icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
7. sep 2012

@horseshoe musim sa spytat svagrinnej, ona je z martina arodila pred rokom. je lekarnicka

horseshoe
7. sep 2012

@brumka no pekne, pekne. normalne horor ten tvoj porod 😕 no ked natrafis na drbnuteho porodnika tak s panom bohom 😖 si si prezila svoje, to ti teda poviem 😒
no musim pozistovat ako na tej Antolskej a Ruzinove - ako to tam chodi...tiez ako su tie izby...mozno tiez si radsej zacvakam nadstandard - ako som uz povedala, dam aj posledne. Ved ozaj porod je taka vec, ze sa ti stane 1,2-max 3krat za zivot, takze setrit na tom nebudem ani nahodou. Naviac, ked ti nieco dovrzu s babom, tak sa to potom s tebou nesie cely zivot 😒

horseshoe
7. sep 2012

@brumka ok. moja skoro cela rodina tam rodila 😀

simonkato
7. sep 2012

@horseshoe aj u nas v Topolčanoch stoji epidural 100€ muz pri porode 20€ a zazmluvneny porodnik neviem teraz ci 160€ alebo az 260€ kazda nemocnica by mala mat na nete aj cenik nasa ma.Snad som aspon trosku pomohla.

brumka
7. sep 2012

@horseshoe mn e vted ten nadstandard dobre padol len 2 baby na izbe, hygiena prisup sestri super, aj jedlo mi doniesli na izbu ked som nechodila a nestihala, a sprcha na izbe to je to najlepsie comoze byt dobre sa umyt 2x denne

brumka
7. sep 2012

@horseshoe 🙂 ty si od martina? mne ta len svagrinna a kamoska

horseshoe
7. sep 2012

@brumka jj, som. 😉 kazdy sa tlaci len do Martina zo sirokeho okolia 😀 😉 je to tam super, ale tiez aj tato nemocnica ma svoje muchy - ako kazda. 😉

brumka
7. sep 2012

@horseshoe tak ja som ani na tu nepocula tolko pozitivneho ale v okoli to je naajlepsia urcite ja som zle pocula na lucenecku a BB najviac

horseshoe
7. sep 2012

@brumka http://www.mfn.sk/index.php?m=806
dole na stranke je cennik epiduralka ako som hovorila - 100Eur a manzel pri porode 33Eur 😉

brumka
7. sep 2012

@horseshoe 33€ preboha na kramaroch je 16,6 teraz tusim uz 20, vravim ze ceny sli hore

mamkabeika
7. sep 2012

Ja idem rodiť do Martina 🙂 🙂 Teda ak stihneme dôjsť, ak neporodím už niekde v zápche pod Strečnom 😅

ataner81
7. sep 2012

@nikol44 @brumka ďakujem vám dievčatká za krásne prianie
@nikol44 ja mám tej dovolenky požehnane. Teraz v lete som si aj nadrobila nejaké nadčasy, takže aj z tých budem mať voľno, tak neviem čo s tým. 🙂 Voľno je super ale všetci sú v práci, takže ja sa doma nudím a to nie je ono 😒 Ale teraz som začala opäť chodiť plávať a pridala som k tomu posilku. Keď už nie je bábo, tak aspoň zhadzujem prebytočné kilá 😀
@brumka isteže sa bojí ale keď si mu to takto vysvetlila, určite pochopí že čakať nemusíte. Neboj nič, o pár dní budete opäť snažilkovať 😉
@simonkato nezabudnem, už si v mojom diáriku 😉

mamkabeika
7. sep 2012

Aj prvého drobca som rodila v Martine a som spokojná 🙂

horseshoe
7. sep 2012

@mamkabeika ale coby, stihnete - aspon tam prides s riadne rozbehnutym porodom - to maju v Martine najradsej - oni tam chcu hotove rodicky 😀 😉

horseshoe
7. sep 2012

@mamkabeika a koho si mala porodnika?

brumka
7. sep 2012

@mamkabeika z kade si? mi sme sa s muzom bavili ze rodit mozno v martine zeby sme s malou sli rodne, mala by som strazenie ale problem by bolo ze na poradnu by sme nemohli ist :(

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 pockat, ty mas dnes narodky? nejak mi to uslo 😀 aj ja sa pripajam moja - vsetko najsamlepsie prajem a hlavne vela zdravicka a toho bruskateho stasticka - nech sa uz nalepi 😀 😉 😉 😉

mamkabeika
7. sep 2012

Korňana, ale ku mne zavolali aj primára a ďalších troch, lebo som mala ťažký pôrod

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe ďakujem 😀 . Vy ste tu také zlatučké. Mala som skvelý deň už po prebudení ale vďaka vám je ešte lepší 😀

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 Tak to je super keď si sa začala niečomu venovať tak nebudeš myslieť toľko na tehuľkovanie a zadarí sa určite 🙂 ja som chodila tiež do posilky a plávať ale to keď som bola v UK teraz na to nie je čas ☹ od rána do večera v práci tak to nieje bohviečo ... ale začala som sa znova venovať maľovaniu tak o voľnom čase aspoň maľujem, sem tam korčule a nejaký pohyb ale to už veľmi málo a preto guľatiem 😀 😀 😀 😀 😀

horseshoe
7. sep 2012

@brumka jo, no 33Eur za muza, ale za epidural chcu 100.
a v kramaroch 20Eur za muza a epidural za 160Eur - tak stale je na tom cenovo lepsie ten Martin. Navyse nemusis platit nadstandard - lebo tam su normalne izby ako nadstandard 😉

horseshoe
7. sep 2012

@mamkabeika jeee, aj segra ho mala 😀 😉 Tiez si pochvaluje. 😉

mamkabeika
7. sep 2012

@brumka Ja som z Čadce

mamkabeika
7. sep 2012

@horseshoe Suprovo ma zašil, za týždeň som ani nevedela, že mám nejaké stehy 🙂

horseshoe
7. sep 2012

@mamkabeika a preco si nesla do Cadce rodit? Ci tam je nemocka ee?

brumka
7. sep 2012

@horseshoe viem ako su tam izby ale na martine sa mi nepacilo ze navstevy pustaju na izby, lebo keby mne spolubyvajuca pustila kpu ludi by mi to vadilo
@mamkabeika super, ja uvidim ci tiez neskusim martin

mamkabeika
7. sep 2012

Je, ale tam nikdy viac 😒

horseshoe
7. sep 2012

@mamkabeika aj segru super zasil 😉 ale ona mala tiez blby porod - prenasala 2tyzdne, kontrakcie ako svina a pritom sa vobec neotvarala 😒 Ale nakoniec sa to podarilo 😉

horseshoe
7. sep 2012

@brumka ale tak tie navstevy na izbe su myslim v pohode. Dokonca segra mala take stastie, ze na izbe bola sama, lebo vtedy akurat nebol taky naval rodieciek, takze mala celu izbu pre seba 😀
tak ty tiez zvazujes ten Martin?

rohlicka
7. sep 2012

@ataner81 Renatka 🙂 vsetucko len to naj .. krajsie - lepsie - tehulkovejsie .. 🙂 konecne sa usmeje na teba tehu stastie 🙂 silno myslim na tvoj pozitivny testik 🙂 ale opatrne s alkoholom na tej oslave - ved vies ze tehulky pit nemozu 🙂 😵 😵 😵