám ísť 13.09. na pregnyl.

deculko
4. sep 2012

@brumka hm..zaujmalo by ma preco je to caste,ze zeny co uz raz rodili,ze im druhe otehu trva dlhsie... ci je to len nejaka statistika alebo azda niekto nieco aj skumal a zistil......
maly mi dnes konecne zaspal na obed...
a vcera sme sa s nim tak vyhadali k veceru...taky bol hrozny,z tej unavy,ze vcera nespal... ze stolik detsky prevratil...nocnik hadzal... po zemi sa vonku valal... az som rozmyslala nad tym,ze co nas zenie k tomu mat dalsie taketo vzdorovite deti... len ten pud asi... potom zaspal pred osmou a aspon sme si mohli s muzikom tutu mutu v klude... hovorila som muzovi,ze pod mi spravit take dalsie neposlusne deculo....

brumka
4. sep 2012

@deculko to ja neviem, ja si to dost vsimam na ludoch a vela mi to aj dosvadcilo ze im to dlhsie trvalo. vies ze k otehotneniu vplyva aj psychika mozno aj to zohrava rolu, mozno daky blok alebo aj samotny stav ja neviem. tak na mn a to sedi. 6 neuspesnych cyklov

zora256
4. sep 2012

@lumiva Ďakujem od písala som si🙂,už len zohnať bylinky🙂

ataner81
4. sep 2012

@linddi budem na teba myslieť a držať palce
@deculko ahoj Evka. Takého trucoša mám v robote. tak ma vie vytočiť, že hneď by som mu po tej malej neposlušnej riťke poriadne nakládla a zmenila robotu ale potom na mňa pozrie tými hnedými očiskami, natiahne rúčky a povie teta ľúbim a hneď je všetko zabudnuté 😀 . Júj už sa chcem rozčulovať na vlastnom

simonkato
4. sep 2012

Ahojte babulky som konecne domka doktorka mi pekne prehovorila do duse a veci mi pekne vysvetlila poradila mi aby siel drahy na spermiogram kedze ja mam zatial vsetky vysetrenia v poriadku ze mozno je chyba tam.Som strasne zvedava co na to povie drahy a ako sa zatvari.Mam z toho taky zvlastny pocit.

ataner81
4. sep 2012

@simonkato ahoj Simi. Drahý ťa miluje a na ten spermiogram určite pôjde. Nie je to žiadna sláva a nič príjemné ale zládne to 😉

deculko
4. sep 2012

@simonkato hm tak ti drzim palce Simi, pochopi ta,aj ked nieco take zrejme necakal,ale preste ako Reny pise,miluje ta a pojde tam... vsak chcete babo obaja...

brumka
4. sep 2012

@simonkato neboj manzelik ta miluje apojde, urcite nic prijemne ale uz ste toho prekonali kopu. drzim palce

simonkato
4. sep 2012

@deculko
@ataner81 no sak ano ale ako kazdy chlap si asi neda na svoje muzstvo dopustit no uvidime co povie a ci ho tam dostanem on doktorov jednoducho nemusi a myslim ze urologa uz duplom.Mna nikdy ani len nenapadlo ze on by mohol mat nieco so spermiami.Poradila mi aby som si dala urobit kompletnu hematologiu zda sa mi ze mam len tie zakladne urobene.

brumka
4. sep 2012

@simonkato simonka hlavu hore, mozno nemate ziadny problem le treb a mozno dopomoct aby sa spermie spojili, kamaratka roky nemohla otehotniet a isla lekarovia na prvy sup a uz coskoror rodia

linddi
4. sep 2012

@simonkato neboj sa, on pôjde, pochopí, že čakať donekonečna je o ničom. Ja som ten sperm. tiež odsúvala až som mu pri posledných krámoch povedala, že jednoducho je na rade s vyšetreniami on. Ani nevieš, ako mi odľahlo, že výsledky má v poriadku ( a takisto odľahlo aj jemu ) a posunulo nás to ďalej. Držím Vám palce.

linddi
4. sep 2012

@simonkato a ešte, ak má stres z lekárov, tak spermie si môže "odobrať" doma a do pol hoďky ich treba zaniesť k doktorovi. Aj my sme to tak dnes absolvovali. Ja som to tam zaniesla a za cca 10 min. si ma dr. zavolal povedal čo a ako, ešte mi ich aj pod mikroskopom ukázal a dohodli sme sa čo ďalej 😉

simonkato
4. sep 2012

@brumka brumicek ja nemam problem otehotniet ale babatinko donosit a nevedia poriadne najst pricinu ked som bola dneska u obvodnej a rozpravala jej celu situaciu tak mi poradila pre draheho ten spermiogram ze on moze mat nieco zo spermiami ale aj nemusi aby sme skusila aj to ze nie len ja aby som podstupila vsetky mozne nemozne vysetrenia ale aj on.
@linddi dufam ze ho nato ukecama nebude klast velky odpord je zbytocne taketo zavazne veci odkladat aj ked sa clovek boji vysledku.

zora256
4. sep 2012

@ataner81 Ahoj!
Mne pri preventívke robili cytológiu,je to ster,alebo to vzatie z krčka vzorku na sklíčko,z takou kefkou,nuž neviem ktoré ale výsledky som mala cytológie😀

linddi
4. sep 2012

@simonkato Tak to už je na Vás, resp. na ňom....držím palce, nech je výsledok pozitívny.