Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka moja, tak ako pise ataner - najlepsie na to vobec nemysliet 😉 😉 😉 proste to tak malo byt - ved ako si to ty mohla ovplyvnit, aby neodisla? nijako. jednoducho to bolo rozhodnutie zhora. fazulka mohla byt chorucka a je lepsie ak odisla takto skoro, ako by to malo byt v neskorsom stadiu tehu. Ved si zober taku simonkato - ta sa musela s fazulkou rozlucit v 20.tt ☹ ked uz mala aj brusko a asi aj kopanceky boli... ☹
No takze hlavku hore, ono to istotne vyjde ci uz tento mesiac alebo ten dalsi - uz ako sa rozhodnes 😉 vidis, ze tehu mozes byt, tak sa raduj z toho 😉
@brumka bude dobre,tie zle pocity prejdu...ja mam napr.kazdu mrsku taku,ze mi odchadzaju aj kusky sliznice...alebo hlienu ci co to je...a tak tvoja fazulka este nemohla byt predsa taka velka,zeby si ju videla....vsak by mala len 2mm ? tusim...,skor to bola len vystelka maternice,lebo ta uz sa pripravovala...a prave,ze je uz teraz lepsie pripravena...
@brumka uhm... tak je to neprijemne,ale je to prirada brumka,.... tie neprijemne pocity su normalne,kazda by sme ich mali... ale dni plynu...este do ovulky mas cas... a ver, priroda si s tym super poradila,perfetne ti to funguje,tak sa neboj,bude dobre a priroda si poradi aj sa dalsimi bicikovcami a da ich uz tam,kde treba🙂
@brumka ano @horseshoe ma pravdu ja uz som citila aj pohyb malickej tak krasne kopala nezazila som v zivote krajsi pocit viem ze ta to hrozne boli ale je to takto lepsie.Viem presne ako sa citis dneska su to dva mesiace co sme prisli o fazulku a tiez sa stale trapim ale ty musis byt silna kolu muzikovi malickej mas dovod na radost uzivaj si rodinku a neboj ked budes najmenej cakat sa ti rozrastie.velmi ti to prajem
@ataner81 aha moja co povies 🙂
@dominika1516 jeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj gratulujemmmmm 🙂))))))))))))) aj ja cem

@nikol44 ja tie tiež dám, že až v utorok 😠 😠 😠 😠 😠 Tu sú ženy tehotné a tie sa nesmú rozčulovať, tak láskavo rešpektuj ich stav 😀 😀 😀 😀 Najneskôr v nedeľu 🙂
@brumka najviac testov som tu ocikala ja. Veď toto bol už 9mesiac ☹ . @horseshoe testovala deň po mrche a dve hrubé čiariská tam mala, tebe meškala 4dni a čiarka bola slabulinká. V pondelok je mrchovský termín a ja chcem počkať minimálne 5dní. To bude 15.9. a to už nemá význam testovať keďže idem 19.9. na usg 😀