icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 no toto? sa mi to nezda mila moja 😀 a co si popapala? vsak uz aj vcera si pisala, ze akosi blivajzovo ti je...

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe keď som nahnevaná, mám veľmi škaredý pohľad 😠 . Vraj nepríjemný a uhrančivý, takže bude stačiť jeden pohľad a reči skončia 😀 😀
Tak si daj vyrobiť tričko aké budem mať ja a to už roskovať nebudú 😉

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 hehe, a to je ake? myslis tricko s fotom tvojho uhranciveho zlovestneho pohladu 😀 😀 😀 ???

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe iba kuracie stehno a krajec chleba. Teraz som dokončila rybaciu pomazánku a trošku som si aj z tej dala, inak nič. Včera mi bolo horšie, až som utekala pár krát na záchod ale išli vonku iba sliny. Dnes sú to len záchvevy nevoľnosti 😝

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe ten pohľad im doprajem v originálnom vydaní a tričko budem mať s nápisom-"nechytať, mama kope" 😀

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 tak z toho by ti zle byt nemalo. no a mavas taketo nevolnosti? lebo kebyze neviem, tak poviem ze si stopro tehu 😉 😉 Ja som totizto taketo zaludocne nevolnosti nikdy nemavala - ja mam silny zaludok po tatkovi - ked som cosi zle zjedla co mi nesadlo, tak som skor hnackovala, ale nikdy to neslo von ustami 😉 Az v tehotenstve som zistila co su to zaludocne nevolnosti - bola to pre mna poriadna novinka 😵
Som na teba velice zvedava ako to s tebou dopadne, moja, VELICE 😀 😀 😀 😉

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 hehe, to je presne tricko pre mna 😀 😀 😀

brumka
7. sep 2012

@horseshoe pozri ale ako zahovara, test ani za svet 🙂 ja si tiez myslym ze je tehu alebo sa tak pekne o tom presvedcila ze zo vvsetkym co k tomu patri 🙂

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe aj ja mám dobrý žalúdok. Dokonca ani po "opici"nevraciam 😝 . Naposledy pred dvoma rokmi v Bulharsku, keď som zjedla obrovskú palacinku s nutelou a banánom a to tak pažravo, že som vyvracala ešte aj vianočnú kapustnicu 😝 😝 😝
@brumka brumíček v pondelok je deň mrchy, takže test je zbytočný. Je príliš skoro 😉

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 No vidíš tak tebe to vysníval mamin priateľ, mne dve tety tak to bude určite, že sme tehuľky 🙂 ak sa mýlia beda im 🙂

ataner81
7. sep 2012

@nikol44 jasné, že sme. Ja o tom vôbec nepochybujem 🙂 Fakt si spravíš test až v nedeľu? Ja som veľmi netrpezlivá veľrybka 😀

horseshoe
7. sep 2012

@brumka no vsak neboj, ono ju to donuti testovat - v pondelok ma dostat mrchu a ked ju nedostane, tak ju bude zozierat kazdym dalsim dnom zvedavost 😀 😀 😀 to dobre poznaaam. 😀 Maximalne jej davam tyzden, ze vydrzi netestovat 😉

brumka
7. sep 2012

@horseshoe 🙂 ja som tize bola zvedava a to mi meskala 4 dni a spravila som test, dako ma zase zoziera smutok a strach cito skusit alebo nie

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 nooo, tak ak si neni tehu, tak potom nechapem 😵 pre mna si jasna tehula, ktora sa do nasej tehulkovskej tabulky zavratnou rychlostou kotula 😀 😀 😀 😉

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 Veru až v nedeľu 🙂 Možno v sobotu keď ma takto "nútiš" 😀 😀 To by som Vám mohla aj hneď napísať ako som dopadla 😀 Ale ak by som si ho robila v nedeľu dala by som vedieť až v utorok ☹

horseshoe
7. sep 2012

@brumka a ja som nevydrzala a na druhy den meskania som si robila test a //ciarky ako prasa tam boli 😀 😀 😀 ale jasne, ze to treba skusit - strach bude vzdycky - aj ja sa bojim, ci moje tehulkovanie dobre dopadne, potom sa zas budem bat porodu, potom zase detskych chorob a urazov, a potom zase druhe babo...a tak stale dokolecka. 😵 ked si to tak vezmes, cloveka tie kadejake strachy sprevadzaju cely zivot 😉 podla mna len sa do snazilkovania pustite - aj tak mas teraz najvacsiu sancu otehotniet, tak honem do toho 😉

brumka
7. sep 2012

@horseshoe vtedy som prvy krat brala alchemilku, ci ta nedopomohla ale zial nebolo to sudene, uz kaslem na vsetky pomocky a bylinky, na vyplatku si kupim vytaminy a uvidime

horseshoe
7. sep 2012

@nikol44 ja ti dam taky utorok 😀 😀 😀 😠 😠 😠 pekne nam das okamzite vediet vysledok 😉 😉 😉 my co tu s tebou suputnicime uz nejaky ten patek a ty nam nedas vediet 😠 😠 😠

brumka
7. sep 2012

@nikol44 horseshoe ma pravdu, ja som za tento polrok tolko testikov ocikala, myslem ze vediem v poctoch, ze babky...pred tyzdnom 2 pred 2 mesiacmi 4-6testikov

horseshoe
7. sep 2012

@nikol44 heh, teraz som sa pomylila a myslela som, ze to pisala ataner 😀 😀 😀 umrieeem

brumka
7. sep 2012

@horseshoe coby len ataner, obydve 🙂)))))))))) @ataner81 hned a nikol44 ked kupis 🙂

horseshoe
7. sep 2012

@nikol44 kazdopadne musis nam dat vediet 😉 my sa tu tak tesime z kazdej novej tehulky - a kazda snazilka co tu je - az ju to tak povzbudi 😉

deculko
7. sep 2012

@brumka som rada,ze sa ti dari ukecat tvojho muzika,tiez by som bola stastna na tvojom mieste,keby ste sa pokusali hned tento mesiac a nech vam to vijde...

brumka
7. sep 2012

@deculko dakujem, este trosicka spinim, len teraz je tu strach ci sa to nezopakuje

horseshoe
7. sep 2012

@brumka vsak to - obe aj @ataner81 aj @nikol44 su velmi slubne-potencialne tehule 😉 Az na to, ze ataner je tvrda hus na sklbanie v tom zmysle, ze testikovat nebude chciet tak skoro 😉 to budu este prehovaracky 😉

nikol44
7. sep 2012

@horseshoe @brumka Nebojte baby teda spravím zajtra dúfam 🙂 A dám vedieť hneď !!!! 🙂 Nech sa môžem zapísať do tabuľky tehuľky 😉

deculko
7. sep 2012

@ataner81 vsetko najlepsie k narodeninam Reny🙂))) a samozrejme babulko ti k narodeninam prajem🙂) a este vela zdravicka a stastia rodinneho k tomu🙂

horseshoe
7. sep 2012

@nikol44 to je spravna rec 😀 😉 zajtrajsie testovanie mas schvalene a odklepnute asociaciou tunajsich tehuliek a snaziliek 😀 😉

deculko
7. sep 2012

k prehovaraniu ataner sa pridam,ked jej bude meskat🙂))))
uz ti niekedy meskala Reny? alebo mavas presne ako hodinky...

nikol44
7. sep 2012

@horseshoe My nieže sme sľubné tehuľky ale my už sme len to eštenik nevie len vy tu tak tíško nikomu nehovoriť ak by to náhodou neboloo tento mesiac .. 🙂 Ale čo to trepem my už sme v piatom mesiaci už to aj ľudi anaokolo spoznávajú 😀 😀 😀