Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 moja ale ty uz tehulka si len o tom este netusis 🙂 🙂 🙂
@zora256 neboj urcite sa vam zadari skus sa zamestnat s malickym si najdi nieco co vas bude bavit mne sa hrozne pacia tie kurzi plavania pre deticky hned by si tam dosla na ine myslienky
@deculko evicka neboj malicky sa nauci raz dva a davaj mu za priklad ine deticky v jeho veku alebo nech vonku ocika stromcek a take veci sa malym chlapcom pacia.
@brumka no moja tak to su vyborne spravicky ze kyret netreba 😉 😉 😉 😉 tesiiim sa s tebou 🙂 🙂 🙂 tak to cakanie ze 2m - ja neviem, ci v tvojom pripade je to az tak potrebne...kedze kyret nebolo ani treba a keby si si nerobila test tak hadam ani netusis ze si tehu. Ale ak citis vnutorne, ze by si sa chcela snazit o babo hned, tak to urob 😉
A pracu si samozrejme mozes zacat hladat - treba prijimat zivot s tym, co pride...A ked sa vam podari otehotniet a budes uz v praci, no tak co, aj tak kym pojdes na matersku prejde temer 8mesiacov 😉
Femibion inak ja tiez beriem. Brala som ho asi pol roka pred otehotnenim, potom samozrejme cely prvy trimester a teraz v 2.trimestri som zacala nejaku novinku Femibion ze kys.listova+rybi tuk - beru sa dve kapsule. Drahe je to ale ako svina - 24Eur jedna krabicka. Ale asi dobre veci nemozu byt lacne, vsak? 😀 Navyse chcem to brat minimalne do konca 16.tt - lebo to mi doki prizvukoval, ze dovtedy trva vyssia rizikovost potratu.
@brumka Ahoj!
je mi to naozaj veľmi ľúto,že si oň prišla☹.A aj to,že ste sa pohádali z partnerom...Pevne verím,že sa to udobrí medzi vami,určite to tak nemyslel,len je asi aj on nahnevaný,že ste prišli o drobčeka.vieš aj chlapi sú sklamaný,len iným spôsobom keďže nie každý sa vyplače...Neboj udobríte sa a do Vianoc už budete čakať druhé a bude vporiadku 😉 .
@horseshoe zial ja to mam s pracou komplikovane, mam namahavu pracu, kde stojim aj 10 aj viac nodin na zmeny 7 dni v tyzdni, a tiaditel je novy a je debil, koleginy nevyhovel co robi len ranky posunut prichod ani o 1h. a so skolkou mame problem jedine sukromna a ta je bez auta daleko a kotehu bysom si nevedela predstavit 45min do prace a naspat peso a este do skolky co je obchadzka este dalsi 45min
@zora256 @ataner81 skusim ho spracova aspon dal kompromis 1 mesiac
@simonkato Ahoj!
Díky za radu,kiežby tu také čosi bolo,ale od nás najbližšie je až na 60km v Leviciach a nemám vodičský ani auto,to iba ak budeme mať druhé tak by som z tých peňazí šla na vodičksý a kúpila nejaké staršie použité auto,lebo nemáme naň pri jednej práci a rodičovskom+hypotéka vezme pol výplaty:-/Ale tak z malým sa pojašíme cez deň😀len kým spí,tie myšlienky keby nechodili okolo toho,ale tak skúsim si zamestnať programom čo budeme cezdeň robiť🙂A ty ako sa máš?
@ataner81 Moc Pekne ďakujem aj ja Ti prajem len to naj 😉 .
@horseshoe Ahoj!
Nuž ja som Tie Femibion 400+Dha brala až do pôrodu,a u mojej sestričky stáli 21eu,že je u nej lacnejšie ako v lekárni a tie prvé 800 stáli u nej 13eu a dnes vlekárni som ich zazrela a stáli vyše 13eu,ale tak zato mám krásne rozumné deculko😀A po pôrode kým som kojila som brala femibion Energy tiež 13eu u nej stáli ale to len mesiac som brala.Hrozné je že sa dám na všetko nahovoriť☹A to som chcela aj lacnejšie brať,ale tak som si myslela ako ty,že keď je to drahé iste je to aj kvalitné😀
@zora256 neboj sa moja, zadari sa aj s polycystickym vajecnikom 😉 ja som tiez pocula mnohe pripady, kedy doktori absolutne nedavali nadej a predsa to vyslo 😉 Viera a pozitivne myslenie je prvorade a silnejsie ako nazory lekarov. No inak mne nikdy nerobili hormonalny profil, ale ja mam tiez pocit, ze som mavala tie hladiny hormonov vselijake - hrozne bolestive kramy, kusy krvy, potenie, a tiez aj problemy s pletou a teraz v tehu je to uplna katastrofa s pletou 😒
A viem si predstavit, ze je tazke, ked by si musela nechat maleho rodicom alebo svokre - hlavne ked vseci su este zarobkovo cinni. U nas je to rovnako, navyse ja byvam velmi daleko od najblizsej rodiny - takze je to uplne zle, na vsetko budem sama - nech mi len PanBozko nadeli vela zdravicka, aby som to vsetko zvladala aj sama 😉 😉 😉
@brumka dnes a zajtra určite už nieč nerieš. Pekne sa udobrite, buď k nemu dobrá milá(proste ako stále 😀 😀 😀 )a keď bude vhodný čas, skús ten kompromis. Na toho môjho to vždy zaberie. A ešte sa snažím ho naviesť k výsledku tak, že ho akože vymyslel on 😀 . Potom je nadmieru spokojný lebo ako hlava rodiny rozhodol a ja mám čo som chcela 😀
@brumka no tak to by si mala fakt najlepsie, keby si chytro ostale tehu 😉 taka praca veru nie je bohvieco. alebo si hladat nejaku lepsiu. I ked aj sama viem, ze najst v dnesnej dobe dobru pracu je nahoda, stastie alebo skor fantas magoria 😀 Dobra praca vacsinou len po znamosti...zial je to tak...
@horseshoe Ahoj!
Veď to vravím aj ja,že som to už mala pred tehu len mi to nepovedali,a tento doki to ani nepozeral,domin.roka už po pôrode mi to zistil len,dovtedy mi sono nerobil a predošlý otom vedel ale nepovedal mi to.A tak verím,že ten zdravý vaječník to urovná a dá nám aj druhé zdravé vajko na olodnenie,a že muž mi to neprepasie tú príležitosť,keďže podľa toho len raz za 2 mesiace mám šansu otehotnieť,keďže z druhého sa neuvolňuje vajíčko len zcystie 😉
A prajme Ti veľa zdravíčka aj drobčiatku 😉 .Ozaj po akom čase snaženia sa vám zadarilo?
@horseshoe no praca kedd som bola absolent som nic nenasla ani keby som cestovlaa do BA, proste problem je ze nikde nieje praca ani u nas a ak je podradna a fyzicka. ako s tkou nemam problem ale ako tehulka urrcite nie. ved vies vsade ako to je hypoteka pozicky a tak. muz mi povedal ze kasli nato ze das sa na pnku a bude, tak ako tehu by som tak sla, takto pridememe o 2miesiace. @ataner81 teraz nic riesit nebudeme, ved aj krvacam este zatial to je 6 dni @zora256 co to znamenaju tie vajecniky som z toho dilino
@horseshoe jasom prve tehu brala vitaminy moznenemozne aj opcas dojcenia a bola som v katastrofalnom stave. toto co chcem tak to je taky sirup z cucoriedok ze vela zeleza tam jeaj kyselina listovaa a druhe su rybie kapsule. kamaratka ich berie co mala prve tehu velmi zle a teraz je suer natom, otehotela do 3m a pprve nevedeli otehotniez, tak szvazujem z e tieto si kupim na zaciatok tehu a na koniec tehu a medzitym normalne vitaminy ale na vyplaku kupim ten femibion 800
@zora256 no vidis, ani si nevedela, ze je nejaky problem a napriek tomu si otehotnela 😉 No a nevadi, ze budete mat sancu iba kazdy 2.mesiac - aj to je lepsie ako nic, nie? Okrem toho poznam daleko starsie zeny od teba a s vacsimi problemami na vajecnikoch alebo maternici a tiez sa im podarilo - dokonca mali aj problem donosit kvoli roznym myomom a pod. Takze nic nie je stratene 😉
Dakujem za prianicko a ja vam prajem napodobne - zdravicko a nic viac len to 😉 😉 😉 My sme sa snazili 4mesiace ale ten posledny uspesny mesiac - to bol v snazeni fakt maraton - brutal - i ked snazili sme sa si to aj uzivat, ale ked tak casto sexikujes, este k tomu manzel bol pocas ovu aj chory chudak - no ziadna romantika ako z filmov 😀 Psychicky nam v tom velmi pomahal 1-2pohare vinka pred tym na uvolnenie 😀
@brumka no to viem, ze si pisala, ze si mala malo zeleza a tak...ale zase davat tolke peniaze do vitaminov. radsej by som sa snazila mat riadne pestru vyvazenu stravu. Napriklad v Rakusku sa da kupit super bio masko, zelenina, ovocie,a ine potraviny...A este aj za dobre ceny. A kvalita je uplne dakde inde - to co predavaju u nas je hnus. A tiez by som si nasadila vela ovocia - kazdy den aj pol kila zjest. Mozes si robit kazdy den cerstve stavy nalacno. A este su super orechy rozneho druhu - to tiez kazdy den za hrst. Ja zhanam kade tade domace ovocie a zeleninu - od svokrov, znamych a pod.
Umele vitaminy su sice dobre brat, ale treba to chapat ako doplnok. Je zbytocne davat tolko penazi do toho. Radsej kvalitnu stravu. Ten Femibion ti podla mna bohato staci. Obsahuje aj ine vitaminy nielen kys. listovu, takze je to fajn. 😉

@horseshoe Ahoj!
Presne o tom som už aj ja počula,veď to kým som o polycystickom vaječníku min.rok nevedela nič sa nedialo,a aj som otehotnela po takmer 4rokoch snaženia ale podarilo sa a teraz tiež verím tomu,ešte lekárovi som vravela,že som počula,že ženy aj z jendým vajčeníkom ako funkčným otehotneli aj 2x a on,že hej,že uvidíme,že ak sa nepodarí do 2 mesiacov tak treba tomu dopomôcť kvôli tej hladine hormónov,ktoré produkuje ten polycystický vaječník:-/Nuž ale tých hormónov som aj rpedtým mávala viac,ke´dže mám stále aknóznu pleť a iné neduhy,ale čo už aj by bolo fajn,keby som nemala hrozný strach nechávať malého na moju mamu alebo muža,keďže v terajšej dobe nedávajú dovolenky na želanie a ak by nešli čo le deň-dva môžu prísť o prácu☹A svokra tiež tej pre istotu už dali všetkú dovolenku cez letné prázdniny a už len na sviatky nechali 2dni:-/