Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@franica jasne, listovku uz ber. uprav si aj stravu na taku zdravsiu a podla mna to uplne staci. ja som tiez vcera na veceru tlacila salat, sice mi potom v posteli skvrkalo v bruchu 🙂 ale statocne som vydrzala. tu alchemilku asi prestanem pit a uvidim ci bude nejaka zmena. mna ta slaba ms praveze viac znepokojuje.
@sabaka no dobre, dobre, ukecala si ma...zatiaľ 😀 ale drž sa na blízku, keby to na mňa zase prišlo, tak mi takto pekne dohovoríš a ja počkám 🙂 Dobre si pamätáš, ja som mala kyret už ako "bonus" 😖 takže ja by som mala skôr čakať s tou ranou, ale už vyzerá byť v norme a ani nebolí, tak ja si myslím, že ešte mesiac a pol a musí to zvládnuť 🙂
Inak podľa tej tabuľky, čo minule dala @horseshoe o veľkosti plodu a o týždňoch, tak som bola cca v 10. už...ja som si to nejak inak rátala, ale keď som si to neskôr rôzne prerátavala, tak to bolo fakt 10 alebo aj viac.
Ani som vám ešte nehovorila, že som tajne nakukla do výsledkov, keď som čakala u dokiho minule, ale nestihla som toho veľa a tie latinské skratky sú nelúštiteľné, ale prišlo mi z rozboru, že plod mal 35 mm už a dačo tam bolo o žltom telisku- tak to ma tak povzbudilo, že to snáď bolo ok a pri ďalšom to bude tam, kde to má byť a ešte bude mať aj to žlté čudo 🙂
@leonetka podľa mňa sa tou mrchou netráp, tá prvá hlavne, že prišla, vôbec to nie je smerodajné, predsa len to bol zásah do tela a ono sa ešte regeneruje, takže ešte tu bude priestor na nápravu 🙂 Zdravá strava ani inokedy nezaškodí a pár vitamínov do plusu tiež nie. Už len vydržať 😎
No teda, keď ste také veštice tak prosím kuknite očkom aj na mňa. Dojde či nedojde tá potvora. 😀 Mám už nejakú bublinku v sebe? 😀
Ahojte babulky moje. Dnes mi je strašne. Takú silnú mrchu mám, že sa nestíham prebaľovať 😝 a tiež mi je riadne na vracanie. Tá sviňucha sa na mne riadne vybíja. 😒
@franica ahoj Zuzanka, no vitaj doma. Krásne fotečky z dovči. Museli ste sa mať úžasne. Juj a ďakujem za prianie 😉 . Ak som si to správne vypočítala, ty máš narodeninky 4.10. však?
@drobca07 kašli moja na admina, nerozumie svojej práci 😀 . Aj tak som sa dostala do albumu a videla super fotečky. Juj babulky ak vám bolo aspoň z polovice tak dobre ako mne na dovči, mali ste sa prenádherne 😀 😉 😀 😉 . Ty si tiež už dlhodobo snažilka však? Už musíš prelomiť to nešťastie ženušiek, čo sa trápia viac ako pol roka. Ako som tak pozorovala, tak z tabuľky nám odchádzajú novo prihlásené snažilky a žienky, ktoré sa snažia max. 2-3 mesiace. Toto už musí skončiť, tak držím silno silno palce aby mrchaňa neprišla
@nikol44 takže ani ty? ☹ Pridávaš sa do našej tabuľky? Ak áno, daj nám tu termín neočakávanej mrchy a tvoje znamenie
@leonetka september je úžasný mesiac, takže ak v ňom nemám //, tak otehotniem alebo v ňom porodím. Veď aj ja som vianočné dieťa a to doslova. Vyrobená pod stromčekom 😀
@ataner81 ahooooj!! Diky za privítanie, bolo super super, ale už som aj rada medzi vami zas 🙂 S tou mrchou s tebou velice súputničím, lebo mám podobný problém- ja mám taký pohárik menštručný, ktorý je strašne fantastický a s ním mrchu ako by som ani nemala, no teraz mi preteká ešte aj ten, čo sa mi za rok a pol predtým nestalo. Ale čo už dni plynú a mrchajzňa pomaly zmizne 🙂
@franica Ahoj!
To Ti verím ja pom po pôrode za seba neručila,len 3 týždne som vydržala a šli sme na vec😀 a vraj 6týždňov😀,len čo som prestala krvácať sme si začali užívať aj keksík,po dlhej abstinencii,keďže mužíkovi sa posledný mesiac tehu nechcelo,lebo sa bál,že hneď porodím,počas sexu😀akosi chlapi sú zdržanlivejší v tejto oblasti,než mi ženy😀A ako píšeš,verím,že všetky budeme mať svoje fazuľky zasiate 😉 k Vianociam🙂
Ahojte dievcence moja malicky mi uz hajka a asi aj ja pojdem si lahnut k nemu.Rano sme uvarili polievocku cesnacku pridi si dat @horseshoe aby si znicila bacile.Boli sme na dlhej prechadzke a ako inak pozriet kozicky.Potom sme sa napapali a zaspal hned ako som ho do postele ulozila poklad sladky.
@franica pytala si sa na mrchu po kyrete no ja som tu prvu mala taku ze som az plakala hrozne bolesti a taka silna ze kazdu pol hodku na zachode som sa nestihala ani prebalovat celych 5dni som bola na tabletkach inak som nevedela fungovat uvidime co bude tato druha a kedy sa jej uraci dorazit ale uz ake take priznaky pozorujem.Ale mam pocit ze ma podbrusko boli kazdy den alebo kazdy druhy den ako som doma tak sa len sledujem a uvedomujem si ze tu ma pichlo tam ma pichlo hentam ma taha uz nech idem do dakej prace.A po malickej ale to som mala skor minisekciu nieco ako cisarsky som mala mrchu prve tri mesiace hrozne silnu a ostala mi dost nepravidelna tak tiez som zvedava velmi ako to bude teraz.
Ahojte babule!Ako veľa si vie te za ránko popísať nestíham všetko čítať🙂
Nebojte babule,každá sa dočkáme čoskoro,a ako tu jedna z nás písala,keď myslíme na Vianoce,tak nám to prejde rýchlejšie,a ani sa nenazdáme a budeme aj skôr tehu🙂A tá zdravá strava,nuž hrozne sa snažím,ale neviem sa krotiť,čokoládky vyjedám☹ ach jaj a to som si včera kúpila sójový nápoj v prášku,keďže mám alergiu na kraavské mlieko,že si dám ako pred otehotnením z malým pol litra každý deň.nuž akosi sa neviem ktomu dostať:-/snáď už dnes si dám😀
A paradajky,papriky vyjedám každý týždeň aj zo 3 naraz,a aj kysélinu listovú papám denne.Ale čo už sem-tam aj nezdravé hranolky,a pizza sa dostane do žalúdka,a colová limonáda,ale čo už s malým ke´d som bola tehu nevedela som nič nezdravé zjesť lebo mi bolo znich zle,tak aspoň zatiaľ kým môžem si dám😀.Pekný deň vám prajem prídem majd ešte v noci okolo 22h🙂Ale tak tu pobudnem asi tak pol hodku🙂Kým sa malý nezobudí.
@zora256 joooj počkaj, ty to berieš akosi prísne tú zdravú stravu 😀 Že občas hranolky a čokoláda...ja to beriem tak, že to bežné a keď k tomu si dávam šaláty, ovocie, zeleninu a kyselinu listovú, tak to vylepšujem a mám vlastne zdravú stravu. Alebo nie úplne zdravú, ale zdravšiu a som spokojná 🙂 Ak si budeš odopierať, tak budeš v strese a to nie je dobré. A čokoláda lieči :-P Plus ja verím na zázračný účinok korenín- tiež asi len preto, že ich milujem :D a pekne veľa korením a štipľavím, mňaaaam 🙂
@franica naša sabakuška je panna 😉
@sabaka tá mrchaňa je príšerná 😠 Ráno som bola plávať ale prišlo mi tak zle, že po hodine som to vzdala a doplazila som sa do šatne, kde som v kŕčoch ležala asi 15minút. Nebyť kamošky, tak niekde po ceste odpadnem.Už som 2x zvracala, točí sa so mnou svet, na záchod behám každú polhodinu a tečú zo mňa doslova kusy. Náladu mám mizernú, samozrejme rumádzgam ako decko 😢 😢 😢 😢 a nezaberá absolútne nič a to mám v sebe už 3tabletky a 2hrušky(aj keď jedna z nich si to po 10minútach rozmyslela a vyšla von 😝 ). Už to musí niektorá z dlhodobých snažiliek pretrhnúť lebo toto je ako začarovaný kruh. Nádej vkladám do @drobca07 a potom teba 😉
@franica Ahoj!
No presne,nuž až nato,že ja mám citlivý žalúdok,tak sa napchám nezdravím a potom musím sa obmedzovať aj týždeň,kým sa mi žalúdok dá do poriadku,a štipľavé,korenené vôbec nemôžem:-/ale čo už ovocím sa aj napchávam to milujem hrozno a broskyne🙂 čo máme doma,a čkoládka to je už do plusu,ako balzam proti uponáhľaným dňom a stresu🙂A už sa teším na 29.9.pôjdeme do cukrárne na naše 5 výročie svadby🙂
Takže tak ako píšeš,pridáme aj zdravú strvu k presladeným a ty koreneným a štipľavým🙂Proste čo si žiada naše telo a nervy😀

@leonetka decembrova meta je fajn! a kedze neviem dobre piect, tak budeme "miesit" na ine veci