Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@stansn tu si to mozes najst ake si cinske 🙂 http://wildweb.sk/astro/cinznamenie.html
@horseshoe Ty kedy uvidíš svoj zázračik? 🙂
@mamkabeika no moja, ja idem buduci tyzden na sono - tak dovtedy musim vydrzat 😵 😉
Doplnam udaje pre @lumiva 🙂
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013, potkan
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013, tiger
Ahojte dievcatka moje ja uz viem preco som taka posmutna zachvilku uz budu dva mesiace co som bez svojho cervicka teraz som sa tu mala tiez delit o prve fotecky ach preco ma osud takto skusa a ako keby som na chybe ja kedy som daka chora alebo ja neviem co ale pride mi ze dost ludi si mysli ze chyba je vo mne ☹ a pri tom moje vysetrenia su v poriadku ☹ Je mi tak smutno a este ma vytaca mam nieco s notebookom niektore stranky mi jednoducho zatvara sem tam mi to robi aj tu ale nieje to take strasne. Na fb sa mi neda dostat vobec a teraz mi kamoska pise tuna ze co je somnou ze sa ani ozvat neviem nechapem preco sa mam stale ozivat prva ja a co sa neda inak skontaktovat len cez fb .Co nevie kde byvam alebo co mna uz nebavi sa niekomu stale do zadku pchat ked ja napisem nema cas a neviem co a potom ze ja sa ani ozvat neviem a naco.
@deculko hovori sa ze ked si clovek polace sa ulavi neviem kolko mam este plakat aby dosla ta ulava.Mam vela kamosiek ale chyba mi taka najlepsia co by sa s nou dalo kecat o vsetkom a vedela to aj chapat.Ale mam tu teraz za to vas ktore ste mi takou velkom oporou daujem moc Evicka aj tebe vzdy mi tak pekne napises povzbudis.ty sa preco moja trapis mas maly poklad doma muzika milujuceho mas uz svoju malu rodinku vies co by sme niektore za nu dali a je len otazkou casu kedy sa vam rozrastie dufam ze to bude coskoro.
@simonkato ked vieme,ze je to trapenie...ta tuzba velka... ale ono sa to spravi.. asi sa v zivote museme aj trapit a tuzit a prezit aj take horsie obdobie,aby sme si potom to lepsie obdobie a nase stastie vedeli vazit..... hm..ja teraz zijem svoj sen,ako tomu hovorim...lebo o tomto som snivala...a len som verila,ze to raz budem prezivat.... a velmi dufam,ze kedze je toto teraz moje krasne obdobie...a nic nie je vecne...tak ze to horsie obdobie ...kiez by neprislo.... aj ty ver,ze raz bude dobre,lebo musi...tak som si to hovorievala...a plac a plac...ked sa ti ziada...
maleho idem okupat🙂 moje stastie,cely den sme bagre obkukavali... zajtra ideme zas...lebo ujo bagrista nam povedal,ze bude tu aj zajtra...a naobed mi nakoniec spal.... som mu pohrozila,ze nepojdeme pozerat bager...a cuduj sa svete on zaspal...
@deculko ach jaj co som ja za zenu prave som drahemu tak vycistila zaludok za hlupost a teraz tu rumazgam ale ked mna vytacaju uz aj hluposti a nie to podstatne veci chcela som aby sme mali keksik len on je unaveny rano vstava atd atd hlavne ze do teraz cumakoval na kuriera mi to pride ze ako keby niekedy to babo chcem len ja.len aby ja som sa stale niejako snazila ja uz mam toho plne zuby niekedy mam chut zbalit sa ujst prec nikomu nepovedat kde som a tam zacat od znova postavit sa na nohy dat si to v hlave do poriadku.len by som to nedokazla od neho odist od rodiny aj ked ma niekedy privadzaju do sialenstva su pre mna vsetkym.Asi mi to hold doma lezie na mozog.
@simonkato ahoj simonka, ciastocne viem co prezivas, a tie kamratky, tie chybju najviac kedich potrebujes a mam kopu takych kedysi super kamaratkya zrazu ked im naisese povedia ze neas cas a ozvu samozno po pol roku ze ci sa hnevas, a ja si tak poviem taken epotrebujem, a niekto mi raz povedal ze skutocnych kamaratov napocitas na prstoch na rukach a ostatny uz niesu naj kamarati. ja som teraz tiez preto taka smutna, doma som skoro 3 roky :( tiez som smutna, lebo teraz babky ide po fotkach babatiek a dneskasom mala dat potvrdit tehu, no dnes idem na kontrolu ci pojdem na kyret :(
Dobré ránko dievčatká moje. Ako sa dnes máme? Ja relatívne dobre. Kamoška je akási chorá, takže dnes sme posilku a plávanie vynechali aby sa dala do kopy. Neuveriteľné ale chýba mi to. Źeby sa zo mňa stal závislák na cvičení? 😀 😀 😀 😀
@dominika1516 moja držím palce a už sa neviem dočkať tvojho zajtrajšieho // testíku
@simonkato ahoj Simi. Čo to tu čítam, ty máš nejakú zlú náladu. Tak to nemôžem tak nech a hneď ti ju dvihnem. Jednp ríslovie hovorí, že skutočných kamarátov máš spočítať na prstoch jednej ruky a ešte ti má pár ostať 😉 . Takže ty sa teraz zdržiavaj v spoločnosti takých ľudí, ktorí ťa nerozčulujú, ktorí pri tebe stoja hlavne v tom zlom. Ktorí to s tebou myslia úprimne a ktorí ťa ľúbia takú aká si. Na ten zvyšok sa vy..r 😉 , nedvíhaj im telefóny a hlúpe správy proste vymaž. Mňa to tiež vie vytočiť, keď mi niekto vyčíta, že sa neviem ozvať. A čo on?!Vie kde bývam, má moje telefónne číslo, takže ak tak túži po mne, stačí urobiť prvý krok. Júj a s tými chlapmi to máme úplne rovnaké. Ako som ti písala, asi budú rodina 😀 Ten môj je po práci strašne unavený(čo aj chápem lebo robí 7dní v týždni 10-12hodín)a na sexík mu už energia neostáva. Takže keď niečo chcem, je polomŕtvy od únavy ale potom čumákuje na telku do polnoci 😠 😠 😠 😠 . Najradšej by som ho za to zaškrtila a tiež sa preto dosť hádame. No na druhej strane sex na povel či z donútenia nemá význam a ani si ho tak nevychutnáte. Ja som sa už vzdala každodenného snažilkovania obzvlášť počas plodných dní lebo to nezvládne. A už sa nemienim trápiť ani ja.Pochodím si po vyšetreniach a ak bude všetko v poriadku, po Novom roku pôjdem na IUI. Nejako ma to ukľudnilo a už to nesilim.Musíte proste urobiť nejaký kompromis a dohodnúť sa na nejakom baby pláne a potom sa ho držať. Víde nám to Simi. Som o tom presvedčená a navyše september je v plnom prúde, takže hlavu hore, gate dole a bude to 😀 😀 😀 😀 😀
@ataner81 ano moja som akasi dost zle naladena ja neviem ci dokozem nejakeho naj priatela aj najst vzdy ma daky sklamal ked som si myslela ze je naj odpustat odpustam som taky tutko ja sa neviem hnevat ale niekde to vo mne zostalo a mam blok sa im otvorit radsej sa vypisem tuna vam vy ma aj tak najlepsie chapete.NO a co sa draheho tyka rezignujem ja nebudem vynakladat ziadnu snahu ani usilie na keksik.Plan vzdy ma nablazni ze budeme keksikovat kazdy den alebo kazdy druhy den ked budem mat pred a pocas plodnych dni a zakon schvalnosti vtedy nekeksikujeme skoro vobec.Ja pojdem asi na daky opatrovatelsky kurz a po novom roku vypadnem za kamoskou do Rakuska az sa podari.Potom sa mozno zbada a budem mu vzacnejsia.Tak toto som si vcera v noci vydumala len skoda ze neviem nemcinu ale naucim sa.Bracek mi zacal chodit na strednu a tiez sa zacina ucit nemcinu tak sa budem s nim a pojdem hadam tiez na daky kurz kde ma to naucia 🙂
@brumka brumicek moj drzim prsteky aby ziaden kyret byt nemusel a mohli ste sa hned snazilkovat moc ti to prajem.No a ty kamosky skoro vsetky ma okaslali ked som ostala prvy krat tehu a este ma aj niektore pekne odsudzovali a ze to si bola na potrat a takto a teraz sa tvaria ako dake spasitelky a ze nechcem ist s nimi ani na kavu.
@brumka sak toto cloveku sa pekne otvoria oci pri takychto situaciach co by ta mali ludia podrzat budu ta za chrbatom osierat.Aj do mna hucali ze 22rocna a uz chcem decko ze som si nic neuzila aby sme pockali atd atd a potom ked sme o malicku prisli ze asi je to tak lepsie ako fakt chore.Neboj moja urcite vsteko dobre dopadne a nebude kyret nutny potom sa hned ozvi verim ze napises len dobre spravy.
juj babky akurat som si citala nahodou snar ze co sa mi snivalo, super same negativne vecia dost :( tak hned mi to zdvyhlo naladu :(
@brumka @simonkato kašlite vy na všetkých hlupákov sveta. Máte dosť svojich starostí a vy sa tu idete ešte trápiť nad hlúposťou iných a nad ľuďmi, ktorí nestoja ani za to aby ste ich oslovili. Ja som vždy mala starších kamarátov, takže keď ja som bola mladá a chcela sa zabávať, oni už mali rodinu a museli sa o ňu starať. Teraz už majú veľké deti, chcú si užívať a ja plánujem rodinu. Takže keď budem na MD, budem sama. Veď kto by mal záujem sedieť so mnou doma Kašlem na to. Prehodnotila som svoje vzťahy a podelila som všetkých do 3skupín-známi, kamaráti a priatelia. Mám iba 2skutočné priateľky a som tomu rada. Každá je iná a tak to má byť. Tiež ma pár ľudí okašlalo ale chvala bohu. Oddelila som špinu od perál a mám pokoj. Simi u nás je to s keksíkom rovnaké. Vždy sa niečo stane, alebo ochorie alebo má prácu či nevládze presne počas plodných dní. Preto som sa rozhodla pre IUI lebo inak sa k bábu nedopracujeme 😒 @brumka držím palce a hneď daj vedieť ako si dopadla
Júj babule, včera som sa asi prejedla či zvolila zlú kombináciu jedál lebo mi je strašne zle a dvíha mi žalúdok. Dúfam, že som nechytila od kamošky nejakú chorobu. Musím sa dať do kopy lebo v sobotu robím u mňa takú mini oslavu. Príde kamoška s mužom, mamka a možno aj ďalšia kamoška. Spravím chlebíčky, jednohubky a dáme si dobré vínečko(ja len tošku 😉 ). Už sa teším, milujem oslavy.Len nech sa mi ten žalúdok napraví.
@ataner81 no neviem co by mi gyndos na IUI povedal lebo podla neho som nemala problem otehotniet prirodzenou cestou a kazal po roka pockat lenze ja mam teoreticky cas len do toho 19oktobra.Ale uz to neriesim ak pride babtinko budem nesmierne stastna a ked nie idem dalej nic sa nedeje ved nieje nic stratene.Nasi muzi musia byt asi ozaj daka rodina 🙂
@brumka mojko neboj bude vsetko dobre nestresuj sa zbytocne nerobi ti to dobre.
@ataner81 mojko no a ktory ze dnik mas tie narodeninky prezrad nam uz konecne .Moc ti to prajem aby to bolo tehu ani nevies ako by som sa s tebou tesila moc si to zasluzis moja.Nech ti ta mrcha mrchovska neopovazi prist skor ako za 9 mesiacov.Ja stale akosi citim vajecniky som stoho jelen ani neviem ci bolo ovulka lebo hlienu mam stale na rozdavanie uz ale 4ty den neriesim len nech ma potom mrcha nenatahuje a pride najneskor do toho 20teho.Odbehla som do obchodu a pojdem varit a porobit poriadky od kedy som bez prace drahy na vsetko dzube sak som doma upracem nie juj aj s chlapom.Idem robit zapekane zemiaciky so sunkou a syrom poliate smotankou s vajickom.A ked sa budu piect pojdem docitat knihu Holcicka ktora nechtela vyrust alebo skutocny pribeh anorekticky uz som skoro pred koncom uff brutalna kniha aj ked je po Cesky pisana nemozem z nej zase som natrafila za vybornu cenu 2€ no a nekup to.Normalne lutujem ze som si knihy kupovala cez net ci v obchodoch ked mi tu mame taky obchod s knihami a tam viem tak super nakupit tolko penazi co som dala za knizky keby som nakupovala tam mam uz kniznicu 😀
Ahojte chcem sa k Vám pridať s priateľom sa snažíme o bábo už tri mesiace a stále nič ☹ Tento mesiac to vyzeralo nádejne po týždňovom meškaní som robila test no bol negatívny a tak som čakala že spravím ďaľší neskôr no dva dni dozadu došla MS po viac ako dvojtýždňovom meškaní a dnes po MS ani stopy teda zatiaľ tak neviem čo si o tom myslieť

@rohlicka jeeej, dakujem 🙂 cinske znamenie neviem, ale mal by to byt baran 🙂