icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
7. sep 2012

@nikol44 ja tie tiež dám, že až v utorok 😠 😠 😠 😠 😠 Tu sú ženy tehotné a tie sa nesmú rozčulovať, tak láskavo rešpektuj ich stav 😀 😀 😀 😀 Najneskôr v nedeľu 🙂
@brumka najviac testov som tu ocikala ja. Veď toto bol už 9mesiac ☹ . @horseshoe testovala deň po mrche a dve hrubé čiariská tam mala, tebe meškala 4dni a čiarka bola slabulinká. V pondelok je mrchovský termín a ja chcem počkať minimálne 5dní. To bude 15.9. a to už nemá význam testovať keďže idem 19.9. na usg 😀

brumka
7. sep 2012

@ataner81 meskala 4 dni bola slabucka lebo bola poobede a na 6 den uz bola pekne silna, no zial asi nebola mne sudena :(

nikol44
7. sep 2012

@horseshoe Ok tak proti tomuto sa nedá namietať 😀 😀 Nič iné mi neostáva len byť poslušná a ckať paličku 😀

nikol44
7. sep 2012

@ataner81 Toto si neberiem na svedomie takže zajtra sa ciká 😀

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 aaaa, ty potvorka, som vedela,ze nas tu budes napinat do ostatku 😠 😠 😠 uz mas plan, ze do 19.9. ani brvou nehnes aby si testikovala 😠 😀 a ze nas tu mrle do nedockavosti zozeru, to ti je jedno,vsak? 😀

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 a inak z toho nerob zavery - ze slaba ciarka na tehu teste= biochemicke tehu alebo hroziaci potrat. To vobec nie je pravda a nie je tam nijaky suvis, kapi? 😉 😉 😉

ataner81
7. sep 2012

@brumka no vidíš a vy ma tu posielate ocikávať papier pred dátumom mrchy 😀
@deculko ďakujem Evička 🙂 . Väčšinou je presná 28-29 ale raz za čas sa stane, že mi mešká 3-4dni a je to v pohode, preto sa bránim testovaniu skôr ako za týždeň meškania

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 ved nevravim pred datumom mrchy, ale taky utorok-stredu, by si aj mohla, co ty na to? 😉 😉 😉

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe to by som si nikdy nedovolila ale skôr to naozaj nemá význam lebo ovulka bola dosť neskoro

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe 19.9. je streda, takže jasné 😀 😀 😀 😀

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 ech, ak to dokazes do 19.septembra cakat, tak sa tu radsej neukazuj 😀 😀 😀 lebo budeme do teba vsetky busit, aby si si spravila testik 😀 a neviem, neviem, ci to psychicky unesies 😀 😉

brumka
7. sep 2012

@ataner81 dobre, suhlas uz ked natahujes ako gate 🙂
babky dako ma rozveselte :(

ataner81
7. sep 2012

@horseshoe možno nebude čo testovať a mrcha dorazí 😖
@brumka ale no mojko, všetko bude dobré. Mužíček je z 3/4 spracovaní, ty už len špiníš, takže zajtra, najneskôr pozajtra ho svojim šarmom presvedčíš už na 100%. Hlávku hore a tež sa teraz zo svojho malého slniečko čo máš doma 😉

brumka
7. sep 2012

@ataner81 to hej, len je to take vsetko divne, dokonca som aj fazulku ako hrasok videla ako zo mna odisla :(

ataner81
7. sep 2012

Babulky na dnes končím. Idem do mesta. Síce som nákupy odložila až na druhý týždeň keď bude po výplate ale takú fajnú zmrzku si na narodky nenechám újsť 😀 . Majte sa krásne papa zajtra @brumka brumíček posielam ti kopec svojej pozitívnej energie nech ti je lepšie a @nikol44 čakáme na výsledok 😉

ataner81
7. sep 2012

@brumka nemysli už na to. nedá sa to vrátiť. Hlavne, že ty si v poriadku a netreba žiaden umelý zákrok. Nič ti nebráni v ďalšom snažilkovaní a teraz je najvyšší predpoklad, že budeš čoskoro tehu. Len sa ti tehulkovanie posunulo o mesiac neskôr 😉

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 uvidis, moja. zatial priznaky mas slubne - z toho vychadzajme 😉 vzdy je to 50 na 50 ci dojde alebo nie. 😉 nechame sa prekvapit...

horseshoe
7. sep 2012

@ataner81 len chod a uzi si zmrzku a narodeninky poriadneee 😉 😉 😉 😉

horseshoe
7. sep 2012

@brumka moja, tak ako pise ataner - najlepsie na to vobec nemysliet 😉 😉 😉 proste to tak malo byt - ved ako si to ty mohla ovplyvnit, aby neodisla? nijako. jednoducho to bolo rozhodnutie zhora. fazulka mohla byt chorucka a je lepsie ak odisla takto skoro, ako by to malo byt v neskorsom stadiu tehu. Ved si zober taku simonkato - ta sa musela s fazulkou rozlucit v 20.tt ☹ ked uz mala aj brusko a asi aj kopanceky boli... ☹

No takze hlavku hore, ono to istotne vyjde ci uz tento mesiac alebo ten dalsi - uz ako sa rozhodnes 😉 vidis, ze tehu mozes byt, tak sa raduj z toho 😉

deculko
7. sep 2012

@brumka bude dobre,tie zle pocity prejdu...ja mam napr.kazdu mrsku taku,ze mi odchadzaju aj kusky sliznice...alebo hlienu ci co to je...a tak tvoja fazulka este nemohla byt predsa taka velka,zeby si ju videla....vsak by mala len 2mm ? tusim...,skor to bola len vystelka maternice,lebo ta uz sa pripravovala...a prave,ze je uz teraz lepsie pripravena...

brumka
7. sep 2012

@deculko som sa pytaa gynekologa apotvrdil ze to bolo ono, take sede, gulate mensie ako hrasok, a zo mna sla krv, biely slyz a on mi povedal asi v ten den som sa vycistila, a povedal ze to asi bolo mimomaternicove ked v maternici doktory nic nevideli

deculko
7. sep 2012

@brumka uhm... tak je to neprijemne,ale je to prirada brumka,.... tie neprijemne pocity su normalne,kazda by sme ich mali... ale dni plynu...este do ovulky mas cas... a ver, priroda si s tym super poradila,perfetne ti to funguje,tak sa neboj,bude dobre a priroda si poradi aj sa dalsimi bicikovcami a da ich uz tam,kde treba🙂

horseshoe
7. sep 2012

@deculko presne tak @brumka to nemohla byt fazulka, ved to bolo uplne na zaciatku - mozno 1mm mala 😉 to ti odchadzala zhrubnuta vystelka - ked sa telo pripravovalo na tehu 😉
prikladam foto rozmerov plodikov v jednotlivych tyzdnoch tehu 😉

simonkato
7. sep 2012

@brumka ano @horseshoe ma pravdu ja uz som citila aj pohyb malickej tak krasne kopala nezazila som v zivote krajsi pocit viem ze ta to hrozne boli ale je to takto lepsie.Viem presne ako sa citis dneska su to dva mesiace co sme prisli o fazulku a tiez sa stale trapim ale ty musis byt silna kolu muzikovi malickej mas dovod na radost uzivaj si rodinku a neboj ked budes najmenej cakat sa ti rozrastie.velmi ti to prajem

brumka
7. sep 2012

@simonkato ja viem zbytocne fnukam, ty mas vadsie problemy ako ja mohlo to byt aj horsie mozem byt rada ze to bolo aspon takto :(

rohlicka
7. sep 2012

@brumka nefnukas zbytocne - kazdy ma narok vysmutit sa ked o nieco pride .. ale ty mas zase velku sancu opat ziskat co si stratila .. hlavku hore .. musis ist do noveho snazenia s pozitvnou myslou - s tym ze robis pre svoju fazulku vsetko aby coskoro bola pri vas 🙂

brumka
7. sep 2012

@rohlicka ja viem len sa musim rozhodnut ci riskut tento mesiac napriek zakazu alebo pockat

rohlicka
7. sep 2012

@brumka ked sa citis dobre - ze ta nic nebude pobolievat - budes sa citit ako po mrche ze "konecne odisla" tak sa do toho vrhni hned 🙂

dominika1516
7. sep 2012

@ataner81 aha moja co povies 🙂

brumka
7. sep 2012

@dominika1516 jeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj gratulujemmmmm 🙂))))))))))))) aj ja cem