icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

julinka88
10. sep 2012

@dominika1516 jáááj ty nemáš ešte lekárku ....ja som zabudla...no tak skús...držkám palčeky 😀

horseshoe
10. sep 2012

@zora256 no ved aj tvoj cas pride, kedy tu budeme v napati, ci sa podarilo alebo nie 😉
Ja sa mam celkom dobre. ranne nevolnosti este byvaju, ale podbrusko ma pobolieva o dost menej 🙂 Pohyby ja este necitim, ale velmi sa na to tesim 🙂 A sono ma caka tento tyzden, ako aj geneticke testy, tak dufam bude vsetko v poriadku. Drobca som uz straaasne dlho nevidela. Moj doki neuznava caste sonovanie, iba na zaciatku tehu robi castejsie - kvoli srdiecku a rastu plodu...Uz sa neviem dockat, kedy nase babo znovu uvidim 😉

dominika1516
10. sep 2012

@ellis21 tak mala som typicke mrchovske priznaky a zacali cca 3-3 dni pred ocakavanou mrchou ako bolesti krizov mierne polesti podbruska katastrofalne citlive prsia ked som vecer dala dole podprsenku tak to bolelo jak keby sa mi chceli odtrhnut :-P .. a strasne vela som papala az tak ze mi bolo zle od prejedenia mala som zavraty ked som sa prudko pohla ci uz otocila alebo postavila a vyhadzala sa mi tvar ako v puberte proste katastrofa vzdy pred mrchou sa mi sem tam na tvari nieco objavilo ale teraz som vyzerala ako po vojne so sipkami 😀
mas pocit ze si tehu?? .. dufam ze pribudnes aj ty k stastnym tehulkam 😉

ataner81
10. sep 2012

@dominika1516 @zora256 som šťastná, že je mužík v poriadku. Na testy môžem ísť najskôr až 3DC takže čakám a čakám a čakám........dnes mám od rána tlaky v podbrušku. Počas mrchy mám okrem iného bolesti krížov a tlaky v panve. Také akoby sa mi razťahovala. Mám pocit, že mám dnu tonové závažie a to sa snaží dostať von.Akoby mi rozťahovalo panvu a také bolesti mám od rána aj dnes. A druhý krát ma naplo na vracanie

ellis21
10. sep 2012

@horseshoe ahojček, prosím ťa, kedy ti začali ranné nevolnosti? mne je od včerajška hrozne aj v noci som sa na to zobudila. No ak sa to podarilo, mala by som byť podľa mrchy 2+5 a to sa mi zdá veľmi skoro. Mrchu mám dostať 19.9.

dominika1516
10. sep 2012

@julinka88 dakujem dufam ze nenatrafim zas na nejaku necitlivu mrchu ale spoluziacky co k nej chodili hovoria ze he dobra len sestricka ze ma problem s odbermi krvi ze stale od nej idu zmodrete :-\

ellis21
10. sep 2012

@ominika1516 no ja som si to myslela už minulí mesiac, mala som na teste ducha a mrchu len jeden deň. Bola som u doktora a ten nič nevidel, ani krv mi nebral. No a teraz sme skúšali s manželom presne cez plodné dni. Tak neviem. Mám už dve deti ale takto som sa necítila nikdy.

zora256
10. sep 2012

@horseshoe Ahoj!
Presne ako píšeš,aj môj doki tiež len ke´d je nutné robí sono,a najmä na začiatku a potom ak sa prenáša ako som bola aj ja,hoc somsi zato musela zaplatiť lebo poisťovňa už neprepláca po 30tt a ja som len 41tt rodila a to som sa otvárala už od 32tt aj v nemocke som bola na pozorovaní týždeň.

dominika1516
10. sep 2012

@ataner81 presne toto som mala aj ja jak keby mi dakto balon v podbrusku nafukoval a aj krize ma boleli ako pri mrche a zavraty jak keby som bola dehydrovana a nevladala .. tak pockaj a mozno ani testy nebudes potrebovat 😉

julinka88
10. sep 2012

fúúúúú a nechceš sa radšej ešte poobzerať ????? 😅 či????ale veď uvidíš možno to nebude až také strašné ale keby si tam mala na každú poradňu chodiť s hrôzou tak radšej popozeraj ešte aj inde 😀

dominika1516
10. sep 2012

@ellis21 noo aj tu na MK baby spominali ze skoro kazde tehotenstvo je ine .. a preco ti nebral krv?

zora256
10. sep 2012

@ataner81 Ahoj!
Nuž to vyzerá nádejne,hoc mne aj ped ms býva na nič,ale tak počas tehu keď som ani nevedela že som ma napínalo od rôzneho smradu alebo voňaviek,ktoré sa mi pred tehu páčili zrazu mi smrdeli😀

ellis21
10. sep 2012

@dominika1516 no to neviem, ja som bola na 100% presvedčená že som, že v tom šoku keď mi povedal, že tehotenstvo nevidí som sa ho to ani nepýtala. Len potom sa manžel pýtal či mi bral krv a ja že nie, že ma to ani nenapadlo. Len sa mi teraz zdá, že na to aby mi bolo zle je ešte skoro.

horseshoe
10. sep 2012

@ellis21 Ahoj. Vies co, mne tie nevolnosti zacali od 6.tt. Ale je to veeeelmi individualne. Niekto zacne grcavat este ani nevie, ze je tehu, niekto zase zacne od 12.tt. Tehulky su strasne roznorode - maloktora ide presne podla tabuliek a toho, co vravia doktori - ze nevolnosti max. do 12.tt. Houby, niekto sa s tym trapi aj cele tehu. Je to hlavne o citlivosti na zvysene hladiny hormonov. Mozno, ze ty si pripad tej velmi citlivej tehulky, takze mozne je vsetko 😉 Tak, ci tak, vyckaj si na ten datum mrchy a ked bude meskat zopar dni - testuj 😉

horseshoe
10. sep 2012

@zora256 hlavne,ze vsetko dobre dopadlo 😉 a museli ta aj sit kvoli tomu krcku, ci nie?

ellis21
10. sep 2012

@horseshoe no len aby som s tým testom vydržala 😀 Minulý mesiac som ich robila 6 😎 Ale asi pôjdem skôr z roboty, lebo asi ogrcám monitor a tak sa mi točí hlava ako keby som celý víkend pila. No neviem, možno to ide len namňa chrýpka. ☹ A chcem strašne spaaaaaaaaaaaaaaať.

horseshoe
10. sep 2012

@ellis21 hmmm, no mas vskutku tehulkovske priznaky 😉 😉 😉 ta spava nemoc ma trapila este skor ako som zacala grckavat 😉 no som na teba zvedava, veru 😉 😉 😉

zora256
10. sep 2012

@horseshoe šiť sa smie len do 22tt potom už nie,nie nešili ma,len som musela viac odychovať,lebo hrozne ma tlačil dolu,už bol dole hlavičkou do 20tt,tak som si veľa krát musela ľahnúť na chvíľku,kým to prešlo,a potom po maly zas robiť aj žehliť posediačky🙂

zora256
10. sep 2012

@ellis21 Ahoj!To si poriadne nádejná🙂Držkám moc palčeky aby to bolo z tehu 😉

ellis21
10. sep 2012

@horseshoe no veru to som aj ja na seba, len neviem či to ten týždeň vydržím. Nechcem si dávať nijaký povzbudzujúci nápoj, keď neviem na čom som a s kávy mi je zle. Asi si zoberiem do roboty spacák a vankúš a budem pracovať po ležiačky. Aby som si nerozbila hlavu o stôl, keby som náhodov zaspala. 😀 😀

horseshoe
10. sep 2012

@zora256 to som nevedela, ze sit sa moze len do 22.tt Takze si mala nariadeny kludovy rezim....No fakt, hlavne, ze ste to dobojovali do uspesneho finale 😉 😉 😉

ataner81
10. sep 2012

Dievčatá na dnes končím. Prajem vám krásny zvyšok dňa a zajtra sa ozvem. Držte palce nech nehlásim 1DC. Papa

zora256
10. sep 2012

@horseshoe Ahoj!Veru hlavné je že všetko dobre dopadlo,hoc som moc chcela rodiť 11.7.na prasterkyné narodeniny,ale čo už rodila som 19-tého🙂

zora256
10. sep 2012

@ataner81 Ahoj!Veľmi držkám palčeky aby si nehlásila zajtra 1dc,ale krásne // 😉

rohlicka
10. sep 2012

@ataner81 ako moze tehulke prist mrcha ? 😕 doteraz to nedokazem pochopit 😎 sama hovoris ze si tehu - kazdu z nas si dokonca o tom presvedcila - este aj sama tomu veris len sa to bojis pred sebou priznat ze je to uz skutocne tak - takze ziaden 1DC 😉

ataner81
10. sep 2012

Ďakujem za podporu a držanie palcov babulky, no už ich kľudne môžte pustiť. 1DC ako vyšitý-nekomentujem, nemám na to silu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@kaprkapr 14.9. rak
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 20.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran
@lianka11 27.9. vodnar
@linddi 28.9. baran
@brumka 29-30.9. kozorožec
@werusss 4.10. váhy
@waltea 5.10. vodnar
@mabika 10.10. panna
@ataner81 12.10. panna

brumka
10. sep 2012

@ataner81 ale moja nezufaj, asi sme ta moc navnadili, teraz viem co prezivas :( neboj budeme obe tehulky a potom maminky 🙂

rohlicka
10. sep 2012

@ataner81 moja to ma tak mrzi ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ hnusana jedna predsa prisla - ale aspon nenatahovala zbytocne ako brumku :( ale jedna vec je ze mozes dokoncit vysetrenia (viem ze to nie je utecha aku potrebujes) ale musime v tom najst pozitivum - ber to tak ty mas zatial vysledky OK a muziciek tiez .. teraz posledne vysetrenia vas mozno posunu dalej 😉

horseshoe
10. sep 2012

@ataner81 ech, to je skoda 😒 vyzerala si velmi nadejne,moja...ale vidim, ze mrchu mas presnu ako hodinky. Neboj, babenka sa urcite dockas - uz ste s drahym rozbehli vysetrenia, takze si na najlepsej ceste najst pricinu preco sa nedari 😉 Drzim vam palceky, nech sa ta pricina coskoro najde a odstrani 😉

ataner81
10. sep 2012

@brumka @rohlicka @horseshoe cítim veľkú prázdnotu ☹ . V stredu teda idem na hormonálny profil. Inak 28 dňový cyklus sa mi predĺžil na 32. 😒 Porozprávam s doktorkou o IUI, asi nemá význam čakať do nového roka 😒