Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte baby dnes mi je nejako podivne. Teda vlastne už od včera je mi podivne, večer mi bolo nevoľno no asi z toho že som sa prežrala takže asi z toho .. no dnes chodím stále na WC čúrať, a ráno mi bolo tiež nevoľno ale tak neviem čomu to pripísať som zúfala, test negatívny ale v stredu idem k lekárke tak hádam sa odhalí moja príčina všetkého 🙂 A Vám sa ako darí ? 🙂
ahojte dievcence, moj poklad moje stastie sa zobudlo🙂 preberieme sa a ideme von🙂 sladkost zabrala🙂 sladkosti to istia🙂 esteze ten moj poklad mam,aj ja som po nom strasne tuzila,dockala som sa v 29-tke... aj vy sa dockate, verim tomu🙂 a strasne vam to prajem🙂
Práve mi prišla mamka a o hodinku dorazí polovička, tak si idem spísať zoznam čo všetko musím nakúpiť. Pre dnešok končím. Prajem vám krásny dník papa zajtra 🙂
...juuuuuuuuuuuuuj divecata ...aku tu my mame burku z nicoho nic...pred 10 minutami este slnko pieklo...hehe...🙂....no a kedze sa tu uz volate menami...dovolte aby som sa vam predstavila...volam sa Veronika... 😉
ja som tu s vami velmi rada a dakujem,ze ste na mna take mile. Ja sa volam Jana. Ste velmi pozitivna skupinka 🙂
Ahojte babulky moje konecne som si dneska sadla taky den ze som sa poriadne ani nezastavila ale aspon som nemala kedy mysliet nad hlupostami.Rano mi doniesla drobca bola som na urade v piatok sa idem pytat na socialku ohladom absolvenskej praxe administrativny pracovnik.Potom som navarila rychlo obed ryzku a morcacie prsia take sote.Potom sme boli kuk kozicky ako inak a sli sme k priatelovim rodicom na dom polievat kvety a tak su na dovolenke.Malickeho som tam dala haji umyvali sme s drahym auto potom boli na nakup u nasich a konecne doma.Som veru aj unavena. No @brumka srdiecko som ti poslala aj ja ked ste prisli o fazulku @deculko moja nie neukazuje tam od koho si ho dostala to sa musis povizvedat.@drobca07 je mi luto ze mrchajzna prisla ale urcite uz posledna ved uz musite aj s @ataner81 prelomit lady a tak tiez aj @sabaka a vsetky dlho snaziace sa babulky.Mna strasne bolia prsia tak mi akosi na nich az zilky vystupili a na dotyk su hrozne bolave auu priznak ze asi je mrcha za dverami normalne by mala prist 15teho ale neverim ze by som mala28DC.Este zajtra mam drobca a od piatku ide uz do skolky ach som hrozne zvedava ako tam cicka micka vydrzi a ako sa hlavne dohovori je to taky maly hotentot ked sa ho pytat ako sa vola odpoved je Ja a nie a nie ho naucit ze Sebastoan ci Sebo Sebko ma taky blok zatne sa a clovek s nim nehne ale in sa v skolke rozkeca.Som sa vam tu akosi rozpisala tak hadam aj stacilo 🙂
No tie mena by nebolo zle pridat do tabulky,zacina sa mi to mylit,je nas tu uz naozaj dost 😉 Prave som dopila prvu salku alchemiky,ved je to celkom chutny caj,ja som taka cajikova,vypijem hocijaky.Predchvilou som tu citala ze pomaha aj caj ma to strasne zvlastny nazov,ta bylinka ze pakost smradlavy 😀 tiez sa to ma pit z toho caj,ale to este asi skusat nebudem 😉
Babenky teší ma, Ingrid. 😉
@brumka Ahoj!
Mne po pôrode nerobili žiadne sono prsníkov,ani hmatové mi ani jeden nerobil,len sa ma zvykne opítať na preventívke,či mám prsia v poriadku,tak ja si občas ohmatám to samovyšetrenie,a pravdu povediac nie často,ale tak ak nebolí,tak ani netrápi 😝 .
@drobca07 Ahoj!Ja som si ťa tam dala🙂Volám sa Hajnalka Š.🙂Takže si z okresu VK ako ja🙂
@simonkato Ahoj!
No super,dlhý deň si mala🙂A tie prsia,nuž ja som tak mala pred dvomi mesiacmi až som si už namýšľala že som tehu,lebo tak veľmi ma len pri tehu boleli,ale už by som viac neverila,ke´dže ms došla a od vtedy už dve a naposledy ma vôbec neboli,zvláštne stvorenie som ja každá ms iná intenzita,dĺžka a boľavosť tiež,niekedy som mala aj grcku a inokedy nič žiadne ťažkosti,ale zato vtedy je silnejšia intenzita...a dĺžka cyklu nehovorím,to je vždy iné.Neboj už sa blíži tvoj čas pravdy čo je zatým😀držkám palčeky 😉 ,aby Ti nedošla a mala si // 😉 na testíkoch.
@werusss ja viem ze v tej nasej nemocnici klamu, ze az o rok. s muzom sme rozmyslali ze dame podnet do tv lebo uz raz tam oli za tie popplatky co vyberaju. radcej pojdem sem ako do BA po mojej poslednej sksenosti a cakat cely den s malou kym ma vysetria takto to aspon bbudem mat bezcakania acestovania
@zora256 nerobili sono? co som ictala ze po porode sa posiela. ja som nemohla ist lebo som dojcila 15mesiacov tak az teraz som sa konecne dokopala
@simonkato aj tebe posielam ssrdiecko, lebo si fajn baba 🙂
ja sa aspon tesim tento mesiac na to,ze si pojdem zase ku kadernikovi... vzdy mi tak krasne spravi vlasy a hned budem citit lepsie... 🙂 v tehu si farbit vlasy nepojdem... to neriskujem,hoci sa vravi,ze sa uz moze,ze uz su tie farby lepsie...ale pritom vsetko je tak znecistene, prehormonovane potravniny,vsade chemia... vsetko ma take hnusne vplyvy na tu plodnost,ze som taka stastna,ze mame aspon ten jeden nas pokladik.... a poklad bude mat 3 roky.. budeme robit fotky,tak nech mam pekne vlasy a o.i.idem do prace...
takze tak... dnes ma boli cely clovek...len kolo domu s malym... mna vtedy strasne bolia nohy... kde si lahnem sadnem,tam by som ostala... brucho ma zatial bolelo len tak standardne...
ahoj babuľky moje, ja som v noci vôbec nevedela spať a stále som premýšľala prečo sa nedarí 😖 ...rozhodla som sa, že ešte tento mesiac urobím všetko preto aby sa to podarilo, preto vás poprosím - od kedy mám piť alchemilku? a potom grepovú šťavu? a čo ešte mám urobiť? budem si robiť poctivo aj ovu testy aj všetko na svete čo sa dá.....
ak to ani tak nevíde, do konca roka to už necháme len na náhodu a od nového roku pôjdeme k dr. a začne sa kolotoč vyšetrení pre môjho priateľa....(ja to už mám všetko raz za sebou).....ale on to pre mňa urobí ....
....dnes mám strašne depresívnu náladu ☹ ...a to ešte idem o 2-hej k zubárke trhať zubok au au.... fnuk 😢
Ahojte babulky moje ach mame tu take skarede pociasie ze s malickym nemozem ist ano vonka a je cyl mrzuty.teraz si tu vedla mna chrumka krekry tak je spokojny na chvilku. @brumka dakujem brumicek moj velmi pekne za rdiecko budeme si ich tu ako vidim pekne kolovat a kazdu z nas potesime 🙂 @deculko ach jaj aj tebe ta mrchajzna dorazila aj mne sa asi blizi mam taky dojem ktora ze to tento mesiac vypadne z nasej tabulky snaziliek uz by mohla aspon jedna dve znovu prelomit rady potom sa aj tak lepsie snazilkuje ked vidime ze u inych to ma uspech. @drobca07 moja mozno v tom nieje nikde chyba ale iba jedna to ze velmi chcete a preto sa nedari uvidis ked zacnes na to kaslat tak sa podari len keby sa to dalo clovek by aj chcel ale podvedomie je silnejsie aspon ja to tak mam.Uz nam zostava len jeden cyklus na snazenie a zakon schvalnosti sa to nepodari.Potom sa musim skusit poriadne zamestnat a budem si uzivat zatial cudzie deti.A tu grepovu stavu no ja som jedla cele grepiky po mrske som zacala.
Ahojte dievčatá, aj ja sa k Vám pridávam, tiež snažilkujeme od marca.... Doteraz sa nezadarilo, ale vyzerá to tak, že mám problémy s ovulkou... Momentálne čakám na mrchu po agolutíne a potom začnem poriadne bt merať a ovu testíky používať... plus fytosója, alchemilka, grepíky, ľanové semiačka.... Držím aj Vám palčeky, nech si čím skôr všetky nájdeme // na tehu teste 🙂
...ahojte dievcata....dnes rano sa moj drahy konecne vybral na ten spermiogram....no vratil sa s kelimkom ze v stredu tam ma zajst aj s naplnenym...🙂...a samozrejme 5 dni pred tym ziadny sex....☹...no co uz....tak tento mesiac snazilka nebudem...lebo akurat buduci tyzden mam mat ovulku...no nevadi....aspon si na narodky mozem vypit bez strachu ze ci sa zadarilo...😉...prajem kazdej jednej pekny dnik aj napriek tomu ze pocasie nie je bohvieake......🙂
Ahojte dievčatá. No žiadne dobré správičky tu nečítam. Už by sa mohli ľady prelomiť. Už by ste mohli písať, že sa to podarilo 🙂 Aj počasie je na depku. Najradšej by som bola doma a nevyliezla z postele. Keď si predstavím, že deti aj manžel dnes spali do pol jedenástej tak im závidím. Inak ja sa volám Elena 🙂

@ataner81 vies,ze aj ja som zvedava,ci sa nepoznaju🙂))))))) mojj vodar tatko je Miki🙂))) skus sa spytat na vodara Mikiho🙂)))))))))))))))))))))))))))))))))))))