icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
4. sep 2012

@brumka to som rada, ze sa mas uz lepsie 😉 a ja verim, ze ta kontrola dopadne dobre a ziadny kyret ti nebude treba. 😉 dobre, ze mas takeho dokiho, co to schvaluje. Drzim palceky 😉

no skusala, skusala som vsetko mozne i nemozne...ale vies, ja rano vstanem, citim sa dobre a ako zidem do kuchyne a napriklad sa napijem tej vody, tak zrazu nahla prihoda brusna a uz bleeee do zachoda. ale to nie kazdy den. inokedy si hned prejem nejaky keksik, potom sa naranajkujem a zrazu to zas na mna pride a bleeee. a niekedy sa mi podari nevolnost predychat. niekedy mi rano nic neni. je to roznorode 😀 moja fazulka je vespustna - urcite to bude tym - nieco sa jej zrazu znelubi a uz ma zenie na zachod. 😀 😉

ataner81
4. sep 2012

@deculko Evka keby som vedela, že potrebuješ prerábku jadra, pošlem ti tam muža. Spravil by ti ju oveľa lacnejšie a má aj kade tade zľavy na materiál lebo s tým pracuje. Ak budeš chcieť s niečím pomôcť či niečo kupovať, len mi povedz. Spýtam sa muža a dám ti odporúčanie

deculko
4. sep 2012

@ataner81 no ktovie,kde ti tvoj muz robi,lebo moj muz robi vodara a robi aj prerabky jadier...vlastne tu prerabku robil sam s kolegom... len na murovanie a elektrinu si zavolal znamych... mozno sa z videnia poznaju a mozno aj viac...lebo zas tolko vodarov v KE nie je... a robi to moj muz uz 10 rokov 🙂))))))))))))))))))

deculko
4. sep 2012

tak to moje deculo spi a spi uz vyse 2 hodin...musi dobehnut ten vcerajsok:🙂)))))))))) ale uz mozno bude hore...uz sa prevaluje...

julinka88
4. sep 2012

@lumiva ano???to je super ,ja idem až budúci týždeň vo štvrtok povedal že vtedy budeme vedieť už naisto a aj srdiečko bude už biť ...aj som si pozerala a podla čínskeho kalendára by to malo byť dievčatko...inak býva ti už zle??????

julinka88
4. sep 2012

@brumka Ďakujemmmm

ataner81
4. sep 2012

@deculko jáj tak potom som ticho 😀

simonkato
4. sep 2012

Tak mali sme s drahym vaznu debatu zakoncenu keksikom 😀 😀 😀 Moc sa mu ten urolog nezda ale povedal ze ked to tento mesiac nevide tak tam urcite pojde ale ze musim ist s nim a ja vsetko hovorit.On je taky tutko co sa takychto veci tyka inak je hrozne ukecany ale co sa doktorov a vybavovania tyka je to na mne este aj hlupu pizzu musim objednavat ja 😀 Skusim pokecat o tom spermieograme aj s gyndosom a uvidim co na to povie aj on ale myslim si ze je to velmi dobry napad.Aspon budeme mat vsetky moznosti vylucene.

ataner81
4. sep 2012

@simonkato nie sú náhodou s mojim mužom príbuzní? 😀 😀 On tiež nerozpráva a vybavovačky z duše neznáša a aj ja objednávam pizzu 😀 😀 . Ja som sa s polovičkou o spermiograme bavila a hneď ako povedal áno, tak som mu vybavila termín a jemu som len povedala kedy a kde má ísť 😉

sabaka
4. sep 2012

@ataner81 fuha, to sa ma vela pytas... ale myslim ze sa fungovanie zlteho telieska da zistit aj z hp, ak sa sleduje hladina progesteronu. radsej sa spytaj tvojej dr. ta to bude lepsie vediet ako ja laik 🙂
a ktohovie, mozno to tvoje slabulinke spinenie bolo uhniezdovanie 🙂 som zvedavaaa!

ataner81
4. sep 2012

@sabaka ste také zlatučké, že mi tak to uhniezďovanie prajete 🙂 . Tfuj, tfuj, tfuj nech máte pravdu 😀

ataner81
4. sep 2012

Babulky prišla mi mamka, takže pre dnešok končím. majte sa krásne a pa zajtra 🙂

dominika1516
4. sep 2012

@ataner81 fuu tak to neviem stale ma boli brucho ako keby som ju mala dostat tak uvidim ale tak do stvrtku-piatku pockam a ak nedojde tak spravim testik ale podla mna ju tu najneskor do rana mam v plnej ,,krase" :-\

deculko
4. sep 2012

@dominika1516 tak nech nedojde mrska,nech nam ukazes pozitivny testi🙂))

deculko
4. sep 2012

dievcata,mna chyta taka blba nalada ten tyzden pred mrskou... muz mi chyba.. ...este ho nemam doma z prace...:( a rada by som bola uz s nim... podbrusko ma boli uz cele poobedie...fakt si nepametam,ci ma bolievalo aj pred tym,len viem,ze uz minuly mesiac ma bolelo... hm... ach trpezlivost moja,neopustaj ma🙂 a nech mi je vsetko jedno,ze to pride kedy pride... vobec sa nenadejam...skor,ze skoda,ze to nie je na zelanie... a nech uz mam muzika doma,nech si s nim pokecam...idem deculko kupat...papa

jeackynka
4. sep 2012

@deculko aj ja mam tyzden pred mrskou,mame tusim rovnaky termin 😀 😀 naladu mam celkom v pohode,nic neriesim unavena som akasi z prace,tak si tu trosku vegetim 😝

mamkabeika
4. sep 2012

Ahojte, taaaaaak a sme domka 🙂 Pridávam foto 😵 Len to je zle vidno, lebo som to fotila mobilom z uzv fotky, z ktorej sa odrážalo svetlo 🙂 A malinký si zakrýva ušká, lebo mu zrejme vadil ultrazvuk 🙂

deculko
4. sep 2012

@jeackynka hej mame rovnaky termin🙂)

uz mame tata doma...uz mi je veselsie a aj cokoladovy keksik som zjedla...

prajem vam,nech si aj vy uzijetete ten krasny pocit,ked dietako umyva vo vani tata...ano dobre citate...tak ako my umyvame jeho ...tak on potom umyva tata,dava mu do vane hracky... 🙂) podarene

deculko
4. sep 2012

@mamkabeika krasnucke🙂 vela zdravicka prajeme🙂

mamkabeika
4. sep 2012

@deculko ďakujeme 😵

jeackynka
4. sep 2012

@mamkabeika jeeejo dalsie babatko,gratuluem 🙂 a vieto co ma napadlo to bude ale fotiek ked ich sem zacnete pridavat,takych uz narodenych babatiek,uz sa na to tesim 😉

mamkabeika
4. sep 2012

@jeackynka Aj ja 😵

typa
4. sep 2012

@mamkabeika krasna fotecka 🙂

lumiva
4. sep 2012

@julinka88 Ajojte, no musela som najprv precitat vsetko. Ono je to take zaujimave s tym kalendarom. Mne vysli vsetky tri deti a teraz vychadza dievca. Mne to je jedno, len nech to dobre 😉 dopadne. Nie je mi zatial zle, ale ani mi nebyvalo pri tych troch.

zora256
4. sep 2012

@horseshoe Ahoj!
Nuž mne rvali nevolnosti do 17tt,a tiež som si už myslela,že nikdy neskončia,keďže sú ženy ktoré aj pri pôrode vracajú:-/,ale zmyzli prvým kopancom odchádzali,už boli len sem-tam,nie každý deň až po 17tt úplne vymyzli🙂A čo sa týka citlivého žalúdka ten mám aj ja už od mlada,aj v potravinárskom priemysle som nemohla pracovať,lebo som grcla hoc kedy:-/A to som len pri páse vyberala špinu z kukurice 😕 .A nebola som ani tehu.
@brumka Ahoj!
Tak to máte potom dosť zlé:-/Nuž mi máme najbližšie pôrodnicu na 60km do Levíc a potom do Lučenca asi tak na 66km čiže všetky na približne 1h cesty autom.A nikde inde neodvedú pôrod max v záchranke.Bohužiaľ taká je demokracia,ešte si aj lekári povedia aby šli inde rodiť.Ja som mala šťastie,že som mala papier,že som po termíne,museli ma vziať na pozorovanie a na urýchlenie pôrodu mi dali na dozrietie pôrodných ciest a ešte tú noc mi odišla voda a na 2h ráno bol malý na svete,ale boli prípady,keď z iného okresu nevzali☹,tak len dúfam,že i z druhým budem nápodobne ako s prvým,že ma vezmú.Keďže som z okresu Veľký Krtíš a chcela by som aj druhé rodiť v leviciach,keďže je najbližie a bola som spokojná.

zora256
4. sep 2012

@mamkabeika Všetko len to najlepšie prajem🙂Podarené babulko 😉
@deculko Podarené deculko máš,keď si ock kúpe🙂Náš ocko ešte aj dvere zavrie aby malý nemohol ho ísť kuknúť:-/

deculko
5. sep 2012

dobre ranko🙂 ja len tak...zacinam den s konikom,ze🙂))) dnes mi je fajn,len vcera mi bolo smutno...

horseshoe
5. sep 2012

@mamkabeika krasne babuliatko 🙂 🙂 🙂 😉 tak si ho znova videla mrnusika - och, ako ti len zavidim (samoska v dobrom) 😵 😵 😵 😉

horseshoe
5. sep 2012

@zora256 no ved uvidime, ci ma tie nevolnosti opustia v niektorom tyzdni alebo si ich ponesiem az do porodu 😀 inak ja ked som mala mrchu, tak som ju mavala dost bolestivu a niekedy ten prvy den mrchy som okrem hroznych bolesti brucha nevedela ci mam skor hnackovat alebo grcat 😠 Ale neviem ci to ma suvis. Lebo zase svokra nemala pri kramoch ziadne bolesti - ani nevedela ze ich ma a prve styri mesiac grcavala kazdy den niekolkokrat. 😵

horseshoe
5. sep 2012

@deculko bre ranko. no zlate deculo mas moja, len co je pravda. ale v podstate to ze deculo umyva svojho tata je uplne prirodzene - robi len to, co videlo same 🙂 😉 a som rada, ze zla nalada pominula, ved dnes je taky krasny slnecny dnik 😉