Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 ja som bola vzdy pred mrchou nervozna ako ekrazit 😀 Inak ja teraz v tehu mavam obcas take pocity akoby som mala zapal tej mocovej trubice - take jemnunke palenie - ale nie pri cikani - proste len tak obcas. Hovorila som to aj gyndosovi, ale on ze ine by bolo keby to bolo pri cikani - to je zapal, ale toto je skor z toho, ze malo pijem - tak sa snazim teraz nadajat v kuse vodou 🙂
A spravne vravis - tehulka uz si 😉 Ci tento alebo buduci mesiac - na tom nezalezi 😉 😉
Ahojte babuľky 🙂 Tak dnes som ten testík bohužiaľ nestihla pretože ako naschvál sa mi to skomplikovalo. Včera mi prišla kontrola takže som nestihla odbehnúť z práce kúpiť test no a dnes som ešte aj zaspala do práce takže úžasne sa mi začal dnešný deň. Ale rozhodla som sa takto 🙂 Zajtra cestujem k priateľovej rodinke lebo v nedeľu ideme na krstiny ( budem krstná mama už štvrtému bábätku ) a tam sa otestujem bol by to pre mňa krásny darček práve v ten deň 🙂 Tak hádam vydržím čo vy na to ?? 🙂
@nikol44 ano, je to lepsie pre teba testovat sa neskor - jednak z hladiska biochemickeho tehu na ktore by si inak neprisla a jednak z hladiska ze nemusis mat este dostatocnu hladinu HCG na to aby to test zaznamenal - niektorym zenam rastie pomaly. Ale vseobecne plati, ze ak sa do 10-14dni nedostavi mrcha a test neukazuje //ciarky, tak treba ist za dokim 😉
jj, ja mam svoje krstniatka velmi rada, su to moje pokladiky. 🙂 😉
@ataner81 To ti držíím palce aj ja aby neprišla 🙂 Ale ako si písala vyššie tak tehuľka už si už len čakať na potvrdenie lekárom 😉 A vlastne všetky sme tu tehuľky 🙂
Inak ja už mám po dovolenke ani som nezaregistrovala, že nejaká bola ☹ a už zase v práci ☹ A nákupy som absolvovala v pondelok lebo som si potrebovala kúpiť nejaké šaty na krstiny keďže všetko oblečenie mi je malé 😅
@ataner81 kocena nasa vsetulilinko len to najlepsie k tym tvojim narodeninam ti prajem aby sa ti splnil ten najkrajsi darcek po ktorom tuzim velmi ti to prajem, nech ste s muzikom len a len stastny 🙂Najradsej by som ta vyobimala vypusinkovala osobne a pozvala na dakeho radlerika 😀 Uzi si svoj sviatocny dnicek mojko 😅
@horseshoe fuha neodpoviem ti ja som rodila na kramaroch a tam mali na kazdeho iny meter, muza do porodnice som maal vybaveneho a zaplateneho hned ako som zacala na poradne do nemocnice, ja som ale prenasala. epiduralku som nemala, cize ani vybavenu, a zaplateneho porodnika sa mi vteday zdalo zbytocne, ked neviem ani oho nepoznam kramarskych porodnikov. v mojom okoli kto nemal porodnika si nesztazovakl na ziadnu porodnicu to len ja asi pritahujem debilov. teraz zhanam znamosti na antolsku a takm si asi dam zaplatit lebo to yvzera uz na planovanu sekciu a nechem nechat nic na nahodu, sak chapes, co ja mam skusenosti na kramaroch znama nemala muza zaplatenho a predsa jej ho dal i k poordu mne necheli aj to som zase zaplateneho mala, potom jej pustali navstevy ako sa im chelo mne len pocas hodin. takze moc som ti neporadila
@ataner81 som mu povedala ze 1doktor na nete mi povedal ze pauzu netreba a druhy ze mesiac a ze keby som si nerobila test ani nevieme, ze po kyrete treba pauzu 2m a po tom tó tiez rovnaku. tak sa moj chudacik o mna boji 🙂
inac moja tehulka vsetko najlepsie k tym narodeninam 🙂))))))))))))))))))))
@brumka Nevadi, moja, ja som len tak chcela cisto informacne 😉 este mam dost casu na rozmyslanie. Pozriem aj tu na MK nejake diskusie. Ja by som tiez chcela bud Antolsku alebo Ruzinov. Tiez som toho nazoru, ze treba mat vsetko zaplatene popredu a doktora zazmluvneneho - ja dam aj posledne prachy, len nech je o mna a male riadne postarane 😉A tie kramare cim dalej pocuvam, tak zistujem, ze su naprdlajz 😠 Ako to ze ti muza nechceli dat k porodu? To kvoli sekcii? Ach, jo nechapem...A s tymi navstevami tiez. 😠
@horseshoe nie mala som vyvolavany porod a nik mi nic nechcel povedat. sekciu som mala az neskor, ked to vsetko spackali a to bol manzel so mnou od 8h do dakej 13:30 to uz ma viezli na operacku. treba si pozistovat ako to v kazdej porodnici chodi, ja som mala akurat zaplateny nadstandard lebo 1den som bola na standarde a hroza 4 zeny a 2 sprchy pre cele oddelenie. a obydve oddelenia boli v tedy tak plne ze muz ma tam dako dosal ked som bola v narkoze tak ani na jiske som nebola boli preplnene. vtedy ked som ja rodila take stvy boli vo vsetkych troch porodniciach.

@horseshoe presne také príznaky mám, teda okrem nervozity. Do včera som bolesti nemala, dnes sú to tlaky a akoby som mala zápal močového mechúra. Ale neriešim, veď už som tehula. Síce len vymyslená ale som 😀 😀 😀 😀 a teraz čakám na potvrdenie od doktora. Ak to nebude tento mesiac, tak na druhý už určite. 😉