icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

simonkato
10. sep 2012

No dievcatka moje tak sa vam venujem pekne dalej malinky mi uz zaspal bol akysi unaveny ze v noci poriadne nespinkal pokladik moj taky je sladky ja by som ho len boskavala ale uz sa mu to moc nelubi.V sobotu ideme na vylet pozret auticka v Nitre bude autosalon tak sa tesil ze ho zoberieme aj ja sa veru tesim 🙂

drobca07
10. sep 2012

@brumka no to máš pravdu a cenu máš takú akú si zjednáš 😉 , nám sa to s drahým ohromne páčilo zjednávať a keby sme sa nebrzdili, tak neviem neviem ako by sme sa dopravili domov :D
@simonkato dakujem za privítanie 🙂 tak si len pekne užívaj a aj ty nemysli na zlé veci 🙂 cmuk
@ataner81 miláčku kde mám tú tabuľku??? ty si na mňa zabudla 😀

ataner81
10. sep 2012

@drobca07 už som ju tu dala hneď ako si ma poprosila. str.342 kuk tam 🙂

ataner81
10. sep 2012

Dievčatká na ktorý DC vám ukázal tehotenský test //? A ktorý deň po ovulke to bolo?

brumka
10. sep 2012

@ataner81 ja neviem kedy som mala ovulku ale odhadom mozno po 10 dnoch? to som bola tusim 31-32DC pri dcerke som mala pozitivny test 4 dni pred vynechanim

dominika1516
10. sep 2012

@ataner81 nemaj ved aj mne si vravela ze mam mysiet pozitivne a ze psychika je dolezita takze pekne nahod usmev a mysli len na to dobre ved ina moznost sa ani nepripusta😉

drobca07
10. sep 2012

@ataner81 prepáč drahá 😉 🙂 ....predtým mi to neukázalo ani teraz na prvý krát, chýbalo mi pol strany tak som sa musela odhlásiť a prihlásiť a teraz vidím, že ste mi tam viaceré písali....no pekne pekne ako mi to tu "blbne".... ale už to dúfam bude OK 😀

rohlicka
10. sep 2012

@ataner81 den po meskani cize 31DC 🙂 a cca 18den po ovulke 🙂

ataner81
10. sep 2012

@dominika1516 myslím pozitívne, teda aspoň sa snažím 🙂
@drobca07 v pohode 😉 , hlavne že to máš

drobca07
10. sep 2012

@horseshoe nemám pocit na tehu, skôr na mrchu....a brala som ten duphaston, tento mesiac som nesledovala nejako ani ovulku, cca mala byť v čase asi keď sme odlietali na dovolenku keď sa na to tak spätne pozerám, no fakt neviem.... ale bolí ma bruško trošku ale tak po bokoch - skôr pri slabinách na oboch stranách a tie prsia moje nafučané 😀 😅 ....no nechám sa prekvapiť 😀
@ataner81 drahá spolubojovníčka ak vydržíš ešte nejakú dobu a mrchy nám neprídu tak môžme testnúť spolu potom, čo ty na to? 🙂

simonkato
10. sep 2012

@drobca07 moja sama to poznas niekedy nejde nemysliet na zle veci.
@ataner81 pri prvom som si robila test az po 10tich dnoch meskaniaa teraz asi 33DC alemoja kazda zena je ina mozes byt tehu a test je negativny kolke to tak mali.Ale ja verim ze ty budes mat tenti mesiac testik konecne pozitivny.

drobca07
10. sep 2012

@simonkato máš úplnú pravdu a aj s tými testíkmi, keď teraz dočitávam pomaličky a videla som testík @julinka88, že aké mala silné // 1či2dni po meškaní tak som skoro odpadla - v dobrom 😉 😀

brumka
10. sep 2012

@drobca07 ja zase po mojej skusenosti uz netestujem, pockam nmin tyzdne dva ci vydrzim

ataner81
10. sep 2012

@drobca07 dobre, dohoda istá 😉
@simonkato začínam byť nervózna. Nech už je aspoň piatok 😒

ataner81
10. sep 2012

@brumka presne preto nech testovať. Už mám dosť bielych testov a ďalšie už nechcem 😖

simonkato
10. sep 2012

@ataner81 mojko to ti verim ale kludne urob testik aj dneska mozno ti tie ciarky oci vykolu 🙂 a ked do piatku nepride urobis dalsi ved uz si ich kolko ocikala takze dake 2€ ta z biedy nevytrhnu. a to iste patri pre teba @drobca07 ved aj vy mna vzdy ukecate a idem ocikat ten papiercok.Tak sa nenechajte dlho prehovarat dohodnite sa na termine a dajte spolocne testovanie 🙂

horseshoe
10. sep 2012

jo babulky @drobca07 a @ataner81 , ktore si myslite, ze by ste teoreticky aj mohli byt tehule - radsej ako @brumka pise netestujte hned - pockajte zopar dni...Teda, ak to kocky vydrzite 😉 😉 Ja by som povedala tak 5dni pockajte. Dovtedy sa aj vyvrbi, ci dostanete mrchu alebo nie, teda malo by sa...Malokedy mrcha meska tak dlho.
Teda ja by som tu rada videla dalsie //ciarocky na testikoch, ale predsa ako sa vravi: kto si pocka, ten se docka 😉

rohlicka
10. sep 2012

@ataner81 moja paci sa ze si zmenila nazor na skorsie testovanie - priznaky mas skvele aj jedna aj druha 🙂 je lepsie dat testik a bude dusicka na pokoji .. a ak mas byt a tehu a testik by nezaznamenal hormon - AJ TAK MRCHA NEPRIDE 🙂 nenatahuj aj nas a dajte si s @drobca07 spolocne testovanie 🙂 bude aspon skvela atmosfera 🙂

horseshoe
10. sep 2012

@ataner81 mne ukazal //ciarky tiez 1den po meskani a 15.den po ovulke. Ale mne sa ukazali uz dost silne ciarky, takze u mna by bol pozitivny asi aj par dni pred ocakavanou mrchou. 😉 Asi sa mi vajko muselo ihned dobre uchytit, lebo ovulku som mala az na 18.DC. 😉

simonkato
10. sep 2012

Babenky trosku otazka od veci ale snad poradite varim no skor peciem krkovicku a nechce sa mi skriabat zemiaky na kasu myslite ze sa k tomu bude hodit aj ryza alebo zbehnem kupit knedlu a urobim k tomu este aj kapustu.

ataner81
10. sep 2012

@horseshoe asi záleží od toho, kedy bola ovulka. Ak na nejaký 12DC, tak ti ukáže skôr. Inak zase mi začali tlaky v podbrušku 😒
@simonkato @rohlicka skôr ako v piatok netestujem 🙂 Dúfam, že do vtedy mrchaňa nepríde aj keď......... ☹ už ju začínam cítiť ☹ ☹

ataner81
10. sep 2012

@simonkato ak nie zemiačky, tak jednoznačne knedľa s kapustičkou 🙂

horseshoe
10. sep 2012

@simonkato moja asi viac ta knedla a kapusta k tomu ide 😉 😉 mnaaaaaaaaaaaam, to co robis za dobroty 😀 😉

horseshoe
10. sep 2012

@ataner81 uvidiiiiiis, moja 😉 nehadz flintu do zita 😉 no vies co, ja si skor myslim, ze to zalezi, ako rychlo sa ti to oplodnene vajicko uchyti - ja som mala ovu na 18.den a test ukazal uz dost silne //. A segra mavala ovu vzdy na 12.DC a test jej neukazal //ciarky ani po 10dnoch od ocakavanej mrchy. Takze asi je to o tom ako rychlo sa ti tam zakvaci - niekedy to uhniezdovanie trva dooost dlho 😉

simonkato
10. sep 2012

@horseshoe drahemu varim obedik a veceru do prace musim mu poriadne navarit sak ma momentalne zivy tak nech sa aspon poriadne napapa.Ked sa drobec zobudi zbehneme kupit knedlik kusok od nas predavaju v jednej restike domaci mnam uz to tu krasne rozvoniava.
@ataner81 no dobre moja do piatku vydrzime ale ked do piatku nepride mrcha ocikavas papierik bez namietok a hned spolu aj s @drobca07 😉 dohodnute babenky moje 😵

horseshoe
10. sep 2012

@simonkato no ty si teda kucharocka 😉 😉 😉 to sa mi paci, ked zena pre muzicka tak vyvara 😉 a ver, ze to strasne chlapov namotava - teda fakt plati, ze laska ide cez zaludok 😉 ja zboznujem hentake klasicke jedla - knedlo, vepro, zelo, svieckova, segedinsky gulas, halusky, perkelt.... 😝 😝 😝 Uz sa mi zbiehaju slinky 😵

brumka
10. sep 2012

@horseshoe hehe ze malokedy meska, potvora pamatas pred 2m ked mi meskala 12 dnia nic? haha potvora jdna.... som zvedava kedy pride tato dalsia.

ataner81
10. sep 2012

Baby konečne prišiel drahý od lekára a všetko je v norme 😀 😀 😀 😀 . Som taká šťastná 🙂 Ešte ide na výter kvôli chlamýdiám, ureoplazmám atď. Joj taký kameň mi spadol zo srdca. Tak a teraz som na rade ja a moje vyšetrenia.
@horseshoe bolesti a tlaky sa stupňujú tak.......... ☹

ataner81
10. sep 2012

@brumka to snáď nie, však by ma porazilo toľko dní čakať 😠 😠 😠 😠

horseshoe
10. sep 2012

@brumka no jo, pamatam, ale tak bolo to vynimocne meskanie, nie? 😀 😀 😀 mne raz meskala 7dni a uz ma z toho na vred vynasalo 😉