Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka no to máš pravdu a cenu máš takú akú si zjednáš 😉 , nám sa to s drahým ohromne páčilo zjednávať a keby sme sa nebrzdili, tak neviem neviem ako by sme sa dopravili domov :D
@simonkato dakujem za privítanie 🙂 tak si len pekne užívaj a aj ty nemysli na zlé veci 🙂 cmuk
@ataner81 miláčku kde mám tú tabuľku??? ty si na mňa zabudla 😀
Dievčatká na ktorý DC vám ukázal tehotenský test //? A ktorý deň po ovulke to bolo?
@ataner81 nemaj ved aj mne si vravela ze mam mysiet pozitivne a ze psychika je dolezita takze pekne nahod usmev a mysli len na to dobre ved ina moznost sa ani nepripusta😉
@dominika1516 myslím pozitívne, teda aspoň sa snažím 🙂
@drobca07 v pohode 😉 , hlavne že to máš
@horseshoe nemám pocit na tehu, skôr na mrchu....a brala som ten duphaston, tento mesiac som nesledovala nejako ani ovulku, cca mala byť v čase asi keď sme odlietali na dovolenku keď sa na to tak spätne pozerám, no fakt neviem.... ale bolí ma bruško trošku ale tak po bokoch - skôr pri slabinách na oboch stranách a tie prsia moje nafučané 😀 😅 ....no nechám sa prekvapiť 😀
@ataner81 drahá spolubojovníčka ak vydržíš ešte nejakú dobu a mrchy nám neprídu tak môžme testnúť spolu potom, čo ty na to? 🙂
@ataner81 mojko to ti verim ale kludne urob testik aj dneska mozno ti tie ciarky oci vykolu 🙂 a ked do piatku nepride urobis dalsi ved uz si ich kolko ocikala takze dake 2€ ta z biedy nevytrhnu. a to iste patri pre teba @drobca07 ved aj vy mna vzdy ukecate a idem ocikat ten papiercok.Tak sa nenechajte dlho prehovarat dohodnite sa na termine a dajte spolocne testovanie 🙂
jo babulky @drobca07 a @ataner81 , ktore si myslite, ze by ste teoreticky aj mohli byt tehule - radsej ako @brumka pise netestujte hned - pockajte zopar dni...Teda, ak to kocky vydrzite 😉 😉 Ja by som povedala tak 5dni pockajte. Dovtedy sa aj vyvrbi, ci dostanete mrchu alebo nie, teda malo by sa...Malokedy mrcha meska tak dlho.
Teda ja by som tu rada videla dalsie //ciarocky na testikoch, ale predsa ako sa vravi: kto si pocka, ten se docka 😉
@ataner81 moja paci sa ze si zmenila nazor na skorsie testovanie - priznaky mas skvele aj jedna aj druha 🙂 je lepsie dat testik a bude dusicka na pokoji .. a ak mas byt a tehu a testik by nezaznamenal hormon - AJ TAK MRCHA NEPRIDE 🙂 nenatahuj aj nas a dajte si s @drobca07 spolocne testovanie 🙂 bude aspon skvela atmosfera 🙂
Babenky trosku otazka od veci ale snad poradite varim no skor peciem krkovicku a nechce sa mi skriabat zemiaky na kasu myslite ze sa k tomu bude hodit aj ryza alebo zbehnem kupit knedlu a urobim k tomu este aj kapustu.
@ataner81 uvidiiiiiis, moja 😉 nehadz flintu do zita 😉 no vies co, ja si skor myslim, ze to zalezi, ako rychlo sa ti to oplodnene vajicko uchyti - ja som mala ovu na 18.den a test ukazal uz dost silne //. A segra mavala ovu vzdy na 12.DC a test jej neukazal //ciarky ani po 10dnoch od ocakavanej mrchy. Takze asi je to o tom ako rychlo sa ti tam zakvaci - niekedy to uhniezdovanie trva dooost dlho 😉
@horseshoe drahemu varim obedik a veceru do prace musim mu poriadne navarit sak ma momentalne zivy tak nech sa aspon poriadne napapa.Ked sa drobec zobudi zbehneme kupit knedlik kusok od nas predavaju v jednej restike domaci mnam uz to tu krasne rozvoniava.
@ataner81 no dobre moja do piatku vydrzime ale ked do piatku nepride mrcha ocikavas papierik bez namietok a hned spolu aj s @drobca07 😉 dohodnute babenky moje 😵
@simonkato no ty si teda kucharocka 😉 😉 😉 to sa mi paci, ked zena pre muzicka tak vyvara 😉 a ver, ze to strasne chlapov namotava - teda fakt plati, ze laska ide cez zaludok 😉 ja zboznujem hentake klasicke jedla - knedlo, vepro, zelo, svieckova, segedinsky gulas, halusky, perkelt.... 😝 😝 😝 Uz sa mi zbiehaju slinky 😵

No dievcatka moje tak sa vam venujem pekne dalej malinky mi uz zaspal bol akysi unaveny ze v noci poriadne nespinkal pokladik moj taky je sladky ja by som ho len boskavala ale uz sa mu to moc nelubi.V sobotu ideme na vylet pozret auticka v Nitre bude autosalon tak sa tesil ze ho zoberieme aj ja sa veru tesim 🙂