Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe po mojich skusenostiach mi nestacilo hento vsetko co vravis, teraz mam super stravu krvne testy som mala uplne uzasne aj cholesterol som stiahla dolu, tak uvidim vies strasne zle som natom bola, zotavovala som sa vyse roka, a teraz sa rok uz liecim na vypadavanie vlasov tak skusam uz vsetko mozne a tie vyrobky co som spominala jedla mi ich dcerka dali sme ju umyvelne nakazit kiahnami anedostala ich a dokonca nebola 8m chora a to sa stretava aj s chorymi na ulici. a beriem od nich par vyrobkou na zuby, to co mi za 15r nepomohli lekary vystriedala som 3 tak hento mi pomaha, aj muz povedal ze spravi vsetko aby mi to kupil
@brumka sa smej 😀 . Som darca krvy a tá by sa počas menštruácie nemala dávať, lebo žena stráca železo. Ja chodím počas nej a aj tak ho mám požehnane. Vždy sa ma pýtajú čo jem a či beriem nejaké vitamíny. Ja som taký zvláštny druh, všetko je u mňa naopak.
Tak baby misu som obímala ráno, potom bolo dobre a zase mi je nejako bľuvno po polievke 😝
@simonkato na maleho zatial to cikanie vonku neplati... paci sa mu to ale nemotivuje ho to... ....vsak sa raz nauci...
a o.i.....niekotri ludia maju negativne nazory na to plavanie deti... citala som o tom uz viacej proti..... aj kvoli zlej vode chlorovanej ale aj kvoli sposobu vyuky..napr.toho potapania sa pod hladinu...tomu sa da mozno uz vyhnut...
@deculko ja som bola na plavajucich detoch od 6m v vanicke a potom 2 kurzy v bazenea to potapanie uplne super mala sa dovtedy nechcela kupat a odvtedy ju z vody nevieme dostat a uz sa ani nebojime ze sa utopi, ma poveli mame 2,5roka. v hodonine sme boli lacnejsie to cesi maju, lepsie podmienky a pristup ako v BA aj fotky 🙂 a je tam prisna hygiena bazeny niesu tolko hlorovane
@horseshoe Oj,no super😀Tak to viem aj ja,aj si vravím,že nejakoto zvládneme,a podarí sa,veru 😉 ,a niektoré majú aj zo 5-6 detí,ktoré mali napríklad problémy aj z obličkami a neodporúčali im mať deti,poznám osobne jednu takú a teraz má 6 dieťa a len 1,5 roka má malý a najstarší 24rokov😀 a žena vyše 40rokov😀,tak snáď aj na nás vzhliadne Pán zhora a všetkým nám dá detičky,ktoré po nich tak veľmi túžime,veď si ich zaslúžime taktiež,ba viac než tie ktoré ich hádžu do kontajnera,alebo nechávajú ich v inkubátoroch,alebo tie ktoré ich týrajú,a nestarajú sa one 😖 .A dnes som mala priesvitný hlienik a aj túžba blčala,a bol ten ťahavý výtok aj z prímesou krvi,ale už aj prešlo,tak hneď ako mužík príde domov skočím na neho😀,žiadne lážo nebude tieto dva mesiace si to budem užívať,bez výhovoriek muža😀,nuž som odhodlaná,každý 3deň si ho užívať😀
@brumka inac brumkacik mam na teba jednu otazocku. Viem, ze v BA to chodi tak, ze si treba popredu zazmluvnit dokiho ku porodu. Kolko mesiacov dopredu to treba? A tiez treba mat dopredu nahlasenu epiduralku - tiez nejaku prednasku o nej...a tiez aj muza nahlaseneho, vsak? Kolko to vsetko treba dopredu ponahanat?
Dobré ránko dievčatká moje. Ako sa mi dnes máte? To máme krásny deň však? 😀
@ataner81 Bre ranko moja a ostatne koceny 😉 😉 😉 Dnes je fakt krasny dnik - slunicko sviti - i ked je take zubateeee... 😵 Ale cez den sa isto otepli...Dnes celkom v pohodicke. Akurat v noci som sa zobudila na dost silnu bolest bruska. 😕 Ale skor to boli creva ako fazulka, kedze vcera som sa dlavila kapustnicou - zjedla som 2 plne taniere, tak by to bolo skor vynimocne aby ma nic nebolelo 😀 😀
Ty sa pochval - akoooo? Ozaj kedy (ne)mas dostat mrsku? Si vcera tusim cosi pisala, ze ti bolo na blivajz...fiiiiha 😕 😀
@brumka no ja ledva som zistila ze som tehu,tak som zacala krvacat,hned som letela tiez k dokimu a dal mi duphaston,lenze nepomohlo a odislo to,bolo to biochemicke tehu,cize fazulka sa prestala vyvijat a odisla spolu s mrchou,no a lekar mi kazal hned sa snazit ziadna pauza,mala som to ako ty,tiez som nebola na kyrete,sama som sa vycistila.
@mabika aha. no ja si to radsej vybavim skor a urcite bez zazmluvnenia dokiho ani za svete 😉 clovek nikdy nevie, co sa vyvrbi, vsakze. Inak tie 4 tyzdne pre terminom porodu sa chodi na tie pasy do nemocky, vsak? To sa chodi kazdy tyzden jedenkrat, ci podla potreby?A ku svojmu gyndosovi uz posledny mesiac nechodis vobec? Diiik 😉
@ataner81 nooo aj tak drzim palceky, aby konecne neprisla 😉 😉 😉 A to ze citis jej prichod - to nic neznamena - ja som citila tiez uz tyzden predtym, ze pride - uplne klasicke priznaky prichodu - bolesti, potenie, nervozita... 😠 A vidis nakoniec neprisla - u mna tie predmrchovske priznaky znamenali tehu hormony a roztahovanie maternice 😉

@ataner81 Nie nedostala som ju v termíne naposledy som mala 20.7-23.7 bola úplne slabá a bol to skôr taký hnedší výtok. Cyklus mám 28-30 dňový