Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@dominika1516 jasneeee a si tehulkaaaa 🙂 gratulaaacia 🙂
@dominika1516 jasne ze to tam je, mam uz jedno dieta a pred tyzdnom som tiez mala pozitivne 2 testy, len u mna to zial nedopadlo dobre. u mna novy mesiac novy pokus takze si davaj na seba pozor
@rohlicka dakujeeeeem 🙂
@brumka dakujem budem si davat pozor .. takze aj ty si tehu ? waaaau parada a gratulacia velka
@dominika1516 zial niesom v sobotu som potratila, tesili sme as len 4,5 dna
@dominika1516 hod este udaje ako dlho ste sa snazili .. a predpokladany termin (mesiac porodu) pripadne ak si vygooglis cinske znamenie a hodime do tehu tabulky .. 🙂
@brumka ooo prepac moja nechcela som mrzi ma to 😢
@dominika1516 v pohode... tesim sa s tebou, kup si vitaminky kyselinu listovu 🙂
@rohlicka snazili sme sa 6mesiacov a termin na maj 15. mi to vychadza predbezne
@brumka dakujem a nevies mi nejake poradit zatial som brala len femibion 800
@brumka skusim aj ja ale ja pojdem k lekarke az niekedy na tyzden a treba mi u nej zalozit kartu lebo momentalne nikde nemam 😢
Mame novu tehulku 🙂 @dominika1516
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013, potkan
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013, tiger
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@dominika1516 eeee, tak toto mi usloooo 😀 😀 😀 krasne ciarocky, moja a velka gratulacia 😉 😉 😉 jupiii, vitaj v radoch tehuliek 😵 😵 😵
odporucanie: setri sa kolko mozes v nasledujucich tyzdnoch - nech sa tam fazulka len dobre zakvaci a pusti sa az za 9mesiacov 😉 😉 😉
@dominika1516 no fiiiiha.... vyzera to krasne....aj ja tam vidim tu ciarocku druhu...super.....rano som sem nakukala,ci tu uz tvoj test dominika neuvidim.... a super🙂)))
@dominika1516 podarilo sa🙂))) presne,ked ste necakali,ale vyriesi sa aj vsetko s pracou🙂))
@dominika1516 Gratulujemmmm 😀 aj ja mám termín v máji 😎
@lumiva AHOJ, ako tak citam, musim reagovat, aj moja mala nepribera, boli sem za liecitelom a on prve co sa ma opytal ci som brala pocas tehu prvy trimester duphaston a ja som ho brala a on ze to je hrozny bordel, ze dieta potom trpi... no ale tiez je to o nicom pretoze som mala obratenu maternicu a hrozil potrat... tak je tazke vybrat si co je dobre, ci nie...
@dominika1516 Gratulujem, vitaj v klube.
Ahojte babenky, tak som bola dnes u dokyho. Privital ma, ze no podme sa kuknut, co to tam mame. A mame tam 5mm babenko. Dostala som Tardyferon. Potom ma poslal do laborky a zobrali mi krv a moc. V pondelok si idem pre vysledky. Kontrolu mam o 3 tyzdne. Tak nech to tu fici. Drzim palceky. 😉
@dominika1516 Ty si ako ja. Ja zijem vo Viedni a tiez som tu nemala lekara. Bola som tam dnes druhy krat. Ale je velmi mily. Zaujimave, ze odo mna nepyta dokumentaciu od dokyho z SK. Inak musim sa trosku naucit tehotensku terminologiu. Aby som na neho nekukala ako teliatko. 😀

@brumka myslis ze je to tam ??? jeeeej som jak blcha rada uz od rana uz som len cakala co mi na to povedia baby na fb ci to je ozaj tehu a sa zblaznim 🙂