icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
12. sep 2012

@horseshoe musim nakuknut u mna ten posledny 35dnovy bol ten nestastny :(

horseshoe
12. sep 2012

@brumka mno, ja som to tam citala uz davnejsie - niekde v diskusiach, kde sa ludia pytaju rozne otazky, tak treba polistovat v diskusiach dozadu....Ale neviem, ci to je aj tvoj pripad - to su len take dohady, vies...Najlepsie by to videl gyndos, kebysi chodila pravidelne aspon 2mesiace na folikulometriu a hormonalny profil.

brumka
12. sep 2012

@horseshoe ja idem az vnovembri ku gynekologovi

horseshoe
12. sep 2012

@brumka este ma napadlo, ze to, preco ti babo odislo mohlo byt sposobene tou progesteronovou nedostatocnostou - ta sa vyskytuje pri takychto kolisavych cykloch velmi casto...takze u teba rychlo nasadit duphaston alebo utrogestan akonahle zistis tehu 😉

brumka
12. sep 2012

@horseshoe to mi ho musi gynekolog, ved uvidime co a ako :( moj gyndak si mysly ze to olo mimomaternicove tehu ale nie na 100% pre nizke hodnoty hcg a ze v maternici nic nevideli 2 doktory

horseshoe
12. sep 2012

@brumka no jo, aj tak tie spominane vysetrenia, co som pisala vyssie su na dlho - to nie je otazkou jednej navstevy u gyndosa...

ataner81
12. sep 2012

Babulky pozerala som na nete články o menštruačnom cykle, špinení uprostred a tak som si dala dve a dve dokopy a asi u mňa bude problém v krátkej luteálnej fáze. Ovuláciu mám okolo 17-18 dňa a väčšinou môj cyklus trvá 28dní, takže luteálnu fázu mám max.11 dní a menej čo je veľmi krátko. Preto mám asi problém otehotnieť, konkrétne že mimi nemá dostatok času uchytiť sa v maternici. Možno bude v tomto problém. Som rada, že sa mi urobí hormonálny profil. Je to len samodiagnostika ale celkom mi to sedí. Neviete ako sa krátka luteálna fáza lieči?

franica
12. sep 2012

dobrý deň dámy 🙂 Som tu na skok, lebo doteraz som tu mala kamošku po dlhej dobe a mala by som dnes upratovať, aby náš dom bol zase žiteľným miestom po tej dovolenke, ale nedalo mi nenakuknúť k vám 🙂

Pozerám, že ste sa bavili o srdiečkach- ja som pôvodne nechápala čo to je, ale už som v obraze. Včera som ich začala rozdávať, že aké super a potom som zistila, že to ubúda z mojich 😀 To mi tak nevadí, len som chcela, aby sa ušlo každej 🙂 Tak dostala jednu @horseshoe za jej odborné rady, jednu @ataner81 na zlepšenie bolestí a úspešný september a @brumka ako bolestné...a potom mi došli, ale virtuálne posielam všetkým jedno veľké 🙂

Ozik baby okrem mňa, Renatky, Simonky a Evky nie je tu niekto s menom Mária? Lebo ak áno, tak jej želám všetko naj k sviatku 😉

horseshoe
12. sep 2012

@ataner81 neviem ci tiez nie duphastonom 🙂)) vseliek na buchtove problemy vseho druhu 🙂))

ataner81
12. sep 2012

@franica ĎAKUJEEEEEEEEEEEEEEM 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@horseshoe juj nech už je koniec mesiaca a ja viem výsledky. Začínam byť netrpezlivá 😠

horseshoe
12. sep 2012

@franica aj ja dakujem moja 😉 😉 😉 😉 😉

jeackynka
12. sep 2012

Takze hlasim 1DC mrcha ako vysita este aj o den skor,aspon ma nenatahuje ja nemam kedy ani testovat 😀 dnes si pojdem kupit alchemiku a vyskusam pit,to sa pije tusim len do ovulky ze?

jeackynka
12. sep 2012

A dalsia mrcha,aj ked dufam ze nepride 10.10

brumka
12. sep 2012

@jeackynka ano do ovulky, nezufaj, sme obe v tom spolu...inac tebe doky na to mikrotehu co povedal, mali ste zakaz? ja si alchemilku nasadim az o mesiac tento cchem pozvolna

jeackynka
12. sep 2012

@brumka praveze mi odporucil sa obzvlast snazit,ziadne cakanie hned,lenze pri mojom pracovne vytazenom chlapovi sa neda nejako brutalne snazit,ja si myslim ze aj tam je chyba,inak tento mesiaac ma ale stale bolelo brucho od ovulky az doteraz kusom,taj neviem ci to ma nejaky suvis.

zora256
12. sep 2012

@drobca07 Ďakujem za info aj moja známa z detstva sa túto sobotu vydáva,joj,ako sa teším,spolu z @rohlickou😀
My už 29.9. budeme mať 5 výročie,ako dávno sa mi to zdá🙂

brumka
12. sep 2012

@jeackynka aha, uvidim seba co a ako, ani neviem kedy pride mrcha nic.
@zora256 mi sme mali pre mesiacom 3 rocne od savdby

ataner81
12. sep 2012

@jeackynka takže aj ty? ☹ To mi je ľúto. Tá mrchaňa si nie nie dať pauzu 😠
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@kaprkapr 14.9. rak
@sabaka 15.9 panna
@ellis21 19-20.9 váhy
@simonkato 20.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran
@lianka11 27.9. vodnar
@linddi 28.9. baran
@brumka 29-30.9. kozorožec
@nikol44 3.10. býk
@werusss 4.10. váhy
@waltea 5.10. vodnar
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna

zora256
12. sep 2012

@brumka Ahoj!
Že to letí ten čas od našich krásnych dní D ako voda🙂Ja by som si to zopakovala,ale pravdaže z tým istým mužom😀,možno na 50 výročie svadby🙂

brumka
12. sep 2012

@zora256 ja som mojmu povedala ze o 2 roky, ze to budeme mat akurat 5 rocne vyrocie od svadby alebo 10 rocne chodenie 🙂 ze chcem svasdbu len o nas dvoch svedkov v prirode 🙂

jeackynka
12. sep 2012

@ataner81 veru aj ja Reny toto je uz piata mrcha co nemala byt,tak dokonca roka este s toho nerobim dramu,aj ked cas hra proti mne,no neviem idem dnes do lekarne pre alchemiku,ktovie kde je chyba,ja mavam cyklus taky pravidelny ako hodinky + - 1 den,takze vsetko slape ako ma aj ovulku mavam,lebo si meriam BT tak uz neviem.

zora256
12. sep 2012

@brumka My tento rok máme už 10 rokov čo sme začali spolu chodiť🙂Nuž ja zas chcem obrovskú svadbu,keďže našu robili naši rodičia,tak tú druhú si chcem sama zostrojiť,podľa svojich predstáv,hoc aj tá prvá bola taká,len len najbližšie rodina na nej bola žiadne kamošky,tak tá druhá bude viac z príbuznými,a priateľmi,než len rodina,proste sa chcem na nej zabaviť,a nie len slaďáky,ale modernú hudbu😀 Ale to uvidíme,to si musíme najskôr dom dokončiť a deti vychovať a potm svadba aj z dovolenkou😀,niekde pri mori 😵

brumka
12. sep 2012

@zora256 mi sme mali svadbu taku pol napol, len zleho dj, takze hral pre skupinu ludi co netancovala...inac svadba vynikajuca az na tei tehu nevolnosti... takze pekne zopakujeme 🙂 gratulujem k 10 rocnici 🙂

brumka
12. sep 2012

tak babky teraz som sa objednalnala na sono prsnikov na ktore ma moj gyndak nahana uz rok, tak som zvedavam ze volne terminy maju az o rok, inak o tyzden ak azalatim 15€ + registracia 2€ a dalsie 1€ zato ze ma objednali....to je super, takto dopadnu nemocnice ked budu A.S.

zora256
12. sep 2012

@brumka Ahoj!
Díky.-)Nuž mi sme sa fajn zabávali my sme mali cd-prehrávač namiesto dj ke´dže sme mali v reštike malé miesto,ale tak na moderné nik nechcel tancovať len my mladí,a tak sme museli púšťať len tie dlaďáky,ale ináč fajn.Mali sme lan 30 ľudí a 20 ľudí mali svokrovci takže okolo 50-ti sme boli spolu🙂Nuž my sme ešte nečakali bábo,ale tak dlho trvalo kým sa nám malý narodil pred 4 výročím vlani🙂

brumka
12. sep 2012

@zora256 mi sme mali 44luid mali sme mat viac ale dako nik nevedel poriadne oznamit ci pride nepride... tak ja som toho nasho dj musela nahanat aby nam hral co chceme aj tak si hral ako chcel takze ten prehravac by som brala 🙂))) mi sme mali netradicnu svadbu 🙂 ja som otehotnena cca 2-3 m pred savdbou 🙂

zora256
12. sep 2012

@brumka No hrozné,zaplatíš veľa a ešte cesta,a už tam necháš okolo 30eu za jedno vyšetrenie:-/,prosím ťa čo znamená to A.S.?Viem asi som nasprostelá,ale fakt neviem čo to je aj nemocnice môžu byť akciovou spoločnosťou?

ataner81
12. sep 2012

@jeackynka presne, ten vek je na tom najhorší. Keby som mala 20,tak som v pohode. Síce 31 nie je nič dramatické ale 9 neúspešných mesiacov už s psychikou pekne zamáva ☹ . Zatiaľ máme všetky výsledky dobré, tak neviem v čom je problém 😕 . Uvidíme čo ukáže usg a hormonálny profil. Ani neviem, čo by bolo lepšie,teda či bezchybné výsledky alebo ak by bol nejaký problém. Samozrejme malý aby sa dal odstrániť nejakými tabletkami. Ja pijem od 1DC grepovú šťavu, ráno gynastan a dnes som si kúpila aj alchemilku, ktorú budem piť poobede. Skôs to aj ty. Rozhodne nám bylinky neuškodia 😉

zora256
12. sep 2012

@brumka To je super,ja som nemala možnosť,kým sme bývali u našich mama mi kupovala hak aby som ani náhodou nebola tehotná u nich ,že majd vo svojom,a tak to aj dopadlo,A najlepšie a najlacnejšie je prehrávač.-DVieš my sme sa brali hneď po maturitách na 3mesiac🙂

brumka
12. sep 2012

@zora256 ano akciova spolocnost, nasa nemocnica v meste je A.S. inymi slovami dakto odcakava zisk... toto by sa stalo s nemocnicami keby presla ta reform a minulej vlady. vsade by sme platili nehorazne sumy... tak uvidim co mi na sone povedia ci nebude dalsia komplikacia ale skor si myslym ze to bude ok 🙂