icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

werusss
10. sep 2012

@ataner81 ...ahooooooj....nebud smutna...dalsi mesiac uz vyjde urcite...a keby nie tak nezufaj...je tu este plno vela mesiacov a ver mi ze tak ako kazda jedna z nas sa dockame....len sa trosku treba nad to povzniest...ja ked som dostala mrchu tak som si isla zacvicit a hned mi bolo lepsie..ani som smutit nestihla...

horseshoe
10. sep 2012

@ataner81 moja, ja plne sucitim s tebou ☹ ale mozno vysetrenia, ktore absolvujes tento mesiac vam vnesu viac svetla do toho, preco sa stale nedari...Hormonalny profil vela napovie. A taktiez si pisala, ze este budete mat aj ine vysledky - na ureaplazmy, imunologicke...Uvidis ako dopadnu tie. Najhorsie je, ked sa neviem pricina. Ked sa uz pricina vie, tak sa to moze zacat aj riesit a opat sa posunut o kus dalej. Takto clovek len tapa...Zatial by som na IUI nesla - az ked budes mat vsetky tie vysledky, lebo naco chodit na IUI, keby si mala napr. problem ze nicis partnerove spermie a pod. Neviem, kedy budete mat vsetky vysledky...Ale ak to bude uz tento mesiac a ukaze sa vsetko negativne - tak potom urcite hned skusat to IUI 😉

typa
10. sep 2012

@ataner81 Ahoj, to ma mrzi, ze Ti to nevyslo. Som na teba dnesny den mylela, ze ako sa Ti dari. Ale pozitivne je, ze september este neskoncil, cize stale sa Ti este moze ten september splnit 🙂
Tebe to tu praje kazdy, aby sa vam mimi podarilo. A ked uz to tolko ludi praje, tak sa to isto podari 😉 Len nestracaj nadej a dalej bud pozitivne virtualna tehulka a coskoro budes aj realna. 🙂 🙂 🙂

brumka
10. sep 2012

@ataner81 jaj ta prazdnota, ja som vtedy ako bola mimo tych 12 dni co meskala a teraz asi najviac, no uvidime co z toho bude, verim ze vsetko bude ok a otehotnies ani nebudes vediet ako

drobca07
10. sep 2012

@ataner81 aj mňa to mrzí, že mrchaňa dorazila, ja čakám každú chvíľu tiež, bruško stále pobolieva úplne naspodu až mám také malé krče tam, tak sa asi čochvíľa pripojím k tebe ale nezúfam 😉 september je predsa plodný a tento mesiac nás ešte čaká ovulka a s ňou spojené mňam mňam snažilkovanie 😉 🙂 takže hlavičku hore a ideme ďalej 😉

ataner81
10. sep 2012

@horseshoe jasné, že najprv absolvujem všetky vyšetrenia a tiež to usg ale chcem vedieť trochu viac o IUI. Veď sú to 4mesiace do Vianoc a do vtedy by som mala mať všetky výsledky, tak aby som vedela čo ďalej.
@brumka aspoň, že ma nenaťahovala sviňucha jedna. Aj keď ako som písala predĺžil sa mi cyklus z 28 na 32, takže som ju v podstate čakala od piatku.
@werusss veď zajtra idem do posilky a plávať. Život ide ďalej, tak musia aj kilá ísť dole 😀
@typa už som to tu písala, že september je plodný a to že v septembri nemám pozitívny test ešte neznamená, že v tento mesiac neotehotniem 😉
@drobca07 ty len nič nečakaj a nepripájaj sa ku mne. Ja ťa tam dole v tabuľke nechcem. Marš do tej druhej tehulkovskej 😀

drobca07
10. sep 2012

@ataner81 takto sa mi páčiš mojka 🙂 ....a už tu nechcem vidieť žiadne ☹ dúfam, že ti to je jasné 😉 😎 slniečko krásne svieti a keď počúvam , že sa má ešte otepliť , tak to znamená len pozitívne myslenie úsmev na tváričke 🙂 cmuk

ataner81
10. sep 2012

@drobca07 stále je krásny deň a ja som sa nádeje nevzdala, len to bolo také sklamanie, keď prišla.Už je dobre a ja si cmurkám radlera mňam veď ešte stále ako vymyslená tehula môžem 😉 😀

horseshoe
10. sep 2012

@ataner81 aj ja som velmi rada, ze neklesas na duchu 😉 😉 😉 a mas pravdu - september stale moze byt uspesny mesiac 🙂

simonkato
10. sep 2012

@ataner81 mojko je mi luto ze mrcha dorazila ale nemusi nic znamenat kolko zien mava mrchajznu a je tehu takze tu nadej nestracaj vsetko sa ukaze az toho 19teho na sone.Nie ze by som ta chcela namotavat ale je tu aj taka moznost.A ako sama pises september nam nekonci a ty kludne mozes ostat realnou tehulkou v nom.

jeackynka
10. sep 2012

@ataner81 tak veru moja,je mi to luto,ale tak september sa iba rozbieha,urcite to uz musi vyjst inaj ked som vas tu doobeda citala ze budete testy robit az ked bude meskat,tak to ja by som asi nerobila nikdy mne este mrcha nemeskala odkedy sa snazim 😀 takze ked mne bude meskat tak uz to bude asi na dobrej ceste a k tym priznakom mne vzdy pred mrchou pridu vsetky tehotenske tak ani na to sa neda spolahnut,nic len cakat musim a nerobit si falosne nadeje 😉

ataner81
10. sep 2012

@simonkato už sa nechcem namotávať a dúfať v niečo, čo je nereálne. Ja dúfam, že to usg dopadne dobre, maternica a vaječníky sú v poriadku a nič mi nebráni v otehotnení.
@jeackynka no mne mrcha tiež väčšinou nemešká ale v poslednej dobe mi blbne a chodí si ako chce, no do 32Dc mi vždy príde. Takže teraz viem, že test si budem robiť najskôr po 7dňovom meškaní

deculko
10. sep 2012

@ataner81 veru aj mna to mrzi... skoda,ze nas tak tie priznaky namotaju,aj ked sa dat namotat nechceme... vid ja minuly mesiac...take priznaky jak lusk a nic...preto som ani na tie vase priznaky nereagovala...bola by som pisala negativne veci...ze sa nenadejajte a tak...ale pripapadlo mi to potom,ze by to vyznelo,ako by som vam nepriala...tak som radsej nic nepisala... co sa da robit... ide sa dalej...ale ste posunuti Reny o dalsie kroky dalej,ste tam,kde ste minuly mesiac neboli... uz o spermijkach viete,ze su ok... ides na vysetrenia,tak ti tento mesiac zbehne... vykasli sa na to cakanie,nebudes predsa otrokom tuzby... a ono to potom niekedy pride... kedysi som si hovorila,ze ked sa mi nebude darit pri prvom mimcu,ze si zajdem za psychologom a vsetko mu vykecam...ze sa potom uvolnim....ked to zo seba dostanem... vsak on to musi vyppocut... mam raz totiz taku skusenost,ze ked mi meskala mrcha popri statniciach a z toho ci nie som tehu ked som este nechcela byt...tak som si skusila za psychologickou ist... len tak... a vyzalovalala som sa...ake to mame my mladi tazke v tejto dobe... a ona potom mrcha dorazila aj bez vyvolavacky....tak som si povedala,ze ked sa mi nebude darit otehu,tak zajdem tiez,nech tu psychicku barieru odputam...
ja svoje terajsie otehu uz ako tak vypustila z hlavy...tuzim strasne,...ale ono to raz pride....aj ked jasne,ze je to lahsie,ked uz jedno deculko mam...

tak sa drz Reny,bude raz dobre,lebo byt dobre musi... a budes aj pokladik mat,verim v to🙂

ataner81
10. sep 2012

@deculko ďakujem Evička. Musím ale povedať, že táto mrcha ma nesklamala tak ako tie predchádzajúce. Príznaky boli a už som tomu aj celkom začala veriť a i tak prišla. Čo už. Nič iné mi neostáva len ísť ďalej. Teray dúfam v dobré výsledky na gynekológii a potom sa uvidí čo bude ďalej

werusss
10. sep 2012

@ataner81 ...no vidis, presne takyto pristup musis mat...🙂...hlavu hore a sup po mrske snazilkovat....🙂

lumiva
10. sep 2012

@ataner81 ja som si robila prvy na 8DPO, a to bol 17DC.

ataner81
10. sep 2012

Baby tak dnes už vážne končím. O chvíľu príde polovička, tak ma musí nejako pekne utešiť, že tá mrchaňa prišla 😉 Majte sa krásne papa

lumiva
10. sep 2012

No a uz je to tu! Zacal ma boliet zaludok, zavrcalo mi v bruchu a hodila som tycku frajerovi v aute, do sacku (mierne poskodeneho). 😀 uz to preslo, ale pochlipkavam kolu, snad sa za to na mna fazulka nebude hnevat, ale potrebujem sa vygrgat. Prepacte babenky za otvorenost, ale neda sa mi inak.

franica
10. sep 2012

Buon giorno dámy!!!!!!!!!! Tak som aj ja späť 🙂 🙂 🙂 Bolo skvele, super, nádherne...aj počasie sa umúdrilo a užili sme si dovolenku, milujem Taliansko...trochu som ešte z rána vždy sklamaná, že som sa zobudila už doma, ale čo sa dá robiť.
Už máme plán, že o 2 roky tam budeme zas- lebo budúci rok v lete rodím (inú možnosť nepripúšťam :-P ) a ten ďalší tam už zoberieme maličké 😀 To severné Taliansko je proste raj pre deti...jak sme si chceli s mm oddýchnuť od tematiky, tak to nevyšlo, lebo to bola výstavná sieň maličkých i väčších detí...celý čas sme len okukávali deti, a ukazovali si cez seba "pozri aká pekné...a tam aký zlatučký...jeeej ako sa smeje"...strašne túžim, aby to tu už bolo. Takmer sme si jedno privizeli domov, lebo ich tam bolo toľko, že podľa mm by si ani nevšimli, keby sme si jedno nabalili 😀 😀 😀 😀

Prišli sme včera nadránom a celé poobedie som trávila tým, že som si vás dočítavala 🙂 Nechcem prísť ani o jednu infošku, takže až dnes vám viem písať 🙂

franica
10. sep 2012

takže k uplynulým udalostiam len toľko, že som sa dočítala mnohé pekné i zlé správy tu. Veľmi sa teším, že máme nové tehuľky a zo srdca gratulujem a držím palce v úspešnom priebehu!!
Mrzí ma @brumka, že to fazuľke nevyšlo, no nezúfaj, vidíš, že sa to dá a nabudúce budeš mať už pripravenú a posilnenú maternicu a budete mať krásne zdravé mimi! A muža spracuješ určite, podľa mňa nemáš veľké dôvody vyčkávať, treba využiť teraz zvýšené šance 😉
@ataner81 Renatka moja pekná....k Tvojim nedávnym narodeninám ti neželám nič iné ako jedno krásne, zdravé, šťastné mimi, ktoré už musí byť niekde za rohom! Fakt som sa strašne nádejala, že to bude presne tento mesiac, tak nádejne si opisovala tie príznaky, dokonca grcka! Podľa mňa si možno bola "tak trochu"- to biochemické či ako to voláte, ale mrcha mrchatá prišla- čo podľa mňa môže znamenať, že budúci mesiac bude práve ten tvoj 😉
@weruss mrchu si dostala na narodky ataner81 a ako vidím, tú ďalšiu čakáš práve na moje- tak už teraz ti vravím, že si neželám takýto dárek, takže sa ju neopováž dostať 😀

franica
10. sep 2012

a ešte pridám niekoľko PIKOŠIEK 😀 😀 😀
Boli sme aj na takom superkovom festivale vína, kde som to "prehnala" ( v mojom prípade cca 3 deci vína), čo môjmu sa žalúdku už neľúbi a ráno som objímala misu, na čo moja mam vyletela zo spálne, že "Ty si tehotná!!" 😀 😀 😀 😀 No nie, nie som, keďže robím všetko pre to, aby som nebola- ZATIAĽ...ako dôkaz mi mrcha prišla hneď včera po návrate domov presnejšia ako by som dúfala, krásne na 35. deň, síce zase riadne intenzívna, ale beriem to ako prečisťovanie 🙂 Som sa tomu veľmi potešila, že je pravidelná a už len jedna a ide sa na to!!! Ak aj tá tretia príde takto presne, tak v druhej polke októbra sa ide fakt na to 🙂

ďalšia pikoška- nie som žiadne tintítko a mám ešte aj také žlté letné šaty zúžené pod prsiami, ktoré krásne kryjú nedostatky postavy. Jedného krásne talianskeho večera sme sa vybrali medzi stánky na nákupy a mali tam vyložené dva stolčeky- jeden s dámskymi šatami a jeden s detskými- no jasné, že som musela poohmatkávať všetky detské šatočky a hračky 😵 . potom som si kúpila taký svetrík a veľmi zlatá talianska siňora mi ukazuje na brucho a sa ma pýta "Bambino o bambina??" Som na ňu nechápavo kukala, tak to zopakovala, lebo mi chcela k nákupu podarovať niečo pre bábätko v bruchu 😀 A ja že nieeee, ešte nie..tak sa chúďatko ospravedlňovala a ja som bola taká potešená celý večer, že ma mala za tehuľku. Keby len vedela...

@horseshoe s tebou sa mi dokonca snívalo!! Nechápem ako a prečo práve s tebou 😀 Ale sedela som v takej malej čakárni ako u doktora aj s mm a ty si tam sedela tiež s takým malým bruškom a pokukávali sme po sebe, nebola som si istá, že si to ty. A potom prišiel tvoj muž, ktorého som akože spoznala podľa fotiek a môjmu som mu pošepkala, že "to je asi tá horseshoe, s ktorou si píšeme na koníkovi" 😀 😀 😀 😀

všetko som si tu prečítala, ale nenašla som odkaz od @leonetka -ako sa máš moja? Ste hádam len narýchlo nezbalili kufre a vyvaľuješ sa na Kube 🙂 Ozvi sa ako sa máš, už ti prišla prvá mrcha, ako idú vyšetrenia?

simonkato
10. sep 2012

@franica ahoj moja vitam ta z dovolenky som rada ze si prisla taka vysmiata a s krasnymi spomienkami trosku aj zavidim ale samozrejme v dobrom ked som si ta citala normalne od ucha k uchu som sa usmievala taka dobra nalada ide s teba.Tak pozitivne si naladena ze si to tu cele roziarila.Ako fajn ze uz ti aj druha mrchajzna dosla uz len jedna a ani sa nenazdas a na vianoce dufam ze uz budes tehulka .Keby sme tak vsetky mali na vianoce uz bruska ake krasne sviatky by to boli.

dominika1516
10. sep 2012

@ellis21 fuuha tak chapem ze ta to nenapadlo opytat v tom soku ale ze to doktor sam od seba nenavrhol to je divne no ano este je skoro ale mozno sa cakanie oplati

lumiva
10. sep 2012

A este babenky mam jeden problemik, vytok, ale taky, ze uplne mokre nohavicky a leginy. Bez svrbenia,bez zapachu. Inak vsetko ooookkkk. Uz mam aj vysledky krvi, len som to nekonzultovala s dokym, asi v stredu tam pojdem.

simonkato
10. sep 2012

Babenky moje mna tak hrozne zacali bolie prsia az to nieje normalne toto som mala len pri tehu ale pri poslednej mrche ma tiez dost boleli tie prsia tak asi sa svinucha jedna blizi ale nech pride ako ma a nebude ma aspon natahovat som hrozne aj zvedava aky dlhy cyklus budem mat.

depa
10. sep 2012

@ataner81 ok na tyžden idem k dokymu na kontrolu a uvidime čo mi povie kedy asi očakava dalši vklad zatial len tolko inač ako sa maš akurat sa tešim na stretnutie z vyšky v KE kde som študovala je to už 12rokov čo som skončila vyšku a prave vychadzaju okruhle oslavy.

zora256
10. sep 2012

@ataner81 Ahoj!
To ma mrzí,neboj veď ešte tento mesiac nie je stratený veď keď sa Ti skončí ešte sa môže v septembri zadariť,len testík až v októbri ukáže // 😉

zora256
10. sep 2012

@franica Ahoj!
Veľmi pekné zážitky a normálne sa mi nedalo neusmievať,pri tých tvojich zážitkoch a cítiť,že si dobre naladená,fajn,tak to prejde ten jeden cyklus rýchlejšie,na ktroý tak čakáš,a určite do Vianoc už budeš tehulka a všetko bude tento krát ok 😉
@simonkato Ahoj!
Krásne si to tu napísala,kiežby sme mali bruškaté Vianoce každá z nás snažiliek,len to že sa tie Vianoce najak blížia,a nestihnú nám narásť brušká,ale nevadí,hlavné je aby sme každá boli už tehulka v tom období 😉

sanchez81
11. sep 2012

@lumiva neboj, to je klasický tehu výtok. 😉

drobca07
11. sep 2012

ahojte babuľky moje 🙂 ako sa dnes máme? ....ja sa idem pustiť do faktúr dneska, takže vás tu budem nejaké 2dni trošku zanedbávať tak dúfam, že mi to odpustíte 😉 ....včera som pre vás hodila aj nejaké fotečky z dovči , videla som, že pár z vás si ich stihlo pozrieť ale dneska som už mala mail, že mi pozastavili album, lebo citujem z mailu: Tvoj album obsahuje fotografie, ktoré podľa nás nesúvisia so zameraním stránky. Modrý koník sa venuje materstvu a deťom.
....tak ma to trošku rozčúlilo, lebo to akože teraz si tam nemôžem dať fotku lebo nie som tehotná a nemám dieťa 😢 😖 ....pripadám si teraz dosť blbo...aký máte na to názor vy???? no mňa to riadne nas..... ved hned na úvodnej stránke sa píše, že stránka pre mamičky a BUDÚCE MAMIČKY !!!!! ....tak babuľky ktoré ste ešte so mnou stále snažilky, ak niekam pôjdete a budete sem dávať fotky tak si skúste "požičať" pre portrét nejaké susedove alebo cudzie ....vrrrrrr.....