icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
7. sep 2012

@rohlicka ďakujem moja, nič viac si neželám. To by bol pre mňa ten najkrajší darček. 🙂
@nikol44 o guľatení mi ani nehovor 😀 Tá nadváha je hrozná 😠 preto som k plávaniu pridala aj posilku a opäť začnem s pilatesom. v lete mám vždy od cvičenia pauzu, veď komu by sa chcelo cvičiť v tých horúčavách 😉

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 Ako ja nadváhu nemám skôr naopak 🙂 Ale v poslednej dobe som pribrala dosť a už som teda zaguľatená aj bruško mám 😀 😀 sadlo mi kypí všade naokolo 😀 😀 😀 Presne v horúčavach sa nedá cvičiť ale vtedy ani nechutí tak papať ako v zime takže to je celkom fajn 😉

brumka
7. sep 2012

@horseshoe ano zvazujem hlavne koli tomu zeby som bola u svokry a nemuseli by sme riesit kto pride strazit malu a potom kto pride ku mne na prvy tyzden. ale zase ked uvazujem tak neviem akoby sme po pordoe sli s malinkym k pediatrovi co treba do 24h papier odniest a potom na poradnu. s prvou sme do 5m nemohli cestovat v aute. ja som rodila ked bol velky naval a 3BA porodnice nestacili, ale svokra ze aj martinskaze to je jedno kde clovek rodi vsade je to o ludoch, tak uvidime, ale hlavne musim otehotniet a donosit co sa mi teraz nepodarilo :(

brumka
7. sep 2012

@ataner81 to poznas s tou vahou kebysi ma videla po porode a schudla som az teraz za posledny 3/4rok

ataner81
7. sep 2012

@brumka ja som ani nerodila ale vyzerám ako tesne po pôrode 😒 Ale už to riešim 😀

ataner81
7. sep 2012

@nikol44 to bruško teraz nerieš, veď je to domček pre mimi. Až po pôrode moja 😀 😉

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 Presne tak až po pôrode 🙂 Bruško musí byť veľké aby sa mimi malo dobre 🙂 Tým sa dá bruško ospravedlniť 😀 😀 😀

horseshoe
7. sep 2012

@brumka no moja, ja mam presne tu istu dilemu ako ty 😀 mozme si ruky podat. akurat ja uz som vtom a ty este nie. Ale ty budes, uz coskoro, uvidis 😉 😉 😉

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 no moja vahu fakt neries. nevies, ako budes v tehotenstve. len sa pozri na nasu tataridku - ta schudla hadam 15kil, co jej tak zle bolo, ze nic do seba vpravit nemohla. Nikdy nevies. Niekto este v tehu aj schudne 😉

brumka
7. sep 2012

@horseshoe to hej, ja sa bojim skocit do tej istej rieky, ved uvidime hlavne ty hlavu hore 🙂 a co je s @tatarida
?

horseshoe
7. sep 2012

@brumka no do tej istej rieky sa nikdy vkrocit neda 😀- to nepoznas? 😉 tak sa neboj - kazde tehu je ina rieka 😉

ale ved vies, ze tak grckala az bola na infuzkach. tusim 15kil dala dole, ak nie viac... 😖 chudatko. ale minule mi pisala, ze sa ma uz lepsie, tak jej drzme palce, dufam, ze je to zazehnane...

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe s mojim šťastím určite neschudnem. Ako sa poznám priberiem hneď prvý mesiac 😀 Ale nevadí, pre mimi všetko 😉
@nikol44 na mne si všimnú, že som tehu až niekedy v 5mesiaci, teda ak mi brucho ešte viac nevyskočí 😀

rohlicka
7. sep 2012

@ataner81 hahaha 😀 ja som na to veeeeeelmi podobne 😀 mna uz daaavno pustali sadnut v MHD este som ani tehu nebola 😀 cize dobre viem o com hovoris .. ja uz teraz vizeram ako v 5 mesiaci 😀

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 Ja už teraz vyzerám ako v 5 mesiaci 😀 😀 😀 Neboj budeme neodolateľné tehuľky aj s pár kilami navyše 😉 Hlavne nech je mimi v poriadku a potom sa postarame aj o to aby išli kilečka dolu 😉

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 nikdy nevies. ja by som tiez nepovedala, ze mi bude tak zle byvat 😉
no aspon ta nebudu furt sledovat ako mna cela rodina, ze ci uz brucho trosku vytrca a kolko som pribrala a porovnavat ma s inymi tehulami v rodine - lezie mi to hrooozne na nervy 😠 😠 😠 Tehotna zena strasne budu vela pozornosti - kazdy sa do nej stara a dava rady - a mne specialne 😠 Snad uz viac sa staraju len do novopecenej mamicky s babatkom 😠 😀
Neviem, ale teraz ako som tehu, mi taketo sustavne sustredenie sa na mna lezie poriadne na nervy 😠 Asi aj hormony za to mozu...

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe dúfam, že o tak nebude. Som za každú radu ale do výchovy môjho dieťaťa smie zasahovať jedine môj muž. A neznášam keď sa tehotným chytajú brušká. Budem zabíjať, keď mi to budú robiť 😠 😠 😠 😠
@rohlicka @nikol44 jedna reálna tehula, druhá je tehula ale ešte o tom nevie a ja zatial vymyslená tehula a všetky v 5mesiaci hihihi trio na pohľadanie 😀

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 No čo termín pôrodu budeme mať tiež rovnaký 🙂 Každá jedna to bude s druhou prežívať 😉 😉 Bolo by úžasné keby sme boli všetky tehuľky a už by sme tu len konštatovali ako ktorú kde pichlo ako je jej zle ako jej rastie bruško ako bábätko kope aké je veľké 🙂 Na to sa teším najviac ako si tu budeme dávať rady 😝

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 no presne, aj ja som za to, aby sa mi do vychovy nikto nemiesal 😉 mne sa napriklad tiez kadeco nepaci, ako vychovavaju znamy a rodina svoje deti, ale nepoviem im nic - je to cisto ich vec. Ale co vychova, ale do mna sa budu starat, ze co davam malemu jest, pit a preco mu nedavam hento a toto. 😠 Uz ako by som to videla...
Specialne svokra ma tak vie vytacat - minule som bola u nich a svokra, ze: Nedas si kavu? A ja ze ked som tehotna, tak kavu nepijem. A ona na mna hned vybehla: To sa nemozes tak bat. Nebud taka pokakana. 😠 😠 😠 😠 vrrrrrrrrrrrrrrrr. A to mi ked som bola v 6.tt nukala cervene vino - ze coby sa mi stalo, keby som si za poharik dala - a to vedela, ze som tehu, este k tomu na uplnom zaciatku 😠 😠 😠 vrrrrrrrrrrr
A to chytanie bruska mi je tiez proti srsti - zatial to nerobia. Ale zatial skoro ziadne brusko nemam. Jediny, kto mi ho chyta je mojej segry maly syncek - pride ku mne, prituli si hlavicku na brusko a chvilu tam tak ostane a potom povie - este nekopka 😀 😀 😀 Tak to je napriklad hrozne mileeee 😉 to mi vobec nevadi 😵

Inak ty, @rohlicka @nikol44 ste fakt podarene trio 😀 😀 😀

brumka
7. sep 2012

@horseshoe tak na kramarcoh som teraz skocila vzdy do tje istej bacoriny...a k vyhcove, mi s muzom mame tiez svoje specifikum a robime si po svojom

ataner81
7. sep 2012

@nikol44 škoda len, že sme tak ďaleko od seba. Ešte by sme mohli spolu kočíkovať a bolo by to dokonalé 😉 .
Dúfam, že keď otehotnieš, tak túto skupinu neopustíš. Ako vidíš, sú tu tehulienky a stále tu píšu 🙂
@horseshoe presne tak. Tiež nekomentujem výchovu, teda iba ak dieťa je neprimerane potrestané a za blbosť dostane takú bitku, až sa bojím, že ho polámu 😠 . Je moja vec čo počas tehu budem jesť a piť. Káva je v poriadku a možno aj to víno by nič nespravilo ale ak si sa raz rozhodla, že to nebudeš piť, tak nech ti to nikto nenúti. A tie hlúpe komentáre si tiež všetci môžu strčiť vieš kde. Chytanie bruška je v pohode u ľudí, ktorých mám rada ale nie úplne cudzí ľudia či niekto, s kým sa stretávaš iba sem tam a kecáš maximálne o počasí. Toto mi nikto robiť nebude. ja si vždy poviem, čo si myslím a toto sa im rozhodne páčiť nebude 😉
@rohlicka @nikol44 @ataner81 trio pralinky, velrybky na súši 😀 😀 😀 😀

rohlicka
7. sep 2012

@ataner81, @horseshoe si kupite tricka - "nechytat kopem" 😀 😀 😀

@nikol44, @ataner81 no jasne ze budete krasne tehulky 🙂 a vyhoda uz v 2 mesiaci mate volne miesto v buse 😀 alebo ked nebudete este chciet prezradit svoju novinky stale sa mozete vyhovorit ze to je vase brusinko 🙂

brumka
7. sep 2012

@rohlicka hehe super napad na tricko 🙂 ja si dam nechytat kusem 🙂)) tak jasom si 2x chytila brusko tehulkam ze sa nieco nalepi ale asi malo som chytala...inac co ta moja vranka co too malo znamenat?

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 Jasné že neopustím budeme kočíkovať aspoň imaginárne spolu 😉 Teším sa na to 🙂 Veľrybky na súši to si vystihla 🙂 😀 😀
@rohlicka No najlepšie je, že mňa už púšťajú staré tety do autobusov ako prvé a aj sadnúť, že predsa to potrebujem viac ja kukám na ňu že čo sa deje a ona mi na brucho kukla vravím ahaaaaaaaaa a taká teta o paličke len som sa smiala 😀 😀 😀

ataner81
7. sep 2012

@nikol44 len buď tíško a sadni na to miesto. Nikdy nevieš či babka nie je veštica a vie niečo, čo ty si až v nedeľu potvrdíš 😉
@rohličky ja si kúpim tričko-"nechytať, mama kope" 😀 😀 😀

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 No to je tiež možné 🙂 Ja mám veľa takýchto príhod napr. minule sa mi stalo, že prišla ku mne jedna pani si vybaviť kartu a pozerá na mňa a zrazu hovorí, že vy ste tehotná alebo čoskoro budete vidím Vám to v očiach a ja na ňu úplne, že čoooo ????? 😲 😲 Len som kukala a potom odišla 😀 😀 😀 prv som si myslela, že mám nejaké halucinácie alebo sa mi sníva 😀 Fakt ma to prekvapilo leb vtedy som mala práve dilemu som či niesom 😉

rohlicka
7. sep 2012

@brumka tvoja vranka cestou stratila balicek 😒 😒 😒 tak sa musela na otocku vratit aby ti konecne doniesla tvoj batožtek 😵 coskoo moja coskoro 🙂

brumka
7. sep 2012

@rohlicka lebo to dufam ze tento balicek nebol pre mna urceny 🙂

ataner81
7. sep 2012

@brumka tie naše vrany sú strašne nespoľahlivé. Už toľkokrát sa vydali na cestu a furt ten balíček stratili. Musíme napísať sťažnosť vedeniu, nech ich vyhodia 😀 😀 😀
@nikol44 mamin priateľ mal sen, že v jej rodine je niekto tehotný a mama to nie je 😀 😀 😀 Na upresnenie, sme s mamkou samé dve 😉 A on má pravdivé sny, tak som zvedavá nakoľko 🙂

ataner81
7. sep 2012

Baby zase mi je na blivajz 😝 Je to lepšie ako včera ale žalúdok mám ako na vode a keby som predávala hlien, som boháč 😀

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 mas recht 😉 najlepsie je sa asi naucit tie hlupe reci vpustat jednym uchom dnu a druhym von 😉 Hlavne si z nich nic nerobit. Niektori ludia prosto nemaju vacsich starosti, a preto maju sustavnu potrebu riesit druheho. Takze pracujem na sebe - aby som si z takych reci nic nerobila 😉

@rohlicka to tricko je dobreee 😀 ale ludi z mojho okolia by to podla mna este viac drazdilo k chytaniu 😀 Uz si to viem zivo predstavit, ze: Ukaz, skusim chytit, ci fakt tak kope 😀