icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

waltea
8. sep 2012

Ahojte kocky 🙂
Ake super spravy opat, nova tehulka 🙂 @dominika1516 gratulujem a prajem bezproblemove tehu a na konci krasne a zdrave babatko 😉

A ja hlasim dnes 2DC, mrchana dorazila uz vcera, o 2 dni skor, ale zas lepsie, ako by ma mala natahovat...takze ideme znova na to 😅 a dalsiu cakam 5.10....aj ked sama som teraz taka rozpoltena, dala som sa totiz na studium 😀 , a kebyze teraz v septembri otehotniem, porodim v juni, a to je zrovna skuskove, co si neviem velmi predstavit, ako to zvladnut s novorodencom, hlavne logisticky, behat po skuskach, od prveho som sa nemohla prve dva mesiace ani pohnut....tak teraz neviem, lebo aj tak si myslim, ze by nam to urcite nevyslo, tak si hovorim, ze kludne skusat mozme, aspon nestratime mesiac snazenia, ale co ak to nahodou necakane vyjde....hmmmm....no sama som z toho jelen 😒 :

waltea
8. sep 2012

@lumiva jeej, tak ty uz mas peknu fazulecku v brusku, len nech aj nadalej tak pekne rastie 😉

waltea
8. sep 2012

@ataner81 tebe silno drzim palceky, aby ta mrchana nedorazila !!! 😉 a mam silny pocit, ze ani nedorazi 😅 ...takze ty chces hned po prvom druhe, no len aby si nebola prekvapena, ked otehotnies hned 3 mesiace po porode 😅 moja mama totiz nemohla 2 roky otehotniet, a potom po porode ostala tehotna ani nevedela ako, takze mam o rok mladsiu sestru 😀 ale je to super, so sestrou sme si vzdy super rozumeli, takze aj ja chcem medzi detmi mensi vekovy rozdiel... 🙂

zora256
8. sep 2012

@ataner81 Ahoj!
Presne tak som chcela aj ja,ale kvôli polycystickému vaječníku mi lekár po pôrode nasadil Hak aby sa to pribrzdilo to šírenie cýst vo vaječníku ale tak ja som tiež chcela mať druhé do 2 rokov malého a ak by sa teraz nezadarilo do októbra tak už bude mať malý vyše 2rokov☹Ale musíme veriť že sa podarí.Ja od marca neberiem nič,len Duphaston aby som mala každý mesiac ms a na podporu ak by som otehotnela,aby som nepotratila.

zora256
8. sep 2012

@waltea Ahoj!Vždy je lepšie mať zaradom deti ako mať veľký rozdiel vekový,lebo potom jedno je v puberte a menšie len kritizuje,mláti a odstrkuje☹Kiežby som bola vlani tak,bola,ale mne hneď hak napísal lekár kvôli vaječníku,aby sa to nezhoršovalo,a teraz ma dosť blí,keďže je takmer dupľovane veľký od cýst aj by som bola rada,keby to tehotenstvo,ktoré si lekár v apríli myslel,že je,sa nepotvrdilo,a neostalo tak ako si myslel,keďže ms prišla asi tak 5dní po tom drahom teste čo mi robil:-/A teraz mám 2mesiace len na snaženia ak sa nepodarí,musím na laparoskopiu aby mi odstránili vaječník:-/veľmi verím a dúfam,že sa zadarí a zlepší sa to druhým tehotenstvom natoľko aby som vydržala a nerobil ťažkosti kým nebudú deti väčšie,a potom by som si ho dala odstrániť a druhý podviazať.

dominika1516
8. sep 2012

@horseshoe Dakujem budem sa setrit aby fazulka mala pokoj na vyvoj hehe :-P .. tesim sa velmi no netesim sa na nevolnosti tak snad nebudu moc divoke 😀

dominika1516
8. sep 2012

@deculko jeeej to je mile ze si nakukla koli mojmu testiku 😀 .. vies jak mi bilo srdce cipana a ta ciarocka tak pomalinky sa ukazovala ze som sa isla zblaznit od napatia :-P

dominika1516
8. sep 2012

@deculko ved toto ze sa zadarilo ked sme sa nesnazili ani ale aj tak sme stastny a pomaly sa praca priatelovi rozbieha ma pekne odstupne aj podporu bude mat slusnu kym si nenajde robotu a chodi aj na brigady takze sa nebojim zeby sa nepostarl alr este o mojom snad tehu nikto okrem bab na MK nevie chcem to povedat az ked to bude uplne 100% tehulkovanie

dominika1516
8. sep 2012

@julinka88 dakujem a tiez gratulujeeem 😉

dominika1516
8. sep 2012

@lumiva hehe tak to by som aj ja mala studovat no ty aspon mas dokumentaciu od ineho lekara ale ja som dosial este nemala oficialneho lekara a nikde nemam ziadnu dokumentaciu tak snad nebude problem s tym ...

dominika1516
8. sep 2012

@ataner81 dakujeeeeem a s radostou budem z tabulky snaziliek vyradena 😀😀

waltea
8. sep 2012

@zora256 moja, to ma mrzi, ze mas take tazkosti s tym vajecnikom:-/ velmi velmi ti drzim palceky, aby to vyslo!! A druhy vajecnik mas v poriadku? Ak ano, nevesaj hlavu, aj s 1 sa da oehotniet😉 ale ty uz coskoro budes tehulka, citim to!! 😉

werusss
8. sep 2012

@ataner81 ...ahoj...mna to nejako tento mesiac nerozhadzalo...mozno sa mi zadarilo tak moc sa na to neupinat a mozno aj preto...to cvicenie mi velmi pomaha....a samozrejme aj dobra spravicka od priatela ze konecne mame bytik...taaaaaaaak strasne sa tesim, ze az....teraz budem mat mysel este viac zapratanu nakupom nabytku a potrieb do domacnosti, atd......jaaaaaaaaaj jak sa ja teskam....😀

kaprkapr
8. sep 2012

@ataner81 ahoj,ja som tu nova.prosim ta zapises aj mna do tabulky snaziliek 🙂 mrchu mam dostat 14.9. zanmenie rak
dakujem 🙂

lumiva
8. sep 2012

Babenky, ja mam medzi prvym a druhym rozdiel 3 roky a potom som pol roka po porode otehotnela. V podstate ma vsetko vyhody a nevyhody. Teraz maju 13, 14 a 17. Ten najstarsi je teraz ok, ti dvaja mladsi su dost neprijemne naladeni. Je jedno, ake su rozdiely, zalezi od okolnosti.

waltea
8. sep 2012

@lumiva iste zavisi aj od okolnosti, od povahy tych konkretnych deti...ale napriek tomu maly vekovy rozdiel je the best 🙂 ja mam sestru mladsiu o rok, s ktorou si doteraz super rozumieme, vyrastali sme skoro ak odvojcata, vsetko sme robili spolu, boli sme proste najlepsie kamosky...co je naozaj mozne len pri detoch s mialym vekovym rozdielom....mam totiz este sestru mladsiu o 6 rokov a to vzdy bola pre nas mala sestra, a doteraz nou je, hoci uz je dospela....vyrastala v podstate sama, partaka na hru nemala, vzdy sa musela hrat sama, ked ona mala 2, ja som mala 8, cize uplne niekde inde....dnes uz samozrejme mame spolocnu rec, ale aj napriek tomu to spolocne stravene detstvo s mojou sestrou bolo super 😉
Ja mam zatial medzi detmi takmer 2,5 roka, a velmi sa lubia, vedia sa pekne spolu zahrat, takze este mi to pripada ok, podobny ropzdiel by som chcela aj medzi dalsimi detmi, ale uvidime, ci sa podari, clovek si nie vzdy moze vybrat 🙂

typa
8. sep 2012

@waltea @lumiva ja musim z vlastnej skusenosti povedat,ze je super ak su deti kratko po sebe. Ja mam 3 starsie sestry a sme cca rok po sebe narodene. Stale sme boli spolu,jedna na druhu davala pozor a ucili sa navzajom. Aj teraz sme neustale v kontakte. A na strednej a vyske to bolo supis,lebo sme si mohli poziciavat veci na oblecenie 🙂
A aj bratia su narodeny rok po sebe a maju sa doteraz velmi radi. Oni su ako dvojicky - kazdy iny ale vsetko robia spolu.

Tak by som chcela mat taku velku rodinu z akej pochadzam. Ked tu citam,ako sa vam vsetkym pomalicky dari....chcem uz aj ja mat babo. Tento mesiac to asi nevyjde,lebo buduci tyzden ideme konecne k nasim na tyzden a tam sa nejak nevieme uvolnit. Mamka chce,aby sme im navrhli zahradu. Tak sa celkom tesim 🙂

simonkato
8. sep 2012

@ataner81 milacik ja tu mrchajznu necakam az 20teho si mi zabudlo a ja si myslim ze tebe ta mrchajzna veru nepride toto je mi az moc podozrive tie tvoje vselijake priznaky.Hrozne som zvedava ako to s tebou dopadne moje.

mamkabeika
8. sep 2012

@zora256 Aj ja mám polycystické vaječníky a otehotnela som už 3. krát, takže nevešaj hlavu. Teraz mám 5 cm cystu a aj pri prvom drobcovi som mala.

zora256
8. sep 2012

@waltea Ahoj!
Díky áno druhý je ok,veď stým zdravým som otehotnela aj zo synom,a viem že sa podarí aj druhý krát,vtom nie je problém🙂Len keby nebolel ten poškodený,tak by bolo super,a keby sa fakt tvoje pocity naplnili,aby som nemusela tak skoro ísť na laparoskopické odstránenie vaječníka.
@mamkabeika Ahoj!
nevešiam hlavu ja som tiež otehotnela zo zdravého vaječníka,keďže ten polycystický mám už taký od začiatku menzesu čiže od 11 rokov,len sa to stále zhoršuje,a ja nemám cystu na ňom ale celý vaječník je z cystičiek,keďže z folikúl,ktoré mali pri ovulke prasknúť sa znich tvoria cystičky a časom praskajú a krvácam vtedy hocikedy:-/ a celý vaječník mi má už vyše 6cmx vyše 4cm,a preto mi ho chce lekár dať odstrániť,lebo nadprodukuje hormóny ktoré bránia ovulácii,a otehotneiu a tak mi napísal k Duphastonu ešte vitamín B1 a ak do dvoch cyklov na ktoré predpísal tieto spolu užívať neotehotniem tak musím k nemu pre odporučenie na operáciu a ísť si ju vybaviť do levíc.

zora256
8. sep 2012

@dominika1516 Ahoj!Srdečne gratulujem k tehu,všetko dobré prajem a najmä veľa zdravia🙂

mamkabeika
8. sep 2012

@zora256 ja som mala to isté, ani menzes som nemávala istú dobu vôbec, dr. vravela, že je nemožné otehotnieť a podarilo sa nám to 🙂 držím pršteky, nech sa podarí a nech sa ti to zlepší 🙂

zora256
8. sep 2012

@mamkabeika Ahoj!
veľmi pekne ďakujem,verím,tomu že sa podarí,skôr ako do dvoch mesiacov,a veľmi dúfam,že tehotenstvom sa to zlepší natoľko,že nebudem musieť na žiadnu operáciu najmä nie dovtedy kým deti nebudú chodiť do škôlky🙂A ty ako sa máš?

rohlicka
8. sep 2012

@zora256 ale ved teba nevestila nahodou vestica ze oktober je tvoj mesiac ? 🙂 aj pri malom ti to vyslo .. verim ze sa to aj teraz splni 🙂 🙂 🙂

zora256
8. sep 2012

@rohlicka Ahoj§Mne neveštila žiadna veštica,ja som si z karát vyčítala na september,tohto roku október mi vyšiel v roku 2010 a tak sa aj malý zadaril🙂Nuž tak som zvedavá,či ma nesklamú karty,vtedy som im neverila a splnilo sa nuž snažím sa aj teraz nesklamať...
A ďakujem🙂

waltea
9. sep 2012

@zora256 Urcite sa zadari, ved september je plodny mesiac !!! 😉 A uz ked si si to vyvestila, tak to musi vyjst, no nie ? 😉

horseshoe
9. sep 2012

@mabika diky moja za info ohladom navstevu u dokiho a nemocky 😉 😉 😉

dominika1516
9. sep 2012

@zora256 dakujeeeem pekne 😉

horseshoe
9. sep 2012

@lumiva @brumka
Ja som nikdy neuzivala HAK a doki mi ich ani nikdy nenavrhoval, pritom som mu vravela, ze mavam hrozne bolestivu mrchu. Ale tak doki vie, ze je to bordel, tak ma do toho ani netlacil. A tiez som pocula, ze HAK vie narobit vela zenam paseku v organizme, a potom je dalsia skupina zien, ktorej zas pomaha. No kazdopadne HAK je hormonalna zalezitost, a preto ich dlhodobe uzivanie moc neuznavam. Napr. moja znama - jej museli zobrat skoro maternicu, lebo mala zle vysledky cytologie, tak potom musela uz stale uzivat hormony a teraz ma vyse 50rokov a ma take problemy s pecenou, ze hruza. A pritom nefajci, nepije, nic...Takze jedine tie lieky to sposobili. A HAK je pomerne mlady liek - zacala sa hromadne uzivat v podstate nedavno, takze jej ucinky v neskorsom - postproduktivnom a poprechodovom veku este nie su zname. Nevedno, co dokaze narobit za tie roky v organizme zeny. Vlastne uz sa aj nieco vie - citala som kopu clankov,kde pisali o spojitosti uzivania HAK s neplodnostou - to uz je znama vec.

ataner81
9. sep 2012

Ahojte babulky. Dnes iba nakúkam lebo idem na menší výletík. Dabuľku som podopĺňala, ponaprávala a povyradzovala z nej tehulky 😀. Dovolila som si @motorka32 vyradiť z tabuľky. Už vyše mesiaca sa nám neozýva. Ak sa ozve, opäť ju tam alebo do tehu tabulky zaradíme. Dúfam, že sa za to na mňa nenahnevá. @waltea kľudne aj mesiac po pôrode. Ja chcem deti hneď po sebe ale to je len môj sen. Budem vďačná za všetko. @werusss júj ako ti to závidím 🙂 . Ja som to mala pred 2rokmi. To je úžasný pocit zariaďovať si vlastný bytík. Uži si to 😉
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@kaprkapr 14.9. rak
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 20.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran