icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

nikol44
6. sep 2012

@ataner81 Nie nedostala som ju v termíne naposledy som mala 20.7-23.7 bola úplne slabá a bol to skôr taký hnedší výtok. Cyklus mám 28-30 dňový

brumka
6. sep 2012

@horseshoe po mojich skusenostiach mi nestacilo hento vsetko co vravis, teraz mam super stravu krvne testy som mala uplne uzasne aj cholesterol som stiahla dolu, tak uvidim vies strasne zle som natom bola, zotavovala som sa vyse roka, a teraz sa rok uz liecim na vypadavanie vlasov tak skusam uz vsetko mozne a tie vyrobky co som spominala jedla mi ich dcerka dali sme ju umyvelne nakazit kiahnami anedostala ich a dokonca nebola 8m chora a to sa stretava aj s chorymi na ulici. a beriem od nich par vyrobkou na zuby, to co mi za 15r nepomohli lekary vystriedala som 3 tak hento mi pomaha, aj muz povedal ze spravi vsetko aby mi to kupil

brumka
6. sep 2012

@ataner81 hehe do zberu 🙂

ataner81
6. sep 2012

@nikol44 to znie sľubne 🙂 . Určite si ten testík urob. Ak by aj bol negatívny(čo pevne verím, že nebude), tak budeš mať srdiečko na pokoji a to je dôležité či už pre úspešné tehulkovanie alebo snažilkovanie 😀 😉

nikol44
6. sep 2012

@ataner81 Ach jaj no sama som zvedavá ako to bude 🙂 Ale máš pravdu nech je výsledok akýkoľvek tak nech viem na čom som 🙂 Po týždňovom meškaní bol test negatívny a tak teraz by už mohlo ukázať ak by som bola tehotná 🙂

ataner81
6. sep 2012

@brumka sa smej 😀 . Som darca krvy a tá by sa počas menštruácie nemala dávať, lebo žena stráca železo. Ja chodím počas nej a aj tak ho mám požehnane. Vždy sa ma pýtajú čo jem a či beriem nejaké vitamíny. Ja som taký zvláštny druh, všetko je u mňa naopak.
Tak baby misu som obímala ráno, potom bolo dobre a zase mi je nejako bľuvno po polievke 😝

ataner81
6. sep 2012

@nikol44 no mal by ale máme tu kočku, čo jej test ukázal až po 3týždňovom meškaní. Júj zase ťa len naťahujem a namotávam. Proste sa testni a uvidíš. Hneď budeš kľudnejšia a zajtra ťa už môžem zaradiť do našich slávnych tabuliek(teda len tej tehu )

brumka
6. sep 2012

@ataner81 a co ten test ? 🙂)) teraz ma msuper zelezo ale v tehu som bola v patologicke :( ja som chela ist darovat krv ale zial ja nemozem nikdy

nikol44
6. sep 2012

@ataner81 No ja som na najmame čítala, že jednej ukázalo // až keď jej meškala MS dva mesiace preto sa ja s tým tak veľmi neponáhľam. Radšej dať tomu čas

brumka
6. sep 2012

ja sa odpajmam babky, papa 🙂 @ataner81 test a nezahovaraj 🙂)))))))))))))

ataner81
6. sep 2012

@brumka aký test?Ja netestujem 😀
@nikol44 je to moja na tebe. Hlavne nestresuj a všetko bude dobré 🙂

ataner81
6. sep 2012

Aj ja sa odpájam babulienky, tehulienky moje. Zajtra som tu ako na koni. Krásny dník a @nikol44 držím palce 😉

nikol44
6. sep 2012

@ataner81 Ďakujem 🙂 Tak teda zajtra sa tu vidíme a dám vedieť ako som dopadla 🙂 papa a pekný zvyšok dňa Vám prajem aj ja idem 🙂

deculko
6. sep 2012

@simonkato na maleho zatial to cikanie vonku neplati... paci sa mu to ale nemotivuje ho to... ....vsak sa raz nauci...
a o.i.....niekotri ludia maju negativne nazory na to plavanie deti... citala som o tom uz viacej proti..... aj kvoli zlej vode chlorovanej ale aj kvoli sposobu vyuky..napr.toho potapania sa pod hladinu...tomu sa da mozno uz vyhnut...

brumka
6. sep 2012

@deculko ja som bola na plavajucich detoch od 6m v vanicke a potom 2 kurzy v bazenea to potapanie uplne super mala sa dovtedy nechcela kupat a odvtedy ju z vody nevieme dostat a uz sa ani nebojime ze sa utopi, ma poveli mame 2,5roka. v hodonine sme boli lacnejsie to cesi maju, lepsie podmienky a pristup ako v BA aj fotky 🙂 a je tam prisna hygiena bazeny niesu tolko hlorovane

jeackynka
6. sep 2012

@brumka ahojky,tak vsetko mas v poriadku,to je dobre,mne zase doky povedal ze namam cakat ale hned naplno,ze tento mesiac po potrate by mal byt uspesny,ze skor sa uchyti,lebo telo je pripravene,tak uvidime,ale sto doktorov sto nazorov. 🙂

rohlicka
6. sep 2012

@jeackynka @brumka .. aj podla mna brumka ,, teraz je tam vacsia sanca .. aj ja som pocula .. ale ked sa dobre citis tak preco cakat .. ci to to aj nejako odovodnil ? ..

brumka
6. sep 2012

@jeackynka prepac trocha som mimo ty si kedy potratila av kolkom tyzdni ? tiez ako ja?
@rohlicka dr ze pauza, jeden na webw mi povedal ze mozeme hned a druhy ze 1-2m pauza, aj moj chce pauzu ja nie, tiez som citala ze teraz je sanca na uchytenie

zora256
6. sep 2012

@horseshoe Oj,no super😀Tak to viem aj ja,aj si vravím,že nejakoto zvládneme,a podarí sa,veru 😉 ,a niektoré majú aj zo 5-6 detí,ktoré mali napríklad problémy aj z obličkami a neodporúčali im mať deti,poznám osobne jednu takú a teraz má 6 dieťa a len 1,5 roka má malý a najstarší 24rokov😀 a žena vyše 40rokov😀,tak snáď aj na nás vzhliadne Pán zhora a všetkým nám dá detičky,ktoré po nich tak veľmi túžime,veď si ich zaslúžime taktiež,ba viac než tie ktoré ich hádžu do kontajnera,alebo nechávajú ich v inkubátoroch,alebo tie ktoré ich týrajú,a nestarajú sa one 😖 .A dnes som mala priesvitný hlienik a aj túžba blčala,a bol ten ťahavý výtok aj z prímesou krvi,ale už aj prešlo,tak hneď ako mužík príde domov skočím na neho😀,žiadne lážo nebude tieto dva mesiace si to budem užívať,bez výhovoriek muža😀,nuž som odhodlaná,každý 3deň si ho užívať😀

horseshoe
7. sep 2012

@brumka nedavaj si pauzu moja, ak sa citis ty dobre. skuste to tento mesiac a uvidis, ale testik si rob az po niekolkodnovom meskani mrchy 😉

horseshoe
7. sep 2012

@brumka inac brumkacik mam na teba jednu otazocku. Viem, ze v BA to chodi tak, ze si treba popredu zazmluvnit dokiho ku porodu. Kolko mesiacov dopredu to treba? A tiez treba mat dopredu nahlasenu epiduralku - tiez nejaku prednasku o nej...a tiez aj muza nahlaseneho, vsak? Kolko to vsetko treba dopredu ponahanat?

ataner81
7. sep 2012

Dobré ránko dievčatká moje. Ako sa mi dnes máte? To máme krásny deň však? 😀

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 Bre ranko moja a ostatne koceny 😉 😉 😉 Dnes je fakt krasny dnik - slunicko sviti - i ked je take zubateeee... 😵 Ale cez den sa isto otepli...Dnes celkom v pohodicke. Akurat v noci som sa zobudila na dost silnu bolest bruska. 😕 Ale skor to boli creva ako fazulka, kedze vcera som sa dlavila kapustnicou - zjedla som 2 plne taniere, tak by to bolo skor vynimocne aby ma nic nebolelo 😀 😀
Ty sa pochval - akoooo? Ozaj kedy (ne)mas dostat mrsku? Si vcera tusim cosi pisala, ze ti bolo na blivajz...fiiiiha 😕 😀

jeackynka
7. sep 2012

@brumka no ja ledva som zistila ze som tehu,tak som zacala krvacat,hned som letela tiez k dokimu a dal mi duphaston,lenze nepomohlo a odislo to,bolo to biochemicke tehu,cize fazulka sa prestala vyvijat a odisla spolu s mrchou,no a lekar mi kazal hned sa snazit ziadna pauza,mala som to ako ty,tiez som nebola na kyrete,sama som sa vycistila.

mabika
7. sep 2012

@ataner81, @horseshoe babenky, ja sa mam fasa, mam mrchu ako HOVADO, kazdych 30min chodim na zachod pre istotu 😝 , ale inak naladicka dobra, ved je piatok 😀

mabika
7. sep 2012

@horseshoe hello pokial viem, tak do nemocky zacinas chodit 4 tyzdne pred terminom a vtedy staci aj zazmluvnit doktora. Ale samozrejme mozes ist aj bez zmluvy, na nahodu. A muza aj epiduralku treba vybavit tiez tak nejako mesiac vopred. Pre istotu, keby to prislo skor 🙂

horseshoe
7. sep 2012

@mabika fuuu, aka hnusna mrcha 😠 ale dobre, ze ta nevytocila natolko, ze by ti pokazila cely tento kraaaasny piatkovy dnik 😉 😉 😉 A cely vikend ma byt taky krasny 😀 Mame sa na co tesit - ja uz planujem vylety a navstevy 😀

horseshoe
7. sep 2012

@mabika aha. no ja si to radsej vybavim skor a urcite bez zazmluvnenia dokiho ani za svete 😉 clovek nikdy nevie, co sa vyvrbi, vsakze. Inak tie 4 tyzdne pre terminom porodu sa chodi na tie pasy do nemocky, vsak? To sa chodi kazdy tyzden jedenkrat, ci podla potreby?A ku svojmu gyndosovi uz posledny mesiac nechodis vobec? Diiik 😉

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe áno včera mi bolo na blivajz ale určite to bolo zo stravy. Dnes mi je dobre. Mrcha nemá prísť v pondelok ale od dnes ju v podstate neočakávam 😉 aj keď dosť výrazne cítim jej príchod 😒
@mabika no teda, tá je hnusná. Nech už čím skôr skončí protiva jedna protivná. Kedy tú ďalšiu neočakávaš?

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 nooo aj tak drzim palceky, aby konecne neprisla 😉 😉 😉 A to ze citis jej prichod - to nic neznamena - ja som citila tiez uz tyzden predtym, ze pride - uplne klasicke priznaky prichodu - bolesti, potenie, nervozita... 😠 A vidis nakoniec neprisla - u mna tie predmrchovske priznaky znamenali tehu hormony a roztahovanie maternice 😉