Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 tak z toho by ti zle byt nemalo. no a mavas taketo nevolnosti? lebo kebyze neviem, tak poviem ze si stopro tehu 😉 😉 Ja som totizto taketo zaludocne nevolnosti nikdy nemavala - ja mam silny zaludok po tatkovi - ked som cosi zle zjedla co mi nesadlo, tak som skor hnackovala, ale nikdy to neslo von ustami 😉 Az v tehotenstve som zistila co su to zaludocne nevolnosti - bola to pre mna poriadna novinka 😵
Som na teba velice zvedava ako to s tebou dopadne, moja, VELICE 😀 😀 😀 😉
@horseshoe aj ja mám dobrý žalúdok. Dokonca ani po "opici"nevraciam 😝 . Naposledy pred dvoma rokmi v Bulharsku, keď som zjedla obrovskú palacinku s nutelou a banánom a to tak pažravo, že som vyvracala ešte aj vianočnú kapustnicu 😝 😝 😝
@brumka brumíček v pondelok je deň mrchy, takže test je zbytočný. Je príliš skoro 😉
@brumka a ja som nevydrzala a na druhy den meskania som si robila test a //ciarky ako prasa tam boli 😀 😀 😀 ale jasne, ze to treba skusit - strach bude vzdycky - aj ja sa bojim, ci moje tehulkovanie dobre dopadne, potom sa zas budem bat porodu, potom zase detskych chorob a urazov, a potom zase druhe babo...a tak stale dokolecka. 😵 ked si to tak vezmes, cloveka tie kadejake strachy sprevadzaju cely zivot 😉 podla mna len sa do snazilkovania pustite - aj tak mas teraz najvacsiu sancu otehotniet, tak honem do toho 😉
k prehovaraniu ataner sa pridam,ked jej bude meskat🙂))))
uz ti niekedy meskala Reny? alebo mavas presne ako hodinky...

@ataner81 no toto? sa mi to nezda mila moja 😀 a co si popapala? vsak uz aj vcera si pisala, ze akosi blivajzovo ti je...