Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
takze babky drzte sa ja idem ofik a pridem opat v needelu tak som potom zvedava co popisete 🙂 ja idem makat a zavarat
@alicek14 Mne tu minule padla do oka taka tema o obratenej maternici. Tak kuknite. Co sa tyka toho duphastonu. U tej mojej kamaratky to bolo vytuzene a vysnivane babetko. Nebola bezdetna, mala jedneho syna. A bolo to zlozite. Jej muz si zarobil baby u druhej, tak silou mocou chcela byt aj ona. Podarilo sa jej to, ale aj tak ju muz opustil. Ja som na to pozerala z takeho ineho pohladu, skor moralneho. Ten chlapcek za to nemoze.
@rohlicka To je dobre, odo mna dnes v laborke pytali karticku s krvnou skupinou. Tiez som nevedela, co chcu, frajer vedel. Potom mi dala poharik na moc a povedala “bitte lulu“. Myslim, ze uz ma ma zaradenu. 😀 Nastastie tie panicky mam na haku, dolezite je pre mna lekar a sestricky. A lekar je tiez z ineho sveta, lebo rozprava perzsky a ma zvlastne meno, takze nejaky arab. Ale iba povodom, lebo ma vystudovanu medicinu vo viedni a atestacii ma velmi vela.
@alicek14 To neni pravda, ze to kvoli duphastonu mala nepribera. V mojom okoli je strasne vela zien, ktore brali duphaston pocas tehu a v pohode - dokonca aj segra a obe deti maju v pohode hmotnost, dokonca malicka - polrocna je taka natucena - az take zahybceky ma.
Vsetko je bordel - staci sa pozriet okolo seba - v potravinach chemia, v drogerii chemia, v ovzdusi chemia, vo vode je hormonalna antikoncepcia, ktoru vylucuju zeny mocom a taku vodu my pijeme, a tak dale a tak dale mohla by som pokracovat donekonecna...
Samozrejme najlepsie je, ked zena nemusi ziadny duphaston brat, ale ked ma v tehotnosti indikovany nizky progesteron, tak duphaston jej ho len doplni. Takze je to aj uzitocny liek - tak isto ked ta boli zub - nedas si ibalgin, alebo ked mas horucku - nedas si nejaky liek? Jasne, vsetky lieky su bordel, ale ked ho treba, tak ho treba.
Liecitel ma nejaku prirodnu nahradu za duphaston, ked ma zena malo progesteronu? Urcite nema...
Podla mna to, ze tvoja mala malo pribera ma uplne inde pricinu.
@lumiva
@dominika1516 ...babulky....gratulujem vaaaaaaaaaaam...velmi sa tesim ze sa vam zadarilo...prajem aby ste to dotiahli krasne do konca....🙂
@lumiva uz len zohnat tu tehotnu kravu 😀 😀 😀 a ta materska kasicka ja som pocula ze je to velmi zdrave - na kadejake choroby, ale zeby to bola nahrada progesteronu - rovnako ako to kravske mlieko??? 😕
Keby tehotenstvo nebolo take vzacne, tak by clovek aj skusal, ze ci to je dobra nahrada....
@horseshoe To kravske mlieko od tehotnej vraj obsahuje velke mnozstvo progesteronu. Aj ja som pocula o tej materskej kasicke. Ja som po tom patrala, lebo doktor mi nechcel na to spinenie nic predpisat. Nastastie mi to preslo, zvysila som si davku magnezia, trosku ustupilo aj pobolievanie v podbrusku, ale neskor som mala riedku stolicu. Pocula som, ze predavkovanie magneziom vyvola hnacku.Ale ten med s materskou kasickou si kupim. Velmi lubim maslovy chlieb s medom. Tak spojim dobre s uzitocnym.
@lumiva to som nevedela o tom kravskom tehotenskom mlieku 😀 ale asi by ho trebalo potom pit na litre, aby to malo ucinok 😉 Ten medik s materskou kasickou si ale kup priamo od nejakeho uja vcelara - lebo to co kupis v obchode alebo lekarni je cajovy odvar alebo odrb 😉 A tiez toho mediku potom treba zjest asi viac, aby si pokryla tu davku progesteronu, ktory treba na udrzanie tehu 😉 Neviem, kolko to moze byt...Ale ja som brala 2 tyzdne duphaston 3 tabletky denne a potom utrogestan 2tabletky 2krat denne. Ja som spinenie nemala, ale mam trosku nepravidelny menzes a tam je riziko tej progesteronovej nedostatocnosti. Teraz uz som v pokrocilom tehu, tak nemusim nic brat.
Inak mne zase doki nechcel predpisat magnezium - ze to sa ma az od nejakeho 16.tt a nie v rannej tehotnosti. Takze nevim. Ale ano, magnezium vraj sposobuje mierne prehananie - to je normalka 😉
Tak ti zelam nech sa ti tehulkovanie dobre vyvija a nech ste obaja zdravucki😉 😉 😉
@horseshoe boze, ja sem pridem tak raz za 10 stran, nemam cas.....medzitym sa tema 100x zmeni 😎, k tej nemocke ti napisem: posledne 4 tyzdne sa chodi raz za tyzden uz len do nemocky doktorovi, svojmu uz nie, tam potom az 6 tyzdnov po porode zase. V nemocke robia tie pasy a sono a podla potreby uz... A epi stoji cca 160 asi, teraz to vraj zdrazelo, ak chces vsetko, cize balicek epi+muz+lekar , tak to vyjde takmer na 500eur, mam taky pocit. Ale neviem presne. A samozrejme este k tomu priplatit za nadstandard, co podla mna urcite treba...
@ataner81 no ja necakam mrchu asi 10.10., davam si rezervu, nech tu do mna neryjete s testovanim 😀 ja neznasam testovat, testovala som 2x v zivote doteraz, z toho som raz bola a raz nie. Tak to tretie testovanie chcem aby bolo zase len pozitivne, tak musim ist na istotu 😀
@dominika1516 GRATULUJEM
@lumiva tiez sa tesim dobrym spravickam, paradicka
Dobré ránko babulky moje. Dnes máme zase krásny deň. Včera večer som dostala strašné bolesti podbruška až som behala každých 10minút na záchod či už mrcha prišla 😒. Zatiaľ nie a ráno aj bolesti ustali ale to mám stále tak. Ráno nič a o 1-2hej plná sila bolesti ☹ . Som teda v očakávaní, že dnes tá sviňucha dorazí
@dominika1516 jeeeej mojka, tak to sú koľaničky ako majú byť 😉 . Si tehulienka, BLAHOŽELÁM. 🙂 🙂 🙂 🙂 V tabuliek snažiliek už nemáš čo robiť, tak si nemilosrdne vyradená 😉 😀
@werusss ďakujem za prianie a tá mrcha ma mrzí. Taký narodeninový darček som určite nechcela 😒 @jeackynka všetko naj, naj, naj k meninkám Mimka naša 😀 (teda neviem ako ťa volajú ale ja mám 2kamošky Miriamky a jedna je Mima a druhá Mirka aby sa mi to neplietlo 😉 ). Juj a ďakujem za prianie
@waltea mojka si na rade 😉, chceme // test 😀
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-16.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran
@lianka11 27.9. vodnar
@linddi 28.9. baran
@brumka 29-30.9.
@werusss 4.10. váhy
@mabika 10.10. panna
@horseshoe Ja som uzivala 11 rokov nepretrzite hak, som uprimne rada, ze som to dotiahla tam, kde som dnes. Lebo zeny vypisuju na nete kadeco zle. Maju velke problemy so sebou. A uzivaju len 2 3 roky. Neviem, mozno mi pomohol ten Cyklusčaj, mozno to islo same, ale pila som ho poctivo. Tak teraz uz nech mame pokoj a nech to bezi tak, ako ma. Pekny den ti prajem. 😉
@lumiva @horseshoe ja som brala hak skoro 5 rokov a po vysadeni som hned po mesiaci otehotnela zelane a teraz neberiem hak od februara a nedari sa nam al e na hak nemozem dopustit u mna to malo tolko zdravotnych vyhod, po porode si chem dat teliesko na 5 rokov a potom uvidim, lebo asi 3 deti nechcem

@alicek14 sranda to pocujem prvy krat aj prvy krat citam jedine to otehotnenie to viem ale ostatok to som nevedela. ja mam to iste