icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe presne také príznaky mám, teda okrem nervozity. Do včera som bolesti nemala, dnes sú to tlaky a akoby som mala zápal močového mechúra. Ale neriešim, veď už som tehula. Síce len vymyslená ale som 😀 😀 😀 😀 a teraz čakám na potvrdenie od doktora. Ak to nebude tento mesiac, tak na druhý už určite. 😉

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 ja som bola vzdy pred mrchou nervozna ako ekrazit 😀 Inak ja teraz v tehu mavam obcas take pocity akoby som mala zapal tej mocovej trubice - take jemnunke palenie - ale nie pri cikani - proste len tak obcas. Hovorila som to aj gyndosovi, ale on ze ine by bolo keby to bolo pri cikani - to je zapal, ale toto je skor z toho, ze malo pijem - tak sa snazim teraz nadajat v kuse vodou 🙂
A spravne vravis - tehulka uz si 😉 Ci tento alebo buduci mesiac - na tom nezalezi 😉 😉

ataner81
7. sep 2012

@horsehoe presne také pocity mám. Akoby pálenie ale nie pri cikaní 🙂

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 no teda 😀 zeby predsa? 😵 uvidime moja....drzim silno palce 😉

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe nekomentujem 🙂 . Už mi zostáva len čakať a dúfať

nikol44
7. sep 2012

Ahojte babuľky 🙂 Tak dnes som ten testík bohužiaľ nestihla pretože ako naschvál sa mi to skomplikovalo. Včera mi prišla kontrola takže som nestihla odbehnúť z práce kúpiť test no a dnes som ešte aj zaspala do práce takže úžasne sa mi začal dnešný deň. Ale rozhodla som sa takto 🙂 Zajtra cestujem k priateľovej rodinke lebo v nedeľu ideme na krstiny ( budem krstná mama už štvrtému bábätku ) a tam sa otestujem bol by to pre mňa krásny darček práve v ten deň 🙂 Tak hádam vydržím čo vy na to ?? 🙂

horseshoe
7. sep 2012

@nikol44 Drzim palceky - klido-pido sa otestuj az v nedelu - cim dlhsie vydrzis netestovat tym lepsie 😉 inak ja uz mam na krku 3 krstniatka 😀

nikol44
7. sep 2012

@horseshoe Aj ja si myslím, že čím dlhšie tým lepšie 🙂 A navyše vtedy máme s priateľom aj výročie takže by to bol o to krajší darček 🙂 Je to pekné byť krstnou mamou 🙂 Aspoň takto budem štvornásobná mama aj keď len krstná ale mám ich rada ako svoje 🙂

ataner81
7. sep 2012

@nikol44 síce som sa tešila na tvoj testík ale jasné, počkaj do nedele 🙂

horseshoe
7. sep 2012

@nikol44 ano, je to lepsie pre teba testovat sa neskor - jednak z hladiska biochemickeho tehu na ktore by si inak neprisla a jednak z hladiska ze nemusis mat este dostatocnu hladinu HCG na to aby to test zaznamenal - niektorym zenam rastie pomaly. Ale vseobecne plati, ze ak sa do 10-14dni nedostavi mrcha a test neukazuje //ciarky, tak treba ist za dokim 😉
jj, ja mam svoje krstniatka velmi rada, su to moje pokladiky. 🙂 😉

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 Potom Vám hneď napíšem ako to dopadlo 🙂 Som veľmi zvedavá ale mám aj taký pocit že to mohlo vyjsť 🙂 V poslednej dobe som pribrala to sa mi veľmi nikdy nedarilo, zväčšili sa mi prsia 🙂 mala som krémový výtok, pichá ma v podbrušku a také čudné pocity mám 🙂

ataner81
7. sep 2012

@nikol44 to znie sľubne. Moja držím palce a hneď sa nám ozvi a samozrejme tu hoď aj fotečku 😉 🙂

nikol44
7. sep 2012

@horseshoe Áno viem, že niekomu to stúpa pomaly na najmame som čítala že jednej kočke ukázal test // až po dvojmesačnom meškaní 🙂 Tak tak aspoň akú takú radosť prinesú do života beťari 🙂
@ataner81 Hodím aj fotečku ak budú // neviem sa dočkať 🙂 a tebe sa ako darí ??

ataner81
7. sep 2012

@nikol44 ja mám dnes krásny deň. Užívam si dovolenku a po obede sa chystám na nákupy.A samozrejme držím si palce aby mrcha neprišla 😉

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 To ti držíím palce aj ja aby neprišla 🙂 Ale ako si písala vyššie tak tehuľka už si už len čakať na potvrdenie lekárom 😉 A vlastne všetky sme tu tehuľky 🙂
Inak ja už mám po dovolenke ani som nezaregistrovala, že nejaká bola ☹ a už zase v práci ☹ A nákupy som absolvovala v pondelok lebo som si potrebovala kúpiť nejaké šaty na krstiny keďže všetko oblečenie mi je malé 😅

rohlicka
7. sep 2012

@mabika kolko cca stoji epiduralka ? .. 🙂

simonkato
7. sep 2012

@ataner81 kocena nasa vsetulilinko len to najlepsie k tym tvojim narodeninam ti prajem aby sa ti splnil ten najkrajsi darcek po ktorom tuzim velmi ti to prajem, nech ste s muzikom len a len stastny 🙂Najradsej by som ta vyobimala vypusinkovala osobne a pozvala na dakeho radlerika 😀 Uzi si svoj sviatocny dnicek mojko 😅

ataner81
7. sep 2012

@simonkato ďakujem mojka za krásne prianie. Veľmi si ma potešila 🙂 🙂 🙂 🙂 Kedy máš narodky ty?

ataner81
7. sep 2012

@nikol44 áno áno všetky sme tehulky 😀 😀 😀 😀 Už len aby nám to ten lekár potvrdil. Ja som mala dovolenku v auguste a tú som si riadne užila. Táto septembrová je nútená lebo jej mám ešte kopec a do konca roka ju musím vyčerpať ale celkom dobre mi padne 🙂

brumka
7. sep 2012

@horseshoe fuha neodpoviem ti ja som rodila na kramaroch a tam mali na kazdeho iny meter, muza do porodnice som maal vybaveneho a zaplateneho hned ako som zacala na poradne do nemocnice, ja som ale prenasala. epiduralku som nemala, cize ani vybavenu, a zaplateneho porodnika sa mi vteday zdalo zbytocne, ked neviem ani oho nepoznam kramarskych porodnikov. v mojom okoli kto nemal porodnika si nesztazovakl na ziadnu porodnicu to len ja asi pritahujem debilov. teraz zhanam znamosti na antolsku a takm si asi dam zaplatit lebo to yvzera uz na planovanu sekciu a nechem nechat nic na nahodu, sak chapes, co ja mam skusenosti na kramaroch znama nemala muza zaplatenho a predsa jej ho dal i k poordu mne necheli aj to som zase zaplateneho mala, potom jej pustali navstevy ako sa im chelo mne len pocas hodin. takze moc som ti neporadila

brumka
7. sep 2012

@jeackynka a to kedy sa ti stalo? dako mi utekaju informacie, strasne zabudam. ja som uz skoro spracovala muzika 🙂 dnes je 7 den a uz takmer nekrvacam 🙂

ataner81
7. sep 2012

@brumka no vidíš moja. Chce to len čas kým to tí naši mužíčkovia spracujú 😀

horseshoe
7. sep 2012

@rohlicka moja, ja viem, ze napr. v Martine stoji epiduralka 100Eur. 😉 Neviem ako u Madarov...Ci chces rodit na SK? Tie ceny na celom SK by mali by velmi podobne... 😉

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 Joooj ja by som brala pár dní dovolenky ... som nejaká uťahaná ani neviem z čoho 🙂 A inak všetko najlepšie k narodeninkáám, veľa zdravíčka, šťastíčka, lásky a želám ti konečne to vytúžené bábätko !! Teraz to musí vyjsť inak to nevidím 😉

brumka
7. sep 2012

@ataner81 som mu povedala ze 1doktor na nete mi povedal ze pauzu netreba a druhy ze mesiac a ze keby som si nerobila test ani nevieme, ze po kyrete treba pauzu 2m a po tom tó tiez rovnaku. tak sa moj chudacik o mna boji 🙂
inac moja tehulka vsetko najlepsie k tym narodeninam 🙂))))))))))))))))))))

brumka
7. sep 2012

@horseshoe ta cena nieje stara? lebo jasom v ba rodila stala tam cez 100€ neviem ci nie 160 ale mozno trepnem ale teraz som si vsimla ze ceny sli hore vsade

horseshoe
7. sep 2012

@brumka Nevadi, moja, ja som len tak chcela cisto informacne 😉 este mam dost casu na rozmyslanie. Pozriem aj tu na MK nejake diskusie. Ja by som tiez chcela bud Antolsku alebo Ruzinov. Tiez som toho nazoru, ze treba mat vsetko zaplatene popredu a doktora zazmluvneneho - ja dam aj posledne prachy, len nech je o mna a male riadne postarane 😉A tie kramare cim dalej pocuvam, tak zistujem, ze su naprdlajz 😠 Ako to ze ti muza nechceli dat k porodu? To kvoli sekcii? Ach, jo nechapem...A s tymi navstevami tiez. 😠

simonkato
7. sep 2012

@ataner81 mojko ja som taky marcovi zajacik 3.3. taky datum sa tazko zabuda 🙂 a nemas zaco velmi rado sa stalo a o to viac som rada ked som ta potesila 🙂

horseshoe
7. sep 2012

@brumka nie, 100 to stoji urcite. Tak mozno v BA su ine taxy, ale v Martine takto. Ale v Martine je to tak, ze ten epidural nemas dopredu isty. Napriklad ked rodis v noci a ked sa nedovolaju anesteziologovi - tak smola. Aj taky poznam pripad. Takze to je celkom riziko.

brumka
7. sep 2012

@horseshoe nie mala som vyvolavany porod a nik mi nic nechcel povedat. sekciu som mala az neskor, ked to vsetko spackali a to bol manzel so mnou od 8h do dakej 13:30 to uz ma viezli na operacku. treba si pozistovat ako to v kazdej porodnici chodi, ja som mala akurat zaplateny nadstandard lebo 1den som bola na standarde a hroza 4 zeny a 2 sprchy pre cele oddelenie. a obydve oddelenia boli v tedy tak plne ze muz ma tam dako dosal ked som bola v narkoze tak ani na jiske som nebola boli preplnene. vtedy ked som ja rodila take stvy boli vo vsetkych troch porodniciach.